GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλαλητήριο στα Προπύλαια...

Από το http://www.antiracismfascism.org/ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 6ΜΜ, ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΗ, 6ΜΜ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ Κ....

Από το http://www.antiracismfascism.org/

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 6ΜΜ, ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΗ, 6ΜΜ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ της ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ 11 ΜΑΗ
Η δολοφονία του μετανάστη από το Μπαγκλαντές στα Κ. Πατήσια σήμερα τα χαράματα από περίπολο φασιστών με δίκυκλο είναι ένα στυγερό ρατσιστικό έγκλημα αποτέλεσμα της σχεδιασμένης επιχείρησης εκκαθάρισης των μεταναστών που έχει εξαγγείλει η Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονία του 44χρονου στην οδό Γ Σεπτεμβρίου. Οι συμμορίες των φασιστών εδώ και δύο μέρες σκορπούσαν τον τρόμο στη περιοχή με την κάλυψη της Αστυνομίας ενώ...
τραυμάτισαν δεκάδες μετανάστες σε ενέδρες θανάτου. Η δολοφονία αυτή πήγε χέρι-χερι με την βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ σε βάρος της απεργιακής συγκέντρωσης της 11ης Μάη όπου από τα τυφλά δολοφονικά χτυπήματα των ΜΑΤ χαροπαλεύει στην εντατική του Κρατικού της Νίκαιας ο διαδηλωτής Γιάννης Καύκας.
Είναι ώρα να ξεφορτωθούμε την κυβέρνηση του Μνημόνιου και του ρατσισμού που δεν διστάζει να εξαπολύει δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος των εργαζόμενων της Πανεργατικής και να συνεργάζεται με τις ναζιστικές συμμορίες του Αγίου Παντελεήμονα που δολοφονούν μετανάστες. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής έχει βάψει τα χέρια του με αίμα αναλαμβάνοντας τη κλιμάκωση της καταστολής και του ρατσισμού.
Είναι απαράδεκτη η στήριξη Γ. Καμίνη σε αυτή τη βάρβαρη αντιδημοκρατική εκστρατεία της κυβέρνησης με την ένταξη της Δημοτικής Αστυνομίας στις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα αντί να διεκδικήσουν μαζί με το εργατικό κίνημα την νομιμοποίηση των μεταναστών, το δικαίωμα ασύλου στους πρόσφυγες, αντί να συστρατευθεί με το κίνημα που αγωνίζεται ενάντια στις πολιτικές που γεννούν την εξαθλίωση στις γειτονιές της Αθήνας.
Η κυβέρνηση πανικόβλητη από την χρεοκοπία της πολιτικής του Μνημόνιου στοχοποιεί τους μετανάστες και τους απεργούς. Αναζητώντας συναίνεση στην αντεργατική πολιτική της που ρημάζει τις ζωές και τις γειτονιές μας σπέρνοντας την εξαθλίωση σε εκατομμύρια ντόπιους και μετανάστες εργαζόμενους δεν διστάζει να μετατρέπει σε αποδιοπομπαίους τράγους.
Απαιτούμε να βγουν εκτός νόμου οι ναζιστικές συμμορίες και τα τάγματα περιπολιών της Χρυσής Αυγής.
Να σταματήσει η κάλυψη των δολοφονικών εφόδων από την ΕΛΑΣ
Να τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονίας του μετανάστη από το Μπαγκλαντές
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο σήμερα 12 Μάη στις 6μμ στα Προπύλαια και στη πορεία στη Βουλή.

27 σχόλια

  1. Καντε και μια στον αδικοχαμενο Ελληνα που τον εσφαξαν προχθες απο ποια χωρα ειστε ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την σφαγή του ανθρώπου που πήγαινε την γυναίκα του να ξεγεννήσει τίποτα; Ε, βέβαια. Αυτός δεν ήταν της φάρας σας.
    Και τις προβοκάτσιες σας με το Μπαγκλαντές να τις αφήσετε.
    Οι κάτοικοι θα απαντήσουν στις συκοφαντίες και τους τόνους λάσπης που πετάτε όχι η Χρυσή Αυγή. Νομίζετε πως έχουμε χάψει το βρώμικο παιχνίδι σας; Το κέντρο έχει δεκάδες χιλιάδες κατοίκους και εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος πηγαινοέρχεται καθημερινά. Πόσοι από αυτούς είναι Χρυσή Αυγή; Γιατί εάν ήταν έτσι θα έπρεπε να βγαίνει πρώτο κόμμα.
    Σήμερα στο σημείο της σφαγής θα είναι ο κόσμος του κέντρου, οι κάτοικοι. Αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ακομμάτιστοι. Όλοι εκεί να τιμήσουμε τον άνθρωπο που σφαγιάστηκε λες και είμαστε στην ζούγκλα. Όποιος σκοπέυει να αμαυρώσει την διαμαρτυρία για τις ζωές μας που χάνονται θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης πλέον με μηνύσεις. Τα πολιτικά παιχνίδια του κάθε βλαμένου θα σταματήσουν να παίζονται στις πλάτες των χιλιάδων σε κατ'οίκον περιορισμό λες και έχουμε χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχίστε παιδιά, αλλά να είστε προσεκτικοί.
    Κάπου θα σας "τρακάρουν" χωρίς αστυνομική προστασία και τότε δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εργα λαθρομεταναστων12 Μαΐ 2011, 4:31:00 μ.μ.

    Απο Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας ανακοινωθηκε οτι 2 πλανόδιοι μικροπωλητές, υπήκοοι Μπαγκλαντές, πλησίασαν με το όχημά τους έναν 11χρονο που βρισκόταν στην περιοχή Ασπροκκλήσι Σαγιάδας με «πονηρούς» σκοπούς.
    Ο ανήλικος αντέδρασε βάζοντας τις φωνές, με αποτέλεσμα εκείνοι να φοβηθούν και να τραπούν σε φυγή.

    Επιστρέφοντας στο σπίτι ο μικρός ενημέρωσε τους γονείς του, οι οποίοι αναζήτησαν τους μικροπωλητές, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν την Αστυνομία.
    Αμέσως έσπευσαν στο Ασπροκκλήσι δυνάμεις της Αστυνομίας και μετά από 2 ώρες εντόπισαν και συνέλαβαν τους φερόμενους ως δράστες, στο κέντρο του χωριού, όπου κρύβονταν φοβισμένοι τις αντιδράσεις και τις φωνές τόσο των γονιών όσο και άλλον κατοίκων που τους αναζητούσαν.
    Οι δύο μικροπωλητές κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα, η οποία διενεργεί και την προανάκριση, και σήμερα το πρωί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας για να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωστε: "να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ των μεταναστων και το δικαιωμα ΑΣΥΛΟΥ στους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ..." !!!
    =======================
    ΑΥΤΟ τα λεει ΟΛΑ για το ποιον σας!
    Ειστε οι νεοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ της πατριδος μας
    ουτε κομμουνιστες, ουτε μαρξιστες
    απλα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ
    μπορει και να απασχολειτε λαθραιους για "τζαμπα"
    φτου σας, αλητες

    οι λαθραιοι σημερα ειναι 2.000.000 αυριο θαναι 5.000.000, η 10.000.000 !!! Για ποια νομιμοποιηση λετε;
    Για ποιο ασυλο μιλατε ρε βλητα;

    Παρτε τους ΣΠΙΤΙΑ σας! ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ το κανετε;!
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ, ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ να ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ;
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ.
    ΓΙΑ τον ΕΛΛΗΝΑ ρε που ΣΦΑΧΤΗΚΕ, δεν θα κανετε διαδηλωση;
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    ντροπη και στις ΜΑΝΑΔΕΣ σας που γεννησαν τετοια φιδια
    ΝΤΡΟΠΗ στους πατεραδες σας που σας φυτεψαν
    ποιος ξερει τωρα σε τι ΑΠΟΓΝΩΣΗ θα ειναι εξ αιτιας σας

    ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ρε απο την Ελλαδα μας
    να παρετε τους μαυριδερους σας και να ΦΥΓΕΤΕ
    δεν σας θελουμε

    ψώνια
    Βρώμες

    σκυλόψυχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΧΑΡΗΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ
    ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Έλληνες όταν παθαίνουν από τα χέρια των λάθρο, δεν πειράζει. Ένας ρατσιστής λειγότερος σύμφωνα με τους αριστερο-λαπάδες πληρωμένουνς από τον Σόρος

    Α, ρε πότε θα σας πάρουμε με τις πέτρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με κάτι τέτοιες μ@@@@@ς που λέτε και κάνετε Φίλτατοι "αντί",μην απορείτε γιατί είστε μισητοί στον κοσμάκη και σταθερά στο 0,00006%.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ayta einai ta agrammata kai komple3ika kthnh ths kwlompatsarias. Ntroph stis poytanes tis manes sas kwlompatsoi. Dhmosia koproskyla. Agrammatoi pseftopantahdes. Eyxomai ta epomena bradia na pesei enkros enas mpatsos sthn Athina kai mia poytana mana mpaskinara na klaiei ayrio to prwi gia to ka8iki poy megalwne gia na ginei kratikos mprabos kai dolofonos gia ta symferonta allwn... Agrammata apobrasmata ths koinwnias, kwlompatsoi, brwmodhmosioypallhliskoi, skotwnete kosmo gia na parete ton mis8o sas. Mpatsos kalos mono nekros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το παραμυθάκι με το θάνατο του μετανάστη, όσο και να το προβάλλουν δεν πιάνει στους Έλληνες, όπως δεν πίστεψαν και για το σκίσιμο του κορανίου, ή για τον Πακιστανό πού πέθανε από το ξύλο στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας.
    Σκίσιμο κορανίου δεν υπήρξε και ο Πακιστανός είχε δολοφονηθεί από ομοεθνείς του γιατί ήταν παιδεραστής. Έτσι και τώρα με το Πακιστανό νεκρό, όλοι σκεπτόμαστε ότι είναι προβοκάτσια και ότι τον σκότωσαν κάποιοι που είχαν συμφέρον να υπάρξει νεκρός μετανάστης. Αναρχικάκια μου φαίνεται πως δουλεύετε για να ανεβάσετε τα ποσοστά της χρυσής αυγής και να την βάλετε στο κοινοβούλιο. Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ. ΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η τσουλα ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ εχει βιδωθει στην καρεκλα.
    του και δεν την αφηνει με τιποτα η λερα.

    Θα του ερθει κανενα δωρακι και αυτουνου του αρχιδιου..,
    οπως στον προηγουμενο που ελεγε προεκλογικα κατι για.
    ...αθηνα και καμπουλ...
    αλλα τελικα κοπηκε στα δυο ο αρχιγλυφτης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θάνατος στους κοπρίτες λαθρομεταναστολάγνων! Αν τους γουστάρετε τόσο να τους πάρετε σπίτια σας ως pets, να τους στειρώσετε και να τους εμβολιάσετε! Να μην κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς λουρί! Αλλιώς βγάλτε το σκαμό και αν δεν σας αρέσει η χώρα να πάτε στο Μπαγλαντές κοπρίτες αλληλέγγυοι, δήθεν "αναρχικοί"!
    Τώρα πριν σουβλιστείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χτύπησαν και άρπαξαν όπλο από αστυνομικούς
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011, 18:59


    Ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε στις 18:00 κατά δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής με πολιτικά, οι οποίοι είχαν καθήκοντα προελέγχου των ατόμων που μεταβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας για την απογευματινή διαδήλωση μετά τα χθεσινά κρούσματα αστυνομικής βίας.

    Οι άγνωστοι ξυλοκόπησαν τους δύο αστυνομικούς που κινούνταν στην οδό Ακαδημίας και άρπαξαν το όπλο του ενός, ενώ στη συνέχεια, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Αν και δεν είναι ούτε Αναρχικός,
    ούτε Εξτρεμιστής, θα ήθελα να το βάλουν
    στους κώλους των ρουφιάνων.

    Οι υπηρέτριες της ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΑΣΟΚ και του ΑΛΗΤΗ του Παπουτσή,
    είναι τομάρια χωρίς ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο τη πολλή μαστούρα τα έχετε χαμένα κωλόπαιδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού σας ενδιαφέρουν τόσο οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ γιατί δεν πάτε να ζήσετε στις χώρες καταγωγής τους; Έτσι προδοτικα που σκέφτεστε είστε άχρηστοι και επιζημιοι για την πατρίδα μας την ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παπουτσής: καλύτερα να διαλυθούν ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ,ΜΑΤ και να φτιαχτούν απ' την αρχή.

    - Αντε ρε ξεφτυλισμενε και εσυ.......εσεις να διαλυθειτε και να την κανετε απο την χωρα που καταστρεψατε τοσα χρονια....

    .ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ....ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ !
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ !
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ''ΣΑΜΙΝΑ'' ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο κάθε αστυνομικός να καθίσει και να σκεφτεί ποιούς προστατεύει.
    Αρκετοί Έλληνες έχουν χαθεί άδικα.
    Ας μπεί μια τάξη σε αυτό τον τόπο.
    Να γίνουμε πολιτισμένοι και διώξουμε όλους τους πουλημένους ΠΑΣΟΚΟ & ΔουΝουΤούδες, τύπου Παπουτσή που κοιτάνε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο τ
    ο τομάρι τους. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι αποτρόπαια η δολοφονία του μετανάστη, αλλά από την άλλη δεν βλέπω να λέτε τίποτα και για τον Έλληνα που σκοτώθηκε άδικα, αποτρόπαια και άνανδρα από μετανάστες που αντί να δείξουν μία συμπάθεια στο κράτος που τους φιλοξενεί, σφάζουν τους κατοίκους του.
    Η ευασθησία και δημοκρατική αντίληψη δεν πρέπει να στρέφεται μόνο προς τη μία πλευρά εις βάρος της άλλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να δω ρε φιλελεύθεροι του κώλου πότε θα κάνετε συλλαλητήριο για τον μέσο, ντόπιο, φορολογούμενο, μαλάκα, ΕΛΛΗΝΑ.
    Αντε να πάτε στο δ...... όλοι σας.
    Αχρηστα υποκείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ZHΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σιγα ρε, θα σκισετε το καλσον σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασοκ

    Παιδεια

    Σημειωση: στον νομο υπαρχει ενα σημειο που οι δεξιοστροφοι καταστροφεις των πειραματικων των ΑΕΙ δεν προσεξαν!

    Αυτο θα ανακοινωθει απο τον δρ Κουτσουκο μολις δημοσιευτει ο νομος.

    Με αυτην την νομικη λεπτομερεια και παραλειψη ο δρ Κουτσουκος θα σωσει τα πειραματικα των ΑΕΙ απο την καταστροφη!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
    ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ
    ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ!
    ΜΑΖH ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν τον Μανώλη τον έλεγαν Αλέξη...

    ……..και δεν τον είχαν σφάξει σαν τραγί κάτι λαθρομετανάστες... αλλά τον είχε σκοτώσει ένας αστυνομικός θα είχε καεί όλη η Ελλάδα.

    - Θα είχαν βγάλει πύρινους λόγους όλοι οι κουλτουριάρηδες για την αξία της ανθρώπινης ζωής.

    -Θα είχε κάνει δακρύβρεχτες εκπομπές ο τιμητής των αδικημένων Λαζόπουλος.
    -Θα είχαμε πάθει πλύση εγκεφάλου από τις χιλιάδες ώρες τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών εκπομπών σε ειδήσεις, talkshow και αφιερώματα για το δυνάστη αστικό σύστημα.

    -Θα είχε "αγιοποιηθεί" ο νεκρός και θα είχε "δαιμονοποιηθεί" ο δολοφόνος.
    -Θα είχε αλλάξει όνομα ο δρόμος που έγινε το......γεγονός.
    -Θα είχαν κλείσει σχολεία.
    -Θα είχαν πετροβοληθεί αστυνομικά τμήματα.

    Τώρα, τα σκεπάζει όλα η σιωπή και όποιος τολμήσει να πει κάτι κηλιδώνεται ως ακροδεξιός και ρατσιστής. Θύματα όπως ο Μανώλης, η Αγγελική, η Παρασκευή, ο Επαμεινώνδας, αλλά και το αγέννητο παιδί της Αγγελικής, έχουν την "ατυχία" να μην είχαν πεθάνει κάτω από τη σημαία του Προδευτισμού. Αλλιώς Μανώλη, Αγγελική, Παρασκευή και Νώντα θα ήσασταν ήρωες, δρόμοι, πλατείες, τραγούδια, σύμβολα, συνθήματα.
    Τώρα είστε απλώς ένα κεράκι στη μνήμη των ταλαίπωρων Ελλήνων που σας αγαπούσαν και που θα τους λείπετε για πάντα, τόσο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην ψάχνετε την αιτία φίλτατοι "θολοκουλτουραίοι" και επαγγελματίες "ευαίσθητοι" γιατί έχετε απέναντι σας την μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας των πολιτών και είναι συντριπτικά οι πάντες εναντίον σας.

    Ούτε να απορείτε γιατί είστε σταθερά στο 0,00003 %.

    Οι αιτίες είναι πασιφανέστατες.

    ΚΠ

    Υ.Γ. Η Χρυσή Αυγή με 23% στον Άγιο Παντελεήμονα και με εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο Αθηναίων.
    Δικό σας "κατόρθωμα" και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση