GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία για τη νέα δημοσκόπηση που θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα...

Από τον Μηνά Λυχνάρη Mια νέα δημοσκόπηση θα παρουσιαστεί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην εκπομπή "Ανατροπή" του Mega. Η διενέ...

Από τον Μηνά Λυχνάρη
Mια νέα δημοσκόπηση θα παρουσιαστεί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην εκπομπή "Ανατροπή" του Mega.
Η διενέργεια της δημοσκόπησης ήδη έχει ξεκινήσει από την GPO, που συνεργάζεται με το κανάλι, αλλά αυτή τη φορά το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγαλύτερο από κάθε προηγούμενη. Διότι περιμένουν να δούν αν θα έχει κλείσει κι άλλο -και πόσο- η ψαλίδα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Κι ακόμη περισσότερο, αν θα επιβεβαιωθούν εκείνοι που λένε ότι...
 η ΝΔ μπορεί να αποκτήσει και ένα ελαφρύ προβάδισμα ύστερα από την δημοσιοποίηση του "κομμένου" αποσπάσματος της συνέντευξης του Στρος Καν  μέσω της εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Γι' αυτό και περιμένουν, όπως και τα κόμματα, με κομμένη την ανάσα τα αποτελέσματα της μέτρησης. Πάντως στην προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας το ΠΑΣΟΚ είχε προβάδισμα 5,1%.

7 σχόλια

  1. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ;

    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ "ΧΩΝΕΨΕΙ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον πακιστανό , το επίδομα ενεργείας βαπτίστηκε επίδομα μοναξιάς , που ξεπερνά τα 400 ευρώ τον μήνα και είναι μόνιμο .
    Πάρε τώρα και εσύ Έλληνα επίδομα μαλάκυνσης εγκεφάλου, ξύπνα και δες τι ψήφισες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην πέφτετε από τα μπαλκόνια μην κρεμιέστε την πυροβοληθείτε μόνοι σας μην παίρνετε χάπια,
    Για να αυτοκτονήσετε.
    Μην βάζετε τέλος στη ζωή σας σαν ηττημένος προδομένος χαμένος , απελπισμένος για οικονομικούς λόγους και χρέη .
    Φερθείτε σαν ήρωες εκτελέστε πρώτα πολιτικούς και κλέφτες του δημοσίου χρήματος που σας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και αυτοκτονείτε μετά .
    Η ζωστείτε με πυρομαχικά και πηγαίνετε σε σπίτια , πολιτικά γραφεία υπουργών βουλευτών πολιτικών κλεφτών μέσα στη βουλή
    Και ανατιναχθείτε μαζί με αυτούς , τότε θα προσφέρεται έργο στην Ελλάδα και θα πεθάνετε ηρωικά και όχι ατιμωτικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι καλά,τώρα τσιμπήσαμε.
    Ο ....αμερόληπτος Πρετεντέρης
    του.....αμερόληπτου MEGA θα δημοσιοποιήσει στοιχεία που θα είναι εναντίον των συμφερόντων των αφεντικών του.
    Που είναι τοις πάσι γνωστό με ποιούς συμπορεύονται τα αφεντικά του.

    Εδώ γελάνε.Και γελάνε πολύ.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Παπανδρέου στερείται πολιτικής, κοινωνικής και ηθικής νομιμοποίησης
    Από factorx στις 06/05/2011


    του Κώστα Ροδινού

    Οι αποκαλύψεις Στρος Κάν για τις «υπόγειες συζητήσεις» του κ. Παπανδρέου, αλλά και η γενικότερη κυβερνητική πολιτική, εγείρουν ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα για τον Πρωθυπουργό, που δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα:

    Ο κ. Παπανδρέου, διαθέτει την κοινωνική, πολιτική, συνταγματική και ηθική νομιμοποίηση για να συνεχίζει να μας κυβερνά;



    Η γνώμη μου είναι πως δεν την διαθέτει. Εξηγούμαι:

    Πρώτον, ο κ. Παπανδρέου, κέρδισε τις εκλογές, παρουσιάζοντας στον ελληνικό λαό μια πρόταση εξουσίας με κύριο άξονα το «λεφτά υπάρχουν», η οποία βρισκόταν σε αντιδιαστολή με την λιτότητα που είχε εξαγγείλει ο κ. Καραμανλής. Όμως, μετά τις εκλογές ο κ. Παπανδρέου επέβαλλε μια επώδυνη πολιτική, που οδηγεί την κοινωνία στην απόγνωση και για την οποία προφανώς δεν είχε λάβει εντολή. Επομένως, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία του κ. Παπανδρέου είναι προϊόν υφαρπαγής. Το πρόγραμμά διακυβέρνησής του ουδέποτε εγκρίθηκε από τον ελληνικό λαό.



    Δεύτερον, όλες, μα όλες ανεξαιρέτως, οι δημοσκοπήσεις, δείχνουν ότι ο ελληνικός λαός με συντριπτικά ποσοστά, της τάξεως του 70%, απορρίπτει την κυβερνητική πολιτική. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε προφανή δυσαρμονία της βούλησης του εκλογικού σώματος με την κυβέρνηση.

    Ουσιαστικά το εκλογικό σώμα έχει άρει την εμπιστοσύνη του προς την Κυβέρνηση Παπανδρέου.

    Αν ίσχυε το αρχικό Σύνταγμα του 1975 (πριν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποψιλωθεί από τις αρμοδιότητές του), αυτή η προφανής δυσαρμονία εκλογικού σώματος και κυβέρνησης συνιστούσε λόγο διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης εκλογών.



    Τρίτον, η ακολουθούμενη πολιτική (το μνημόνιο δηλαδή) εκτός του ότι στερείται πολιτικής νομιμοποίησης, είναι και προδήλως αντισυνταγματική, άρα είναι παράνομη, γιατί προσκρούει σε θεμελιώδεις συνταγματικές επιταγές. (για μια πλήρη ενημέρωση μπορείτε να δείτε την μελέτη του Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ. Χρυσόγονου)

    Αυτή τουλάχιστον είναι η άποψη κορυφαίων Συνταγματολόγων της χώρας, που δεν έχουν κανένα λόγο να πολιτικολογούν. Και δεν έχω ακούσει κανέναν σοβαρό αντίλογο.



    Τέταρτον, ο κ. Παπανδρέου δεν διαθέτει ούτε την ηθική νομιμοποίηση για να παραμένει στην εξουσία. Οι καθυστερημένες αποκαλύψεις που Ντομινίκ Στρος Κάν θέτουν ένα μείζον θέμα ηθικής τάξεως για τον πρωθυπουργό.

    Γιατί, αυτά που έλεγε δημοσίως ο Πρωθυπουργός (και κορυφαίοι υπουργοί του) ουσιαστικά προετοίμαζαν την κοινή γνώμη για αυτό που σχεδίαζε στο παρασκήνιο. Αναφέρομαι στις δηλώσεις περί «εντατικής», «Τιτανικού», «δεν υπάρχει σάλιο» κ.λ.π.

    Είναι ηλίου φαεινότερον ότι παραπλάνησε τον ελληνικό λαό. Και το έκανε δις: πρώτα όταν κραύγαζε «λεφτά υπάρχουν» (ενώ ήξερε ότι δεν υπήρχαν) και δεύτερον όταν καλλιεργούσε την απαισιοδοξία και την καταστροφή για να φέρει τους …σωτήρες του ΔΝΤ.



    Προφανώς ο κ. Παπανδρέου διαθέτει ακόμα τη δεδηλωμένη, όμως, μια κυβέρνηση που στερείται κοινωνικής, πολιτικής και κυρίως ηθικής νομιμοποίησης, είναι μια αδύναμη κυβέρνηση. Και μια αδύναμη κυβέρνηση είναι ανίκανη να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη καμπή για το μέλλον της.



    Σε τέτοιες περιπτώσεις οι εκλογές αποτελούν τη μόνη λύση. Στον αντίλογο ότι η εκλογική αντιπαράθεση θα προκαλέσει αβεβαιότητα και θα δυσχεράνει μια ήδη εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, η απάντηση είναι απλή: ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, διαπραγματεύτηκε μια πολύ καλύτερη συμφωνία από αυτήν που είχε …διαπραγματευτεί (λέμε τώρα!) ο πανίσχυρος κ. Παπανδρέου πέρσι τέτοιον καιρό!

    Και κάτι τελευταίο: μια κυβέρνηση που επενδύει στον φόβο, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία, έχει εξαντλήσει το πολιτικό της κεφάλαιο. Ο χρόνος κυλάει σε βάρος της. Όσο εκβιάζει την παραμονή της στην εξουσία, τόσο αυξάνει τις πιθανότητες της ήττας της….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..ΒΟΛΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ/ΜΑΣ..ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.........

    Μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις προανήγγειλε η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθήνα Δρέττα, καθώς από την 1η Ιανουαρίου του 2012 θα υπάρξει ένα νέο πλαίσιο παροχής, το οποίο θα έχει νομοθετηθεί μέχρι το Δεκέμβριο του 2011.......

    Και ο Χοτζας προσπάθησε να μάθει το γαιδούρι του να ζει χωρίς φαγητό αλλα μόλις έμαθε το ζωντανό ….. πήγε στον άλλο κόσμο . Δε πειράζει ….απο γαιδουρά κια βρίθει ο κόσμος μας.

    Σε δυό στήλες, όλη την πολιτική ΓΑΠ
    και ΠαΣοκ -

    Απάντηση...
    Να ξύσετε το λίπος των υπουργείων σας μαντάμ γιατί από το πολύ το ξύσιμο στο λίπος….του λαουτζίκου έχετε φτάσει στο μεδούλι, ξύστε… τα Υπουργεία σας και τις Αφεντιές σας, γιατί μέχρι τώρα μάλλον τ’ απαφτά σας ξύνετε.

    Από τη φράξια Μπίστη δεν προέρχεται η εν λόγω κυρία ; Εκεί να δεις… λίπος !

    * Εχουν υιοθετήσει το ρητό του Καραγκιώζη ΄΄βάλε τώρα Νιόνιο΄΄!
    Οσο τους ανεχόμαστε και δεν ξεσηκωνόμαστε θα γδέρνουν όχι μόνο το λίπος αλλά και την ζωή μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση