GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραστική… πρόληψη

Του Θανάση Νικολαΐδη (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) ΕΚΛΑΨΕ η Ελλάδα για τα δυο δολοφονημένα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ, ανατρίχιασε...

Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)

ΕΚΛΑΨΕ η Ελλάδα για τα δυο δολοφονημένα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ, ανατρίχιασε με τους κανίβαλους που χτυπούσαν βάρβαρα τον 30/χρονο, αγωνιά για το θύμα στη λαϊκή. Με την… κουκούλα να ολοκληρώνει τον κύκλο της στη χώρα των ηρωισμών και των αθλιοτήτων. Έκανε τη «δουλειά» του ο κουκουλοφόρος της Κατοχής, συνεχίζει ο σημερινός με τη μολότοφ ακόμα και στο… παζάρι. Δεν σκιάχτηκε κανένας κανέναν και οι γκρίζες σελίδες της νεότερης ιστορίας μας συμπληρώνουν τις χρυσές. Γιατί, αν ΕΝΑΝ σύγχρονο κουκουλοφόρο τον...
γράπωναν, του τραβούσαν την κουκούλα μοστράροντας τη φάτσα του στο «γυαλί», μαθαίναμε το ονοματάκι του και την προέλευσή του, ο επόμενος θα το σκέφτονταν (να την ξαναφορέσει και να «δράσει»).
ΔΕΝ τους συλλαμβάνουν και είναι ύποπτο. Δεν θα βγάλουν σε κοινή θέα την τσογλαναρία και μόνο καμιά κρυφή κάμερα θα τους βγάλει στη φόρα, αποκαλύπτοντας τους «δεσμούς» κάποιων αναρχικών με την Αστυνομία. Κι αυτό συνέβη, αλλά πνίγηκε (ως βίντεο και πληροφορία) στους καπνούς των μολότοφ και στις ροπαλιές των κρανοφόρων. Όσο, λοιπόν, δεν μας αποκαλύπτουν τη φάτσα του κουκουλοφόρου, η κουκούλα θα «ζει», οι πορείες θα αμαυρώνονται και οι υποψίες μας θα πολλαπλασιάζονται. Με τους καταστηματάρχες να «τρέμουν» τις πορείες και τους ξένους επενδυτές σε απόσταση… ασφαλείας.
ΝΑ πάμε στην άλλη «όψη» και στην (μη) πρόληψη. Αν είχαμε «γνωρίσει» τα αγρίμια της «ζαρντινιέρας», δεν θα’ χαμε τα… γαϊδούρια που χτυπούσαν τον 30/χρονο πεσμένο καταγής. Είδαμε τον κακοποιημένο και «αγνώριστο» κύπριο φοιτητή της ζαρντινιέρας, δεν είδαμε τη φάτσα των «πρωταγωνιστών». Τους αποκατέστησε το «σύστημα», πήραν τους βαθμούς και τα «δεδουλευμένα» τους, ζήλωσαν τη «δόξα» τους κι άλλοι ένστολοι βασανιστές και να οι ροπαλιές (με τα κλομπς απ’ την ανάποδη) και το θύμα στην εντατική. Και, βέβαια, αν τα 4-5 παραπάνω δίποδα είχαν άλλοθι, θα’ χαν εμφανιστεί αυθορμήτως. Για να προσδώσουν νόημα στον όρο «οι άνδρες των ΜΑΤ».
ΠΟΙΟ θα ’ταν το καλύτερο «φάρμακο». Ποια «χρήση» των σημερινών θα αποθάρρυνε τους μελλοντικούς; Αν τους οδηγούσαν στο στούντιο ξεσκέπαστους και τους παρέτασσαν δίπλα-δίπλα, με την κουκούλα απ’ τη μια και το κράνος απ’ την άλλη αφημένα δίπλα τους, δεν θα ’χαμε στο μέλλον αναρχικούς (είτε «αναρχικούς») με τη μολότοφ, ούτε βασανιστές-δολοφόνους με… την άδεια της αστυνομίας.
ΩΣΤΟΣΟ, ο… ευρωπαϊκός (και ο ντόπιος) νομοθέτης όλα τα’ χει φροντισμένα και η εξουσία κανονισμένα.

5 σχόλια

  1. ΕΚΛΑΨΕ η Ελλάδα για τα δυο δολοφονημένα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ!!..

    εσυ που το ειδες?

    εκανες περιοδια σε ολη την ελλαδα για εβδομαδες?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι μπράβο! Χέσε τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, χέσε την Δικαιοσύνη. Τηλεδίκες στο κεντρικό δελτίο με δικαστές παπαγάλους από το σκατοσυνάφι σου και χεσμένο και το τεκμήριο της αθωότητας. Ένοχοι ώσπου να αποδειχθεί η ενοχή τους. Η Ιστορία όμως μας δείχνει ότι οι κουκουλοφόροι που αναφέρεσαι αποδείχτηκαν μπούμερανγκ γιά τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, τα οποία ποτέ δεν θα είχαν αναπτυχθεί χωρίς την βοήθεια των εκάστοτε Γκεμπελίσκων που εσύ και οι όμοιοι σου αντιπροσωπεύετε στην Χώρα που για να σεβαστεί την Ελευθερία γέννησε την Δημοκρατία. θανασάκι ανθρωπάκι κατάλαβε το επιτέλους και πες το και στα αφεντικά σου.Τα σκατά σου και τα είδμε και τα μυριστήκαμε. Δεν τα (την) πατάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς, κύριε 2.24 μ.μ., πώς ΔΕΝ το είδατε;
    "εκανες περιοδια σε ολη την ελλαδα για εβδομαδες?.."
    Φιλικά
    Θανάσης Νικολαΐδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ποια ΗΤΑΝ.. η καμαριέρα του Στρος Καν..."
    ------ Εσείς του ΠαΣοκ που ουρλιάζουν για σκευωρίες του γαμίκουλα, βάλτε στο μυαλό σας. τώρα την σεξουαλική σας κομματική ονείροξη......


    Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, "ΕΚΟΒΕ ΦΛΕΒΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ !
    Από το : newpost
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Το πάθος του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ για τον ποδόγυρο είχε και... ελληνικά υποψήφια θηράματα.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newpost από τη Νέα Υόρκη, ο Γάλλος πολιτικός κατά τη διάρκεια... αντροκουβέντας, είχε εκφράσει δημόσια την έλξη που ένοιωθε για την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντόπουλου.
    Είπε μάλιστα ότι αυτή... η κολόνια κρατάει χρόνια.
    Ο Στρος Καν είχε «εντοπίσει» την Άννα Διαμαντόπουλου την περίοδο μεταξύ 1999- 2004, όταν εκείνη βρισκόταν ως επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες.

    Τις «ορέξεις» του, τις εκμυστηρεύτηκε σε φίλους και συνεργάτες από το ΔΝΤ, σοσιαλιστές κατά τεκμήριο, λέγοντας μάλιστα ότι κάποτε είχε πιέσει, μιλώντας σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό, ώστε σε μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η νυν υπουργός Παιδείας, να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι, για να έχει άμεση « πρόσβαση ».

    Την πιπεράτη ιστορία, την διηγείται σε δημοσιογράφους στην Αμερική, φίλος και συνεργάτης του Στρος Καν, προσθέτοντας ότι οι «διαμεσολαβητές» δεν τόλμησαν καν να στείλουν το «γράμμα».
    Η Άννα αποδείχθηκε βράχος..... όρεξη χωρίς να καταφέρει να φτάσει στον στόχο του.

    χοχοχοχοοοο..
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ και ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
    θα πρόσθετα εγώ....ΓΕΛΟΙΟ
    ΜΑΛΑΚΟΓΚΑΥΛΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ....χαχαχαχα


    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ..
    Εσείς ξύστε το ......κώλο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι θες να πεις αλλά έχεις χάσει την μπάλα.
    Βάλε σε σειρά τις σκέψεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση