GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αθώο "θεωρεί τον Στρος Καν η σύζυγός του...

Τη βεβαιότητά της ότι η αθωότητα του Ντομινίκ Στρος Καν θα αποδειχθεί, εξέφρασε η σύζυγος του επικεφαλής του ΔΝΤ Αν Σενκλέρ. « Δεν έχω...

Τη βεβαιότητά της ότι η αθωότητα του Ντομινίκ Στρος Καν θα αποδειχθεί, εξέφρασε η σύζυγος του επικεφαλής του ΔΝΤ Αν Σενκλέρ.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η αθωότητά θα αποδειχτεί», αναφέρει σε σύντομη ανακοίνωσή της, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση «για σύνεση και αυτοσυγκράτηση».
Τονίζει τέλος ότι δεν πιστεύει «ούτε για ένα δευτερόλεπτο» τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον του συζύγου της, ο οποίος και αναμένεται εντός της ημέρας να...
 οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών της Νέας Υόρκης, μετά τη σύλληψή του για σεξουαλική επίθεση σε υπάλληλο ξενοδοχείου.
Πηγή: Reuters

11 σχόλια

  1. Για να κατεβαζουν ενα καθαρμα οι αμερικανοι απο το αεροπλανο, την τελευταια στιγμη, πρεπει να ειναι πολυ αθωος.
    Σοσιαλβιαστης.......οπως Ελλαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κέρατα της κυρίας, είναι τόσο πολλά, γίνανε περικοκλάδες που σκέπασαν τα μάτια της, και δεν βλέπει πλέον η γυναίκα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ?!?!?!?!

    ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ !!!!

    ΟΠΩΣ ΤΖΕΦΡΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βρήκανε τώρα το σενάριο οι σύντροφοι:
    Θύμα πλεκτάνης και διεθνούς συνωμοσίας λέει ο Στρος Καν.
    Και οι Εβραίοι στο κόλπο λέει.

    Και λέω εγώ τώρα:
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω πω φοβερή ευκαιρία να βγάλει κανείς τα απωθημένα του, από τους διάφορους φασίστες μέχρι τον κάθε φαντασιόπληκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ,ΔΕΝ ΒΙΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΖΗΤΕ ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ .ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ .ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΣΑΣΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ.ΠΑΝΕ ΟΙ ΝΕΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΚΑΙ ΒΓΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑΤΟΥΣ.ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΑΝ ΤΙΣ ΥΟΗΡΕΤΡΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ
    ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΖΩΕΣ . ΖΩΟΝ ΖΩΟΝ ΖΩΟΝ. 12΄28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξαμολήθηκαν πρωί-πρωί οι κάθε λογής "προοδευτικοί-σοσιαλίζοντες"
    στα διάφορα ......αμερόληπτα
    MEGAλοκάναλα.
    Και ιδρώνουν-ξεϊδρώνουν και πασχίζουν να μας πείσουν με κάθε τρόπο που βάζει ανθρώπινος νους,ότι να,ξέρετε,η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι διαχρονικό ανθρώπινο χαρακτηριστικό,και το φέρνουν από δω,το πάνε από κει,το γυρίζουν από αλλού ότι έλα μωρέ τώρα,δεν έκανε και κανα έγκλημα ο Στρος Καν,τα διεθνή κέντρα συνομωσίας του την στήσανε !!!!!!!!!!!!!

    ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΚΑΨΑΝΕ ΑΝΕΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ".

    Ο Στρος Καν βέβαια,βάσει των άγραφων νομικών νόμων είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου,οι "προοδευτικοί" συνδαιτημόνες όμως τον ανακήρυξαν ήδη αθώο.

    Σύντροφοι η αναγνώριση και η παραδοχή είναι ανωτερότητα ψυχής,εσείς όμως γιά μία ακόμη φορά διαλέξατε τον τρόπο με τον οποίον προκαλείται ξεπεσμός αλλά και άφθονο γέλιο.

    Δικαίωμα και πρόβλημα σας.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12,08 ΠΟΝΑΝΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΩΛΕ
    ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση