GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρό δελφίνι στον Αμβρακικό...

Από το epirusgate.blogspot.com Eνα νεαρό δελφίνι μήκους περίπου ενός μέτρου ξεβράστηκε στην παραλία του Πνευματικού Φάρου στην...


Eνα νεαρό δελφίνι μήκους περίπου ενός μέτρου ξεβράστηκε στην παραλία του Πνευματικού Φάρου στην...
Πρέβεζα.
Το δελφίνι έφερε πρόσφατα τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο ενώ περίοικοι που το εντόπισαν ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες (λιμεναρχείο και Δήμο) για το περιστατικό.

1 σχόλιο

  1. Στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ θα μεταβεί στις 19.00 ο Αντώνης Σαμαράς για να συγχαρεί τους φοιτητές για την επιτυχία τους στις φοιτητικές εκλογές.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στα γραφεία της ΝΔ σε 197 από 206 σύλλογοι στα ΑΕΙ της χώρας η παράταξη της ΝΔ συγκεντρώνει το 41,3% έναντι 37,9% που είχε συγκεντρώσει πέρσι. Ακολουθεί η ΠΑΣΠ με 27,09%, η ΠΚΣ με 13,25%, ΕΑΑΚ με 8,55%, κλπ.

    Στα ΤΕΙ της χώρας και σε 60 από τους 75 συλλόγους η ΔΑΠ καταγράφει ποσοστά της τάξης του 50,62% με την ΠΑΣΠ να συγκεντρώνει το 31,01%.

    Ο κ. Παπαμιμίκος κάλεσε όλες τις παρατάξεις να μπουν στην λογική της έκδοσης κοινών αποτελεσμάτων επαναλαμβάνοντας την πρότασή του κόμματος για την κατάργηση της ΕΦΕΕ και τη σύσταση νέου οργάνου, έτσι ώστε να ισχυροποιηθεί το φοιτητικό κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση