GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτηθείτε για να δείξετε τον δρόμο της ευθύνης...‏

Από το http://lixiarhos.blogspot.com/ Παραιτηθείτε για να δείξετε τον δρόμο της ευθύνης, κύριε Πιλάβιε Σωστά μίλησε ο Σ. Πιλάβιος: &q...

Από το http://lixiarhos.blogspot.com/
Παραιτηθείτε για να δείξετε τον δρόμο της ευθύνης, κύριε Πιλάβιε
Σωστά μίλησε ο Σ. Πιλάβιος:
"Nα αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας για όσα έγιναν στον τελικό". Επειδή -όλως τυχαίως- είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ που διοργάνωσε την παρωδία, μήπως μπορεί να υποδείξει έναν....
 διαφορετικό τρόπο ανάληψης ευθύνης πλην της παραίτησης;

7 σχόλια

  1. Καταιγιστικές εξελίξεις
    - Υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους 200 άνδρες της ΔΕΛΤΑ !

    Γιώργος Καραϊβάζ

    - ''Βαλλόμασταν από αναρχικούς, τώρα από συναδέλφους και την ηγεσία της Αστυνομίας''
    - Τι καταγγέλουν στο NewsIt αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ
    - Αιτία το ντοκουμέντο του Newsit για τραμπουκισμούς ομάδας ΔΕΛΤΑ σε οδηγό πούλμαν - Δείτε το video
    - Δύο Ζητάδες μάρτυρες κατηγορίες κατά της ομάδας ΔΕΛΤΑ

    Πάνω από 200 παραιτήσεις αστυνομικών που υπηρετούν στην ομάδα ΔΕΛΤΑ υποβλήθηκαν μέχρι και πριν από λίγη ώρα στη γραμματεία της Άμεσης Δράσης, μεταξύ των οποίων και οι περισσότεροι από τους επικεφαλής αξιωματικούς, ενώ παράλληλα ζητούν τη μετάθεση τους σε άλλες υπηρεσίες.

    Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, στο αιτιολογικό των παραιτήσεων κυριαρχεί η άποψη ότι πλέον δεν ξέρουν από πού να προστατευθούν.

    Μιλώντας στο Newsit πριν από λίγη ώρα στέλεχος της συγκεκριμένης ομάδας που δημιουργήθηκε για ν' αποτρέψει οργανωμένες καταδρομικές επιθέσεις αντιεξουσιαστών σε κεντρικούς δρόμους και να επιλαμβάνονται σε περιστατικά βαριάς εγκληματικότητας, έλεγε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υφιστάμενοι του αισθάνονται πλέον απροστάτευτοι.

    "Μέχρι πρότινος, βαλλόμασταν από αναρχικούς κι εγκληματίες, σήμερα κι επίσημα πλέον, δεχόμαστε επιθέσεις από συναδέλφους και την ηγεσία. Φτάνει πια, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει" κατέληξε με έκδηλη αγανάκτηση.

    Κατά τ' άλλα η ηγεσία κάνει ατέρμονους επικοινωνιακούς κύκλους για να πείσει εαυτούς και αλλήλους ότι βεντέτα μεταξύ αστυνομικών ... δεν υπάρχει! Λίγο νωρίτερα, επίσημες πηγές του αρχηγείου υποστήριζαν ότι:
    «Αμέσως μετά τις πρώτες αναρτήσεις σε ειδησεογραφικά σάιτ για κακοποίηση οδηγού λεωφορείου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ, διατάχθηκαν δύο αυτεπάγγελτες έρευνες. Η μία σε ποινικό και η δεύτερη σε πειθαρχικό επίπεδο και με εντολή του αρχηγού της Αστυνομίας,όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, αστυνομικοί και πολίτες μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας. Συνεπώς όταν υπάρχει αυτεπάγγελτη διαδικασία διερεύνησης υπόθεσης καταγγελίας, δεν τίθεται θέμα αντιπαλότητας ή βεντέτας μεταξύ αστυνομικών. Το αν τώρα η μία πλευρά καταθέτει κάτι και η άλλη το εντελώς διαφορετικό, αυτό είναι θέμα προσωπικής αντίληψης των πραγμάτων από κάθε υπηρεσιακό παράγοντα ξεχωριστά και όχι θέμα σύγκρουσης μεταξύ δύο υπηρεσιών".

    Το αρχηγείο της αστυνομίας επέλεξε για μια ακόμα φορά τη λογική του στρουθοκαμηλισμού. Εθελοτυφλεί μπροστά στην απτή ουσία του ζητήματος και αμπελοφιλοσοφεί περί της νομικής ερμηνείας του τί σημαίνει η απευθείας και τί η πλαγιομετωπική σύγκρουση.

    Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, για να καταδειχτεί το βάθος και το εύρος του χάσματος, αξιωματικοί της ΔΕΛΤΑ περίπου στις 3.00 μετά τα μεσάνυχτα ζήτησαν να υποβάλλουν μήνυση σε όσους ψευδώς, κατά την άποψη τους, τους καταμήνυσαν και ο διευθυντής της υπηρεσίας κατά παράβαση του κώδικα ποινικής δικονομίας, τους το αρνήθηκε.

    Τελικά οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ αφέθηκαν ελεύθεροι το μεσημέρι κι αποχώρησαν από την ΓΑΔΑ, έχοντας υποβάλει μήνυση στον οδηγό του λεωφορείου επιφυλασσόμενοι εντός τριημέρου για κάθε άλλο δικαίωμα τους απέναντι στους μάρτυρες υπεράσπισης του οδηγού και απέναντι στον διευθυντή της Κρατικής Ασφάλεια για τον αν λειτούργησε στα πλαίσια του κώδικα ποινικής δικονομίας.

    Στο σύνολο τους οι αλληλομηνυώμενοι με εντολή του Εισαγγελέα είναι ελεύθεροι. Προς υπεράσπιση των συναδέλφων τους το Σωματείο Ειδικών Φρουρών μετέβη με δύο δικηγόρους στην κρατική ασφάλεια και παρέμεινε μέχρι το τέλος της διαδικασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ σωστα ο πιλαβιος καλεσε ολους μας να αναλαβουμε τις ευθυνες μας.Εγω απο την Αρτα της ανελαβα οποτε λυθηκε το προβλημα.
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το αγοράκι οι νονοί του ποδοσφαίρου το πουλάνε και το αγοράζουν μέρα μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να σημειώσω μόνο.
    ότι ο Πιλάβιος είναι ανεψούδι
    του Παπούλια.

    Εκείνιυ του παππού ντε, που το πάιζει και Πρόεδρος της Δημοκρατίας...του Πασοκ...
    και του γιού....εκείνου με το Κωλόσπιτο που έδινε "δανεικά"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ....

    ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΑ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΑΛΩΣΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ .... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!!!

    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ .... ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!

    ΚΟΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω κάποιον από τους αρμοδιοαρμόδιους να μου πει αν είδε ένα βεγγαλικό να πέφτει στο ποιο μισητό ντέρμπι του κόσμου στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ ή της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα. Της Μάντσεστερ επί της Τσέλση, ή και σε οποιοδήποτε μεγάλο ντέρμπι στην Ευρώπη ???? Τίποτα. Και οι φίλαθλοι κάθονται δίπλα δίπλα και δεν ανοίγει μύτη. Το φάρμακο είναι ένα. Ρίψη ενός και μόνο βεγγαλικού, από αποιονδήποτε φίλαθλο ???? ΄Αμεση διακοπή του αγώνα. ΑΜΕΣΗ. Μηδενισμός και των δύο ομάδων . Ναι και των δύο, διότι μπορεί να είναι προβοκάτσια και άντε να βγάλεις άκρια. Στην επόμενη ρίψη άμεση ΔΙΑΚΟΠΗ και υποβιβασμός κατηγορίας και για τις δύο ομάδες φταίνε δεν φταίνε. Θα μου πείτε ότι είμαι υπερβολικός. Ναι είμαι μα μόνο έτσι θα έχουμε εντός ενός μηνός παύση της βίας και θα δούμε τους προέδρους να κάθονται στις θύρες και να κάνουν έλεγχο οι ίδιοι . Θα μου πείτε ποιος πολιτικός θα κάνει κάτι τέτοιο. Αυτός που θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τη βία και θα ξαναβγεί με τα τσαρούχια στις επόμενες εκλογές. ΄Οσο για τα επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου κάτι αντίστοιχο σε ποινές χωρίς αναστολή. Σε ένα χρόνο θα έχουμε καθαρίσει.
    Μιλάω για ΟΛΕΣ τις ομάδες μικρές και ΜΕΓΑΛΕΣ. ΄Αντε και καλή κάθαρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω κάποιον από τους αρμοδιοαρμόδιους να μου πει αν είδε ένα βεγγαλικό να πέφτει στο ποιο μισητό ντέρμπι του κόσμου στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ ή της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα. Της Μάντσεστερ επί της Τσέλση, ή και σε οποιοδήποτε μεγάλο ντέρμπι στην Ευρώπη ???? Τίποτα. Και οι φίλαθλοι κάθονται δίπλα δίπλα και δεν ανοίγει μύτη. Το φάρμακο είναι ένα. Ρίψη ενός και μόνο βεγγαλικού, από αποιονδήποτε φίλαθλο ???? ΄Αμεση διακοπή του αγώνα. ΑΜΕΣΗ. Μηδενισμός και των δύο ομάδων . Ναι και των δύο, διότι μπορεί να είναι προβοκάτσια και άντε να βγάλεις άκρια. Στην επόμενη ρίψη άμεση ΔΙΑΚΟΠΗ και υποβιβασμός κατηγορίας και για τις δύο ομάδες φταίνε δεν φταίνε. Θα μου πείτε ότι είμαι υπερβολικός. Ναι είμαι μα μόνο έτσι θα έχουμε εντός ενός μηνός παύση της βίας και θα δούμε τους προέδρους να κάθονται στις θύρες και να κάνουν έλεγχο οι ίδιοι . Θα μου πείτε ποιος πολιτικός θα κάνει κάτι τέτοιο. Αυτός που θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τη βία και θα ξαναβγεί με τα τσαρούχια στις επόμενες εκλογές. ΄Οσο για τα επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου κάτι αντίστοιχο σε ποινές χωρίς αναστολή. Σε ένα χρόνο θα έχουμε καθαρίσει.
    Μιλάω για ΟΛΕΣ τις ομάδες μικρές και ΜΕΓΑΛΕΣ. ΄Αντε και καλή κάθαρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση