GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώνει κόμμα ο Ψωμιάδης...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ Ενοχλημένος από τα όσα φτάνουν στ’ αυτιά του από την Συγγρού είναι ο έκπτωτος περιφερειάρχη...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/
Ενοχλημένος από τα όσα φτάνουν στ’ αυτιά του από την Συγγρού είναι ο έκπτωτος περιφερειάρχης Μακεδονίας Πανίκας Ψωμιάδης. Αιτία για ένταση μεταξύ των δύο πλευρών, στάθηκε, η απόφαση του Πανίκα, να προτείνει ως διάδοχό του, τον αδερφό του Διονύση.
Ο Σαμαράς φαίνεται να έχει ενοχληθεί από την στάση του περιφερειάρχη. Μάλιστα, έχει φροντίσει να του αποσταλεί και το σχετικό μήνυμα.
Ο Ψωμιάδης, που δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω, διαμηνύει από την πλευρά του, έτοιμος να...

 τινάξει την μπάγκα στον αέρα. Στο πλαίσιο της στρατηγικής που καταστρώνει, έχει εντάξει και την δημιουργία αυτόνομου πολιτικού φορέα. Κάποιοι, μάλιστα, δεν αποκλείουν μέσα στην επόμενη βδομάδα να εκπλήξει, παρουσιάζοντας την ιδεολογική πλατφόρμα του κόμματός του.

9 σχόλια

  1. τον ψωμιάδη τον ξέρουμε πλέον ....νισάφι πιά !!!

    ο σαμαράς τι ψάχνει από τον πανίκα ???
    δοξα ???ψήφους???πολιτικη στήριξη ????

    κριμα για τον δεύτερο ...φαινότανε για άλλος !!!
    οσο για τον ζοροπανίκα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανη πολυ καλλα.Το ιδιο εκανε και ο Καστρο στην Κουβα αν και ιδεολογικα αντιθετος.Αυτο ειναι μυνημα προς εμας τους ιθαγενεις να καταλαβουμε οτι μπροστα στα προσωπικα συμφεροντα δεν υπαρχουν ιδεολογιες.Περιμενω με αγωνια τη Δευτερα αυτον τον μεγιστο δημοσιογραφο ολων των εποχων οπως ο ιδιος τουλαχιστον λεει τον Παπαδακη να τον βγαλη στην εκμπομπη του και να τον γλειφει γελοιωδως αυτο το υποκειμενο που ακουει στο οναμα Ψωμιαδης μονο και μονο για λιγες μοναδες τηλεθεασης χωρις να αντιλαμβανεται τη ζημια που προκαλει στον απελπισμενο κοσμο που ψαχνει απο καπου να πιαστει για ενα μεροκαματο.Διστυχως για τον γελοιο λαικιστη Ψωμιαδη εκλεισε ο αλλος γλυφτης ο Αυτιας.
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΧΑΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΛΑΜΕΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε θέλουμε αρχηγό στο κόμμα σου Ζορό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν με ενδιαφερει ο ψωμιαδης αλλα και καθε πολιτικος δεν μπορω να καταλαβω ομως αυτους που ψηφισαμε που ειναι αυτος τους κραζη και καλα κανει αυτοι τι κανουν σημερα στο αεροδρομιο βουλευτης του πασοκ και νεοδημοκρατης μαζι φυγανε τυχαιο ??δεν νομιζω !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ χλωμό το βλέπω. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι και το τέλος των γραφικών πολιτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ηγετης σε ενα πατριωτικο σοβαρο κινημα-κομμα, να συσπηρωσεις το γνησιο ελληνα τον δεξιο δηλαδη που με τις σαχλάμαρες του καραμανλη και του σαμαρα περι κεντρου και αλλες τετοιες αστειοτητες θα μεινουμε....αστεγοι κομματικα, μακη ψωμιαδη ο κοσμος θα σε στηριξει οπως κανει σε καθε εκλογικη σου αναμετρηση τοσα χρονια που κανεις περιπατοπ με οποιονδηποτε αντιπαλο σου βαζουν καθε φορα και με οποιαδηποτε κοντρα σου κανουν οι...προοδευτικοι με τα τσιρακια τους στα καναλια και στις...."σατυρικες" εκμπομπες!! ολα αυτα δειχνουν το ποσο σε υπολογιζουν και σε φοβονται μακη!!! οχι μονο οι μακεδονες αλλα και εμεις στην υπολοιπη χωρα θα σε στηριξουμε αν κανεις μια σοβαρη πατριωτικη και δεξια κονηση!!
    καλη τυχη μακη σε οτι και αν κανεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πω μαλάκα...τι παρακμή...και κοίτα που κάτι θα τσιμπήσει και αυτό το αμόρφωτο, απαίδευτο σιχαμένο λιγούρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1:48
    Πολύ καλό!
    Και μόνο που στη χώρα μου κυκλοφορεί κόσμος που παίρνει στα σοβαρά το σούργελο τον Πανίκα που ούτε για την Πάνια δεν είναι,με κάνει να απελπίζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση