GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Γερμανοί επιμένουν (όμως) στην αναδιάρθρωση...

Mία μέρα μετά το δημοσίευμα του Spiegel για επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή και παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις από Αθήνα και Βρυξ...

Mία μέρα μετά το δημοσίευμα του Spiegel για επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή και παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις από Αθήνα και Βρυξέλλες, η Γερμανία συνεχίζει να συντηρεί τα σενάρια αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.
 Ο γενικός γραμματέας του συγκυβερνώντος κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP), Κρίστιαν Λίντνερ, δεν αποκλείει αναδιάρθρωση αναφέροντας σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Die Welt:  «Αν δω την εξέλιξη των αγορών, τότε για μένα η αναδιάρθρωση είναι μόνο ζήτημα χρόνου και προϋποθέσεων». «Επί της αρχής σε περιπτώσεις κρίσης στο μέλλον θα πρέπει να...
 επιβαρύνονται πρώτα οι ιδιώτες επενδυτές», αναφέρει ο κ. Λίντνερ και προσθέτει ότι «η ευρωπαϊκή βοήθεια διάσωσης θα πρέπει να είναι το έσχατο μέσο».
Επίσης, ο ευρωβουλευτής του κόμματος των FDP, Βολφ Κλιντς, που είναι και πρόεδρος της ειδικής επιτροπής για την οικονομική και δημοσιονομική κρίση. άσκησε κριτική στη χθεσινή «μυστική» συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στο Λουξεμβούργο, ενώ τάχθηκε και αυτός υπέρ της συντομότερης δυνατής αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας. «Θα συνέβαλε σε μεγαλύτερη ασφάλεια και θα τροφοδοτούσε λιγότερη σπέκουλα, αν η συνάντηση ήταν γνωστή», είπε ο κ. Κλιντς στο Deutschlandfunk. «Θα ήταν προτιμότερο να παίζει κανείς με ανοιχτά χαρτιά».
Σύμφωνα με τον κ. Κλιντς, δεν είναι μυστικό ότι η Ελλάδα έχει δυσκολίες με την υλοποίηση των υπεσχημένων μεταρρυθμίσεων. Όπως τόνισε, μια τέτοια συνάντηση δεν επιτυγχάνει το στόχο να ηρεμήσουν οι αγορές, αλλά «αντίθετα επιφέρει μεγαλύτερη αναστάτωση».

3 σχόλια

  1. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΩΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ...

    ΟΥΣΤ, ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΕΞΙΟΣΚΥΛΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΗΤΟΙ 15,4% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!!!)
    ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ", ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβικος πρωθυπουργος !
    Στη Λευκαδα τον συνοδευσαν 3 διμοιριες των ΜΑΤ, και στην ομιλια που εκανε στη Λευκαδα υπηρχε guests list, με καθαρα κομματικο ακρωατηριο, και απαγορευσαν την εισοδο σε κοσμο που ηθελε να παρευρεθει με το φοβο των επεισοδιων !

    Επισης ξερω οτι υπηρχε και προσωπικη φρουρα του Γιωργου που ηλεγχε το ποιος μπαινει και ποιος ηθελε να μπει και αναλογως φεροταν…

    Ποιός πληρώνει τις διμοιρίες των ΜΑΤ που προστατεύουν τον δοσίλογο ?
    Πληρώνουμε δηλαδή από την τσέπη μας τον στρατό του προδότη της χώρας ?


    Αλλος δουλευει Υπογεια και εμεις ειμαστε οι προβοκατορες!!!
    ΠΑΣΟΚ και πασων των Αγορων.
    + Αμην.

    Τα σεναρια ειναι εγκληματικα, ενω οι Τιτανικοι, οι ρουφιανιες και οι χαρακτηρισμοι ολων μας ως δεφθαρμενων… ειναι λουκουμοσκονη !

    ΓΑΠ σημερα που μιλαμε εχεις να πληρωσεις τους λογαριασμους ??
    Του χρονου που σκανε τα ομολογα περι τα 25+ δις παλι δανειο θα παρεις !

    Η “αληθεια”…. του Λοβερδου δεν εχει βγει ακομη !!!!

    Περιμενουμε και την απαντηση της Μιζενς στην επιστολη κολαφο του Καστανιδη…

    ΑΡΚΕΤΑ GAY, Σαχλαμάρα, Τσόλι.
    παγκοσμίως ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΙΚΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!

    ΔΗΛΑΔΗ- ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α Κ Ο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ (ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑΝΑΣΗ????) !!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ, ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 3-4% ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ Ή ΣΤΟΥ ΨΑΡΡΟΥ), ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!!

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ή ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ή ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ!!!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση