GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλείει τις πρόωρες εκλογές η κυβέρνηση...

Το ενδεχόμενο άμεσης προσφυγής στις κάλπες αποκλείει με κατηγορηματικό τρόπο τώρα η κυβέρνηση. Σχετική δήλωση έκανε ο κυβερνητικός εκπρό...

Το ενδεχόμενο άμεσης προσφυγής στις κάλπες αποκλείει με κατηγορηματικό τρόπο τώρα η κυβέρνηση. Σχετική δήλωση έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής λέγοντας ότι όσοι απεργάζονται και διακινούν τέτοια σενάρια το κάνουν για να θολώσουν το τοπίο.
Επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Τηλέμαχος Χυτήρης μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία, είπε ότι δεν τίθεται δίλημμα συναίνεση ή εκλογές.
Εξέφρασε ακόμη την εκτίμηση ότι ...
«θα υπάρξει στην πράξη κάποια σύγκλιση» με την αξιωματική αντιπολίτευση, πρόσθεσε όμως ότι αυτό δεν είναι αρκετό, αφού, όπως είπε, χρειάζεται «συνεννόηση εφ' όλης της ύλης, από το μεγαλύτερο κομμάτι της πολιτικής και της κοινωνίας για να βγούμε από το αδιέξοδο».

6 σχόλια

  1. Εκλογή Προεδρείου στο Δ.Σ.Α.
    Καταχωρήθηκε: 18-05-2011

    Αθήνα, 18.5.2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συνήλθε στις 17.5.2011 και εξέλεξε για τις θέσεις των Αντιπροέδρων τον κ.Αθανάσιο Κανελλόπουλο και την κ. Ιωάννα Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη, στη θέση του Γενικού Γραμματέα τον κ. Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και για τη θέση του Συμβούλου -Ταμία τον κ. Χρίστο (Τίτο) Χριστόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 18 Μαϊ 2011 3:36:00 μ.μ.

    ο Βερβεσος Δημητρης δεν εξελεγη τιποτα

    Αυτα παθαινουν οσοι τακιμιαζουν με τους δεξιους Παξινους την πατανε και απο δεξια και απο το Πασοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι τώρα μας λέγατε ότι "οι θυσίες πιάνουν τόπο".
    Άρα, τι τη θέλετε τη συναίνεση ;

    Μέχρι τώρα υβρίζατε, χλευάζατε και λοιδωρούσατε την αντιπολίτευση (ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) και λέγατε ότι έρχεται η ανάκαμψη, η οικονομία σταθεροποιείται, η Ελλάδα όπου να ΄ναι βγαίνει στις αγορές, οι θυσίες πιάνουν τόπο, θα τα καταφέρουμε.
    Ε, τότε γιατί ζητάτε συναίνεση από την αντιπολίτευση ;
    Γιατί να συναινέσει ο Τσίπρας δηλαδή ;
    Εσείς, αν κυβερνούσε ο Τσίπρας και θεωρούσε ότι πρέπει να κοινωνικοποιηθούν όλες οι επιχειρήσεις και να κατάσχονται όλα τα κέρδη των επιχειρηματιών (π.χ. Κόκκαλη) άνω των 30.000 ευρώ ετησίως (γιατί αλλιώς θα βουλιάζαμε) θα συναινούσατε ;

    Άμα θέλετε συναίνεση, παραιτηθείτε, αφήστε να βγουν άλλοι και ...συναινέστε εσείς μετά!
    Όσο συναινούσατε δηλαδή όταν σας το ζητούσε ο Καραμανλής και σεις ουρλιάζατε "λεφτά υπάρχουν.
    Άσε τα ψόφια Καραμανλή και δώστα στο λαό" !

    Ε, δώστε τα τώρα εσείς !!!
    Αφού ο Καραμανλής τα έδινε στους πλούσιους τραπεζίτες, δώστε τα εσείς στο λαό.
    Για αυτό σας βγάλαμε, ..χαμογελαστά
    αγοράκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ο ΠΑΠ ψάχνει νέα δικηγορική εταιρία στο Λονδίνο για τις "διορθώσεις" του μνημονίου ;
    λουλουδούδες...πασοκ-κόρης και καρατζαφύρερ...
    ____________________________________
    Επιβεβαίωσε ο Γιώργος Πεταλωτής τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αναζητείται δικηγορική εταιρεία στο Λονδίνο, κατόπιν εντολής του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, για να συνδράμει στη τροποποίηση των όρων της σύμβασης του δανείου των 110 δις με την τρόικα.

    Η απορία είναι γιατί δεν αναλαμβάνει τις "διορθώσεις" η εταιρία που μας "συμβούλεψε" τόσο καλά στο πρώτο μνημόνιο πέρσι το Μάιο...
    υπάρχει κάποιο πρόβλημα ;

    Κυρία Χυτήρη.
    Καμαριέρα, υπηρέτρια και λεκανατζού της διούρησης του σάπιου Ανντρεε..
    ΜΗΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΤΙΣ, ΤΩΡΑ
    ΤΕΛΕΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ
    ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΑΛΛΟΙ ?
    ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ..ΑΚΟΜΑ.
    ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ
    ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 18 Μαΐου 2011
    Το Δ.Σ. Κεφαλλονιάς αποφάσισε να κηρυχτούν ως ανεπιθύμητα πρόσωπα οι Κεφαλλονίτες υπουργοί του ΠΑΣΟΚ!!!

    Το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς αποφάσισε να κηρυχτούν ως ανεπιθύμητα πρόσωπα οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης στη Κεφαλλονιά [πρόκειται για τα εικονιζόμενα στη φώτο μέλη της Κυβέρνησης].

    Συγκεκριμένα, στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Σαββάτου, το σώμα ψήφισε κατά πλειοψηφία και μετά την αρχική εισήγηση του Δημάρχου, να σηκωθούν άμεσα μαύρες σημαίες στα δημόσια κτίρια και στα σχολεία, ως διαμαρτυρία για τη απόφαση του υπουργείου Παιδείας να κλείσει δύο τμήματα του ΤΕΙ.

    Μετά από εισηγήσεις διαφόρων συμβούλων της πλειοψηφίας, ο Πρόεδρος έβαλε στο τραπέζι του Δ.Σ. να κηρυχτούν ανεπιθύμητα πρόσωπα οι Κεφαλλονίτες υπουργοί και οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης στο νησί μας. Εκεί παρενέβη ο Δήμαρχος προσπαθώντας να «ρίξει τους τόνους» λέγοντας: «να δούμε πρώτα τι θα καταφέρει η επιτροπή προσωπικοτήτων που θα συσταθεί και θα μεταβεί στην Αθήνα και αμέσως συγκαλούμε νέο Δ.Σ. και αποφασίζουμε. Να απαντήσουμε κλιμακωτά».

    Παρά τις εκκλήσεις του Δημάρχου το σώμα αποφάσισε τελικά να κηρυχτούν ανεπιθύμητοι οι Κεφαλλονίτες υπουργοί, που δύο χρόνια τώρα δεν έχουν αποδείξει στη πράξη την… αγάπη τους για τη Κεφαλλονιά.

    To e-kefalonia, συνομίλησε τηλεφωνικά με το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Ανουσάκη ο οποίος μας επιβεβαίωσε την απόφαση αυτή. «Είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πρέπει να γίνει απ’ όλους σεβαστή» μα είπε.

    Σημείωση: Είναι ίσως η πρώτη φορά που Δημοτικό Συμβούλιο στη Κεφαλλονιά παίρνει μια τόσο σκληρή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ

    ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;


    ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ,

    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΊΚΙΑ ΑΥΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση