GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκιμάστηκαν Γιακουμάτος – Πατούλης στην ΕΚΟ Ιατρών της ΝΔ...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/ Σε   παρωδία κατέληξε η γενική συνέλευση της ΕΚΟ Ιατρών της ΝΔ, που ενώ αναμένονταν τουλάχ...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/
Σε  παρωδία κατέληξε η γενική συνέλευση της ΕΚΟ Ιατρών της ΝΔ, που ενώ αναμένονταν τουλάχιστον 600  άτομα απο 2000 γραμμένα μέλη, παραβρέθηκαν  μετά από εκτεταμένη κινητοποίηση και δίωρη καθυστέρηση όλοι και όλοι ογδόντα. Απ΄ αυτούς  οι 20 ήταν ...
υπάλληλοι της Συγγρού σε διακοσμητικό ρόλο γλάστρας.
Αποδοκιμάστηκαν δε όταν πήραν τον λόγο οι Γερ. Γιακουμάτος και Γ. Πατούλης.
Στη συνεδρίαση αυτή που μύριζε μπαρούτι για τον υποψήφιο στην Προεδρία του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, μετά....
τις αποκαλύψεις για ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις και άλλες παραβάσεις, απουσίαζαν οι υπεύθυνοι Συνδικαλισμού της ΝΔ. Αιτία, η παρουσία των βουλευτών της ΝΔ, του τομεάρχη Υγείας Θ. Γιαννόπουλου και του αναπληρωτή του Γερ. Γιακουμάτου, που προωθούν για Πρόεδρο του ΙΣΑ  τον έτερο σωματοφύλακα Γ. Πατούλη, με τους  οποίους δεν ήθελαν να έρθουν σε ρήξη.
Ο Γερ. Γιακουμάτος, αποδοκιμάσθηκε ιδιαίτερα, για τις κυβερνητικές του επιδόσεις και για τη στάση του και τις δηλώσεις του για τον Κ. Καραμανλή, καθώς και για την ανυπαρξία αντίδρασης της ΝΔ  στην κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ.
Η αποτυχία της συγκέντρωσης ήταν τόσο μεγάλη ώστε ακόμα και ο Πρόεδρος της ΝΔ που αναμενόταν να απευθύνει χαιρετισμό, ειδοποιήθηκε και έφυγε προβληματισμένος, χωρίς να κρύψει την εμφανή απογοήτευσή του για τα συμβαίνοντα στο χώρο των γιατρών της ΝΔ.
‘Εκδηλη ήταν η αμηχανία, η παγωμάρα και ο σκεπτικισμός στους λίγους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις, ενώ κάτω από το βαρύ κλίμα θα συνεδριάσει την Πέμπτη 05/05 στις 13.30 μμ το ΔΣ του ΙΣΑ.
Η κατάσταση αυτή έχει προβληματίσει πολλούς γιατρούς της ΝΔ και είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί και δεύτερο ψηφοδέλτιο στο χώρο των γιατρών της ΝΔ .
Φήμες ότι η επόμενη συνεδρίαση της ΕΚΟ Ιατρών της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στον ευρύχωρο ανελκυστήρα του μεγάρου της Συγγρού, ελέγχονται ως αναληθείς.

2 σχόλια

  1. Δημήτρης Κλ.6 Μαΐ 2011, 3:50:00 μ.μ.

    Αυτή η φάμπρικα των αποδοκιμασιών όλων όσων διαφωνούν με κάποιους (γνωστούς-αγνώστους), θα πρέπει να σταματήσει τώρα πριν να είναι αργά.
    Γιατί όλοι έχουν τη δυνατότητα να αποδοκιμάζουν τους αντιπάλους τους που διαφωνούν μαζί τους. Είτε από τη μια πλευρά ,είτε από την άλλη.
    Έτσι ,όμως, οδηγούμαστε στο χάος. Το είδαμε αυτό στον Άγιο Παντελεήμονα με τους οπαδούς του Τσίπρα και της Χρυσής Αυγής.
    Είναι δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι, ότι τα μικροκομματικά οφέλη είναι πρόσκαιρα;
    Μακροπρόθεσμα βλάπτουν και τα κόμματα που τα υποκινούν και τη Δημοκρατία.
    Κυρίως τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…
    Δημήτρης Κλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση