GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βασίλης, ένα όραμα και μια... επιστροφή!

Από aftodioikisi.gr Η κάλπη βγάζει δήμαρχο και ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος « λόγω της ποιότητας του ήθους και της ικανότητα...

Από aftodioikisi.gr
Η κάλπη βγάζει δήμαρχο και ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος «λόγω της ποιότητας του ήθους και της ικανότητας των συνεργατών του... όχι μόνο δημάρχους αλλά και πολλούς βουλευτές στον Πειραιά».
Τι να εννοεί, τώρα, ο ποιητής-δήμαρχος Πειραιά; Τον εαυτό του, για τον οποίο, όπως είπε «δεν τίθεται θέμα να είμαι υποψήφιος βουλευτής, αν οι εκλογές γίνουν τόσο πρόωρα όσο λένε. Τίποτα βεβαίως, δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς για το απώτερο μέλλον...»; Ή κάποιους που τον στήριξαν στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου και ειδικά στο δεύτερο επαναληπτικό γύρο, λέγε με και Πέτρο Μαντούβαλο αλλιώς;
Και όσο για αυτό το...
ωραιότατο «αυτοβούλως παραιτήθηκα και δήλωσα υποψήφιος δήμαρχος», Βασίλη μου, σαν πετριά πετάχθηκε στο πρόσωπο κάθε ενημερωμένου πολίτη. Οι κακιές γλώττες άλλα έλεγαν...

3 σχόλια

  1. Την προηγούμενη φορά ο Στρος Καν ήθελε να βάλει το χέρι του σε ένα …τζιν

    Διαβάζουμε σήμερα ότι η 31χρονη Γαλλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Τριστάν Μπανόν, εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει μήνυση κατά του Ντομινίκ Στρος-Καν .

    Γράφαμε σχετικά στις 12/12/2010 με τίτλο ” Όταν ο Στρος Καν ήθελε να βάλει το χέρι του σε ένα …τζιν”

    Μέσα σε όλα τα ωραία που μαθαίνουμε τώρα που ήρθε στην χώρα μας το ΔΝΤ, είναι και η ύπαρξη της ωραίας δημοσιογράφου Τριστάν Μπανόν. Η οποία κατήγγειλε ότι αναγκάστηκε να απωθήσει βιαίως τον Στρος Καν, όταν βρέθηκε μόνη μαζί του σε διαμέρισμα για να του πάρει συνέντευξη . «Ηθελε να του κρατάω το χέρι για να απαντά στις ερωτήσεις. Μετά το χέρι προχώρησε στο μπράτσο και συνέχισε… Καταλήξαμε να παλεύουμε… Τον κλώτσησα… Προσπάθησε να ανοίξει το τζιν μου».

    Ναι κυρία μου, καλά ακούσατε. Ο κ. Στρος-Καν ιατρικώς έχει ειδικευτεί στην μόνιμη δακτυλοσκόπηση

    Και δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά το μέγεθος των δακτύλων του έχει καταγραφεί στο βιβλίο γκίνες..

    Χαχαχαχαχα !

    Φαντασου τι θα ζηταγε απο τους ελληνες αξιωματουχους να του κρατανε οταν μιλουσαν για την οικονομικη βοηθεια του ΔΝΤ στη χωρα.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
    Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
    Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
    Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
    Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεα επιθεση κατα Ελληνα:
    Αλλοδαπός από την Σομαλία επιτέθηκε σε Έλληνα πολίτη κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης της Αγ. Γλυκερίας, στον δήμο Γαλατσίου την Παρασκευή το βράδυ. Αμέσως παρενέβησαν οι μικροπωλητές και τον αφόπλισαν, ενώ στο σημείο έφθασε επιτόπου και η ΕΛΑΣ και τον συνέλαβε.

    Ο άτυχος Έλληνας πήγε στο νοσοκομείο με μικρό τραύμα στο χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση