GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας παραιτείται από το μισθό του...

Από το http://dailypress24.blogspot.com/ Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Νατότο Καν, ανακοίνωσε πως παραιτείται του μισθού του μέχρι να λ...

Από το http://dailypress24.blogspot.com/
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Νατότο Καν, ανακοίνωσε πως παραιτείται του μισθού του μέχρι να λήξει η κρίση στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, αναλαμβάνοντας με αυτό το τρόπο τις ευθύνες που του αναλογούν για την καταστροφή στο πυρηνικό σταθμό. Στη συνέντευξη Τύπου ο Πρωθυπουργός δήλωσε: "Θα συνεχίσω να λαμβάνω την αμοιβή μου ως μέλους του κοινοβουλίου, όμως όχι αυτή που απορρέει από τον τίτλο του πρωθυπουργού, ούτε τα σχετικά πριμ. Όπως και...
 η ηλεκτρική εταιρεία Tokyo Electric Power (Tepco), η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη σ' αυτή την κρίση".
Αξίζει να τονίσουμε πως το δυστύχημα στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα Νταϊίτσι, είναι το χειρότερο έπειτα από εκείνο του Τσερνόμπιλ, το 1986 στην Ουκρανία, και προκάλεσε διαρροές ραδιενέργειας και την απομάκρυνση 85.000 κατοίκων από τις περιοχές γύρω από το σταθμό.

10 σχόλια

  1. ΤΙ ΣΟΙ ΑΜΑΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ .ΕΚΛΕΨΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ.ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΤΟ ΓΙΟΦΥΡΙ.ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΞΕΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Ο ΒΟΘΘΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΒΟΘΡΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαστε δηλαδη πρωθυπουργοι?και δεν το ειχαμε παρει ειδηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άρθρο του Στάθη με τίτλο «Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης»

    Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.

    Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 ευρώ.

    Μας μιλούν με φερέφωνα (όπως άλλοτε με τα κατοχικά μεγάφωνα) τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.

    Η «πόλις» κόβεται στα δύο, το παρακάτω κείμενο δεν είναι επί προσωπικού. Είναι περί του επερχόμενου εκφασισμού...

    Τι Τρόμος είναι αυτός;!

    Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα!

    Τι οργουελικός εφιάλτης!

    Σαν τα κοράκια παραμονεύουν οι δύο απ' τους παρουσιαστές, η κυρία Τρέμη και ο κ. Πρετεντέρης
    να αρπάξουν απ' το στόμα του καλεσμένου τους, όταν δεν είναι φιλοκυβερνητικός, την κουβέντα του, να τη δαγκώσουν, να τη διαστρέψουν, να την ανασκολοπίσουν και να του τη δώσουν πίσω να τη φάει, να τού κάτσει στον λαιμό, να πνιγεί, να σκάσει - και αυτό το λένε διάλογο, ενημέρωση, ειδήσεις.

    Τι οργουελικός τρόμος είναι αυτός! Αυτό το φρικτό δίδυμο δεν επιτίθεται με μένος Ταλιμπάν εναντίον των στόχων του μόνον με το (απύλωτο, ιταμό και υπερφίαλο) στόμα του, αλλά
    με όλη τη γλώσσα του σώματός του να κορυβαντιά, να ωρύεται, να σκούζει, να προσβάλλει, να ειρωνεύεται - είναι αυτό ειδήσεις; έστω σχόλιο μέσα στις ειδήσεις; είναι άποψη;
    Όχι, είναι τρομοκρατία! Είναι προπαγάνδα! Είναι κουστουμάτος ταλιμπανισμός, είναι φασισμός,
    είναι, ακόμα χειρότερα, εθισμός των θεατών στον φασισμό.

    Τίποτα απ' όσα γίνονται σε αυτό το δελτίο δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ρωτάνε και απαντάνε οι ίδιοι, διακόπτουν όποιον γουστάρουν και το στόμα τους στάζει μέλι μόνον μπροστά στους κυβερνητικούς και τους φίλους τους. Αλλά, το πιο θλιβερό είναι όταν για «ξεκάρφωμα» οι δύο αυτοί παρουσιαστές (των οποίων, τουλάχιστον η ταπεινότης μου δεν είναι συνάδελφος) κάνουν τάχα ζόρικες ερωτήσεις στους υπουργούς, ανάλογες με εκείνες που θα έκαναν δουλικά στους αφεντάδες τους σε άλλες εποχές.

    Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια η AGB ή η Πωστηλέν τώρα, για τη θεαματικότητα αυτού του δελτίου, ούτε με νοιάζει αν είναι πρώτο ή έσχατο. Με νοιάζει ότι είναι όνειδος για τη δημοσιογραφία, πληγή για τη δημοκρατία, ντροπή για την πολιτική.

    Ούτε απορώ με τους πολιτικούς που πάνε και προσκυνάνε τα ξόανα της τηλεοπτικής τυραννίδας στην πιο απεχθή τους μορφή, αμφισβητώ όμως ότι οι πολίτες δεν αισθάνονται έστω κι απ' τον καναπέ τους τον κίνδυνο που πηγάζει απ' αυτήν την τηλεοπτική χούντα -αυτό το διαρκές εξουσιαστικό ξεσάλωμα του πρασινοφρουρισμού. Αυτής της ανωφελούς γλίτσας που σπαράζει τη χώρα παραπάνω από δυο δεκαετίες τώρα.

    Αυτός ο συνδυασμός γκαιμπελισμού και σταλινισμού παντός καιρού, όστις υποστήριξε υπό τη δορά του εκσυγχρονισμού με τον πιο καθωσπρεπίστικο τρόπο ό,τι πιο αισχρό μάς έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, απ' το άγος του Χρηματιστηρίου έως την αποκοπή των μισθών και τις επιχειρησιακές ή ατομικές συμβάσεις, αυτός ο συνδυασμός, καλά οχυρωμένος από αφεντικά, χορηγούς, διαφημιστές, τραπεζίτες και συν-ένοχους δημοσιογράφους, έχει βλάψει τον λαό και το πολίτευμα περισσότερο απ' όσον έβλαψε η μαύρη πανώλη το Λονδίνο και τις τρεις φορές που το επισκέφθηκε.

    Η ενημέρωση είναι δικαίωμα του λαού.

    Το δελτίο του Μέγκα και τα άλλα δελτία όπως αυτό δεν ενημερώνουν τον λαό, τον στραβώνουν, τον αιχμαλωτίζουν, τον χειραγωγούν.

    Βγαίνουν στον αέρα, που είναι περιουσία του λαού, μόνο και μόνο για να τον τρομοκρατήσουν, για να τον κάνουν να κάθεται σούζα, οι σταθμοί αυτοί είναι η μαύρη χειρ και η σιδερένια φτέρνα των διαπλεκόμενων - είναι εχθροί του λαού με περικεφαλαία.

    Την περικεφαλαία της οίησης, του (ραγιάδικου) θράσους, του κυνισμού, του αμοραλισμού, της αναισχυντίας, της αγένειας - με έναν λόγο: μιλάνε στον λαό σαν να μιλούν σε κατσαρίδες...
    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα παραιτηθεί και της Ελλάδος όταν βγεί στον πούτσο παπαρούνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ10 Μαΐ 2011, 6:32:00 μ.μ.

    Λαθρομεταναστες -για μια καμερα- σκότωσαν με μαχαίρι 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη -στο δευτερο παιδι τους- γυναίκα του, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

    Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.
    Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.
    Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΩ.ΠΩ..ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ

    ΑΜΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΑΠΩΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ..όπως λέμε.
    ΅καμμία σχέση΅..!!!

    Σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της ιαπωνικής κυβέρνησης (και όχι γιαπωνικής που εσείς την αποκαλείτε!) με αφορμή το πρόσφατο σεισμό και τις συνέπειές του, δήλωσε:
    «Θα συνεχίσω να λαμβάνω την αμοιβή μου ως μέλους του κοινοβουλίου, όμως όχι αυτή που απορρέει από τον τίτλο του πρωθυπουργού, ούτε τα σχετικά πριμ. Όπως και η ηλεκτρική εταιρεία Tokyo Electric Power (Tepco), η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη σ' αυτή την κρίση».

    Αυτοί είναι ηγέτες κύριε Παπανδρέου και όχι εσείς και το.....πολυμελές αμειβόμενο υπουργικό συμβούλιο, με την πληθώρα συμβούλων και παρατρεχάμενων που έχετε διορίσει και εμείς τους πληρώνουμε και με το παραπάνω, για να μας σώσουν δήθεν και συνέχεια μας οδηγούν στα χειρότερα , καθότι όλες οι επιλογές σας έχουν οικτρά αποτύχει και βυθίζουν τη χώρα όλο και πιο βαθειά σε μια οικονομική κρίση που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει τελικά.

    Έτσι δίνουν το «καλό παράδειγμα» στο λαό τους και όχι να κόβουν από τους πολίτες και οι περισσότεροι από σας να μην πληρώνετε ούτε καν τους καφέδες που πίνετε, στα γραφεία σας και στις αίθουσες VIP των αεροδρομίων, πλέον των παχυλών απολαβών που λαμβάνετε από τα κρατικά ταμεία.

    Ενδέχεται βέβαια και ο ΓΑΠ να πεί το ίδιο....ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ...
    ¨ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ...¨

    ΑΛΛΑ...σιγά μην νοιαστούν οι ΠΑΣΟΚΟΙ για να δώσουν το καλό παράδειγμα.....
    Την εξουσία ήθελαν να πάρουν με κάθε τρόπο, αράδιασαν ένα κάρο ψέμματα και άντε να βρεις την αρχή και το τέλος της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να παραιτηθει κ ο ακαταλληλοτερος απο την βουλευτικη μαζι με τη συμορια του ολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    Παιδεια

    Καμια εξεταση για την εισαγωγη στα πειραματικα!!

    Την πατησε το Πασοκ σχετικα με το Νομοσχεδιο με τα Προτυπα

    Η ΝΔ που εκανε τον ανηξερο ωσπου να κατατεθει το νομοσχεδιο στην Βουλη τωρα θελει με τροπολογια να γινουν πιο πολλα ΠΡΟΤΥΠΑ με εξετασεις και στο Γυμνασιο και στο Λυκειο!!

    Η Διαμαντοπουλου Αννα είχε βαλει εξετασεις εισαγωγης στα Προτυπα μονο στο Λυκειο!

    Πaρολα αυτα και αυτο ηταν λαθος πολιτικο!

    Με το νέο νομοσχέδιο για τα «Πρότυπα Πειραματικά», όχι μόνο, επανέρχονται, τα Πρότυπα τα σχολεία της συντήρησης της «ψευτο-ελίτ» και της Χούντας,

    αλλά ουσιαστικά καταργούνται τα υπάρχοντα Πειραματικά, αλλά και τα λίγα «Πειραματικά των ΑΕΙ», αφού θα έχουν μπροστά τον όρο Πρότυπα αλλά και γιατί και εκεί οι μαθητές θα εισάγονται με εξετάσεις (άρθρο 44 παράγραφος 5).

    Θα πρέπει να γίνει τροπολογία στο νομοσχέδιο, για το καλό της επιστήμης και να προστεθεί στο άρθρο 44 παράγραφος 5,
    ότι «τουλάχιστον για τα υπάρχοντα Πειραματικά των ΑΕΙ, και τα «συνεργαζόμενα με τα ΑΕΙ», οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση».


    Αυτα ελεγε ο Δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα και εστειλε ενα αθρο στο πρεσσσ...

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση