GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τι τέρατα μας μπλέξανε...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Στις 16 Φεβρουαρίου ο Δευκαλίων στο άρθρο του με τίτλο « Ποίο είναι σήμ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Στις 16 Φεβρουαρίου ο Δευκαλίων στο άρθρο του με τίτλο «Ποίο είναι σήμερα το Οικογενειακό Μέλλον» έγραφε:
«Όπου πάει το ΔΝΤ, οι περισσότεροι άντρες γίνονται αλκοολικοί, τα πιο πολλά παιδιά μαφιόζοι και οι όμορφες γυναίκες πουτάνες»
Στις 16 Μαΐου ο Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ, ο περιβόητος Dominique Strauss-Kahn, συνελήφθη στην Νέα Υόρκη για σεξουαλική επίθεση εναντίον καμαριέρας ξενοδοχείου.
Φαίνεται ότι ο πολύς και τρομερός Dominique μπέρδεψε τις χώρες και νόμισε ότι βρίσκονταν σε κάποια εξαθλιωμένη από το ΔΝΤ χώρα της Λατινικής Αμερικής. Εκεί που το ΔΝΤ πέτυχε η ανθρώπινη αξιοπρέπεια να...
μην έχει πλέον (δυστυχώς) καμία αξία και η εκπόρνευση γυναικών και ανηλίκων να γίνεται με λίγα δολάρια.
Εμείς τα είχαμε πει ακριβώς είναι από τις 16 Φεβρουαρίου. Η ίδια η ζωή και κυρίως οι πράξεις τους μας επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά.
Τι άλλο να πούμε και να προσθέσουμε;

18 σχόλια

  1. Δεν μας "μπλέξανε" κάποιοι κακοί.
    Μόνοι μας μπλέξαμε....δεν μας υποχρέωνε κανείς να δανειζόμαστε.

    Μας άρεσε να τρώμε τα δανεικά, και τώρα που ήρθε η ώρα της πληρωμής μας φταίνε οι άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευθύνες στην κυβέρνηση Καραμανλή από το Wikileaks
    Τη «συνενοχή» της ελληνικής κυβέρνησης στην παράνοµη διακίνηση µεταναστών κατήγγειλε σε Αµερικανούς υπάλληλος της πακιστανικής πρεσβείας στην Αθήνα σε µία συνάντηση που πραγµατοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2006, σύµφωνα µε τηλεγράφηµα του Wikileaks. Ο ίδιος ανέφερε ότι τα τεράστια ποσά «βρώµικου χρήµατος» από αυτές τις δραστηριότητες δροµολογούνται πίσω στο Πακιστάν για την ενίσχυση αυτονοµιστών, µουσουλµάνων εξτρεµιστών, ακόµα και τροµοκρατικών οργανώσεων.

    Στο τηλεγράφημα, ο πακιστανός διπλωµάτης υποστηρίζει ότι η πρεσβεία του παρέδωσε στην ελληνική κυβέρνηση µία λίστα µε ονόµατα προσώπων που εµπλέκονταν σε ένα σύστηµα µεταφοράς των χρηµάτων που προέρχονται είτε από την παράνοµη διακίνηση µεταναστών είτε από δουλεµπόριο για τη χρηµατοδότηση της διεθνούς τροµοκρατίας µέσω έµπιστων µεσολαβητών οι οποίοι, όπως φαίνεται, δρούσαν και στην Ελλάδα. Σύµφωνα µε όσα είπε ο Πακιστανός, το όνοµα του οποίου δεν δηµοσιεύεται για λόγους ασφαλείας, η πρεσβεία του δεν έλαβε καµία απάντηση ούτε από το υπουργείο Εξωτερικών ούτε από ∆ηµόσιας Τάξης.

    Όπως αναφέρεται στο τηλεγράφηµα που υπογράφει ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τσαρλς Ρις, και δημοσιεύεται στα «Νέα», «Πακιστανοί µετανάστες είχαν πει στον υπάλληλο της πακιστανικής πρεσβείας στην Αθήνα ότι πέρασαν στην Ελλάδα εντελώς ανενόχλητοι από τις συνοριακές αρχές ή ότι τους είχαν µεταφέρει ακόµη και µε ελληνικά στρατιωτικά οχήµατα. Γι’ αυτόν τον λόγο πιστεύει ότι υπάρχει συνενοχή στις επιχειρήσεις λαθροµετανάστευσης από τις ελληνικές Αρχές επιβολής του νόµου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντομινίκ… Καλό κουράγιο…

    Ειδικά στο κελί του Χάρλεμ, με αρκετούς μαυρους με υψηλά “spreads”…. χα χα..

    Εκεί θα ακούει τη λέξη spread πιο συχνά.
    Π.χ. όταν θα του λέει κάθε βράδυ
    ο συντρόφιμος του στο κελλί, ο Τζαμάλ: “spread your legs Jewboy……”


    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    καλό κουράγιο Σοσιαληστές σύντροφοι..του ΠαΣοκ..


    Η πλάκα θα είναι να φάει κανένα τέρμινο στην ψειρού.
    Όχι για την παρενόχληση, αλλά για το κατά τα λεγόμενα κλείδωμα και απόπειρα… Υπερβαίνει την παρενόχληση

    Και δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί θέμα...

    Αν τυχόν κάνει κανένα τέρμινο σε αμερικανική φυλακή, θάχει συγκάτοικο κανέναν Ομάρ και τον ίδιο αντί για Ντομινίκ θα τον φωνάζουν … Βερονίκ, ή Λολίτα, ή Χάϊντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΕ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΕ ΑΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΛΑ.ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΟΙΚΙΑΣΑΣΝ ΤΗΝ ΟΥΛΕΝ , ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΥΣΧΑΙΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ .
    ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΝΟΙΚΙΑΣΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άνθρωπος που κατηγορεί τους Έλληνες ως διεφθαρμένους και φοροφυγάδες δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ και ας παίρνει $500,000 τον χρόνο!!
    ___________________________________
    495.000$ ο μισθός του Στρος Καν... και αφορολόγητα εννοείται


    Ο μισθός του Dominique Strauss-Kahn στο ΔΝΤ είναι $420,930 σύν $75,350 για τα έξοδά του, ετησίως. Ο μισθός αυτός είναι μεγαλύτερος απ΄' αυτόν του Προέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας ($493,940 αφορολόγητα), του Προέδρου των ΗΠΑ ($450,000 εκ των οποίων αφαιρούνται φόροιtaxed) και του ΓΓ του ΟΗΕ ($403,958 αφορολόγητα).

    "Οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά"

    "Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ψωμί να φάνε και άνθρωποι που ασκούν τη φοροδιαφυγή ως εθνικό σπορ" δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Nτομινίκ Στρος Καν σε ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί την Κυριακή στη Γαλλία από το Canal Plus

    Χρησιμοποιώντας λαϊκή αλλά και σκληρή γλώσσα ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν μιλάει για τους Έλληνες σε ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε από το γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό Canal+ με τον τίτλο «Με τον Ντομινίκ Στρος-Καν μέσα στο ΔΝΤ» και πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή στη Γαλλία.

    «Οι Έλληνες αισθάνονται ότι τους εξαπάτησαν και όμως είναι εκείνοι που μαγείρεψαν τα στοιχεία και που δεν πληρώνουν φόρους». Προσθέτει μάλιστα με καταγγελτικό ύφος: «Η απάτη πάει σύννεφο», θεωρώντας πως εάν δεν είχε ζητηθεί η παρέμβαση του ΔΝΤ η Ελλάδα «θα είχε πέσει στην άβυσσο».

    Οι Γάλλοι φρόντισαν να κόψουν τις αναφορές του Στρος Καν στις “φιλικές κουβέντες” που είχε με το Γιώργο Παπανδρέου και που αποκάλυψαν ότι ο Πρωθυπουργός συζητούσε μαζί του ήδη από το Δεκέμβριο του 2009 για στήριξη της χώρας από το ΔΝΤ δεν έκοψαν όμως από το ντοκιμαντερ που θα μεταδοθεί τη γνώμη του ισχυρού άνδρα για την οικονομία της Ελλάδας αλλά και τη στάση των Ευρωπαίων (τότε) και τη μεγάλη καθυστέρηση που έδειχναν στη λήψη αποφάσεων.

    Ο Στρος Καν μόνο κολακευτικός δεν είναι για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Κάποιοι έχουν κάνει τη φοροδιαφυγή "εθνικό σπορ" λέει και αυτό μας θυμίζει και κυβερνητικές δηλώσεις μήνες μετά για να δικαιολογηθεί η υπογραφή του Μνημονίου.

    Ο mister ΔΝΤ λέει μάλιστα ότι υπάρχουν κάποιοι που "δεν έχουν ψωμί να φάνε" την ώρα που κάποιοι δεν πληρώνουν ... μία σε φόρους περιγράφοντας με την απίστευτη φράση τη γενικότερη εικόνα: "στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι βουτηγμένοι στα σκατά".

    Για την ακρίβεια ο Στρος Καν περιγράφει την εικόνα μιας Ελλάδας που σε λίγες μέρες (τότε) δεν θα είχε λεφτά να πληρώσει τους μισθούς και ο κόσμος θα έτρεχε να πάρει τα χρήματά του από τις τράπεζες.

    Αναφέρεται σε έναν Γιώργο Παπακωνσταντίνου που ήταν πολύ συγκινημένος όταν πήγε να ζητήσει τη βοήθεια του ΔΝΤ λόγω της κρίσιμης κατάστασης και γενικότερα μια εικόνα που στην πραγματικότητα ποτέ δεν μάθαμε εμείς εδώ στο εσωτερικό, παρά μήνες αργότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι τέρατα. Είναι ένας ακόμα από αυτούς που μας επέβαλε ο "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον πρόδωσε η αναζήτηση του κινητού.

    Η σύλληψη του Dominique Strauss-Kahn αναστάτωσε τη γαλλική πολιτική σκηνή, και απειλεί να εξασθενήσει το ρόλο του ΔΝΤ στην επίλυση της κρίσης χρέους της Ευρώπης.

    Σήμερα το πρωί αναμένονταν να του απαγγελθούν επίσημα κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και παράνομη παρακράτηση, αλλά η διαδικασία καθυστέρησε όταν ο Strauss-Kahn προσφέρθηκε εθελοντικά να υποβληθεί σε εξέταση DNA. Όπως ανέφερε ο δικηγόρους του William Taylor, ο 62χρονος είναι καλά, αν και κουρασμένος. Εκτός από τον Taylor, ο Strauss-Kahn προσέλαβε και τον διάσημο ποινικολόγο Benjamin Brafman.

    Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που προέκυψαν, η στιγμή κλειδί πριν από τη σύλληψη, ήταν όταν ο Strauss-Kahn τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο και ρώτησε αν βρήκαν το κινητό του τηλέφωνο. Ο υπεύθυνος ασφάλειας του ξενοδοχείου του απάντησε πως ναι βρέθηκε, αλλά τον ρώτησε και το που βρίσκεται. Έτσι, η αστυνομία έσπευσε στο αεροδρόμιο, όπου και τον συνέλαβε, κατεβάζοντάς τον από το αεροσκάφος.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, μια 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel κοντά στη Times Square, τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση. Το θύμα είναι από τη Γουϊνέα και έχει δυο παιδιά. Όπως είπε, μπήκε στη σουίτα των $3.000 τη βραδιά, στις 12 η ώρα του Σαββάτου για να καθαρίσει, θεωρώντας πως δεν είναι κανένας μέσα. Τότε είναι που βγήκε γυμνός από το μπάνιο ο Strauss-Kahn, την πλησίασε από πίσω και της έπιασε το στήθος, σπρώχνοντάς την στο κρεβάτι. Αυτή αντιστάθηκε και μπόρεσε να ξεφύγει, αλλά τη καταδίωξε και τη ξαναέπιασε στο διάδρομο. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να την αφήσει να φύγει.

    Η γυναίκα ενημέρωσε την ασφάλεια του ξενοδοχείου, άνθρωποι της οποίας της έδειξαν φωτογραφία του πελάτη της συγκεκριμένης σουίτας, τον οποίο και αναγνώρισε. Τότε εκλήθη η αστυνομία, ενώ η καμαριέρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις, από το οποίο εξήλθε το απόγευμα.

    Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, οι ειδικοί βρήκαν γενετικό υλικό και στοιχεία DNA στη σουίτα. Ο Strauss-Kahn αναχώρησε στις 12:28 αλλά όταν τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο στις 3:40 το απόγευμα, η αστυνομία μπόρεσε να μάθει το που βρίσκεται. Στη συνέχεια συνελήφθη. Το βράδυ, το θύμα μπόρεσε και τον αναγνώρισε ανάμεσα σε άλλους, στο αστυνομικό τμήμα του Manhattan.
    - Η πιθανή καταδίκη που μπορεί να του επιβληθεί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, και κυρίως από τις κατηγορίες που θα του απαγγελθούν.

    Wall Street Journal


    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ..Ρε παιδιά, η φώτο είναι
    όλα τα λεφτά !
    ____________________________________
    ΑΛΛΑ..Οχι αγαπητοί, οι Ελληνες ειναι ολα τα λεφτα.
    Ποιο κοροϊδα δεν ξαναβγαλε η φυσης.
    ΠαΣοΚ Δουλεμα, στο ΔΝΤ...δουλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ο Ντομινίκ βίαζε μια καμαριέρα στην Ελλάδα:
    Share
    Γράφει ο 29-26

    1. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θα σχολίαζε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
    2. Ο ΓΑΠ θα συνιστούσε ψυχραιμία και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, ίσως συγκαλούσε και καμιά σύσκεψη του υπουργικού αν δυσκόλευαν τα πράγματα.
    3. Το ξενοδοχείο -που ενδεχομένως θα άνηκε σε σύζυγο μεγαλουπουργού- με ανακοίνωση του θα άφηνε υπονοούμενα για το παρελθόν της ''αμαρτωλής καμαριέρας''.
    4. Τα κανάλια, όπου θα προσέτρεχε η άτυχη εργαζόμενη- θα φιλοξενούσαν στα....
    παράθυρα τους
    α. ένα ψυχίατρο που με πλάγιο τρόπο θα εξερευνούσε το προφίλ της ''πολύπλοκης'' προσωπικότητας της.
    β. ένα δικηγόρο που μεγαλόστομα θα ανέφερε τις επιπτώσεις της συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον μεγάλων ανδρών - συμμάχων της χώρας - υποψήφιων προέδρων της Γαλλίας.
    γ. έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ με ''αδιάσειστα'' στοιχεία εναντίον της μανιακής που κυνηγάει εκδικητικά τα αρσενικά λόγω ενός προηγούμενου χωρισμού κλπ κλπ κλπ.
    5. Η ελληνική αστυνομία, μέσω του προϊσταμένου της Παπουτσή, θα δήλωνε έκπληκτη και ότι θα διερευνήσει την υπόθεση αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται γελοία και φαιδρή.
    6. Κατά την διάρκεια της κατάθεσης της θα προέκυπταν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις που αφορούν αδήλωτη και μαύρη εργασία (έναν καθηγητή αγγλικών που είχε παλιότερα για τον γιο της)

    Εν τέλει :

    α. Το ΣΔΟΕ απαγγέλλει κατηγορίες κατά της καμαριέρας για απόκρυψη φορολογικών στοιχείων.
    β. Ο καθηγητής συλλαμβάνεται on camera για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
    γ. Ο Παπανδρέου σφίγγει θερμά το χέρι του Ντομινίκ λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο, ζητώντας του συγνώμη για την αναστάτωση.
    δ. Εξερχόμενος κάνει δηλώσεις στα μέσα οπού μιλά για ακόμη μία επιτυχία της Ελληνικής πολιτείας απέναντι σε ανθρώπους του υποκόσμου, ''όπως όλοι παρακολουθήσαμε έκπληκτοι στις οθόνες μας''.
    ε. Ο Ντομινίκ συναντάται τελικά με την Άνγκελα στην μεγαλοπρεπή αίθουσα της καγκελαρίας, πιάνοντας της το μπούτι και σιγοψιθυρίζοντας της στο αυτί βρωμόλογα για το ερωτικό του πάθος...
    στ. Τέλος καλό, όλα καλά, το ΠΑΣΟΚ ενισχύει τα ποσοστά του σε επόμενη δημοσκόπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μη φοβάσαι ντομινικ
    ο φίλος σου το gap θα σου στείλει τον τσόκλη να σε υπερασπιστεί

    μπεν αλι
    μουμπαραγκ
    κανταφι
    στρος καν

    ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΕΤΑ ΚΤΗΝΗ.ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ.ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΤΕ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ,ΝΥΧΤΑ , ΜΕΡΑ ,ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ.ΤΡΕΜΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΡΝΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ.ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.ΤΩΡΑ ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χονδροειδές μου φαίνεται.
    Τί ήθελε η καμαριέρα στο δωμάτιο όταν ο ένοικος είναι μέσα;
    Εάν μπήκε και του την "έπεσε" και δεν την πέταξε έξω, τότε ο Στρος Καν είναι ηλίθιος.
    Δεν μοιάζει,όμως, με ηλίθιο.
    Ένα ερώτημα, όμως,εάν αληθεύει, μου είναι αναπάντητο : Ξέχασε το κινητό του και τα ρούχα του;
    Τί να πω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ,ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ,ΣΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ.ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ,ΟΡΦΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ,ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΝΙΑΤΑ ΖΩΕΣ ,ΒΙΟΣ ΥΠΕΦΕΡΑΝ.ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.
    ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΑΠΝΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειναι ενα τιποτενειο υποκειμενο ειναι,θρασυδηλος,αλαζονικος,κορακι,
    ενας αλητης,
    Διστυχως τετοια αποβρασματα της παγκοσμιας κοινωνιας του ΓΑΠ αναριχωνται σε τετοια ποστα και ρυθμιζουν τις τυχες και τις ζωες εκατομμυριων ανθρωπων,σκεφθητε οτι αυτο το τερας θα μπορουσε να γινει και Προεδρος της Γαλλιας.
    Θα χαρω πολυ να φαει 20 χρονια το λαμογιο και να σαπισει στην φυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΗΣ. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ·
    Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ Η ΜΕ ΚΑΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΙΟΣ ΕΞΩ ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΕΣΑ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ Ο ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΗΣ.ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκτακτη είδηση:
    ________________________________________________
    Προφυλακίστηκε ο Στρος Καν
    ________________________________________________
    Πριν από λίγο (Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters) η δικαστής αποφάσισε να προφυλακιστεί ο ισχυρός άνδρας του Δ.Ν.Τ.
    Ο Στρος Καν απολογήθηκε και δήλωσε αθώος..

    ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Χ.Α.Μ.Ο.Σ.....
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ
    ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΚΑΙ ΟΙ 150 GAY ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ..
    ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ
    ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ
    ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ...ΤΟ ΒΙΑΣΤΗ,ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ.

    τα πρώτα συνθήματα..
    - Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ
    ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    - ΛΕ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ...ΛΕ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΜΑΣ..ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΜΙΑ.
    - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔυΝαΤοί...
    ....και λοιπά.

    Επίσης ο Παπουτσής με σκληρά λόγια
    κατηγόρησε την Αστυνομία της Ν.Υ.
    για έλλειμμα δημοκρατίας
    στον Παγκόσμιο Γαμιά και ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ.

    ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
    ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    MEGA-ANT1 στο μικρόφωνο η Μάγια Τσόλη.

    ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ...ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.
    ΗΔΗ ΞΑΜΟΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΗΜΑ.....

    ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
    ΣΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΛΑΓΟΥ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ Κ Λ Υ Σ Μ Α....
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάλη ξε-πάλη, ακόμα και στημένο να ήταν, εγώ έχω να πω 'ότι άνθρωπος που δε μπορεί να μαζέψει το πουλί του και ξεφτυλίζεται ακόμα και με τις καμαριέρες, μόνο αξιόπιστος δεν είναι για Πρόεδρος ή ...διαχειριστής κρίσεων!!!
    Το ίδιο θα έλεγα και ανυπαντρος να 'τανε.
    Αν είναι και βιαστής...ελπίζω να τον περιποιηθούν κατάληλασ...

    ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν ήταν στο Ελλαδιστάν η καμαριέρα πριν στρως καν θα την είχαν εξαφανίσει θα την είχα σπάσει στο ξύλο που τόλμησε να καταδώσει και να μην κάτσει να τον αρπάξει από τον εθνικό μας γαμιά. Πώς τολμάς κυρά μου να αντιστέκεσαι στον κύριο αυτό ????? Στην πυρά στην πυρά . Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι παίξε γέλασε.

    Για θυμηθείτε την υπόθεση Ζαχόπουλου ????? Η κοπέλα τραβιόταν τόσο καιρό στην φυλακή αλλά ο άλλος Εθνικός γαμιάς την έβγαλε καθαρή. Πράγματι είμαστε για κλάματα.
    Κοπέλα μου κάντου καμιά αγωγή να πάρεις κανά δύο εκατομμύρια €.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση