GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πουλάνε όλα...

Με πρόσχημα τη σωτηρία της Ελλάδας –παλιό κόλπο των Σοσιαλιστών – έχουν ξεκινήσει να ψηλώνουν το κράτος. Τα μέτρα τους απέτυχαν. Αντιστ...

Με πρόσχημα τη σωτηρία της Ελλάδας –παλιό κόλπο των Σοσιαλιστών – έχουν ξεκινήσει να ψηλώνουν το κράτος. Τα μέτρα τους απέτυχαν. Αντισταθείτε, βγείτε στους δρόμους. Η χούντα των συνταγματαρχών δε τόλμησε να ξεπουλήσει το κράτος και το τότε πραξικόπημα ήταν αθώο γενεές δεκατέσσερις μπροστά στα νέα λαθεμένα μέτρα που θα στραγγίξουν όλους μας.  Οι Αμερικάνοι και το ΔΝΤ δε πιστεύουν στα μάτια τους για το τι γίνεται στην Ελλάδα. Υπουργοί και βουλευτές χωρίς ελληνικό αίσθημα ευθύνης , χωρίς τσίπα, χωρίς ντροπή λένε ναι στον αρχηγό σαν αλανιάρες κότες μπροστά στο κόκορα. Ντροπή σε  όλους τους!!!
Διονύσης Στ.

12 σχόλια

  1. να τα πουλήσουν, καλα κάνουν, να πεινάσετε, μπας και ξυπνήσετε ζωα !!!!!

    να πάτε στο διάολο γελοία υποκείμενα όλων των κομμάτων ....
    καλά κάνουν
    καλά κανουν
    καλά κάνουν !!!!!!!!!!!!!!!!

    αντε να χαθείτε γεννημένοι μούλοι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥKΤΙΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

    Μια πολύ περίεργη μεταμεσονύκτια συνάντηση που κράτησε για περίπου μια ώρα έγινε σήμερα Τρίτη στο ξενοδοχείο Χίλτον.
    Συναντήθηκαν οι Γ. Καρατζαφέρης και Μ. Χρυσοχοίδης.

    Τι νόημα θα μπορούσε να έχει μια τέτοια συνάντηση λίγες ώρες πριν τις...
    συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oσο δεν μπαινει κανεις ΦΥΛΑΚΗ τοσο μειωνονται οι ΜΙΣΘΟΙ.

    Καμία νύξη για τους υπαλλήλους της βουλής και τα σκανδαλώδη προνόμια και τις κατά χιλιάδες αργομισθίες τους, ούτε βεβαίως κατάργηση του Ζ'' ψηφίσματος για σύνδεση της βουλευτικής αποζημίωσης με τος μισθό του αναωτάτου δικαστικού λειτουργού.

    Αυτοί που μας διοικούν εξασφάλισαν και διατηρούν α ν ε π α φ α τις σκανδαλώδεις οικονομικές απολαβές για τους ίδιους και τα τσιράκια τους (υπάλληλοι βουλής). Ο υπόλοιπος κόσμος (β'' κατηγορίας) ας καταρεύσει. "Εμείς να ζήσουμε".

    Στην Ιαπωνία, όπου το δημόσιο συμφέρον είναι υπεράνω κάθε προσωπικού, όλοι τους θα είχαν κάνει ομαδικό χαρακίρι.

    Εμείς εδώ τους κοιτάζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΤΕΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΘΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΊΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1) Η ουσία του προβλήματος είναι το έλλειμμα στον προϋπολογισμό. Το έλλειμμα πρέπει να γίνει πλεόνασμα ΤΩΡΑ. Αυτό μόνο με έναν τρόπο γίνεται, με αύξηση των εσόδων και μείωση των εξόδων.

    Η θεωρία λιγότεροι φόροι περισσότερη ανάπτυξη άρα περισσότερη φορολογητέα ύλη είναι αποτυχημένη, αυτήν εφάρμοσε η ΝΔ τη δεύτερη θητεία της και εκτόξευσε το έλλειμμα στο 15%. Και είναι αποτυχημένη διότι στο Ellada η φοροκλοπή πάει σύννεφο. Συνεπώς, το πρόβλημα ΔΕΝ λύνεται με ελάττωση των φόρων, το πρόβλημα λύνεται με ΕΙΣΠΡΑΞΗ των φόρων που κλέβουν οι κλέφτες ΚΑΙ με αντίστοιχα δραστική μείωση των κάθε είδους δαπανών του δημοσίου.

    2) Όσον αφορά την πτώχευση, δεν ξέρω γιατί έχω την γνώμη ότι το να είναι κάποιος πτωχός ή πτωχευμένος είναι αποτυχία, είναι κακό, έβλεπα κάτι ταινίες με το κραχ του 1930 και τους διάφορους φουκαράδες να τρώνε στα συσσίτια του Στρατού της Σωτηρίας, αυτά όσοι μιλάνε γιά πτώχευση τα θεωρούν καλό; Τα θεωρούν ζητούμενο; Το να μείνει ο μικροσυνταξιούχος απλήρωτος, το να χαθούν όλες οι αποταμιεύσεις, αυτό είναι καλό;

    Μόνο για τον λύκο που στην αναμπουμπούλα χαίρεται, μόνο για αυτόν είναι καλό.

    Αν κάποιος άλλος, που δεν προσδοκά ίδιον όφελος από την αναμπουμπούλα, έχει τη γνώμη ότι η χρεωκοπία αποτελεί λύση, ας διαβάσει λίγο τί έγινε στις ΗΠΑ το 1930 και στην Αργεντινή το 2002, μπας και το ξανασκεφτεί το ζήτημα πιό νηφάλια.

    Η χρεωκοπία είναι η ταφόπλακα πάνω σε ό,τι μένει ακόμα όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ηχηρό όχι Σαμαρά στις προτάσεις Παπανδρέου".

    [Image]Την άρνηση του ο κ.Σαμαράς την διατύπωσε απερίφραστα σε δηλώσεις του από τα γραφεία της ΝΔ.
    "Στην αποδεδειγμένα λάθος συνταγή του μνημονίου δεν πρόκειται να συμφωνήσω" δήλωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση υποβάλλει τον λαό σε νέες θυσίες χωρίς καμία προοπτική αφού επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη.
    Η κοινωνία απαιτεί συναίνεση για αλλαγή κατεύθυνσης και όχι συναίνεση κορυφής για να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι στο ίδιο αδιέξοδο.

    "Τέτοια συναίνεση δεν δίνω" είπε ο κ. Σαμαράς.
    ------------------------------------------------
    Στη συνάντηση συζητήθηκε ο τρόπος ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και αν αυτός θα γίνει κατ' άρθρο (ώστε να μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση να ψηφίσει μεμονωμένα άρθρα) ή στο σύνολό του. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο αυτό υπήρξε δυσκολία στη συνεννόηση.

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗΗ

    ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ
    ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ..Ο Χ Ι.
    ΜΠΡΑΒΟ...ΡΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΠΡΩΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΛΕΩ.
    ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ..ΣΤΟ ΑΠΥΛΩΤΟ ΒΟΘΡΟΕΙΔΕΣ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΥΣ ψηφίζαμε τόσα χρόνια; Ο Θεός ας μας βοηθήσει και ας μας στείλει ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν θα αφήσουν την Ελλάδα να ξεπουληθεί στους εχθρούς της.
    Διαφορετικά θα είναι όλοι τους υπεύθυνοι για την καταστροφή της πατρίδας μας.
    Και αυτή τη φορά η οργή μας θα είναι μεγάλη.
    Γιατί τώρα πια δεν θα είναι εύκολο να μας ξεγελάσουν με τα ψέμματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!!!
    ΠΡΩΤΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διονύση Στ., θυμάσαι τι ξέρναγες κατά του Καραμανλή, όταν ήταν πρωθυπουργός, ο οποίος στο κάτω-κάτω της γραφής είπε και μερικά ΟΧΙ σε εθνικά θέματα και κοντραρίστηκε με τους Αμερικανούς?? Θυμάσαι κατά καιρούς τι σέρνεις κατά της ΝΔ και του Σαμαρά, που λέει ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει?? Τώρα θυμήθηκες να κατηγορήσεις το Γιωργάκη και τους δικούς του ότι ξεπουλάνε στους ξένους? Τέλος πάντων, αποφάσισε ποιός είσαι και τι θέλεις... κάποιοι σαν κι εσένα έφεραν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Μη διαμαρτύρεστε λοιπόν...γευθείτε το το ΠΑΣΟΚ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο λαός κοιματε αυτό επιδιώκουν ο όμιλος τον ΜΜΕ τραπεζίτες και οι γνωστή επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν εντολοδόχους στη κάθε κυβέρνηση με την βοήθεια Ξενών πρεσβειών για σαράντα χρονάκια όλοι αυτοί έχουν καταστρέψει το Έθνος το κακό είναι ότι ο λαός τους πιστευη ακόμα μετά από τόσες κολοτουμβες Σκάνταλα? αμέτρητα που έχουν κάνει!!!είναι μια μεγάλη Συμμορία που ληστευη το λαό με Παραπληροφόρηση και τα Οικονομανε.
    ο Παπαροπλημμύρας Πάγκαλος με τον όμιλο Λαμπράκη είναι ο συντονιστές και τα Υπόλοιπα Υποκείμενα που φωτογραφίζονται συχνά σε Δεξίωσης(Back room deals)
    Βουλή Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...ζώααααα
    έεεεε ζώααααααααα ΠαΣοκ.

    Μοναδικό ντοκουμέντο ! Παρουσιάστηκε στο Αποκαλυπτικό δελτίο.
    Είναι ο Παπανδρέου που συμμετέχει σε εκδήλωση διαμαρτυρίας της ΟΜΕ-ΟΤΕ εναντίον της πώλησης του ΟΤΕ !
    Αυτά βέβαια είχαν γίνει την εποχή που ήταν αντιπολίτευση !
    Τότε οι υποσχέσεις είχαν "λαγούς με πετραχήλια" και έδινε τους ...αγώνες του(!) απέναντι στο ξεπούλημα της περιουσίας
    της χώρας !

    Πως ...αλλάζουν οι καιροί... κωλοτρυπίδα πουλημένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 24 Μαϊ 2011 3:08:00 μ.μ.

    Ρε τρελλαμένε ηλίθιε, το "πασοκ μας" μας έφτασε εδώ?
    Τόση μαλακία και εθελοτυφλία πια, μονάχα σ΄αυτό τον μαλακισμένο λαό έχω δει, παναγία μου βόηθα!.....
    (από 2004 έως Οκτώβριο 2009, βάσει των επίσημων στατιστικών στοιχείων, ΕΊΧΑΜΕ αύξηση χρέους κατά 180 δισεκατομμύρια Ε!,-- από 160 στα 340,-- και έλλειμα στο 15.5%!...).
    Από τους διορισμένους του 2004-2009 της ΝΔ είσαι ρε μουλάρι?
    Αει στο διάολο επί τέλους ,κτήνη!..
    Δέστε την πραγματικότητα ρε, και παρακαλάτε γονατιστοί να τη γλυτώσουμε, που το βλέπω δύσκολο κάτω απ' αυτές τις συνθήκες που δημιουργήσατε, και που εξακολουθείτε με κάθε τρόπο να καλλιεργείτε, μουλάρια!....
    Πολύ ωραία τα γράφει πιο πάνω, ο
    "24/5, 1.26.00 μ.μ." ,και δε βλέπω στα γραφόμενά του τίποτε το κομματικό, εντάξει?
    Αλλά ποιος μαλάκας σ' αυτή τη χώρα να τον ακούσει? Οι βαμμένοι οι γαργαντούες οι Δληδες?
    Η μήπως οι ηλίθιοι οι κομμουνιστο-παμμίτες, που σκοτώνονται για το "δίκιο του εργάτη", και ταυτόχρονα κάνουν ότι μπορούν για να...μην υπάρχουν εργάτες? (κλείστε τα όλα παιδιά!... Πλοία, εταιρείες, επιχειρήσεις, δρόμους κ.λ.π., μην αφήστε τίποτε όρθιο...)
    Αυτό να μου πείς.
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΜΟΥΛΑΡΙΑ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση