GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη χωματερή της Άνδρου...

Από το Νίκο Αναγνώστου Κρατώ το γεγονός ότι η Ντόρα εξερευνά το κόσμο και δεν παρέχει λύσεις ή προτάσεις, και τη Τίνα επίσης, μόνο που...

Από το Νίκο Αναγνώστου
Κρατώ το γεγονός ότι η Ντόρα εξερευνά το κόσμο και δεν παρέχει λύσεις ή προτάσεις, και τη Τίνα επίσης, μόνο που δεύτερη αρέσκεται στα πρόστιμα αντί των επιχορηγήσεων που έκοψε και τόσο χρειάζεται η Καλλικρατική Άνδρος τώρα..
Αλήθεια, οι περιβαλλοντικές καταστροφές είναι ζήτημα πολιτικής Φιλοσοφίας; Θα σκίσω το προπτυχιακό μου πτυχίο και θα διαμαρτηρηθώ στον Καντ και στον Πάρσονς.
Όχι κυνικέ μου εαυτέ, η καταστροφή της προς τον Νότο Άνδρου είναι θέμα που δεν αφορά τη Τρόϊκα. Τα πρόστιμά της όμως...;
Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι ο...
Πόντιος Πιλάτος ήτο μέντορας για τη κεντρική εξουσία. Εκείνη, σαν έφηβη νεαρά, τινάζει (-με νάζι) τα μαλιά της επιδεικτικά, όταν επιβραβεύεται το Κράτος (με την ολοκληρωτική έννοια), όταν οι πολίτες ευγνωμονούν και προσκυνούν για το αυτονόητο και απαιτεί και άλλες κολακείες, μετεφρασμένες σε μέλλουσες αξιολογήσεις (βλ. εκλογές).
Όταν όμως το Κράτος είναι ανύπαρκτο και βρίσκεται προ τραγικής εκλπήξεως, η κεντρική εξουσία, η κυβέρνηση εν προκειμένω, νίπτει τας χείρας της και πετά με θράσος τα απόνερά της στην αποδυναμομένη αυτοδιοίκηση. Ο Γλυνός, ο αποδεδειγμένα ικανότατος πρώην δήμαρχος Κορθίου και νύν Άνδρου, έχει να τα βάλει με πολλούς. Θες το μένος της κοινωνίας; Θες την αγνωμοσύνη της κυβέρνησης; Θες την Ιστορία εν τέλει; Μήπως ο Γολιάθ, που οραματιζόταν ο νομοθέτης, ότι θα είναι ο Δήμαρχος του Καλλικράτη, είναι πιο αδύναμος και από τον Δαυίδ;
Η υφαλοκρηποειδής πλέον χωματερή κολυμπά προς τον νότο, εκεί που η αγάπη κάνει κρότο. Το καλύτερο experience για τον αυξημένο το καλοκαίρι του 2011 τουρισμό στη νησιωτική Ελλάδα.
Αλλά εντάξει, ξεφύσα ανακουφισμένος: Οι παραλίες του νησιού που κοιτούν προς το βορρά θα παραμείνουν καθαρές. Η Ελένη και ο σύντροφος θα κάνουν και πάλι ξέγνοιαστες διακοπές..θα το τεκμηριώσει και ο paparazzi. Αλήθεια.

2 σχόλια

  1. Εκλογές ελπιδας με νικη της ΔΑΠ και άνοδο με τεράστια σημασια.

    Δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου για τα φοβερά αποτέλεσματα των ΦΟΙΤΗΤΩΝ ενάντια στο σοσιαλισμό το δντ και τα ΜΜΕ του παρακρατους:

    «Οι φοιτητές και σπουδαστές από όλα τα ιδρύματα της χώρας με τη συμμετοχή τους στις φετινές φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές έστειλαν ένα ξεκάθαρο και ηχηρό πολιτικό μήνυμα. Εμπιστεύτηκαν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όχι μόνο αναδεινυοντάς την για 25η χρονιά πρώτη δύναμη, αλλά και ενισχύοντας σημαντικά τις δυνάμεις της. Είναι πλέον σαφές ότι η προσπάθεια μας για πολιτικοποίηση της νεολαίας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς καθώς και η συγκρότηση μιας ολοκληρωμένης Πρότασης για την Ανώτατη Εκπαίδευση έπιασαν τόπο με το παραπάνω.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ θα μεταβεί στις 19.00 ο Αντώνης Σαμαράς για να συγχαρεί τους φοιτητές για την επιτυχία τους στις φοιτητικές εκλογές.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στα γραφεία της ΝΔ σε 197 από 206 σύλλογοι στα ΑΕΙ της χώρας η παράταξη της ΝΔ συγκεντρώνει το 41,3% έναντι 37,9% που είχε συγκεντρώσει πέρσι. Ακολουθεί η ΠΑΣΠ με 27,09%, η ΠΚΣ με 13,25%, ΕΑΑΚ με 8,55%, κλπ.

    Στα ΤΕΙ της χώρας και σε 60 από τους 75 συλλόγους η ΔΑΠ καταγράφει ποσοστά της τάξης του 50,62% με την ΠΑΣΠ να συγκεντρώνει το 31,01%.

    Ο κ. Παπαμιμίκος κάλεσε όλες τις παρατάξεις να μπουν στην λογική της έκδοσης κοινών αποτελεσμάτων επαναλαμβάνοντας την πρότασή του κόμματος για την κατάργηση της ΕΦΕΕ και τη σύσταση νέου οργάνου, έτσι ώστε να ισχυροποιηθεί το φοιτητικό κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση