GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η διχόνοια η δολερή… »

Του Θανάση Νικολαΐδη (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) ΚΙ από έσχατο μέσο έγινε πρώτο η απεργία! Σε καιρούς που η Ελλάδα βαδ...

Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΚΙ από έσχατο μέσο έγινε πρώτο η απεργία! Σε καιρούς που η Ελλάδα βαδίζει σε σχοινί και κάτω γκρεμός. Ο καθένας πονάει και συνεισφέρει, μεμονωμένα (εκών-άκων), αλλά τα χαλάμε συλλογικά, συνολικά και… συντεχνιακά. Και τι κάνουμε για τα χάλια της Ελλάδας; Τα χειροτερεύουμε! Κι αν δεις το «δελτίο απεργιών», θυμάσαι την κατάρα της φυλής «τη διχόνοια τη δολερή» και σου μαυρίζει την ψυχή.
ΔΕΝ είναι μόνο η αμάθεια ανάμικτη με την ημιμάθεια και η διάθεση του κάθε ρωμιού να «επιβληθεί» στον διπλανό του. Είναι και η έλλειψη πειθαρχίας που κανένας δεν μας τη δίδαξε και «αφεθήκαμε». Περνάμε ώρες συνολικής ευθύνης και αναγκαστικού μονόδρομου, αλλά...
ο καθένας εναντίον όλων, ο καθένας το δρόμο του και οι συντεχνίες τον δικό τους. Με το συνταγματικό δικαίωμα της απεργίας να εξουδετερώνει το συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών να μη στερηθούν κοινωνικά αγαθά όσο οι συντεχνίες απεργούν. Κι αν, για παράδειγμα, οι ΔΕΗτζήδες και οι νοσοκομειακοί απεργούν, δεν βυθιζόμαστε στο σκοτάδι, δεν σαπίζουν προϊόντα, δεν πεθαίνουν πολίτες αβοήθητοι.
ΣΕ φάση συναγερμού και με τους δείκτες στο κόκκινο, κάποιοι πολιτικοί ονειρεύονται ορκωμοσίες με υπουργική ρεδικότα. Με τις πρακτικές των κομμάτων σταθερές και αναλλοίωτες στο χρόνο. Με τους κυβερνητικούς άτολμους και ψοφοδεείς, και με την «ιδεολογία» της (λεγομένης) αριστεράς συμπυκνωμένη σε τρικλοποδιές που αγγίζουν τη δολιοφθορά ή εκπεφρασμένη με συνθήματα. Και, βέβαια, με την… άμωμη και αθώα «βάση» να ζητάει πίσω τα λεφτά, μιας και δεν συμμετέσχε στο φαγοπότι. Σαν να μην ήταν λαός ο διεφθαρμένος της πολεοδομίας και ο γιατρός ο φακελάκιας, δεν ήταν λαός ο ιδιοκτήτης-φοροκλέφτης του σκυλάδικου και ο (η) αοιδός, ο «λαοπρόβλητος» δήμαρχος των (κατατετμημένων) αναθέσεων και το… φτωχόπαιδο που έγινε βουλευτής και διεκδικεί «δεδουλευμένα».
ΝΑ ξαναπάμε στις απεργίες. Τώρα, που θα’ πρεπε να λειτουργούμε σαν μια σφιχτή γροθιά, με οποιοδήποτε «πλήρωμα» και οιονδήποτε στο τιμόνι. Σήμερα, που πρέπει να περπατάμε με τα δόντια σφιχτά και τη ματιά κολλημένη σε στόχο κοινό. Είδαμε τους «πατριώτες» με τα λεφτά τους (σε ευρώ) στην Ελβετία που… χαλβαδιάζουν τη δραχμή. Τους είδαμε, αλλά δεν είναι ώρα να τους δικάσουμε. Απλά, δεν θα τους δώσουμε (και αυτούς) την ευκαιρία να γίνουν πλουσιότεροι. Δεν είναι η απεργία «φάρμακο». Είναι λάδι στη φωτιά.

14 σχόλια

  1. Είναι πιά γνωστό ότι αυτοί που απεργούν και διαδηλώνουν είναι οι σκανδαλωδώς προνομιούχοι.
    Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε τις ατελείωτες ταλαιπωρίες στις οποίες αυτοί μας υποβάλλουν, όπως και όποτε τους καπνίσει.
    Σίγουρα η πλειοψηφία του κοινωνικού συνόλου έχει σιχαθεί και αυτούς και τις απεργίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Μογκαντίσου του Παπουτσή και στην Λαχώρη του Καμίνη

    Η απόγνωση κι αγανάκτηση των ανθρώπων είναι πλέον στα ύψη. Εδώ στο Μογκαντίσου του Παπουτσή, στα σύνορα της Λαχώρης που δημιούργησαν οι χαρωπές απόψεις του Καμίνη και οι ιδεοληπτικές δράσεις του Ραγκούση, άρχισε να κυλάει αίμα.

    Οι φτωχοί και οι αδύναμοι την πληρώνουν. Γέροι, γυναίκες, έφηβοι, άνθρωποι που δεν μπορούν να φύγουν μακριά από το πρόβλημα, από τον πολυπολιτισμικό παράδεισο που δημιούργησε η πολιτική ορθότητα, η ανομία κι η ανοχή στα καθάρματα. Οι φραγκάτοι που ζουν στο Βόρεια ή κυριλέ Νότια Προάστια ή σε γειτονιές του Κολωνακίου που βρίθουν από φυλάκια, φρουρούς, κάμερες κλπ, δεν έχουν ανάγκη, δεν τους αφορούν όσα συμβαίνουν στον Τρίτο Κόσμο των απλών ανθρώπων. Κανείς δεν θα τους σφάξει σαν αρνιά στη γωνία. Δεν θα μείνει η γυναίκα τους σύξυλη και το παιδί τους ορφανό, πριν γεννηθεί. Κανείς δεν θα τους αρπάξει την τσάντα ενώ περπατάνε, πρώτον γιατί σπανίως περπατάνε κι αυτό πάντα συνοδεία, κι όταν περπατάνε δεν είναι ποτέ στις κακόφημες γειτονιές που ζει το μπας κλας πόπολο. Κι έτσι κι αλλιώς, την τσάντα τους την κρατάει άλλος, ο οποίος είναι και «σιδερωμένος». Άμα σε φυλάνε πιστόλια, οι μαχαιροβγάλτες μένουν μακριά κι αλάργα.

    Όμως, ο τόπος αυτός έχει Αφέντη κι είναι ο Έλληνας. Φιλόξενος, αφέντης, κιμπάρης αλλά Αφέντης στον τόπο του και το σπιτικό του. Όποιος έρχεται είναι φιλοξενούμενος κι όχι μπάστακας, ούτε εγγράφει δικαιώματα χρησικτησίας. Όποιος έρχεται θα έρχεται νόμιμα, θα σέβεται τον τόπο και τον τρόπο μας, τους νόμους μας και τον πολιτισμό μας. Θα σέβεται την περιουσία μας και τα μνημεία μας, τις γυναίκες, τις μανάδες και τις κόρες μας. Στις χώρες από τις οποίες έρχονται πολλοί από τους παραβατικούς «μουσαφιραίους» μας, αν κάνουν αυτά που κάνουν εδώ, τους κόβουν το χέρι, το κεφάλι, τους κρεμάνε, τους ντουφεκάνε σαν τις μπεκάτσες. Με διαδικασίες συνοπτικές, οι οποίες απολαμβάνουν μάλιστα της γενικής αποδοχής και με παλλαϊκή συμμετοχή της παγκόσμιας σέχτας, στην οποία ανήκουν. Λιθοβολούν γυναίκες, κόβουν χέρια, κάνουν κλειτοριδεκτομές με κονσερβοκούτια κι αγκάθια. Ωραία πράγματα.

    Εμείς δεν κάνουμε τέτοια. Είμαστε φωνακλάδες κι οργίλοι αλλά ούτε κατά διάνοια θα μπορούσαμε να εισάγουμε τέτοια βαρβαρότητα. Έχουμε όμως Νόμους. Βασισμένους σε άλλες παραδόσεις, ελληνορωμαϊκές. Δεν λιθοβολούμε, ούτε ακρωτηριάζουμε μέλη. Το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι ισόβια, που τελικά είναι το πολύ εικοσιπέντε χρόνια, ό,τι κι αν κάνεις και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να το πάθεις αφού περάσεις ανακριτή, δυο βαθμούς δικαιοδοσίας κι αναιρετική διαδικασία. Ούτε καταναγκαστική εργασία δεν έχουμε. Αντιθέτως η εργασία είναι προνόμιο με ευεργετικές συνέπειες για τον χρόνο κράτησης σου.

    Όσο οι κρίση θα βαθαίνει, όσο τα σύνορα μας θα είναι τρύπια κι οι ισλαμοφασίστες του τουρκικού καθεστώτος θα σπρώχνουν προς τα εδώ ατιμώρητα του κόσμου τους παρίες, τόσο θα ξεπέφτει η καθημερινή ζωή μας. Τόσο θα κυλάει το αίμα αθώων ανθρώπων κι οι ιδεοληπτικοί τουρίστες που μας κυβερνούν, θα χάσκουν. Ευτυχώς, απ’ ότι φαίνεται, θα πακετάρουν σύντομα. Θα μαζέψουν την αδιαφορία τους και τις αγκυλώσεις τους, την «πολιτική ορθότητα» τους και τον κάλπικο διεθνισμό τους και θα απέλθουν εξευτελισμένοι, αν όχι και κυνηγημένοι. Η ηγεσία που έρχεται θα κάνει την μεγαλύτερη κι απλούστερη επανάσταση: θα εφαρμόσει τους νόμους. Το οφείλει. Άτεγκτα.

    Η αποκατάσταση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας είναι η πιο φτηνή μεταρρυθμιστική πολιτική με την πιο άμεση επίδραση στην ποιότητα ζωής των πολιτών.



    Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

    * απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύεται στη σημερινή “Δημοκρατία”..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με δυο σας λέξεις με τονώσατε, κύριε Νίκο Δ.
    Σας ευχαριστώ θερμά
    Θανάσης Νικολαΐδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοσκόπηση με το ΠΑΣΟΚ στο 21%!

    Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει δημοσκοπικά ένα κόμμα εξουσίας. Κάθε άλλο παρά ρητορικό το ερώτημα, καθώς σε συνέχεια πρόσφατων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας, και εμφάνιζαν το ΠΑΣΟΚ να κινείται κάτω από το 25%, το «Ποντίκι» δημοσιεύει σήμερα μέτρηση της εταιρείας «Pulse», που δείχνει το κυβερνών κόμμα να βρίσκεται στο 21%....!

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ
    Α Π Ο Λ Υ Τ Η... ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ !!!

    ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ...ΛΆΜΟΓΙΑ
    ΕΞΟΥΣΙΑ............ ΦΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "..ΔΕΝ είναι μόνο η αμάθεια ανάμικτη με την ημιμάθεια και η διάθεση του κάθε ρωμιού να «επιβληθεί» στον διπλανό του. Είναι και η έλλειψη πειθαρχίας που κανένας δεν μας τη δίδαξε και «αφεθήκαμε». Περνάμε ώρες συνολικής ευθύνης και αναγκαστικού μονόδρομου, αλλά...
    ο καθένας εναντίον όλων, ο καθένας το δρόμο του και οι συντεχνίες τον δικό τους.."

    (“Φίλος μεν ,,(Νικολαίδης), φιλτέρα δε η αλήθεια”)

    Περιμένοντας ποιον? τον Καραγκιόζη να βγάλει το φίδι απ΄ την τρύπα?
    http://www.gopetition.com/petition/44615.html

    Και μιας και "..η αμάθεια ανάμικτη με την ημιμάθεια.." δεν στοιχειοθετούν τΗ ΓΝΩΣΗ (που)ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΎΝΑΜΗ

    πια η προτροπή του ναι ".. μεν Πλάτων .." Νικολαίδη?
    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    Αν κάποτε πέρα από τις διαπιστώσεις ασχοληθεί κανείς επί τις ουσίας για τη διέξοδο από την "..αμάθεια ανάμικτη με την ημιμάθεια.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποσπάσματα από το Δελτίο Εγκληματικότητας Αλλοδαπών:

    “ΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΦΡΑΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ;
    ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ;

    «Θα φτιάξουμε φράκτη στον Εβρο! Οι δε λαθρομετανάστες θα φύγουν με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο» ~Βαρυσήμαντη δήλωση του υπουργού προ.πο.


    ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ !
    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΣΕΙ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ !

    Εκατοντάδες Έλληνες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σημείο δολοφονίας από τα όρθια ζώα του 40χρονου που δεν πρόλαβε να δεί την γυναίκα του να γεννάει το δεύτερο τους παιδί. Κόσμος συνεχίζει να συρρέει προς το σημείο από κάθε γωνιά της Αθήνας. Το ποτήρι ξεχείλισε…


    ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ: «ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ».....
    ΝΤΑΛΑΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΡΓΑ.
    Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.


    ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !
    Εξώφθαλμα προκλητική υπέρ των ΛΑΘΡΟμεταναστών η πολιτική του ΠΑΣΟΚ σε όλα τα επίπεδα !

    Μόλις σήμερα ο άλλος ευαίσθητος της “σοσιαλιστικής” κυβέρνησης -που καλούσε τους συνταξιούχους να… πεθάνουν για να μειωθούν τα έξοδα του δημοσίου και να τρώνε οι φαταούληδες πολιτικάντηδες μέχρι να σκάσουν- ανακοίνωσε ότι θα εκκενωθούν τα κτίρια του Λαυρίου στα οποία στεγάζονται λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους Κούρδοι.

    Ο υπουργός δεσμεύτηκε για τις 60 από τις 130 οικογένειες να μεταστεγαστούν σε κτίριο του Δήμου Λαυρίου !
    Οι υπόλοιποι θα μπορούν προσωρινά να μείνουν σε κοντέινερ, τα οποία θα τοποθετηθούν σε διπλανό οικόπεδο !
    Οι Κούρδοι αρνούνται να εγκαταλείψουν το κτίριο,
    καθώς εκτιμούν ότι δεν είναι επικίνδυνο.

    Παράλληλα, παραπονέθηκαν στον υπουργό Υγείας για την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού που τους δίνεται από τις υπηρεσίες Πρόνοιας !!!

    Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα συγκεντρωθούν αύριο στο σημείο του φονικού -

    "'Οχι άλλο αίμα αθώων", λένε οι κάτοικοι..
    Λάμπρος Χαβέλας

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα κάνουν αύριο Πέμπτη στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 44χρονος πατέρας των 4 παιδιών οι κάτοικοι της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ
    Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει το θέμα των 200.000 λαθρομεταναστών της Αθήνας, δημιουργώντας άμεσους κινδύνους για αιματηρά επεισόδια μεταξύ επαγγελματιών εμπόρων και κατοίκων του κέντρου της Αθήνας με τους αλλοδαπούς, οι …..οποίοι έχουν μετατρέψει πλέον σε δικό τους γκέτο αρκετά σημεία του κέντρου της πρωτεύουσας.

    Κάτοικοι και καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας, αλλά και…… άλλων περιοχών (Άγιοι Ανάργυροι, Κυψέλη, Πλατεία Κουμουνδούρου και Βάθη, Κεραμεικός και Βοτανικός) ζητάνε με αιτήσεις τους στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη άδειες για χρήση και κατοχή όπλων προς αντιμετώπιση των κινδύνων που έχουν καθημερινά με τους οικονομικούς μετανάστες.

    Μέχρι στιγμής οι αιτήσεις αυτές έχουν ξεπεράσει τις 3.000, αλλά οι άδειες για όπλα δίνονται με μεγάλη φειδώ και προσοχή από την αστυνομία που φοβάται έκρηξη φαινομένων αυτοδικίας σε βάρος των λαθρομεταναστών από τους θιγόμενους Αθηναίους.


    ΟΙ ΛΑΘΡΟMETANAΣΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ … ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ!

    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ!

    Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσαν περίπου 250 ΛΑΘΡΟμετανάστες από το Ιράκ και το Αφγανιστάν στη συμβολή της Λεωφόρου Κατεχάκη με τη Μεσογείων, όπου συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης.

    Παρά την αποχώρησή τους από το οδόστρωμα και λόγω της ώρας, Μεσογείων και Κατεχάκη θύμιζε για αρκετή ώρα ένα απέραντο πάρκινγκ αυτοκινήτων, με τους οδηγούς να δοκιμάζουν τα νεύρα τους.


    ΛΑΜΙΑ: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ 17ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

    Την άρπαξαν με βία, σύμφωνα με τo LamiaReport, την κόλλησαν σ΄ένα τοίχο, της έκλεισαν το στόμα και άρχισαν να τη φιλούν και να τη δαγκώνουν στο λαιμό. Η 17χρονη αντέδρασε και κατάφερε να χτυπήσει με το γόνατο, τον έναν από τους δύο, βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να ξεφύγει τρέχοντας.

    Η 17χρονη έκανε λόγο στην αστυνομία για αλλοδαπούς, αδύνατους και ψηλούς που όμως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους, αφού όλα έγιναν τόσο γρήγορα και μέσα στο σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω δύο παρατηρήσεις θανάση.

    Γιά μία φορά ακόμη (σκόπιμα?) παραλείπεις να επισημάνεις σε ποιά πολιτική περίοδο δημιουργήθηκαν και στην συνέχεια γιγαντώθηκαν τα αρρωστημένα αυτά φαινόμενα των πανίσχυρων συνδικάτων με τα προκλητικότατα προνόμια,που καταδυναστεύουν την κοινωνία των πολιτών.

    Λες ότι και ο κοσμάκης είναι υπεύθυνος της σήψης και της διαφθοράς.
    Με συγχωρείς πολύ.
    ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,και όταν ο λαουτζίκος βλέπει τους διάφορους Άκηδες να μπαίνουν στην πολιτική με τρύπια παντελόνια και να φεύγουν δισεκατομμυριούχοι,ο λαουτζίκος φταίει γιά την κατάντεια της δημόσιας ζωής?

    Έχω και μία απορία και θα ήθελα μία καθαρή και τίμια απάντηση:
    Αν κυβερνούσε άλλη παράταξη,θα ήσουν το ίδιο εύκολα κατά της απεργίας?

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι πολίτες αποδοκιμάζουν τα ΜΑΤ

    Μια διμοιρία των ΜΑΤ φύλαγε το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην Πλατεία Συντάγματος.

    Οι διαδηλωτές τους αποδοκίμαζαν έντονα με συνθήματα αλλά και βρισιές πρόσωπο με πρόσωπο. Κάποια στιγμή άρχισαν οι φασαρίες, που στη συνέχεια γενικεύθηκαν, επειδή οι μπάτσοι ήθελαν να περάσουν μέσα από τη διαδήλωση και.....
    είχαν σαν αποτέλεσμα τη ματωμένη επίθεση των ΜΑΤ στην οδό Πανεπιστημίου.

    Να υπενθυμίσουμε ότι πάρα πολλοί συμπολίτες μας τραυματίστηκαν από τους μπράβους της κατοχικής κυβέρνησης. Αυτή τη στιγμή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας χειρουργείται σε κρίσιμη κατάσταση το μέλος του ΝΑΡ, Καφκάς.


    http://www.tsantiri.gr/

    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
    ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ μου ΚΠ.
    1. Δεν μπρείς να "πεις" τα πάντα μέσα σε 30 αράδες. Τα λέτε εσείς και είναι το ίδιο (τα διαβάζω με ενδιαφέρον).
    2. Η τραγικότητα των ωρών που περνάμε ακυρώνει την "αναγκαιότητα" των απεργιών.
    3. Κανένας με κανένα (κόμμα) δεν έκανε συμβόλαιο "αιώνιας πίστης". Ιδίως όταν αυτό έχασε τη φυσιογνωμία του και απέστη απ' τις αρχές του. Πιστέψτε, δεν (τους) "χρωστάω" τίποτα, ωστόσο, δεν πήγα εξ αιτίας τους φακελωμένος στο στρατό.
    Συνειδητά,λοιπόν, θα έκανα το ίδιο -για το...υποσυνείδητο δεν...εγγυώμαι (η καθαρή και τίμια απάντηση που θέλετε).
    Γεια σας
    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατροί Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας: Προθανάτια κατάσταση 30χρονου διαδηλωτή !!!
    ______________________________
    Ανακοίνωση Τοπικής Επιτροπής ΕΙΝΑΠ Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας 11/5/2011
    ________________________________
    Σήμερα γίναμε μάρτυρες της ατέλειωτης και ασύλληπτης βαρβαρότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των μνημονίων προκειμένου να καταστείλει κάθε υγιή αντίδραση πολίτη που αντιστέκεται στα σχέδια που απεργάζεται το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και εφαρμόζουν πιστά οι υπηρέτες τους στη χώρα.

    Δεκάδες τραυματισμένοι – χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας.
    Οι περισσότεροι με.....
    θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

    Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα.
    Αυτήν τη στιγμή χειρουργείται από συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του.

    Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.

    Καταγγέλλουμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό της χώρας για την δολοφονική απόπειρα ενάντια στον συγκεκριμένο συμπολίτη μας που είναι σε βαριά κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά και ενάντια σε όλους τους άλλους διαδηλωτές.

    Η βία και η καταστολή ενάντια στο λαό που αντιστέκεται έχουν κοντά ποδάρια.

    Η κυβέρνηση, με την ασύστολη τακτική του βιασμού όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά και με την ωμή άσκηση βίας που άμεσα απειλεί τις ζωές συμπολιτών μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει το πείσμα και την απόφαση που έχουμε πάρει να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να έχει ο λαός μας ψωμί, παιδεία και ελευθερία.

    Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονικής απόπειρας!

    Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου κερδίσει ο λαός μας όλα όσα δικαιούται !
    ================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θανάση συμφωνώ ότι δεν γράφονται όλα σε 30 αράδες,αλλά δεν χρειάζονται πολλές γιά να αναφέρει κάποιος,ούτε και να κλείσει τα μάτια σε κάτι τόσο έντονα προφανές,ότι η αυτή η συνδικαλιστική κάστα είναι η ραχοκοκκαλιά,ο σκληρός πυρήνας του ΠΑΣΟΚ.

    Επίπλέον όλα τα κόμματα έχασαν την φυσιογνωμία τους και γι' αυτό η απαξίωση των πολιτών,με τον δικομματισμό σταθερά κάτω απ'το
    50%.

    Όσο γιά το φακέλωμα,σε διαβεβαιώνω ότι το βιώνουν ακόμα και σήμερα,κάποιες φορές πολύ σκληρά,πολίτες κάθε λογής πολιτικής τοποθέτησης.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση