GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μικροπολιτικά τεχνάσματα των κοινότοπων ανοησιών...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5589 Η μικροπολιτική είναι η ταχυδακτυλουργία της πεζότητας...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5589

Η μικροπολιτική είναι η ταχυδακτυλουργία της πεζότητας και της κοινοτοπίας: Ένα τέχνασμα που αποκρύβει το σημαντικό και προβάλλει το ασήμαντο, το κοινότοπο και το βλακώδες.
Η καθεστωτική λογική (συνακόλουθα και το σύστημα της πληροφόρησης αυτής της λογικής), θεμελιώνεται πάνω στα μικροπολιτικά τεχνάσματα των «κοινών τόπων», της πεζότητας και της επίπεδης ανοησίας: τεχνάσματα τα οποία δολοφονούν βάναυση την σκέψη, προβάλλουν το ψεύδος ως αλήθεια, το πεζό ως «εύρημα» και το βλακώδες ως ευφυΐα.
Αυτή η τυπική λογική της δημοσιογραφικής κοινοτοπίας και ανοησίας έχει μολύνει και αυτούς που υποτίθεται (έτσι ισχυρίζονται) ότι πολεμούν την καθεστωτική βλακεία και...
αγωνίζονται για την αλήθεια.
Έχουν πλημμυρίσει και τα ιστολόγια από κείμενα αφόρητης μικροπολιτικής και παραπολιτικής κενολογίας, κοινοτοπίας και ανοησίας: κείμενα που απλώς γράφονται για να γράφονται, κείμενα που δεν λένε απολύτως τίποτα, που δεν αναπτύσσουν καμία ιδέα και σκέψη, αλλά αλυσίδες κοινοτοπιών, τα οποία μοιραία ΟΧΙ μόνο επικαλύπτουν το ουσιαστικό και το σημαντικό, αλλά, το χειρότερο, αλλοιώνουν κυριολεκτικά την πραγματικότητα.
Ένα μόνο ενδεικτικό παράδειγμα από τα άπειρα που υπάρχουν.
Διαβάσαμε:
«Ακυβέρνητο καράβι η χώρα. Τεράστιο το έλλειμμα εξουσίας...
Όλα πλέον δείχνουν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει χάσει κάθε έλεγχο. Ανέβηκε στην εξουσία υποσχόμενη εντελώς άλλα πράγματα και από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκε μια ισχυρή διάσταση και δυσαρμονία μεταξύ της λαϊκής βούλησης και των ενεργειών της κυβέρνησης. Από εκεί και έπειτα αναγκάστηκε να κάνει ένα σωρό....παραβιάσεις του Συντάγματος με σημαντικότερη την ψήφιση του μνημονίου με μειωμένη πλειοψηφία, την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας και την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, την μη επικύρωση από τη Βουλή των δανειακών συμβάσεων κ.λ.π.».
Δύσκολα συναντάς ένα τέτοιοι αχταρμά κοινοτοπιών και ανοησιών, σύνθετων ανοησιών.
Συνοπτικές παρατηρήσεις:
α). Μιλάει για «έλλειμμα εξουσίας» δίχως ούτε να ορίζει το τι εννοεί «έλλειμμα εξουσίας», ούτε να το εντοπίζει.
«Έλλειμμα εξουσίας» δεν είναι: «ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει χάσει τον έλεγχο», ούτε ότι άλλα υποσχέθηκε και άλλα κάνει, ούτε ότι «αναγκάστηκε» να παραβιάσει το Σύνταγμα.
Η σύνθεση κοινότοπων και πεζών ανοησιών δεν απαντούν στο «έλλειμμα εξουσίας», ούτε στο «ακυβέρνητο καράβι η χώρα».
Έλλειμμα εξουσία πραγματικά υπάρχει όχι όμως μόνο από την πλευρά της κυβέρνησης, ούτε επειδή δεν κυβερνάτε η χώρα (η χώρα κυβερνάτε και μάλιστα μοχθηρά και συντονισμένα), αλλά από το γεγονός ότι ΣΥΝΟΛΙΚΑ το πολιτικό σύστημα δεν λειτουργεί, βρίσκεται σε κατάρρευση και δεν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση που να καλύπτει αυτό το ΚΕΝΟ, το ΣΥΝΟΛΙΚΟ κενό της καθεστωτικής κατάρρευσης.
Αραδιάζουμε, λοιπόν, παρλαπίπες περί «ελλείμματος εξουσίας» για να μη πούμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, να αποκρύψουμε την ΟΥΣΙΑ και να προβούμε σε μικροπολιτική αντιπολίτευση ΜΟΝΟ εναντίον της κυβέρνησης.
β). «Ακυβέρνητο καράβι η χώρα»: Άλλη κοινότοπη μπουρδολογία, σταθερά επαναλαμβανόμενη για κάθε κυβέρνηση από την αντιπολίτευση. Τα ίδια δεν λέγανε για την κυβέρνηση Καραμανλή και για τις προηγούμενες κυβερνήσεις;
Η χώρα δεν είναι ακυβέρνητη. Κυβερνάτε από τους μηχανισμούς της ΕΕ πάντα και σήμερα από την τρόικα με δικτατορικό τρόπο, με συντονισμό και αποτελεσματικότητα χωρίς ΙΣΤΟΡΙΚΟ προηγούμενο.
Για ποια «ακυβερνησία» μπορεί να μιλάμε όταν έχουν εκτελεστεί άπειρα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας, όταν έχουν περάσει και εξακολουθούν να περνούν τα πιο επαχθή και βάρβαρα μέτρα λεηλασίας του ελληνικού λαού και καταστροφής της Ελλάδας, με τόση ευκολία;
Το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση αποσυντίθεται και παραπαίει κάτω από την κοχλάζουσα λαϊκή οργή δεν σημαίνει ακυβερνησία για το καθεστώς ΣΥΝΟΛΙΚΑ, αν δεν γκρεμιστεί αυτό το καθεστώς.
Το γεγονός ότι η αγωνία και ο πανικός της κατάρρευσης των ανδρεικέλων παραμορφώνει τα πρόσωπά τους δεν σημαίνει ότι έχουν πάψει να εκτελούν τις εντολές των μεγάλων αφεντικών.
Το γεγονός, επίσης, ότι με τέτοια κυβέρνηση αιμοβόρων δημίων ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν μπορεί να προβάλλει σαν εναλλακτική λύση δείχνει ότι ΟΛΑ και κυρίως η Ν.Δ. βρίσκονται σε αποσύνθεση όπως η κυβέρνηση, αλλά παρόλα αυτά ακυβερνησία του καθεστώτος δεν υπάρχει: Υπάρχουν οι μηχανισμοί της πραγματικής πολιτικής εξουσίας που τα πολύχρωμα ανδρείκελά τους τα οποία εκτελούν συντονισμένα, μοχθηρά και αποτελεσματικά τις εντολές.
Και οι «εντολές» θα εκτελούνται με οποιαδήποτε κυβέρνηση, με οποιεσδήποτε μεταμφιέσεις σε κυβερνητικό επίπεδο, όσο δεν θα υπάρχει ο εναλλακτικός πολιτικός πόλος που θα αναιρεί ριζικά το υφιστάμενο καθεστώς και θα καλύψει το πολιτικό κενό.
Με το να ανακυκλώνουμε, λοιπόν, τις μικροπολιτικές κοινοτοπίες και την κυρίαρχη ανοησία σημαίνει ότι αποτελούμε και εμείς άθλια υποπροϊόντα του καθεστώτος.
Ένα καλό δείγμα της «ασυντόνιστης» κυβέρνησης μας δίνει ο Νίκος Μπογιόπουλος στο παρακάτω σχόλιο:
«Wall Street Journal»: Η Εφημερίς της ... Κυβερνήσεως!
«Το μεγάλο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση υπόσχεται να αλλάξει τη διάρθρωση της ελληνικής οικονομίας που βρίσκεται σε κρίση (...) το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων - που περιλαμβάνει ΟΣΕ, καζίνο, ακίνητη περιουσία, τυχερά παιχνίδια, εταιρείες ύδρευσης, λιμάνια, αεροδρόμια και άλλες υποδομές - δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για να αυξήσει τα κρατικά έσοδα, αλλά και για να οδηγήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη των τομέων που αποκρατικοποιούνται και να προκαλέσει αλλαγή στις αντιλήψεις των επενδυτών για την Ελλάδα».

* Τα παραπάνω γράφτηκαν στην «Wall Street Journal», την εφημερίδα που αποτελεί το «ευαγγέλιο» της Μέκκας του καπιταλισμού και απηχεί τις απόψεις του διεθνούς ιμπεριαλιστικού τζόγου.
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης (σ.σ.: η υπόθεση ισοδυναμεί με το γενικό ξεπούλημα των «φιλέτων» της δημόσιας περιουσίας στην Ελλάδα), δε βρίσκεται τόσο στο επαινετικό για το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ περιεχόμενο του εν λόγω άρθρου.
Το ενδιαφέρον βρίσκεται στην ημερομηνία που γράφτηκε αυτό το άρθρο. Και τούτο διότι δεν γράφτηκε χτες, ούτε προχτές, ούτε καν το Μάρτη, όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ τις αποφάσεις για την εκποίηση των 50 δισ. ευρώ.
Το συγκεκριμένο άρθρο, που περιγράφει εν είδει ακτινογραφίας και μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στην «Wall Street Journal» την 1/10/2010!
Με άλλα λόγια, οι υποψήφιοι «επενδυτές», τόσο οι εγχώριοι όσο κι εκείνοι που βρίσκονται στα πέρατα του κόσμου, το τσουνάμι της εκποίησης που σχεδιάζει η κυβέρνηση, το γνωρίζουν - χαρτί και καλαμάρι - εδώ και έξι τουλάχιστον μήνες!
Το γεγονός αυτό συνιστά μια πρώτης τάξεως απόδειξη: Οι διάφοροι αδαείς, που ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση του Παπανδρέου, του Παπακωνσταντίνου, του Λοβέρδου και της Μπιρμπίλη είναι «ασυντόνιστη» και «απρογραμμάτιστη», δεν σκαμπάζουν «γρι» από διαδικασίες και προεργασίες «φαστ τρακ» ξεπουλήματος. Μια χαρά «συντονισμό» και μια χαρά «πρόγραμμα» διαθέτουν οι άνθρωποι. Ρωτήστε, άλλωστε, και την «Wall Street Journal». Που - σε συνεννόηση με τους ξεπουληματίες - διαφημίζει έξι μήνες πριν, όλα όσα θα πάθει - «συντονισμένα» και «προγραμματισμένα» - ο ελληνικός λαός, έξι μήνες μετά.

5 σχόλια

  1. ΤΟ PRESS ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΆΥΤΑ ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ PRESSS.

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΙΧΜΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΧΑΧΟΛΙΣΤΙΚΑ BLOGS.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ .....
    ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ PRESSS ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΧΜΙ.....

    Η περιπτωση βουτση με εχει κανει να νιωθω μαλακας. θελω να γραψω, αλλα νιωθω τοοοσο μαλακας..Ξερω πως ο,τι και να πω αυτη η αρχιδω η ελλας, με εχει γραμμενο εκ προιμιου..Διαβασα την κραυγη του προπρολαλησαντος και θυμωσα, κορωσα, αγανακτησα, διοτι ειναι ετσι και χειροτερα τα πραγματα..αλλα μετα το ξανασκεφθηκα..ποσες φορες δεν ενιωσα το ιδιο;..ποιος ο λογος να επαναληφθει.. Ειναι πλεον πεποιθηση ατρανταχτη οτι αυτη η χωρα κατοικειται απο τρεις διακεκριμενες ομαδες, τους μαλακες 80%, τους ηλιθιους 15% και τους αληταραδες 5%. Η τελευταια ομαδα ειναι αυτη που κυριαρχει στην πολιτικη, στην θρησκεια στην οικονομια και στο εγκλημα..Οι μαλακες, ειναι τα ζωντανα, που περιμενουν να τα ταισουν να τα ποτισμουν και να τα γαμησουν!! Οι ηλιθιοι ειναι αυτοι που εργαζονται ανιδιοτελως δια το κοινο καλον!!Στην πραγματικοτητα αυτη η χωρα πρεπει να καταργηθει διοτι προσβαλλει την ανθρωποτητα. Εδω ειναι μια μεγαλη χωματερη ανθρωπων που μεσα στην μαλακια τους νιωθουν απογονοι του πλατωνα αλλα εχουν εθνικο συμβολο τον καραγκιοζη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΩΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ...

    ΟΥΣΤ, ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΕΞΙΟΣΚΥΛΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΗΤΟΙ 15,4% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!!!)
    ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ", ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβικος πρωθυπουργος !
    Στη Λευκαδα τον συνοδευσαν 3 διμοιριες των ΜΑΤ, και στην ομιλια που εκανε στη Λευκαδα υπηρχε guests list, με καθαρα κομματικο ακρωατηριο, και απαγορευσαν την εισοδο σε κοσμο που ηθελε να παρευρεθει με το φοβο των επεισοδιων !

    Επισης ξερω οτι υπηρχε και προσωπικη φρουρα του Γιωργου που ηλεγχε το ποιος μπαινει και ποιος ηθελε να μπει και αναλογως φεροταν…

    Ποιός πληρώνει τις διμοιρίες των ΜΑΤ που προστατεύουν τον δοσίλογο ?
    Πληρώνουμε δηλαδή από την τσέπη μας τον στρατό του προδότη της χώρας ?


    Αλλος δουλευει Υπογεια και εμεις ειμαστε οι προβοκατορες!!!
    ΠΑΣΟΚ και πασων των Αγορων.
    + Αμην.

    Τα σεναρια ειναι εγκληματικα, ενω οι Τιτανικοι, οι ρουφιανιες και οι χαρακτηρισμοι ολων μας ως δεφθαρμενων… ειναι λουκουμοσκονη !

    ΓΑΠ σημερα που μιλαμε εχεις να πληρωσεις τους λογαριασμους ??
    Του χρονου που σκανε τα ομολογα περι τα 25+ δις παλι δανειο θα παρεις !

    Η “αληθεια”…. του Λοβερδου δεν εχει βγει ακομη !!!!

    Περιμενουμε και την απαντηση της Μιζενς στην επιστολη κολαφο του Καστανιδη…

    ΑΡΚΕΤΑ GAY, Σαχλαμάρα, Τσόλι.
    παγκοσμίως ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΙΚΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!

    ΔΗΛΑΔΗ- ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α Κ Ο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ (ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑΝΑΣΗ????) !!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ, ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 3-4% ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ Ή ΣΤΟΥ ΨΑΡΡΟΥ), ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!!

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ή ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ή ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ!!!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση