GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δείχνει τον δρόμο των πρόωρων εκλογών...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη http://twitter.com/#%21/a_m_papagiotis Αποτελεί αναντίρητα τον πιο αποτελεσματικό υπουργό της αντιπαραγωγική...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
http://twitter.com/#%21/a_m_papagiotis
Αποτελεί αναντίρητα τον πιο αποτελεσματικό υπουργό της αντιπαραγωγικής κυβέρνησης Παπανδρέου. Εκ του έργου του, λοιπόν, διαφοροποιείται από τη συνολική εικόνα της ακυβερνησίας που παρατηρείται έντονα το τελευταίο διάστημα.
Σήμερα, περνά σ' ένα δεύτερο επίπεδο διαχωρισμού του, που ενδεχόμενα θα αποτελέσει έναν ακόμη λόγο πολιτικής διάσωσής του στο αβέβαιο μέλλον των εν ενεργεία Εκπροσώπων σου. "Δεν έχω θέση σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές" δήλωσε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, υποδηλώνοντας ότι...
πράγματι η κυβερνητική πολιτική χωλαίνει σε σημείο επικίνδυνο για τη χώρα. Παράλληλα, υποστήριξε ότι "δεν μπορεί να χαθεί άλλος χρόνος" -φράση που καταδεικνύει έλλογα την απώλεια σημαντικών ημερών ζητούμενου έργου- και ζήτησε να ψηφιστεί από 180 βουλευτές το Πρόγραμμα Σταθερότητας. Αυτό του το αίτημα, πιθανώς θα υιοθετηθεί από το σύνολο των υπουργών και αναγκαστικά θα αποτελέσει πρωθυπουργική επιλογή. Είναι πολλοί αυτοί πια που πιστεύουν ότι η Κυβέρνηση που μετέχουν δεν έχει την απαραίτητη νομιμοποίηση που απαιτούν τα επόμενα σκληρά μέτρα και το θέτουν συχνά ως άλλοθι για την αναβολή των υπουργικών τους αποφάσεων που έχει ανάγκη η χώρα. Ασυζητητί, δεν μπορούν μεταξύ άλλων να διαχειριστούν το φόβο του πολιτικού κόστους και το επιχείρημα της έλλειψης νομιμοποιητικής βάσης είναι σανίδα απραγίας. Άσχετα, αν υπάρχει μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Άσχετα, αν η πλειοψηφία του κόσμου -σύμφωνα με της δημο(σ)κοπήσεις- στηρίζει βασικές επιλογές που έχει ανάγκη η χώρα (π.χ. ιδιωτικοποίηση ΔΕΚΟ και άρση μονιμότητας δημοσίων υπαλλήλων).
Έτσι, σήμερα ο υπουργός Υγείας νίβει τας χείρας του και προτάσσει την βουλευτική ετυμηγορία που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει δευτερευόντως στην άμεση λαϊκή ετυμηγορία, καθώς δύσκολα το Πρόγραμμα Σταθερότητας θα λάβει τους χρειαζούμενους 180 ψήφους. Αδιαμφισβήτητα έξυπνη η πρόταση Λοβέρδου, η οποία εκτός από το να θέσει ένα νέο θέμα (πιο εύκολα διαχειρίσιμο από τη Κυβέρνηση) στην ατζέντα της επικαιρότητας, θέτει εαυτόν στη πρώτη θέση της παπανδρεϊκής διαδοχής...

10 σχόλια

  1. Ειναι αργά για δάκρυα Στέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΡΑΪΕΡΜΑΝ, ο Γερμανός δημοσιογράφος του περιοδικού «Der Spiegel» που υπέγραψε το ρεπορτάζ το οποίο αναφέρεται στην έξοδο της χώρας μας από το ευρώ, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ελληνική κυβέρνηση ήταν αυτή που απευθύνθηκε στις γερμανικές και ευρωπαϊκές αρχές ζητώντας τις εκτιμήσεις τους σχετικά με ενδεχόμενη έξοδό μας από το κοινό νόμισμα.

    «Στα μέσα της εβδομάδας κανονίστηκε η συνάντηση στο Λουξεμβούργο. Ο λόγος ήταν ότι αρκετοί άνθρωποι στις Βρυξέλλες ήξεραν και φοβούνταν πως η ελληνική κυβέρνηση σκεφτόταν την πιθανότητα να φύγει από την ευρωζώνη. Ηταν μια συνάντηση “συναγερμού” που επιβεβαιώθηκε από πηγές των Βρυξελλών και ανεπίσημα και από τον Γερμανό κυβερνητικό εκπρόσωπο. Αυτή η μυστική συνάντηση έλαβε χώρα στο Château de Vianden στο Λουξεμβούργο», υπογραμμίζει ο κ. Ράιερμαν στο «ΘΕΜΑ».



    Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/#ixzz1LrTgBetk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ? XAAXAXA

    ΑΠΟ 65.000 ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .

    ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΝΩΣΤΟ


    ΚΑΙ

    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    ΑΠΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΙΑ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΛΠ
    ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 65.000 ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ .


    ΖΗΤΗΣΤΕ

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥΣ

    ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΔΗΛΩΣΗ

    ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
    (Άρθρο 8 Ν. 1599/1986)
    Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)
    Προς(1):
    Ο – Η Όνομα: Επώνυμο:
    Όνομα και Επώνυμο Πατέρα:
    Όνομα και Επώνυμο Μητέρας:
    Ημερομηνία Γέννησης(2):
    Τόπος Γέννησης:
    Τόπος Κατοικίας:
    Οδός: Αριθμός: Τ.Κ.:
    Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:
    Τηλέφωνο: Φαξ:
    Κινητό: Email:
    Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις(3), που προβλέπονται από τις διατάξεις
    της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω

    υπεύθυνα και αμετάκλητα ότι:

    Για τα επόμενα δέκα έτη θα έχω την ηθική αυτουργία και αυτοπρόσωπη

    συμμετοχή σε οποιανδήποτε εγκληματική ενέργεια και πράξη

    που.θα.συμβεί.στον ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ……………………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………..
    του οποίου πήρα τα προσωπικά δεδομένα με το έντυπο της απογραφής ,τόσον εναντίον του ιδίου αλλά και των μελών της οικογενείας του και των περιουσιακών του στοιχείων (ακόμα και των αποκτηθέντων μελλοντικά) επειδή από αμέλεια δική μου θα διαρρεύσουν τα προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους, όσον αφορά το κομμάτι της ηθικής αυτουργίας, η επειδή τα χρησιμοποίησα εγώ μόνος η μαζί με τρίτους από κοινού, για την απόκτηση παράνομου περιουσιακού οφέλους σε βάρος του. Δηλώνω επίσης ότι τα θεωρημένα αντίγραφα των αντιστοίχων προσωπικών μου δεδομένων που έδωσα στον απογραφόμενο είναι απολύτως αληθινά και οποιανδήποτε εξ αυτών αποδειχθούν ψεύτικα καθώς και κάθε άλλο που θα βρεθεί στην κατοχή μου και δεν του το δήλωσα ,συνιστά πλήρη και αμετάκλητη ομολογία από εμένα για ενεργό συμμετοχή μου σε βαθμό κακουργήματος σε κάθε εγκληματική ενέργεια που θα γίνει σε βάρος του .
    Ημερομηνία: . . . . . . . . . .20….
    Ο – Η Δηλ. . . . . . . .
    (Υπογραφη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού τις είδες τις εκλογές ρε παπαγαλάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΩ ΕΓΩ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ηγετικη φυσιογνωμια θεε μου ο Λοβερδος...
    Ογκολιθος πραγματικος της πολιτικης....
    Πραγματικος πατριωτης που βαζει το καλο της πατριδος πανω απο το προσωπικο του πολιτικο συμφερον...
    Απο σημερα μετα την κινηση του αυτη δηλωνω εκστασιασμενος....
    Μπραβο σου....
    Παω να προμηθευτω γιαουρτια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΖΗΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
    ΟΤΑΝ το μουνι του ΛΟΒΕΡΔΟΥ..
    ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ...

    ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ...
    ΒΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ --ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ Η "ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ" ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ??

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΑΚΗΔΕΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣ κλπ κλπ

    "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ......ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΣΟκώλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοβέρδος: "Να ψηφιστεί από διευρυμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία το επικαιροποιημένο μνημόνιο"...

    ... για να τα φορτώσουμε στη ΝΔ.
    ΜΕΤΑ..

    εε..σε αυτά τα πούστικα και πρώτοι είμαστε...τι σκατά πληρώνουνε Δις εκατομμύρια για Μαύρη προπαγάνδα στα ΜΜΕ μας, τόσο καιρό !!!

    και την ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ...
    ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ....
    θα γλυτώσουμε...
    .....................χοχοχοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ε....παλιά κατάκτηση το ..clown !
    Απο το Εργασίας, που τμας γύρισε 100 χρόνια πίσω.

    Τώρα σαν Υπουργός ΘΑΝΑΤΟΥ....τι να περιμένεις
    απο το νεκροθάφτη..!

    Πάντως η 46άρα Μεγαλοσυνατξιούχος της Ολυμπιακής γυναίκα του είναι μιάαααααα χαρά,
    όχι σαν την άλλη..
    ..Στο νοσοκομείο η Άντα Παπανδρέου !!!

    Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε σήμερα το εχθές η σύζυγος του πρωθυπουργού Άντα Παπανδρέου με αφορμή μια μικρή αδιαθεσία και ταχυκαρδία που ένιωσε.
    Η κα. Παπανδρέου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και καρδιολογικό έλεγχο.
    Ο πρωθυπουργός βρέθηκε μαζί της στο νοσοκομείο αλλά όταν....
    διαβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη σύζυγό του αποχώρησε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
    Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αποτελέσματα του καρδιολογικού ελέγχου της κα. Παπανδρέου.


    - ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΙΣΘΗΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΤΗΣ.... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση