GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιδώς «κεντροδεξιούληδες»…

Από τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη Οι ομόρριζες χαμοκέλες της κεντροδεξιάς Καρατζαφέρης και Μπακογιάννη, στήριξαν άλλη μια φορά την αποτυχημ...

Από τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη
Οι ομόρριζες χαμοκέλες της κεντροδεξιάς Καρατζαφέρης και Μπακογιάννη, στήριξαν άλλη μια φορά την αποτυχημένη και ακραιονεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Παπανδρέου με ένα μεγαλοπρεπές ΝΑΙ ηθικής αυτουργίας στα νέα αδιέξοδα και επαχθή οικονομικά μέτρα της μνημονιακής του δουλείας και χυδαιότητας.
Και οι πάμπλουτοι αρχηγίσκοι τους, που ευσυγκίνητοι κάθε τόσο χύνουν ποταμούς δακρύων στα πασαδόρικα ΜΜΕ για την φτώχεια και την εξαθλίωση των Ελλήνων!! έβαλαν άλλη μια φορά πλάτη για να...
 γίνει ακόμα πιο βαθύς ο ομαδικός τάφος και να χωρέσει περισσότερους.
Και δεν ντρέπονται και δεν λυπούνται και δεν φοβούνται…οι αθεόφοβοι.
Δεν ντρέπονται και ας τους έχουν πάρει όλοι χαμπάρι πλέον πως αυτό που ξεκάθαρα πλέον τους νοιάζει είναι μόνον ένας μικρός η μεγάλος θώκος…εθνικής προσφορές!! σε κάποια κυβερνητική τους συμμετοχή με το ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως ίσως σημαδεύουν την τράπουλα κάποιοι ντόπιοι και ξένοι «πεφωτισμένοι».
Τους λυπάται όμως πλέον ο λαός και όσοι ως σήμερα παραπλανήθηκαν.  Τους λυπάται και τους φοβάται μαζί που ακόμα και σε αυτή την βαθειά κρίση και απόγνωση της κοινωνίας και της άνεργης νεολαίας αυτοί νοιάζονται μόνον για το φτηνό και υπερλιπιδαιμικό πολιτικό και κυτταρικό τους σαρκίο.
Τους φοβάται και αναθεματίζει την τύχη του που η αξιοπρέπεια της ζωής του και περισσότερο των παιδιών του εξαρτάται δυστυχώς και από αυτά τα ανιδεολογικά και καιροσκοπικά γκρουπούσκουλα, που τόσο πολύ μισούν την παράταξη που τους εξέθρεψε και τους έκανε νοματαίους.
ΘυΜός

16 σχόλια

  1. ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΡΙΜΑ...ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΣ !!!!
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ..ΟΘΟΝΗ ΣΟΥ.

    Συνάντηση με τον Σαμαρά για το Ζάππειο ΙΙ ζητά η Τρόικα.
    Τηλέφωνο της τρόικα έγινε πριν από λίγο στη ΝΔ προκειμένου οι εκπρόσωποί της να ζητήσου ραντεβού με τον Α. Σαμαρά για να τους εξηγήσει το Ζάππειο ΙΙ και το κόστος του...

    Και μάλιστα το είπε το πουτανάκι η Σπυράκη πριν λίγο (και πού) στο MEGA !!!!!!!!!!

    Εν το μεταξή
    Παντού διαδηλώσεις... μόνο οι Έλληνες κάθονται στ' αυγά τους.
    Και στην Γαλλία: Καθημερινές συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους ισπανούς διαδηλωτές.

    Εμπνευσμένοι από τις ισπανικές διαδηλώσεις και τις αραβικές εξεγέρσεις εκατοντάδες νεαροί Γάλλοι πραγματοποιούν συγκεντρώσεις εδώ και αρκετές ημέρες σε όλη τη χώρα διαμαρτυρόμενοι για τη λιτότητα και ζητώντας "πραγματική δημοκρατία", ενώ την Κυριακή προβλέπεται να πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Βαστίλης στο Παρίσι.

    ΕΔΩ...απολαμβάνουμε τον Πράσινο ΔοΝηΤή βαθιά
    μέσα μας στο Νεο ναζί ΠΑΣΟΚ sex and the city.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Ελλαδα δεν την σκεπτεσαι που παει για φουντο Καλα τοσο βοδι εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η φωτο του καθυστερημενου γαπ με την μπακογιαννη στη μια πλευρα και τον κωλοτουμπα καρατζαφυρερ απ'την αλλη
    φερνει μονο ΕΜΕΤΟ και ΔΙΑΡΡΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φ. Κουβέλης: Θα καταψηφίσουμε το Μεσοπρόθεσμο ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΒΕΛΗ ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λες βρε άσχετε! Νεοφιλελεύθερο είνι το μυαλό σου. Που τον είδες ρε τον νεοφιλελευθερισμό με συρροή φόρων κι με απέιραχτο τον τεράστιο δημόσιο τομέα!! Εχεις ακούσει ποτέ σου για τον Ρήγκαν και την Θάτσερ; Τα πρώτα πράγματα που κάνανε ήτνα να μειώσουν στο ελάχιστο τους φόρους και να απαλλαγούν από τον μεγάλο δημόσιο τοπμέα της οικονομίας. Βλέπεις να γίνετια κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Η Ελλάδα από κρατισμό βούλιαξε κι από κρατισμό εξακολουθέι να πεθαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά που είναι πάμπτωχος ο Σαμαράς σου. Μήοως μπορείς να μου αναφέρεις μιά δουλειά που έκανε και κέρδισε χρήματα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν εκτός πολιτικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι γνωστοί και ορατοί, δια γυμνού οφθαλμού, «λαγοί» των «νταβάδων» (Καρατζαφέρης, Ντόρα) το διατυπώνουν καθημερινά, εδώ και πολύ καιρό.

    Tα δύο αυτά «σύμβολα» του πολιτικού αμοραλισμού και του «ονείδους» πλασάρουν ακούραστα τη «συναίνεση» σηματοδοτούν τη φρίκη της…
    «Πανεθνική συστράτευση».

    Ο γιός του σανοπώλη προς την κοράκλα του δρακουλιάρη.

    Τι να πούμε τι, τι να τραγουδήσουμε,τι να αχθοφορίσουμε…
    μέσα στην βρώμικη ,πολιτική σαν κεριά θα σβήσουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"
    και η ψωροκωσταίνα βελάζει...

    ΟΥΣΤ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΑ ...
    ΟΥΣΤ ΑΠΛΗΣΤΗ ...
    ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ …
    ΟΥΣΤ ΕΙΣΠΡΑΚΤΩΡΑ …
    ΟΥΣΤ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗΟΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H αρχομανής πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ Ντόρα, ζήτησε εθνική συνεννόηση ( για να συνεχιστούν προφανώς οι αρπαχτές της όσιας οικογενείας του Μήτσο-Ντόρα-Ισι-δώρα ).

    Ο Καρατζαφέρης πάντα ήταν ένας σαλτιμπάγκος της πολιτικής που ψάρευε μονίμως σε θολά νερά καπηλευόμενος τα πατριωτικά και θρησκευτικά συναισθήματα του λαού!
    Οι κωλοτούμπες του είναι απίστευτες:
    Aπό αρχάγγελος της ηθικής θαυμαστής του Ψινάκη, του Κακλαμανουλη, της Μπουμπούκας . Από προασπιστής της εθνικής μας ανεξαρτησίας οπαδός του Μνημονίου. Από επικριτής της Ντόρας θαυμαστής του πολιτικού της διαμετρήματος…
    Στόχος του είναι να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ μαζί με την Μπακογιάννη

    Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας, που η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης (η Ντόρο-κρατία… η φαυλοκρατία… η ξενοδουλία …και η πατριδοκαπηλία …) τους είναι απαραίτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε βάλαμε στην βουλή πρόεδρε Γ.Καρατζαφερη όχι για να καταφέρνεις να υποστηρίζεις τα ενεργούμενα της ξενοδουλίας (Ντόρα,Γιώργακη,,κτλ εξαπτέρυγα της διαφθοράς της αδιαφάνειας και της πλουτοκρατίας).
    Ούτε βέβαια να υποστηρίζεις τις οσίες οικογένειες αυτών που μας ρουφούν διαχρονικά και διακομματικά το αίμα (Μητσοτάκιδες ,Βαρδινογιάννιδες,Λάτσιδες και λοιπούς νενέκους και λαπάδες του καταχρεωμένου Λαμπρακιστάν ).

    Οι μέθοδοι της… Oσιας Οικογένειας ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Αποστασίες, δολοπλοκίες και κάθε λογής πολιτικά παιχνίδια με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη και μοναδικό κίνητρο την εξουσιομανία.
    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτακισμού(ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ) που είναι η ενσάρκωση της διαπλοκής, της κομπίνας, της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας, υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας.

    Τα προσωπικά συμφέροντα και των δυο πολιτικάντηδων είναι ο στόχος-
    Οι ιδεολογίες τους είναι το καμουφλάζ.

    Τέτοιες συμμαχίες δεν έχουν σαφή ιδεολογία και πολιτικό στίγμα και απλά προσαρμόζονται στις περιστάσεις.
    Γι΄αυτό και μαζεύουν άτομα διαφόρων ιδεολογικών ρευμάτων.

    MAΣ ΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.

    Η ΦΑΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααα ο αριθμός ηλιθίων σ' αυτή τη χώρα ξεπερνάει κάθε επιστημονική φαντασία!!!!!!!!!!!!!

    ΝΑ ΕΝΑΣ... 12:13:00 π.μ.
    ΠΑΣΟΚ..ΟΛΕ !

    ΠΑΣΟΚ..ΟΛΕ..ΟΛΕ...
    ΜΑ...Που πήγαν αυτά τα λεφτά
    οεοοοοοο ;;;;;

    Καλπάζει ανεξέλεγκτα το χρέος.
    354 δις

    354 δις είναι το χρέος κεντρικής διοίκησης την 31-3-2011,
    σύμφωνα με το επίσημο δελτίο ν.61, του Γεν.Λογ.του Κράτους.

    Πέρυσι, την ίδια ημερομηνία ήταν.....310 δις
    και τον Μάρτιο του 2009
    ήταν 282 δις.

    Με απλά λόγια: αυξήθηκε κατά 72 δις, από τότε που ξεκινήσαμε την προσπάθεια να το …μειώσουμε.

    Αυτά… ολε ! ολε..ΟΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιά την Ντόρα που ευαγγελίζεται συμμαχίες ,νέο κόμμα, με αλήθειες, συνέπειες και αρχές, δεν έχουμε να πούμε...τίποτα.!
    Κόρη του εφιαλτη Μητσοτάκουλα, του φαταουλα είναι...
    Η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ποτέ δεν είχε σταθερή πολιτική ιδεολογία κι ούτε πίστεψε και σε κανέναν Θεό παρά μόνον στο χρήμα, στην εξουσία ,στον νεποτισμό…


    Ο Καρατζαφέρης πάντα ήταν ένας σαλτιμπάγκος της πολιτικής που ψάρευε μονίμως σε θολά νερά καπηλευόμενος τα πατριωτικά και θρησκευτικά συναισθήματα του λαού!
    Οι κωλοτούμπες του είναι απίστευτες:

    Τώρα ντουέτο τραγούδουν...

    Βρέχει φωτιά στη στράτα μας
    η πολιτική μας μας έχει κάψει
    για τα πλούσια τα παλάτια μας
    κανένας δε θα κλάψει

    Η άπληστη πολιτική μας εδώ τελειώνει,
    σβήνει το καντήλι μας
    κι η αδηφαγία μας σαν χελιδόνι
    φεύγει απ' τα χείλη μας.

    Κύμα πικρό στην πλώρη μας
    και τα πανιά σκισμένα
    ούτε τα αδελφία μας, φίλε μου
    δε νοιάστηκαν για μας…

    Η διαπλοκή και η αρπαχτή εδώ τελειώνει…
    σβήνει το καντήλι μας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ώ ρε θράσος, να συνεχίζουν να μιλάνε οι δεξιοί νεκροθάφτες της χώρας, οι εγγονοί και γιοί των δοσίλογων, των ταγματα(σφα)λητών, των συνεργατών των ναζί, των Χουντικών Υπανθρώπων, των προδοτών του έθνους και του ελληνικού λαού ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ για την οικονομική πολιτική??
    Αυτά τα τρισκατάρατα δεξιά καθάρματα, που μέσα στα 5 χρόνια της καταστροφικής τους διακυβέρνησης, ανέβασαν το δημόσιο χρέος της χώρας από 180 δις (που ήταν το Μάρτιο του 2004- ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ!!!!) σε 300 δις ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!!!
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ, που μόλις έχασαν τον έλεγχο – ΕΛΛΕΙΜΜΑ 15,4% ΓΙΑ ΤΟ 2009 ?!?!?!?!?!?!? (και μαζί τα αβγά και τα πασχάλια!!!) άρχισαν οι αχρείοι να λένε και ψέματα στην Ευρώπη, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ 20% ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ…
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρέ Θρασύβουλε παλικάρι μου,
    δέν καταλαβαίνεις ότι όοοολα τά
    κομματόσκυλα βάζουν μπροστά τό
    συμφέρον τού κόμματος,
    από αυτό τής πατρίδας?
    Γαμήθηκα νά γράφω στό διαδίκτυο
    8 χρόνια καί στά έντυπα(σποραδικά)
    από τά 80es.
    ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!
    Καντύλια κατέβασα,στίς Χριστο-
    παναγίες κρατήθηκα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΡΩΤΗΜΑ:ΜΉΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΈΡΙΧΝΕ ΤΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ1993 ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΑΛΊ. Ε ΚΎΡΙΕ ΣΑΜΑΡΆ ΤΙ ΛΈΤΕ; Ε, ΚΎΡΙΕ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ;
    Α...ΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΕΣ ΤΙ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙΙ ΕΙΣΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση