GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Αφήστε με τώρα.... Τρέχω γιατί με πρόλαβε ο Λοβέρδος! Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Αφήστε με τώρα.... Τρέχω γιατί με πρόλαβε ο Λοβέρδος!
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

10 σχόλια

  1. «Στη δραματική συνεδρίαση του Λουξεμβούργου, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ομολόγησε την αδυναμία της χώρας να βγει στις αγορές, την αποτυχία της να μειώσει το έλλειμμα στα χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί, την αποτυχία της να....πετύχει δημοσιονομική εξυγίανση».

    Αυτά δεν ομολόγησες, ενώπιον της Ευρωπαϊκής οικονομικής νομενκλατούρας, στην «υπόγεια» σύσκεψη του Λουξεμβούργου γελοιωδέστατε και ανίκανε Παπακωνσταντίνου ;
    Έναν ολόκληρο χρόνο εσύ και ο ακατανόμαστος, υπό εθελουσία πολιτική αιχμαλωσία, πρωθυπουργός της υπό κατοχή χώρας μας, αφού βάλατε στην πρέσα τον ελληνικό λαό και του βγάλατε το λάδι, μας διαβεβαιώνατε, με αβανταδόρους τις ρεζιλοφυλλάδες και τα βοθροκάναλα, για την σούπερ επιτυχία του μνημονίου… που ανάθεμα και αν γνωρίζατε τι ήταν αυτό που υπογράψατε !

    Αποδεικνύεται, βέβαια, ότι γνωρίζατε πάρα πολύ καλά αυτό που, εσείς και οι « Ναι-σε-όλα-τζήδες » βουλευτές του κόμματός σας, υπογράψατε…
    Εσύ δεν ήσουν που έλεγες βλακίστατε ότι το 2001 «θα βγούμε στις αγορές» και συμφωνούσε μαζί σου και ο άλλος αρλεκίνος, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και νυν σύμβουλος του Πρωθυπουργού Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος μάλιστα προέβλεπε «σημαντική βελτίωση της ελληνικής οικονομίας το 2011 ;»

    Χθες ακόμα από το βήμα του τέταρτου Πανελληνίου Συνεδρίου Μικρών Νησιών, στο Μεγανήσι,
    ο τσακμακόμυαλος Minnesota boy, ενώ γνώριζε για ποιο λόγο πηγαίνεις και τι πρόκειται να πεις στο Λουξεμβούργο, εξανέστη με τους «εχθρούς της Ελλάδας» και διαμαρτυρόμενους, σε υψηλούς μάλιστα τόνους, κάλεσε ο «τους πάντες, ειδικά στην ΕΕ, να αφήσουν την Ελλάδα ήσυχη να κάνει τη δουλειά της»

    Και ποια εντέλει είναι η δουλειά σας ανεπαρκέστατοι, να ψεύδεστε ασυστόλως εμφανίζοντας δια του παπαρολόγου αντιπροέδρου της ανύπαρκτης κυβέρνησής σας το τρισκατάρατο μνημόνιο ως «ΕΥΤΥΧΙΑ» και τους Έλληνες ως συνδαιτυμόνες σας στο τσιμπούσι των κλοπιμαίων ;

    Ένα μόλις χρόνο μετά το Μνημόνιο που δήθεν θα μας έσωζε από τη χρεοκοπία, ετοιμαζόμαστε για νέο επαχθέστερο Μνημόνιο, υποθηκεύοντας τη χώρα, για την ελευθερία και ακεραιότητα της οποίας έχυσε ποτάμια αίμα ο Ελληνικός λαός…

    Είθε να κατανοήσει, όσο γίνεται συντομότερα, ο ελληνικός λαός το μέγεθος της «κηδείας» που ετοιμάζεται σ’ αυτόν, στα παιδιά και στα εγγόνια του και εξεγειρόμενος να σας στείλει όλους μαζί εκεί που μοίρα των προδοτών και των δοσίλογων ορίζει…

    Χάρρυ Κλυνν: Είθε να κατανοήσει σύντομα ο Ελληνικός λαός την "κηδεία" που του ετοιμάζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Πειραγμένες» αντλίες σε πρατήριο στην Πειραιώς


    «Πειραγμένες» αντλίες σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού :


    Πειραιώς στον αριθμό 24, στην περιοχή του Μοσχάτου,


    εντόπισε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Μετρολογίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κατά τη διάρκεια ελέγχου.

    Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί στο πρατήριο τέσσερις παρεμβατικοί μηχανισμοί, οι οποίοι αλλοίωναν τις ενδείξεις αντλιών ως προς την παρεχομένη ποσότητα, εξαπατώντας τους καταναλωτές, και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία και με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεχίζουν την έρευνα σε βάθος.

    Υπενθυμίζεται ότι, βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου, που πρόσφατα ψηφίστηκε, προβλέπεται εις βάρος του πρατηριούχου οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας, βαρύτατο πρόστιμο και ποινικές κυρώσεις.

    Το υπουργείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο σημερινός εντοπισμός του παρανομούντος πρατηρίου έρχεται ως αποτέλεσμα συνεχών και συντονισμένων ενεργειών και ελέγχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Είμαι πολύ συγκινημένος για το 6ο που κατακτήσατε! Θα προσπαθήσουμε να σας φτάσουμε. Να φτάσουμε κι εμείς δηλαδή στο Μνημόνιο 6.

    Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    Εδώ στο Λουξεμβούργο που είμαι βγήκαν όλοι στους δρόμους. Διαψεύδω επίσης δύο φήμες που κυκλοφόρησαν. Πρώτον: συνεχίστε να παίρνετε Κύπελλα, δεν θα τα φορολογήσουμε. Δεν θα σας πάρουμε τα τρία από τα έξι αστέρια.
    Και δεύτερον δεν ισχύουν οι πληροφορίες του Σπίγκελ, ότι το πριμ του κυβέρνησης στους παίκτες είναι 10.000.000 δραχμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λοβέρδος ακολουθών την αγαπημένη του τακτική, συνεχίζει να κοροιδεύει, λοιδωρεί και να εκβιάζει.

    Ενας ψεύτης δικηγόρος που μπορεί και ενα μεγαλέμπορο ναρκωτικών να βγάλει αθώο,

    ζητάει αίμα, αλλά απο ποιούς;

    απο αυτούς που συνήθως πληρώνουν φόρους ένσημα εισφορές ΦΠΑ και υπολοιπα γαμησιάτικα.

    Ο Λόβέρδος αφού εκοψε μισθούς και συντάξεις απο αυτούς που πλήρωσαν στο ακεραιο τις ασφαλιστικές των εισφορές,

    δεν αγγιξε

    τους μικραπατεώνες "αντιστασιακούς του 40" !!
    συνταξιούχους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ
    που δεν πλήρωσαν δραχμή και παίρνουν συνεχώς αυξήσεις

    τους μεγαλοεργολάβους που απασχολούν μετανάστες σε μαύρη εργασία και σε συνεργασία με ΙΚΑ και Αστυνομία κλέβουν το ασφαλιστικό σύστημα και τους υπολοιπους εργαζόμενους

    Ο Λοβέρδος κορόιδεψε επι 2 χρόνια τον ΓΑΠ και το ΔΝΤ πως θα ανοίξει τα κλειστά επαγγέλματα και ουσιαστικά τους χάρισε και αλλλα προνόμια.

    Ο Λοβέρδος καλά θα κανει να πάει στο σπίτι του και να εμφανίζεται σπανίως διότι καποιοι,

    Δεν ξεχνάνε Clown..Αλήτη..Μουνί κλαμμένο
    ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ___________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θα μπορούσε να λέει..."

    "Μια αξιόπιστη κυβέρνηση"..
    ....χαχααχα..αχ.. Ωραίο !!

    Επιμένουν οι εγκεφλικά νεκροί ΠΑΣΟΚοι να μας περνάνε για μαλάκ@@: "Τον Μάρτιο άνοιξαν 370 επιχειρήσεις περισσότερες απ' όσες έβαλαν λουκέτο"!!!!

    Επιμένει το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ότι και ο Μάρτιος έκλεισε με θετικό πρόσημο 370 εγγραφών νέων επιχειρήσεων που έκαναν έναρξη δραστηριότητας, σε σχέση με όσες έβαλαν λουκέτο!!!

    Παρόλο που έχουμε πει (Υπουργός Ρόβλιας... μόνο στα χαρτιά... γιατί εγκεφαλικά είναι ακόμα διακοπές στο εξοχικό στην Πάρο) ότι αυτό που λένε οι ΠΑΣΟΚοι είναι απολύτως παραπλανητικό, αυτοί επιμένουν να συγκρίνουν τα ασύγκριτα εκμεταλλευόμενοι πως όποιοι βάζουν λουκέτο δεν πάνε να διαγραφούν από τα επιμελητήρια γιατί αφενός χρωστάνε συνδρομές και αφετέρου δεν μπορούν να προσκομίζουν χαρτιά, ότι δεν χρωστάνε σε ΙΚΑ, εφορία κ.λπ, που ζητάει το επιμελητήριο για να τους διαγράψει... έτσι φαίνονται εγγεγραμένοι και οι ΠΑΣΟΚοι τους παρουσιάζουν σαν "ενεργούς" παρότι έχουν βάλει προ πολλού λουκέτο...

    Επειδή λοιπόν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν το παραπάνω και επιμένουν να παραπληροφορούν εδώ και μήνες (ο Ρόβλιας την έχει πει αυτή την παπαριά από τον Φεβρουάριο) μήπως μπορούν να μας λύσουν την εξής απλή απορία:

    Αφού αυξάνονται οι νέες επιχειρήσεις και απασχολούνται άτομα...γιατί αυξάνονται ταυτόχρονα και οι άνεργοι ;

    Και επειδή είναι εγκεφαλικά νεκροί, να τους το θέσουμε και αλλιώς:

    Από που προέρχονται όλες οι στρατιές ανέργων
    αν δεν προέρχονται από επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο;
    Τους γεννάει ο ΟΑΕΔ ή ο Καραμανλής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -Αφήστε με τώρα.... Τρέχω γιατί με πρόλαβε O DR kOUTSOUKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μείνετε στην ιστορία ως επιδρομείς και λεηλάτες της ίδιας σας της χώρας..

    Το όνομά σας για τις επόμενες γενιές θα είναι συνώνυμο της πολιτικής αναλγησίας, του ψεύδους, της πολιτικής απάτης και της προδοσίας.

    Στο στόμα σας έβγαλε ρίζες το ψέμα και η πολιτική απάτη…

    Φτάσατε στο σημείο να περιφέρετε, ως ....
    πολιτικά ράκη, τους ...
    απεχθείς εαυτούς σας σε παρασυναγωγές και μυστικές συνάξεις παζαρεύοντας κι το μέλλον ενός περήφανου λαού…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oι δεξιοί αποδεικνύεται ότι έχουν πολύ μεγάλο θράσος.
    Αφού λεηλάτησαν τη χώρα σε μία 5ετία και την παράδοσαν ξεβράκωτη στα ξένα όρνεα, τώρα μας λένε ότι θα μας σώσουν.
    Ουστ προδότες συκοφάντες κλέφτες και απατεώνες.
    Θα μας σώσετε έτσι όπως μας σώσατε με τη μικρασιατική καταστροφή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ε....παλιά κατάκτηση, για τον Λεβέρδο του Εργασίας,
    το ..clown !

    Τώρα σαν Υπουργός ΘΑΝΑΤΟΥ....τι να περιμένεις
    απο το νεκροθάφτη..!

    Πάντως η 46άρα Μεγαλοσυνατξιούχος της Ολυμπιακής γυναίκα του είναι μιάαααααα χαρά,
    όχι σαν την άλλη..
    ..Στο νοσοκομείο η Άντα Παπανδρέου !!!

    Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε σήμερα το εχθές η σύζυγος του πρωθυπουργού Άντα Παπανδρέου με αφορμή μια μικρή αδιαθεσία και ταχυκαρδία που ένιωσε.
    Η κα. Παπανδρέου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και καρδιολογικό έλεγχο.
    Ο πρωθυπουργός βρέθηκε μαζί της στο νοσοκομείο αλλά όταν....
    διαβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη σύζυγό του αποχώρησε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
    Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αποτελέσματα του καρδιολογικού ελέγχου της κα. Παπανδρέου.


    - ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΙΣΘΗΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΤΗΣ.... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΔΝΤ:Πρόταση για νέο πακέτο 100 δισ. ευρώ μα αντάλαγμα ΔΕΗ και ΟΤΕ, απολύσεις και υποθήκευση κρατικής περιουσίας"

    [Image]Την παροχή ενός νέου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα ύψους 80 - 100 δισ. ευρώ που θα αντικαταστήσει το υφιστάμενο και θα καλύψει τις δανειακές ανάγκες της χώρας για το υπόλοιπο του 2011 και έως το 2013 προτείνει το ΔΝΤ, με προϋπόθεση την πλήρη αποχώρηση του Δημοσίου από τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ και το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
    Η Ευρωζώνη θέλει ως ενέχυρο κρατική περιουσία ακόμη και για την 5η δόση του Ιουνίου, ενώ αναμένεται να επιμείνει σε σκληρά μέτρα, όπως απολύσεις στο Δημόσιο, καθώς φέτος απαιτούνται πρόσθετα μέτρα 6 - 7 δισ. ευρώ.

    Και πάλι θα μας πουν κουράγιο Ελληνες .
    Δεν αντέχουμε άλλο μνημόνιο.
    Προκόψαμε με το πρώτο.
    Φτάνει πιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση