GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών...

Ποιες είναι οι δύο τάσεις μεταξύ των συνεργατών του Αντ. Σαμαρά. Πιο ισχυρή η αντίθετη στις εκλογές. Στα φορολογικά οι μεγαλύτερες αποκλ...

Ποιες είναι οι δύο τάσεις μεταξύ των συνεργατών του Αντ. Σαμαρά. Πιο ισχυρή η αντίθετη στις εκλογές. Στα φορολογικά οι μεγαλύτερες αποκλίσεις στις θέσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Στη στάση του Αντ. Σαμαρά είναι επικεντρωμένο το ενδιαφέρον της σημερινής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών αφού ο Γ. Καρατζαφέρης ακολουθεί μια πολιτικά ευέλικτη στάση ενώ τα κόμματα της Αριστεράς έχουν δεδομένες θέσεις.
Ο πρόεδρος της ΝΔ πηγαίνει στη σύσκεψη την ώρα που οι συνεργάτες του έχουν χωριστεί στα δύο. Η μία τάση του εισηγείται να θέσει, σήμερα, θέμα εκλογών κορυφώνοντας τη διαφωνία του με την κυβέρνηση. Στην περίπτωση αυτή δύσκολα αποφεύγονται οι κάλπες.
Η δεύτερη τάση (που μέχρι πριν από λίγο ήταν και η ισχυρότερη) λέει να καταγράψει τις διαφωνίες του χωρίς να ζητήσει τώρα εκλογές. Σε αυτή την περίπτωση, το ενδιαφέρον θα...
 στραφεί στα θέματα που μπορεί να υπάρξει σύμπτωση απόψεων. Και δεδομένου ότι στις αποκρατικοποιήσεις και τις απολύσεις - εργασιακή εφεδρεία δεν υπάρχει πια μεγάλη απόσταση, το σημείο κλειδί είναι τα φορολογικά. Εκεί εντοπίζονται -μέχρι τώρα- οι μεγαλύτερες αποκλίσεις. Αν και αυτές ξεπεραστούν...

15 σχόλια

  1. Ρε σεις η Ντορα Μπακογιαννη-Μητσοτακη θα μας σωσει!!Την ακουσα πριν απο λιγο στο ραδιοφωνο και μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο!
    Το τι ειπε ο στομας της δεν περιγραφεται!Ουτε ο εκπροσωπος του ΔΝΤ δεν τολμησε να πει ωμα και εκβιαστικα οτι πρεπεινα συναινεσεουν τα κομματα και να πληρωσει το ποπολο!
    Μαλιστα κυριοι!Το θρασος της δρακ...οικογενειας οπως την αποκαλεσε στο βιβλιο της η εξ απορρητων γραμματεας του περιβοητου Χριστοφορακου της Ζημενς,δεν εχει ορια..
    Ειναι ευκαιρια να την στειλουμε για παντα κι αυτη στο χρονοντουλαπο της ιστοριας,οπου αναπαυονται οι σκελετοι των ζομπι που ηπιαν το αιμα των ελληνων!
    Ο Δρακουλινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε βέβαια μπορεί να συναινέσει με το ΠΑΣΟΚ ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς!Δε θάναι η πρώτη φορά άλλωστε!Χούι τούχει γίνει.Μια με το Συμπιλίδη και μια με την εκλογή Στεφανόπουλου έχει αποδείξει πως είναι οικολογικός και φιλικός προς το περιβάλλον ΠΑΣΟΚ!Μόνο όταν ήταν να ΠΡΟΔΩΣΕΙ και να ρίξει μια εκλεγμένη κυβέρνηση ήταν άκρως αποφασιστικός!Τώρα που μας έχει πηδήξει η άθλια κυβέρνηση, που δεν έχουμε να πάρουμε γάλα στα παιδιά μας, τώρα ο "κος" Σαμαράς είναι δυσκοίλιος στο να πιέσει και να ζητήσει εκλογές να απαλλαγούμε απο το Τζέφρυ!Σιγά μη σκίσεις το καλσόν ΠΡΟΔΟΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαγαλάκια, δραχμοποιοί, Δαμανάκηδες, καταστροφολόγοι, φοβοποιοί, τρομοκράτες, κρατικοδίαιτοι και κομματικοδίαιτοι, Πρεντεντέρηδες, Τρέμηδες, και λοιποί συγγενείς, τι έγινε? Έχουμε αρχίσει και τα κάνουμε επάνω μας? Προσπαθούμε να εξηγήσουμε γιατί κανένας δεν μας ακούει πια και δεν μας ακολουθεί? Φοβόμαστε γιατί χάνουμε την πελατεία μας και τους μελλοντικούς μας ψηφοφόρους για τη βουλευτική θεσούλα μας? Τι έγινε? Βλέπετε ότι λόγω της ευδαιμονίας σας , του κομματισμού σας και του ατομικισμού σας αποκοπήκατε από την κοινωνία και καταλήξατε λείψανα στο οστεοφυλάκιο της συνείδησης όλων των Ελλήνων? Φοβάστε λέτε την δραχμή.... Όχι δεν φοβάστε την δραχμή, φοβάστε τις θέσεις και τους παχυλούς μισθούς που σας έχει εξασφαλίσει το πουλημένο και οσφυοκαμπτικό πολιτικό σύστημα που υπηρετείτε. Φοβάστε ότι στο κάτι καινούριο δεν θα έχετε θέση και λόγο ύπαρξης και τρελαίνεστε. Εσείς φοβάστε τις θεσούλες σας και όχι οι δημόσιοι ή οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που είχατε τόσα χρόνια για να σας υπηρετούν, ενώ εσείς ανενόχλητοι και δημιουργώντας διλήμματα και φοβικά σύνδρομα ξεκοκαλίζατε τα πακέτα της ευρωπαικής ένωσης και χτίζατε στάδια για τους ολυμπιακούς αγώνες σας. Πάρτε το χαμπάρι όλοι σας ρεεεεεε….

    ΞΥΠΝΑΜΕ !!!!!!!!!!…….

    Σηκωθείτε ωρέ Έλληνες!!!!! Ως πότε θα τους αφήνετε να σας εκμαυλίζουν ηθικά για ένα πεντάευρο, να σας καταρακώνουν την αξιοπρέπεια σας για ένα Cherokee, να σας πηδάνε τις μανάδες σας, τις αδελφές σας και τις γυναίκες σας για ένα μπλουζάκι Burberry ή μια τσάντα Louis Vuitton? Ως πότε θα κλειδώνεστε μέσα στα σπίτια σας βάζοντας κάγκελα στα παράθυρα για να μην σας πούνε ρατσιστές ή ξενόφοβους? Ως πότε θα σας βρίζουν και θα σας ζητούν να ξεπουλήσετε την Ακρόπολη, τον Παρθενώνα, τα ιερά και τα όσια της φυλής σας, τους αγώνες και τα κόκαλα των παππούδων σας, τους ήρωες σας, την ιστορία σας και την γη της πατρίδας σας για ένα φραπέ?

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!......

    Ψηλά το κεφάλι ωρέ……Σηκωθείτε, βγείτε έξω και φωνάξτε!!!! Όχι άλλο γκρίνια και θεωρητικές αναλύσεις!!! Όλα αυτά μετά, αφού καθαρίσει η βρώμα!!!!! Πρώτα ο αγώνας!!!!!! Δεν έχει σημασία που θα πάτε και με ποιους!!! Φτάνει να σηκωθείτε και να ακουστεί η φωνή σας. Ένα θα πρέπει να είναι το σύνθημα στο στόμα όλων.

    ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!
    ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!
    ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

    Και αν είναι να πέσουμε, να πέσουμε όρθιοι ωρέ !!! Ελεύθεροι, χαμογελώντας και όλοι μαζί μονιασμένοι!!! Όπως αρμόζει στους εαυτούς μας και την ιστορία μας!!!! Κοιτώντας καθαρά ο ένας τον άλλον, ατενίζοντας και ονειρευόμενοι ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, και πάνω απ’ όλα με αξιοπρέπεια, περπατώντας στα δύο και όχι έρποντας και λοιδορούμενοι.

    Σε γνωρίζω από την κόψη
    Του σπαθιού την τρομερή
    Σε γνωρίζω από την όψη
    Που με βια μετράει τη γη

    Από τα κόκαλα βγαλμένη
    Των Ελλήνων τα ιερά
    Και σαν πρώτα ανδρειωμένη
    ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣTO KAPITAL BΓΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ .ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 7000 ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ .ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί που κουκουλώνουν τα σκάνδαλα και έχουν κάνει νόμο την ατιμωρησία συσκέπτονται! Δεν είναι ικανοί να ξεβρομίσουν τον τόπο από τη σαπίλα, περάσανε όλα τα σκάνδαλα στο ντούκου και θέλουν να συνεχίζουν τη κοροϊδία σαν να μην έγινε τίποτα! Είναι αδίστακτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O κ. Παπανδρέου απέτυχε και ζητάει να τον επιβραβεύσουμε για να συνεχίσει ;

    Πρωινο στο MEGA (08:10) ο Καμπουράκης είπε:
    «Δεν μπορεί ένας να περάσει αυτά τα μέτρα. Θα τους σφάξουν στο δρόμο.Χρειάζονται 1…2…3..»
    Δηλ. χρειάζονται συνένοχοι!!!

    ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΟΣΕΧΕ !!!!!
    ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ !!!!
    ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ !!!!!!

    ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗ.
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ !!
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλακοπιτουρα πιπιλα για το γαλα εχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ___________________________________
    Χτες να μην το ξεχασω οδηγηθηκε στο δικαστηριο της Αργεντινης και δικαζεται ο αναχωρησας δια ελικοπτερου τεως προεδρος ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΥΑ.
    Να ζω να το δω και εδω.

    Να οδηγουνται ολοι τους
    ΠΑΣΟΚ - ΚΟΡΗ & ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΩΛΟΙ
    στο Ειδικο Δικαστηριο, με αλυσιδες, σαν τον βιαστη φιλο, και αυτοι τετοιοι ειναι.______________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΓΑΠ αγωνίζεται για τους μπρόκερ αδερφούς του και το αίμα που ρέει στις φλέβες του
    Ο Γιώργαρος της Αμφιθέας να κάνει τα 44 κτίσματα του 144
    Η Παπαρηγού να κάνει το Περισσό μικρό Κρεμλίνο
    Ο Τσίπρης να κάνει την Ελλάδα χώρα κουκουλοφόρων και λαθρομεταναστών
    και ο Αντώνης δεν κυβέρνησε ακόμα για να τον κρίνουμε
    Όσο για το λαό καλά να πάθει τέτοιος που είναι και ανέχεται πολιτικάντηδες και υποκριτές αρπάχτρες σαν τον Λαζόπουλο τον Τριανταφυλλόπουλο τον Τράγκα τον Αυτιά τον Μπέο τον Μάκαρο Ψωμιάδη τα σκουπίδια της πολιτικής της δημοσιογραφίας του ποδοσφαίρου της καφρίλας που μας δέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΥΣΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ .ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΕΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ.ΑΠΟ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ,ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να απαλλαγούμε από τον Τζέφρυ και να μας κυβερνήσει ποιος; Ο προδότης ο Σαμαράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιπίλα για το γάλα βέβαια και έχω, εγω δε θηλάζω πέη σαν εσένα και δη του Σαμαρά, πληρωμένο και βολεμένο τσιράκι της Συγγρού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ααα....χαχαχαχ...ααα..χαχαχαχουυυυυυυυυυυχα,,

    Τους είχε μοιράσει και Υπουργεία ο κολοτούμπας κι ο Αντώνης τους τα χάλασε... γι αυτό τσιρίζει
    ο Αδωνις ;)

    Διαβάστε την παρακάτω είδηση και θα καταλάβετε γιατί τσιριζει ο Αδωνις στον ΣΚΑΪ και μας απειλεί ότι θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά:

    "Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης
    πρότεινε κυβέρνηση εθνικής ενότητας . Ο
    πρωθυπουργός δεν την απέρριψε, λέγοντας «να
    το δούμε.» Την πρόταση Καρατζαφέρη απέρριψε
    ο πρόεδρος της ΝΔ."

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο κολοτούμπας ήθελε 3 υπουργεία σε περίπτωση οικουμενικής .

    ααααψοϋυυυυυυυυυυυ..και Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ====================================
    Είδηση απο το μέλλον:

    “ΕΠΕΙΓΟΝ --- Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης κατά του πρώην Πρωθυπουργού Γεώργιου Α. Παπανδρέου και μελών της πρώην κυβέρνησής του διαβιβάστηκε σήμερα απο την Εισαγγελία Αθηνών προς την Interpol.

    Ο πρώην Πρωθυπουργός και μέλη της πρώην κυβέρνησής του που μεταξύ άλλων αδικημάτων κατηγορούνται για Εθνική Προδοσία διέφυγαν απο τη χώρα πιθανότατα χθές βράδυ.

    Οι περιουσίες τους έχουν απο σήμερα το πρωί δημευθεί και καταζητούνται τα μέλη των οικογενειών τους.”
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση