GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μιραλάς τους έβαλε να τρέχουν...‏

Από τον Γιώργο Στάμο Ο Κέβιν Μιραλάς πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα στον Ολυμπιακό και πλέον στις τάξεις της ομάδας τρέχουν για την εν...

Από τον Γιώργο Στάμο
Ο Κέβιν Μιραλάς πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα στον Ολυμπιακό και πλέον στις τάξεις της ομάδας τρέχουν για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στους Κώστα Μήτρογλου, Ματ Ντάρμπισιρ και Κρίστιαν Νέμεθ ενόψει της νέας περιόδου με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην "μαύρη" λίστα.
Ουσιαστικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός των "ερυθρολεύκων" αλλάζει κατά πολύ, καθώς την ώρα που βρίσκεται σε αναζήτηση τουλάχιστον βασικού τερματοφύλακα και κεντρικών, βγαίνουν στην αγορά για... δύο επιθετικούς.  Οι Πειραιώτες αναζητούν δύο επιθετικούς οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους Ραφίκ Τζεμπούρ και Μάρκο Πάντελιτς, αντικαθιστώντας τα κενά που δημιουργούνται από τους Μιραλάς και Μήτρογλου. Ο νεαρός επιθετικός μπορεί να έχει κάποιες ελπίδες για παραμονή στο "λιμάνι", αλλά ο Ισπανός τεχνικός ήδη έχει εισηγηθεί η παραχώρησή του.
Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τους Νέμεθ και Ντάρμπισιρ, καθώς οι δύο επιθετικοί δεν δείχνουν ικανοί να σηκώσουν το βάρος της γραμμής κρούσης, την ίδια ώρα που ο Βαλβέρδε επιθυμεί έμπειρους ή ταλαντούχους παίκτες τύπου Μιραλάς.
Οι Ερνέστο Βαλβέρδε και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Εντουάρντο Μαθία, έχουν ήδη πιάσει δουλειά και πολύ σύντομα θα αποφασίσουν για τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές. Μέχρι στιγμής οι δύο άνδρες έχουν στείλει τους σκάουτερ να "οργώσουν" τα γήπεδα -κυρίως ευρωπαϊκά- με τα βλέμματα να εστιάσουν σε δεξιούς εξτρέμ και "καθαρόαιμους" φορ.
Περισσότερες λεπτομέρειες, πάντως, θα υπάρξουν μετά την συνάντηση μεταξύ στους Ευάγγελο Μαρινάκη, Εντουάρντο Μαθία, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Ερνέστο Βαλβέρδε στις 16 Μαΐου.
Διαβάστε επίσης:
Αγεφύρωτο -οικονομικό- χάσμα με Μιραλάς, τι λένε στον Ολυμπιακό (pics)
http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=36936

2 σχόλια

  1. O Mιραλάς είναι κατασκεύασμα τών
    κόκκινων οπαδοφυλάδων,ώς αντίβαρο
    στόν Σισέ πού προώθησαν οί πράσινες
    οπαδοφυλάδες.
    Ω,ω,ω,μπαμπάλακες πάρτε άρτο (αυτό
    παίζεται) καί θεάματα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. .ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΛΕΝΤΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΜΗ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ .ΑΚΟΜΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΩΣ?ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΟΡΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ,ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΟΣΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση