GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλοφτιαγμένο σούσι κι από Δευτέρα συνάντηση με τον Κώστα Λαλιώτη...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Η φτώχεια σου θέλει καλοπέραση . Ο πλούτος των ταγών σου χρειάζεται εκλέπτυνση και εμβάθυνσ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Η φτώχεια σου θέλει καλοπέραση. Ο πλούτος των ταγών σου χρειάζεται εκλέπτυνση και εμβάθυνση στις κρυφές γωνιές της πρωτεύουσας που προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές υψηλής ποιότητας σε ανάλογη υψηλή τιμή.
Ένας από τους λίγους πραγματικούς ευζωιστές της νεο-φιλελευθεροσοσιαλδημοκρατίας είναι αδιαμφισβήτητα ο υπουργός Πολιτισμού, κ. Π. Γερουλάνος. Συχνά, προτιμά να μην κρατά μόνο για τον εαυτό του τις γευστικές εμπειρίες του σε πανάκριβα εστιατόρια του λεκανοπεδίου και επιλέγει για παρέα τον Πρωθυπουργό σου. Έτσι, το περασμένο Σάββατο, το πρωθυπουργικό και το πριγκιπικό ζεύγος το έριξαν έξω και δεν θα μπορούσαν να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από το...
καινούριο στέκι των νεόπλουτων των Βορείων Προαστίων. Το QOR. Εκεί, ξέχασαν για λίγο τα καυτά ζητήματα που καλούνται εδώ και 1,5 χρόνο να λύσουν κι έφαγαν σούσι. Καλοφτιαγμένο και σε γενναιόδωρες ποσότητες, ενώ απέφυγαν τα απαράδεκτα για την ποιότητα του μαγαζιού νουντλς. Ξεκίνησαν το δείπνο με υπέροχα ρολά spicy tuna και γαρίδα τεμπούρα, δύο εξαιρετικά σούσι πουγκιά με γλυκιά γαρίδα και εξαιρετικά nigiri με τόνο και σολομό. Η πρώτη ύλη των ψαρικών ήταν παντού εξαιρετική -κρίνοντας από τις εκφραστικές αντιδράσεις ευχαρίστησης της παρέας- ενώ το ρύζι σωστά βρασμένο και ξιδάτο. Η συνέχεια περιελάμβανε μία εξαιρετική τεμπούρα με γαρίδες και λαχανικά. Για το τέλος, μοιράστηκαν ένα πιάτο με βοδινό κρέας τυλιχτό με πράσινα σπαράγγια και σως τεριγιάκι. 
Παρέα στη βραδιά των πολιτικών έκαναν τα πολύ καλά apple martini, ενώ οι κυρίες τους δεν είπαν όχι στα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, sakepirinha.
Η αρκετά μπιτάτη μεν, σε σωστή ένταση όμως δε μουσική, βοήθησε στη δημιουργία ενός έκδηλα ευχάριστου κλίματος και επέτρεψε στη παρέα να συζητάει άνετα, ίσως για τις άκρως κερδοφόρες επιχειρήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της συζύγου του κ. Γερολάνου.
Την παρέα χαιρέτησε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και πρώην καλαθοσφαιριστής Κλαούντιο Κολντεμπέλα, ο οποίος έφερε στην Αθήνα το γνωστό μιλανέζικο εστιατόριο συνεταιριζόμενος με τους εκεί ιδιοκτήτες και τον έμπειρο Δημήτρη Κιτσινέλη.
Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πηγές, ο Πρωθυπουργός δεν ρώτησε τον Κλαούντιο για τεχνικές... ευστοχίας, αλλά ζήτησε να διαβιβαστούν τα συγχαρητήριά του στον διακοσμητή Γιώργο Μέρλο, που έχει στήσει έναν εντυπωσιακό χώρο μητροπολιτικής αισθητικής. Εκεί, το κυρίαρχο μαύρο χρώμα «σπάει» με έντονους πορτοκαλί βινίλ καναπέδες, ενώ η ανοιχτή κουζίνα δεσπόζει στο χώρο και είναι ξεκάθαρο ότι το μαγαζί είναι στημένο και φωτισμένο με τέτοιον τρόπο ώστε η κουζίνα να παίζει το ρόλο θεατρικής σκηνής. Δεν γνωρίζω πως θα σπάσει το "μαύρο" που κυριαρχεί στις ζωές των ελλήνων πολιτών και στα τοπία των εν Ελλάδι πολιτικών, αλλά φαίνεται ότι ο ΓΑΠ επηρεάστηκε από τη θέα της κουζίνας κι άρχισε εσπευσμένα τα μαγειρέματα.
Πληροφορίες θέλουν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να συναντά από τους πρώτους τη Δευτέρα, τον Κώστα Λαλιώτη...

11 σχόλια

  1. «λεφτά υπάρχουν» -Οκτ 2009.

    Στις προσπαθιες για μερικές αποκρατικοποιήσεις της ΝΔ πριν το 2009, πολλά από τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΣΟΚ πρωτοστατούσαν στις αντιδράσεις εναντίον τους.

    Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο «αρχι-τζιτζιφιόγκος» Παπακωνσταντίνου που χέρι-χέρι με τον πράσινο Φωτόπουλο επέδραμαν στο ΔΣ/ΔΕΗ.

    Σήμερα, οι ίδιοι, υπουργοί πλέον πρωτοστατούν στο γενικότερο ξεπούλημα των πάντων! Καλά να πάθουμε που χρόνια ολόκληρα ψηφίζαμε «πολιτικούς νάνους»!

    Σήμερα κάθονται οι ίδιοι στο υπουργικό συμβούλιο και παρακολουθούν τον Γιωργάκη «Πινοσέτ» να τους κάνει μαθήματα οικονομίας.

    Το μόνο που σκέφτονται είναι η καρεκλίτσα τους και η συνταξούλα τους.

    Και ο λαός ματώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όλοι τους πολύ Έλληνες και γι' αυτό έχουν τόσο ...ελληνικές συνήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΚΡΟΙΣΟΙ !

    2.500 Ευρώ για να παρουσιάσει, ο αδελφός του Πρωθυπουργού, το συγγραφικό του έργο στο Μόλυβο Λέσβου!

    Με απόφασή της η Υφυπουργός Ελπίδα Τσουρή εγκρίνει δαπάνη 2.500 Ευρώ ώστε να παρουσιάσει ο αδελφός του Πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου το συγγραφικό του έργο.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μόλυβο στις 2/06/2011.

    Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η δαπάνη έχει ωραίο περιτύλιγμα …. «στο πλαίσιο του προγράμματος των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και του Πανεπιστημίου του Southern Maine, στην οποία ο κ. Ν.Παπανδρέου θα παρουσιάσει το συγγραφικό του έργο, κατόπιν προσκλήσεως από το παραπάνω Πανεπιστήμιο.»

    Προσέξτε τώρα πως τεκμηριώνεται η παρουσία του Νίκου Παπανδρέου στη Λέσβο:
    «Την ανάγκη προβολής του ποιητικού και συγγραφικού πλούτου του Αιγαίου και ειδικότερα της Λέσβου από τους αρχαιότατους χρόνους μέχρι σήμερα»

    Αλήθεια ο Νίκος Παπανδρέου είναι συγγραφέας του Αιγαίου; Έχει καμία σχέση με τα λεσβιακά γράμματα;

    Ας δούμε τι περιλαμβάνεται στο ποσό των 2.500 ευρώ:
    “Εγκρίνουμε τη διάθεση πίστωσης μέχρι του ποσού των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500,00€) συμπεριλαμβανομένου και του νόμιμου ΦΠΑ, για την κάλυψη δαπανών μετακίνησης και διαμονής του κ.Ν.Παπανδρέου, ηχητικής κάλυψης, βιντεοκάλυψης, παράθεσης μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα από γυναικείο συνεταιρισμό, ανθοστολισμό της συνεδριακής αίθουσας και λοιπών εξόδων, που θα απαιτηθούν για την εκδήλωση.”

    Μέχρι ανθοστολισμό…..!!!!

    ΔΕΝ Νιώθεις λίγο ηλίθιος αγαπητέ αναγνώστη ; ΔΕΝ Νιώθεις λίγο θυμό, ρε ετοιμοθάνατε Έλληνα ;

    Και για να μην θυμώσεις αγαπητέ αναγνώστη μάθαμε ότι ο Νίκος Παπανδρέου θα μας κάνει σκόντο…θα πληρώσει μόνος του τα εισιτήρια και έτσι θα γλιτώσουμε μερικά ευρώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απί την τσέπη τους πλήρωσαν ή ήταν γεύμα βραδινής εργασίας ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την αποκάλυψη για το fimotro που έχει το newstrap την είδατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αμ μπραβο!!! εσυ μας ελειπες!!!! μαθαν οτι γαμιομαστε πλακωσεν και οι γυφτοι!!! βρε τον λαλιωτη.....καλως τον και ας αργησε....εμπρος λοιπον στο δρομο που χαραξε ο λαλιωτης, μονο αυτος θα μας σωσει....
    ουστ παλιοσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μόνο που του μένει να κάνει ο ΒΛΑΚΑΣ Αμερικανο-Εβραίος ειναι αιφνιαδιαστικά να σηκωθεί να φύγει
    ώστε να μην τον πάρουμε χαμπάρι.

    Η μόνη αιφνιδιαστική κινηση που του μένει να κάνει του ΒΛΑΚΑ του Αμερικανο-Εβραίου μεσα στο Σαββατοκύριακο είναι να πάρει το πουλο και να φυγει μαζί και με την παρέα του...

    ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΛΛΟ!
    ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΡΑΙΑ,
    ΠΑΡΕ ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ...
    ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ !!!!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΔΑΝΕΙΚΑ ....
    ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΟΥΖΕΣΑΙ.

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΖΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ????
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΑΡΠΑΖΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ????

    "ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΠΑΡ' ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ" ....

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ... ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. The Lost Constitution in the Corridors of the Justice System.
    Nowonder why we have come to this, nowonder why we are out in the streets, nowonder why they still in power. The Greek Justice System is helping all these scumbags’ unscrupulous traitors Greek politicians and their associates. As long as there is no justice in Greece this situation will remain for as long as we and the generations to come will take no action. At present all Greek politicians are immunized from prosecution therefore the Constitution must be rewritten with no immunity to politicians. Justice for all not just for some. Crimes have been committed against ordinary honest Greek people by these Greek politicians, crimes have been organized for politicians and their associates to get rich in great speed, crimes have been committed in the eye of the law and still the Greek law in hibernation, crimes have been committed towards Greek abiding citizens and still the law is at a stand-still. Justice must wake-up, Justice must take its course, Justice must prevail amongst all, no one is above the law, the law is above all. George The Greek

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση