GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Μην με κοιτάτε έτσι, σας παρακαλώ... Ασφαλώς διαφωνώ κι εγώ με το να δοθούν τα αναδρομικά στους πρώην βουλευτές. Και φυσικά αποδοκι...

-Μην με κοιτάτε έτσι, σας παρακαλώ... Ασφαλώς διαφωνώ κι εγώ
με το να δοθούν τα αναδρομικά στους πρώην βουλευτές. Και φυσικά
αποδοκιμάζω όποιον υποκίνησε, νομικά, κάτι τέτοιο. Όποιος κι αν είναι...
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

13 σχόλια

  1. Από πιο οίκο ανοχής αξιολόγησης είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ4 Μαΐ 2011, 6:50:00 μ.μ.

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ:

    Αλλη μια αυτοκτονια απο το ξενοδοχειο Μεγαλη Βρετανια ενος 40χρονου χθες
    ου ακολουθησε την αυτοκτονια του 50χρονου στο Ηρακλειο-κρητης που κρεμαστηκε και τον βρηκε το ανηλικο παιδι του.

    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΥΡΙΟ.....
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ . . . .


    ΦΤΟΥ ΣΑΣ

    ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ου καταισχυνω οπλα τα ιερα, ουδ' εγκαταλειψω τον παραστατην, οτω αν στοιχησω. Αμυνω δε και υπερ ιερων και οσιων, και μονος και μετα πολλων. Την πατριδα δε ουκ ελασσω παραδωσω, πλειω δε και αρειω οσης αν παραδεξωμαι...

    « Η εθνική επιβίωση είναι υπεράνω ιδεολογιών, ταξικών διαφορών και προσωπικών συμφερόντων»

    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΚΛΕΦΤΟ ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    Δεν είναι νεκροθάλασσα βοή χωρίς σεισμό,νιώθω για σε πατρίδα μου στα σπλάχνα χαλασμό!..........

    Ρε ενας δεκανεας ρεεεεε…….

    Ως προς το ψωμί, την οικονομίαν, παραλάβαμεν το εθνικόν εισόδημα εις τα 565 δολλάρια, και παραδώσαμε την διαχείρισιν της εξουσίας όταν ανετράπημεν το 1973 εις 1.100.
    Παραλάβαμεν τον προϋπολογισμόν της χώρας εις το ύψος των 29 δισεκατομμυρίων και παραδώσαμεν την αρχήν, με τον προϋπολογισμόν της χώρας εις 109 δισεκατομμύρια.
    Παραλάβαμεν το συναλλαγματικόν απόθεμα της χώρας εις τα 200 εκατομμύρια δολλάρια και το παραδώσαμεν εις τον ένα δισεκατομμύριον πεντήκοντα εκατομμύρια δολλάρια.

    ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Θα μπορούσε να λέει..."

    ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ.

    ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
    ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PLANET.

    Μια πολύ περίεργη υπόθεση που αφορά τον Παύλο Γερουλάνο και μέλη της οικογένειάς του που είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου Μπενάκη έχει φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για επώνυμες καταγγελίες... κατά του υπουργού Πολιτισμού για τον διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού ύψους 2.193.846,16 ευρώ και αφορά το έργο "Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης της Ειδικής Υπηρεσίας Τομέα Πολιτισμού και των Υπηρεσιών του ΥΠΠΟΤ, του ΤΑΠΟ και του ΤΔΠΕΑΕ".

    Όπως ενημερώθηκε το Fimotro, η καταγγελία αφορά πληροφορίες και στοιχεία ότι ο διαγωνισμός έχει στηθεί για να τον πάρει η κοινοπραξία Planet-Στάδιον Α.Ε. με την οποία διατηρεί προνομιακές σχέσεις η αδελφή του υπουργού Ειρήνη Γερουλάνου.

    To θέμα είναι πολύ μεγάλο και στο Μέγαρο Μαξίμου προβληματίζονται για το τι θα γίνει εάν θα μαθευτεί από ΜΜΕ και δημοσιογράφους.
    Δυστυχώς γι αυτούς,
    μαθεύτηκε !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΘΙΚΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλιστα έχει παράδοση ο οίκος ανοχής αξιολόγησης των σπρέντς των βουλευτών του το ΠΑΣΟΚ, αλλά γιατί να και μην έχουν υπεραξία με τόσα απέραντα βοσκοτόπια γεμάτα με ερίφια, Πάγκαλος,

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/

    Παπαγεωργίου, χαμός! συνδράμουν και οι ποιμενικές ράβδοι σ΄ ανταπόδοση των 20 000 000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δικαιοπολης4 Μαΐ 2011, 9:14:00 μ.μ.

    4 Μαϊ 2011 6:51:00 μ.μ.

    Μεγάλεεεε σε χρίζω δεκανέα!!!! αφού πρώτα δώσεις πνευματικές εξετάσεις στο ερωτηματολόγιο ΕΔΩ!!!

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/

    .. κι αφήσεις και την ιστορική σου παρακαταθήκη με μια υπογραφή,..

    http://www.gopetition.com/petition/44615.html

    ..αλλιώς τον πρόδωσες τον αρχηγό πριν ακόμα πέσει η πρώτη τουφεκιά! κι έτσι και μας πάρουν χαμπάρι στα Σφακιά θα ζητήσουν ανεξαρτησία, απ την υπόλοιπη Ελλάδα, στην Κρήτη για να ξεπλύνουν τη βρισιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προκήρυξη της «Ε.Ο 6η Δεκέμβρη» δημοσιεύεται στο Ποντίκι

    Από Το Ποντίκι

    Η «Επαναστατική Οργάνωση 6η Δεκέμβρη» κάνει μια ακόμη από τις σποραδικές εμφανίσεις της αναλαμβάνοντας με μια προκήρυξη - έκπληξη, την ευθύνη για τη βόμβα που τοποθετήθηκε αλλά δεν εξερράγη στην εφορία του Νέου Κόσμου, όπως ισχυρίστηκε η άγνωστη φωνή στο τηλεφώνημα προς την εφημερίδα, για την ύπαρξη της προκήρυξης.

    Όπως η ίδια λέει στο δωδεκασέλιδο κείμενό της (γραμμένο σε word, αποθηκευμένο σε «στικάκι» και αφημένο στη συμβολή των οδών Κομνηνών και Φραντζή στα Εξάρχεια): «Οι εφορίες αποτελούν εξίσου βασικούς πυλώνες για την προώθηση της ληστρικής πολιτικής του κεφαλαίου. Η επιβολή φόρων στο κοινωνικό σώμα με τη διαρκή μάλιστα προσαύξησή τους είναι το διαχρονικό χαράτσι που υποχρεούνται να καταβάλουν οι σκλάβοι της οικονομίας στους διαχειριστές της εξουσίας».

    Λίγο παρακάτω χαρακτηρίζει «γνήσιο κάθαρμα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ» τον νέο γ.γ. Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων Γ. Καπελέρη, πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

    Το κείμενο της προκήρυξης περιγράφεται από τον συντάκτη του ως «Σκέψεις για την ανάπτυξη ενός προγράμματος αποσταθεροποίησης» και είναι ένα είδος «μανιφέστου» με μια «αναθεωρητική» αντίληψη για τον ρόλο του «αντάρτικου πόλεων».

    Τέλος, κλείνει με «μερικές εσώτερες σκέψεις ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον Επαναστάτη Λάμπρο Φούντα» και μια απάντηση προς τον Χρ. Παπουτσή, ο οποίος προ καιρού είχε απευθύνει «πρόσκληση» αφοπλισμού προς όλες τις οργανώσεις. Η απάντηση κωδικοποιείται στη φράση «οι σφαίρες μας είναι οι προστάτες των ονείρων μας».

    Το ερώτημα που θα απασχολεί από σήμερα τις αρχές, πάντως, θα είναι αν, μετά τις συλλήψεις για τους Πυρήνες της Φωτιάς, δίνεται το έναυσμα για μια μεταλλαγή του μέχρι σήμερα γνωστού μοντέλου των ένοπλων οργανώσεων.

    Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι η «6η Δεκέμβρη» έχει χτυπήσει με βόμβα τη Γενική Γραμματεία Τύπου στις 15 Ιανουαρίου 2010, ενώ στις 21 Δεκεμβρίου 2008 είχε... ταχυδρομήσει σφαίρες στον δικηγόρο Αλ. Κούγια και τον δημοσιογράφο Γ. Πρετεντέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επαναφορα της θανατικης ποινης!

    Στο εκτελεστικών αποσπασμα.

    Θανατος στους κλεφτες. Του ελληνικου λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4 Μαϊ 2011 9:14:00 μ.μ.

    Ο ανίκανος πάντα παρουσιάζει τον εαυτό του ως ειδικό, ο κακός ως ευσεβή, ο αμαρτωλός ως άγιο, ο τοκογλύφος ως ευεργέτη, ο στενόμυαλος ως πατριώτη, ο υπερφίαλος ως ταπεινό, ο πρόστυχος ως ραφινάτο και ο ηλίθιος ως διανοούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Θα μπορούσε να λέει..."

    Οσοι μας τον στείλατε...
    Να τον χαίρεστε τον φιόγκο...

    Πόσες φορές να πιαστεί κανένας ψεύτης χρειάζεται για να αποδειχτεί ότι είναι; Oι Εβραίοι λένε μόνο μία. Εμείς οι Ελληνες σαν περισσότερο μυστικιστες – αυτο μας κατέστρεψε και σαν χώρα - θα ρωταγαμε, πόσες φορές έχει πεί την αλήθεια; H απάντηση ειναι καμμία. Και ειναι βλακας γιατι δεν το χρειαζοταν... Και ενας βλακας στη θεση αυτή ειναι επικίνδυνος.
    Υπόγειες διαδρομές έκανε το χρέος μέχρι να έρθει το αντισυνταγματικό μνημόνιο και το επίσημο τέλος της Ελληνικής Δημοκρατίας ως συστήματος διακυβέρνησης της χωρας που....
    καθημερινα με χειρουργικη τεχνη διαλυεται.

    Οι δύο τελευταιες και πιό σημαντικες στάσεις του ελληνικού χρέους ειναι η προσυμφωνία με το Στρος-Κάν και η δεύτερη η συστηματική υπερχρέωση της χωρας μεσα από τη μεταβολή Τ+3 σε Τ+10 με παράλληλη ενεργοποίηση της αγοράς μέσα από κυβερνητικες ανακοινωσεις που γινόντουσαν στο σωστο timing. Το Τ+3 σε Τ+10 δεν ειναι μια υπόθεση που εχει κλείσει. Διότι αυτή έφερε την ταχεια υπερχρεωση της χωρας που οδήγησε στο αντισυνταγματικό μνημόνιο. Δεν με ενδιαφερει τι λέει ο καθε Μήτσος.

    Η κυβερνηση εκπροσωπει τον Ελληνικό λαό εφόσον τηρει το σύνταγμα, διότι με αυτό εκλεχτηκε. Συνεπως απο τη στιγμη που συμφωνησε το επαίσχυντο και αντισυνταγματικό μνημόνιο και πριν ακόμη παράνομα το υπογραψει δεν εκπροσωπει κανενα. Πιστευω οτι πρεπει να υπαρξει δίκη όλων των πολιτικών και βουλευτών που υπέγραψαν ή ακόμη συμμετείχαν στην υπογραφη του μνημονίου. Κανεις δεν μας εκπροσωπει πλέον. Δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον μπαμπά Ναντια που σε έκανε βουλευτίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5 Μαϊ 2011 6:41

    Ούτε για δεκανέας κάνεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση