GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ»...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου http://www.andrianopoulos.gr/ Εχει διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε Ελληνας βελτίωση της καθημερινότητάς του τα τ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
http://www.andrianopoulos.gr/

Εχει διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε Ελληνας βελτίωση της καθημερινότητάς του τα τελευταία επτά χρόνια; Προφανώς όχι. Κι όμως στο διάστημα αυτό ιδρύθηκαν πάνω από 600 καινούργιοι δημόσιοι φορείς. Με την πρόθεση βέβαια να κάνουν την ζωή των πολιτών καλύτερη και την χώρα περισσότερο σύγχρονη. Τι από αυτά έγινε; Προφανώς, απολύτως τίποτε. Γιατί όμως κανένα ελληνικό πολιτικό κόμμα, μπροστά στην ανάγκη μείωσης των ελλειμμάτων, δεν επιλέγει το αυτονόητο. Την κατάργηση δηλ. όλων εκείνων των φορέων που δεν συμβάλλουν στην βελτίωση της ζωής του λαού αλλά, αντίθετα, κάνουν την ζωή τους ακόμη πιο δύσκολη αυξάνοντας την γραφειοκρατία και μεγαλώνοντας το κόστος της ζωής; Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως κρατικοί φορείς αδιέξοδοι, χρηματοβόροι και πρακτικά άχρηστοι αφαιρούν πόρους από την οικονομία που τους έχει απόλυτη ανάγκη ο ιδιωτικός τομέας. Διατηρούνται έτσι θέσεις εργασίας αντι-παραγωγικές και άχρηστες ενώ η ανεργία καλπάζει στον ιδιωτικό τομέα όπου...
οι απολύσεις έχουν ξεπεράσει τα 2000.000 άτομα.
Στο ερώτημα αυτό δεν χωρεί λογική απάντηση. Παρά μόνο πολιτικές εκτιμήσεις που χρωματίζουν αρνητικά το ήδη κλονισμένο από πλευράς κοινωνικής απήχησης κομματικό σκηνικό της χώρας. Οι πολιτικές ηγεσίες δεν τολμούν ουσιαστικά να ακουμπήσουν τον υπερφυσικά διογκωμένο δημόσιο τομέα της οικονομίας διότι είναι αποικισμένος από κομματικούς στρατούς. Εκεί είναι παρκαρισμένα κομματικά στελέχη κι εκεί ουσιαστικά βρίσκεται μέρος της λαικής βάσης των μεγαλύτερων λεγομένων κομμάτων. Σαν συνέπεια είναι αδύνατη η όποια κίνηση περιορισμού του απίστευτα μεγάλου και πανάκριβου κράτους με κατάργηση φορέων και απόλυση του προσωπικού τους. Είναι πλέον δεδομένο πως η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου δεν πρόκειται να σηκώσει το χέρι της για την μείωση των δαπανών του κράτους. Θα συνεχίσει να επιχειρεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των ελλειμμάτων με ακόμη μεγαλύτερες φορολογικές επιδρομές και με γενικότητες για πάταξη – για πολλοστή φορά –της φοροδιαφυγής και με νέες πιθανότατα περικοπές εισοδημάτων.
Η ελλιπής μέχρι στιγμής εφαρμογή του Μνημονίου – δεν έχουν απελευθερωθεί επαγγέλματα, δεν έχει γίνει η οποιαδήποτε ιδιωτικοποίηση, δεν έχουν εξορθολογισθεί οι δαπάνες των νοσοκομείων, δεν έγινε καμία εξυγίανση σε ΔΕΚΟ, προφανέστατα δεν καταργήθηκε κανένας ουσιαστικά κρατικός φορέας – έχει οδηγήσει σε οικονομικά αδιέξοδα κι έχει προκαλέσει περίεργες καταστάσεις. Πολιτικά κόμματα, συνδικάτα αλλά και μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης – κάτω από την επίδραση στρατευμένων στο πλευρό ενός παλαιοαριστερού λαικισμού ΜΜΕ - έχουν στραφεί εναντίον των πιστωτών της Ελλάδας. Με επικεφαλής τις συντεχνίες του δημοσίου εκείνοι που φέρουν τα μεγαλύτερο βάρος ευθυνών γα τις εξελίξεις (δημόσιοι οργανισμοί, εργολάβοι και προμηθευτές του δημοσίου, κρατικοδίαιτοι πολίτες και αντίστοιχες επαγγελματικές ομάδες) στοχοποιούν τους δανειστές της χώρας σαν υπεύθυνους για τη σώρευση τόσων αδυσώπητων κοινωνικών αδιεξόδων.
Η παραδοξότητα παρουσιάζεται σε όλο το νεοελληνικό της μεγαλείο. Η Δύση πασχίζει να ανακαλύψει μιά λύση για να αποτρέψει κατάρρευση της Ελλάδας. Και στην Ελλάδα καλλιεργείται κλίμα μίσους εναντίον τους. Με το πρόσχημα πως η συμπεριφορά τους είναι τοκογλυφική (!!) και πως απεργάζονται την αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας, οι πιστωτές της χώρας έχουν μετατραπεί στα πλέον μισητά πρόσωπα της τρέχουσας περιόδου. Και οι δύο σχετικοί ισχυρισμοί δεν έχουν λογική βάση. Η τρόικα μας δανείζει με επιτόκιο 5% όταν οι αγορές εκτιμούν πως η επικινδυνότητα της ελληνικής οικονομίας επιβάλλει επιτόκια πάνω από 13%. Το γεγονός πως οι πιστωτές μας δανείζονται πιθανότατα με επιτόκιο γύρω στο 3% δεν τους καθιστά εκμεταλλευτές. Διότι το ρίσκο τους είναι πολύ μεγαλύτερο για τα ποσά που μας δίνουν. Εφ όσον δεν τηρήσουμε τους όρους του δανεισμού (κάτι που μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί πως επίμονα αποφεύγουμε) τότε τα χρήματά τους είναι ουσιαστικά χαμένα. Οσο για το ότι στοχεύουν να κατεδαφίσουν την ελληνική κοινωνία ο παραλογισμός είναι πασιφανής. Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχουν κάτι τέτοιο θα ήταν να οχυρωθούν πίσω από τους θεσπισμένους κανόνες της ευρωζώνης – που απαγορεύουν την οικονομική στήριξη χώρας – μέλους που αντιμετωπίζει δυσκολίες – και να σφυρίξουν αδιάφορα. Είναι πολύ ακριβότερο να στοχεύσουν στην διάλυση της Ελλάδος, κάτι αναπόφευκτο αν δεν έκαναν τίποτα, ξοδεύοντας μερικές δεκάδες δις ευρώ για τον σκοπό αυτό.
Το σχετικό κλίμα μίσους απέναντί τους το αισθάνθηκαν άμεσα οι πιστωτές μας όταν η Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής (συνεπικουρούμενη κι από τον εκπρόσωπο της ΝΔ) τους υποδέχθηκε στο κοινοβούλιο με την προσφώνηση «Δεν είσαστε καλοδεχούμενοι στη χώρα μας». Εύλογα μετά από αυτά οι δανειστές μας – που διαχειρίζονται χρήματα φορολογουμένων οι οποίοι δύσκολα συναινούν στο σχετικό εγχείρημα - δεν θα ανεχθούν παραβιάσεις του Μνημονίου. Και δεν θα δεχθούν πλέον νέες εκταμιεύσεις και νέο δάνειο δίχως πολύ σκληρότερες εγγυήσεις.
Είχα σημειώσει και παλαιότερα πως κάθε ημέρα που περνάει δίχως ουσιαστικές μειώσεις κρατικών δαπανών φέρνει όλο και κοντύτερα την ημέρα μαζικών απολύσεων στο δημόσιο. Εχω την αίσθηση πως με το κλίμα που επικρατεί στη χώρα απέναντι στους δανειστές μας, και μετά μάλιστα την αδυναμία της κυβέρνησης να εφαρμόσει τις μνημονιακές της δεσμεύσεις καθώς και την εγκατάλειψη από τον Στρός Κάν της ηγεσίας του ΔΝΤ, δεν πρόκειται να υπάρξουν καινούργιες κινήσεις για την διάσωση της χώρας. Εκτός αν συναινέσουμε σε πολυάριθμες απολύσεις στον δημόσιο τομέα και σε εγγυήσεις περιουσιακών στοιχείων της χώρας για όποια νέα χρήματα εκταμιευθούν.
Οι πραγματικοί «τοκογλύφοι» δεν νοιάζονται για την γενικότερη υγεία των θυμάτων τους. Εφ όσον η ελληνική κοινή γνώμη επιμένει να τους καθυβρίζει και να τους καταγγέλλει σαν υπονομευτές και απατεώνες, φοβάμαι πολύ πως και η δική τους στάση θα αρχίσει να αλλάζει. Σε βάρος μας βέβαια.                                                                

19 σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ;;;;;;;;;

    Έχουμε και λέμε..
    -Τρία πακέτα ΝΤΕΛΟΡ εξανεμίστηκαν από τον Αντρέα,για το καλό της Ελλάδος ΡΕ...
    -Ούτε ένα μεγάλο έργο δεν έγινε από τον Αντρέα,δεν πειράζει ΡΕ.....
    -Έφαγε τα λεφτά του κόσμου,με το χρηματιστήριο ο Σημίτης,καλά κάνουμε ΡΕ.....
    -Υποτίμησε την δραχμή ο Σημίτης για να μας βάλει με υποτιμημένο νόμισμα στην Ε.Ε,επιστήμονας ο άνθρωπος ΡΕ.....

    -Μπήκαμε στην ΟΝΕ εξαθλιωμένοι , καταϊδρωμένοι και με καμία εγγύηση,είμαστε μάγκες ΡΕ.....
    - Κάνουμε τους πλέον δαπανηρούς Ολυμπιακούς Αγώνες όλων των εποχών,να μη σας νοιάζει ΡΕ...
    -Ἂρπάζει την εξουσία με το έτσι θέλω από την Ν.Δ. ο Γιωργάκης,λέγοντας το λεφτά υπάρχουν,δεν ήξερε ο Γιώργος ΡΕ.....
    -Μας βάζει στο ΔΝΤ με προδοτικό τρόπο,τι να έκανε το παιντί μωρέ δεν υπήρχε άλλος δρόμος και στο φινάλε άμα γουστάρετε ΡΕ.

    -Τώρα θέλει συναίνεση το ΠΑΣΟΚ από την Ν.Δ., για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του, θα σας εκβιάσουμε ΡΕ.
    -Λοιπόν ως εδώ και μη παρέκει η για να το πούμε αλλιώς,ΑΝΤΕ ΝΑ ΑγαπΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΑΖΙ.

    Γιατί τελικά ΄δεν είσαστε κόμμα,αλλά μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ που έχετε έρθει εδώ και 35 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΊΝΕΤΕ ΤΟ ΑΊΜΑ.
    Όταν δε λέω όλοι,εννοώ .....ΟΛΟΙ.
    Από τον πρόεδρο του κόμματος,μέχρι τον τελευταίο υποστηρικτή - οπαδό σας.

    Καλά θα κάνει ο ΣΑΜΑΡΑΣ να σκεφθεί 2,3,1013 φορές την οποιαδήποτε απόφαση του.
    Καλά θα κάνει δε να ζητήσει την βοήθεια των 800.000 μελών που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.
    Έτσι θα τους βάλει όλους στην γωνία και θα έχει την πρωτοβουλία αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, δεν ακούμε τέτοιες φωνές. Απήχηση εχει όμως ο φραγκοφονιάς ο Μίκης που κόπτεται δήθεν για τον λαό αλλά κάνει προσφυγή - και δεν παραιτείται - για τα αναδρομικά του από το ξεπατωμένο δημόσιο ταμείο. Το καφριλίκι σε όλο του το μεγαλείο. Ο Ανδριανόπουλος όμως, όπως και ο Αλ. Παπαδόπουλος δεν έχουν ζητήσει αναδρομικά. Για να καταλάβουμε ποιοί είναι τελικά οι πατριώτες. Οχι οι δήθεν αριστεροί ευρωφονιάδες.

    Ο Ανδριανόπουλος λέει τα αυτονόητα. Ευτυχώς όλο και περισσότεροι Έλληνες πλέον δέχονται τα αυτονόητα ενώ πριν από λίγο καιρό όποιος εξέφραζε αντίστοιχες απόψεις βίωνε την απομόνωση, την καταγγελία και την απαξίωση.
    Νομίζω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί ο «Αρχηγός» που θα βάλει επίσημα στο τραπέζι τα αυτονόητα ως εκλογική πρόταση. Οι κρίσεις πολλές φορές φέρνουν και τις μεγάλες ανατροπές. Ίσως αυτή η κρίση δημιουργήσει την κρίσιμη μάζα που είναι αναγκαία για την ανατροπή της φαυλότητας, του κομματισμού, των κρατικοδίαιτων και των ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
    Αυτός ο «Αρχηγός» δεν μπορεί να είναι ένας από τους «παίχτες» έστω και αν η στάση του ως τώρα ήταν απέναντι στο σύστημα. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ και είμαι σίγουρος ότι πολύ μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας είναι έτοιμο για την υπέρβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας πονάει πολλούς ο Ανδριανόπουλος κι' εκτοξεύετε ηλιθιότητες. Σς πείραξε που είναι νεοφιλελεύθερος και τον κατηγορείτε? Απο τα τέλη του '80 σας προειδοποιούσε πως ερχόταν η πτώχευση και τον λοιδωρούσατε. Του ζητάτε τώρα και τα ρέστα? Η μόνη φωνή που αξίζει να ακούμε είναι η δική του. Κι αυτά για άρνηση πληρωμών γιατί το χρέος είναι επαχθές είναι παραμύθια για αφελείς. Εχετε πάρει είδηση πως αν δεν δανεισθούμε θα ψοφήσουμε στην πείνα γιατί ξοδεύουμε παραπάνω από όσα εισπράττουμε - χώρια το ξεπλήρωμα των δανείων? Κι αν κάνουμε στάση πληρωμών δεν μας ξαναδανείζει κανείς. Ρε, το καταλαβαίνετε αυτό? Επαχθές χρέος υπάρχει, θεωρητικά πάντα, αν έχει συναφθεί από δικτατορία με στόχο την καταπίεση του λαού. Εδώ τα χρέη πήγαν σε παροχές, Επί δημοκρατίας. Ο Αντρέας Π. τριπλασίασε συντάξεις και μισθούς από λεφτά που δεν υπήρχαν. Και τα επιδόματα αγαμίας, χρήσης κυλικείου, έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία κλπ υπήρξαν κινήσεις καταπίεσης του λαού? Οσο για το ποιοί τα ετρωγαν ψάξτε ποιοί έπαιρναν επιδοτήσεις, δάνεια, επιδόματα αδούλευτες αυξήσεις κλπ. Ξυπνήστε, ρε, επιτέλυς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΤΟΠΟΣ. ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΝΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ (ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΥΠΟΣ, ΛΑΟΣ) ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΛΥΣΣΑΕΙ Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΘΕ ΟΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όοοοοοοξωωωωωωωωωω Πούστη
    απο την Μπαράγκα......

    δώααμε...δώασμε...δεν έχουμε άλλο..

    Αντε γαμήσου αλλού με τον Γιωργάκη
    και την Κόρη, σίχαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12,19
    ΕΜΜΙΣΘΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ.
    Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    ΗΤΑΝ
    ΚΑΙ
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΕΝΤΑΞΕΙ !

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ....ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ !
    Ο ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!

    Θα πετυχω σε ολα οσα εχω αποτυχει.
    ----------------------------------
    Αυτο καταλαβαμε παλι απο οσα ειπε σε ενα ακομη συνεδριο ο διαχειριστης μας,οτι θα πετυχει απο τωρα και μπρος σε οσα εχει αποτυχει μεχρι σημερα.

    Δηλαδη σε ολα,διοτι δεν πετυχε κανεναν στοχο απο οσους μας υποσχεθηκε.

    Και γιατι να πετυχει τωρα?και γιατι να τον....
    πιστεψουμε ?

    Επειδη ολη η υποτιθεμενη επιτυχια του εχει βασιστει στην καλλιεργεια του φοβου,τις μπλοφες και τα απιστευτα ψεματα του?
    Επειδη εχει κατακρεουργησει καθε εννοια δικαιου η γιατι η μονη του επιτυχια ειναι οτι μπορει να βγαζει λογους τους οποιους δεν καταλαβαινει?
    Σωτηρια ειναι αυτη που προγραμματιζει για την χωρα η πληρη καταστροφη της?
    Τι λαο θα αφησει μετα την αποχωρηση του απο την θεση του?εναν λαο ταπεινωμενο και φτωχο?

    Η παρεουλα της αποτυχιας ειναι ετοιμη για την τελικη επιθεση της εναντιον του λαου,δεν θα διστασει δεν θα σταματησει πριν τον αποτελειωσει,το μονο σχεδιο που ειχε απο την αρχη,τωρα ζηταει και συναινεση απο ολους στην ταπεινωση μας,στο ξεπουλημα της χωρας.

    Ο Παπανδρεου ειναι επικινδυνος διοτι δεν εχει κοινη λογικη,δεν αντιμετωπιζει οσα αντιμετωπιζει ενας καθημερινος ανθρωπος,ακουει λαθος συμβουλους,μιλαει με λαθος ανθρωπους,εχει λαθος φιλοσοφια.

    Και οσο μεγαλωνει η φτωχεια,η ανεργια,οι αυτοκτονιες εκεινος θα μας μιλαει για νικες,επιτυχιες και εθνικα συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά οι δεξιοί αποδεικνύεται ότι έχουν πολύ μεγάλο θράσος.
    Αφού καταλεηλάτησαν τη χώρα σε 5,5 χρόνια και την παράδοσαν ξεβράκωτη στα ξένα όρνεα, τώρα μας λένε ότι θα μας σώσουν.
    Ουστ προδότες συκοφάντες κλέφτες και απατεώνες.
    Θα μας σώσετε έτσι όπως μας σώσατε με τη μικρασιατική καταστροφή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΟΦΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑ,ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΟΣΩΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΟΤΙ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΡΓΑ ΚΑΣΤΑ ΥΠΑΓΕΤΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΓΟΥΛΟΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΒΟΓΓΗΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΒΟΓΓΗΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν το πασοκ είχε (και έχει) τα συνδικάτα και δεν άφηναν να γίνει η σωστή εκμετάλλευση των δημόσιων πόρων, τώρα ζητά συναίνεση. Μόνοι σας να βγάλετε το φίδι από την τρύπα.Βολεμένοι. Η σύμβαση αορίστου χρόνου δεν είναι κατ' ανάγκη μονιμότητα. Έτσι λέει αορίστου χρόνου. Δηλαδή τώρα που δεν σας χρειάζομαι φεύγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μoνη λυση ...ο Ανδριανοπουλος πρωθυπουργος....χαχαχα,το μερος της ηττας να γινει μερος της λυσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΤΑΝ...ΗΤΑΝ...ΗΤΑΝ...ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ!ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΕ 24ΩΡΕΣ!ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κ.Σαμαράς την ώρα που δηλώνει αντίθετος στο μνημόνιο και στην οικονομική πολιτική αυτού υιοθετεί απερίφραστα το κυριότερο σκεπτικό του Μνημονίου! Δηλαδή το ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων της χώρας!
    Κρίμα για τον Α.Σαμαρά που έχασε την Ιστορική Ευκαιρία να κάνει κάτι διαφορετικό.

    Δεν πειράζει, στις εκλογές θα τρίβουν τα μάτια τους εκεί στην ΝΔ που περιμένουν να πέσει το ώριμο φρούτο στο από τον κακό Μπάτσο Παπανδρέου στον καλό Μπάτσο Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχώς υπάρχουν και οι Ανδριανόπουλος και Μάνος. Είναι οι μόνοι σταθεροί στις απόψεις τους εδώ και χρόνια. Αλλά δυστυχώς μόνοι τους δεν μπορούν να εφαρμόσουν τη φιλελεύθερη πολιτική που υποστηρίζουν...
    Όσο για τους υπόλοιπους πολιτικούς μας, αφενός δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θέλουν κι αφετέρου προτιμούν να γίνονται εφήμερα αρεστοί στους ψηφοφόρους τους... Δεν τους καίγεται καρφάκι αν η Ελλάδα καταστραφεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πω πω τι τοποθετησεις ειναι αυτες!!

    Ω μεγαλε στοχαστη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H αληθεια τσουζει και κανει τα τεμπελικα κορακια να κραζουν, αλλα που θα παει , ερχεται η ωρα της χρεοκωπιας , εκει να σας δω, ποσοι θα γινεται δοσιλογοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί ο ΠΑΠ ψάχνει νέα δικηγορική εταιρία στο Λονδίνο για τις "διορθώσεις" του μνημονίου ;
    λουλουδούδες...πασοκ-κόρης και καρατζαφύρερ...
    ____________________________________
    Επιβεβαίωσε ο Γιώργος Πεταλωτής τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αναζητείται δικηγορική εταιρεία στο Λονδίνο, κατόπιν εντολής του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, για να συνδράμει στη τροποποίηση των όρων της σύμβασης του δανείου των 110 δις με την τρόικα.

    Η απορία είναι γιατί δεν αναλαμβάνει τις "διορθώσεις" η εταιρία που μας "συμβούλεψε" τόσο καλά στο πρώτο μνημόνιο πέρσι το Μάιο...
    υπάρχει κάποιο πρόβλημα ;

    ΠΟΥΣΤΑΡΕ ..ΜΟΥ΄.
    ΜΗΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΑΙ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ
    ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΑΛΛΟΙ ?
    ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ..ΑΚΟΜΑ.
    ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ
    ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι ρε χάπατο! Αυτός είναι πραγματικός στοχαστής κι όχι οι απεραντολόγοι που χαιδέυουν αυτιά και εκστομίζουν ανοησίες. Μακάρι να είχαμε και άλλους σαν αυτόν. Να δούμε τώρα τι θα κκανετε εχείς οι εξυπνάκηδες που θα αναλάβει Τούρκος το ΔΝΤ και αν δεν συμφωνήσουν όλοι - μακάρι και οι αριστεροί - δεν έχει άλλα λεφτά. Να δώ τι θακάνουν τότε οι αριστεράντζες της ανοησίας και οι συνοδοιπόροι τους σχολιαστές. και ποιός είπε ρε ανοπήτοι πως ο Ανδριανόπουλος απέτυχε σαν Δήμαρχος και Υπουργός; Οτι έγινε στον Πςειραιά από αυτόν έγινε. Από αυτόμν και μετά βρώμισε και παρήκμασε. Γι αυτό ακόμη και τώρα αυτόν θέλουν οι Πειραιώτες. Οσο για Υπουργός ότι σοβαρό έγινε στην αγορά και οι όποιες ισιωτικοποιήσεις τότε έγιναν. Και είχαμε ρε κοριδάρες τότε γιασ μοναδική φορά πρωτογενές πλεόνασμα. Το είχαμε ξανά ποτέ; Οσο για την βενζίνη άσχετε σχολιαστή αυτή αυξήθηκε από τον φόρο των 50 δρχ που μπήκε αφού είχε φύγει ο Ανδριανόπουλος. Και δεν είχε καμία σχέση με την απλευθέρωση της αγοράς που 'εκανε αυτός. Και γιατι ο Αντρέας του Πασόκ δεν τον κατήργησε; καταργήθηκε κανένας νόμος του Ανδριανόπουλου από τις μετά από αυτόν κυβερνήσεις; Mόνο που τελμάτωσαν και δεν έκαναν τίποτα άλλο. Διαβάστε και τίποτα, άσχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Δημιουργός της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Α.Παπανδρέου ευθύνεται για το κατρακύλισμα της χώρας με τα τόσα δάνεια που πήρε απο το εξωτερικό προκειμένου να δημιουργήσει τρείς γενιές κηφήνων μεν αλλά ορκισμένων ψηφοφόρων του ...

    Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ αμερικανός πολίτης ΓΑΠ είναι - απλά - πολύ χειρότερος: είναι ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    "Το ΣΑΠΙΟ μήλο κάτω απο τη μηλιά
    πέφτει ...".

    Βέβαια, ο μπαμπάς ήταν πιο έξυπνος: ακόμη και όταν είχε πέσει στο ναδίρ της πολιτικής και ατομικής αξιοπρέπειας (ως ... δανειολήπτης απο τους υπουργούς του προκειμένου να ζει πολυτελέστατα με τη Μιμή στο παλάτι της Εκάλης) είχε φροντίσει έτσι ώστε πάμπολοι ελεεινοί χρυσά-αμοιβόμενοι "δημοσιογράφοι" να τον εξυμνούν ...

    Ο ΓΑΠ μάλλον δέν θα τα καταφέρει:
    Όταν αποκατασταθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα, αυτός (ως αρχηγός της σημερινής ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ) και οι όμοιοί του ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Πάγκαλος, Παπακωνσταντίνου κλπ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ στην Πλατεία Συντάγματος μετά απο τις σχετικές δίκες.

    Ο - πρώην φίλος τους - Τσαουσέσκου και η Έλενα τους περιμένουν ...

    ΠΟΥΣΤΑΡΑ...θα έχει και για σένα +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση