GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ελεύθεροι Ελληνες"...

Από το http://www.ελελ.gr/     Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη χθές στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ η πρώτη δημόσια εμφάνιση του κινήματός μα...

Από το http://www.ελελ.gr/
    Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη χθές στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ η πρώτη δημόσια εμφάνιση του κινήματός μας,που αφορούσε την παρουσίαση των βασικών μας θέσεων.Την εκδήλωση παρακολούθησαν  περίπου 700 άτομα από την περιοχή της Αττικής και τις γύρω περιοχές.Το ακροατήριο αποτελούσαν άτομα όλων των ηλικιών καθώς και εκπρόσωποι του κλήρου, των σωμάτων ασφαλείας,της παδείας,του δικαστικού και του ιατρικού κλάδου,αγρότες,οδηγοί ταξί,νοικοκυρές,ιδιώτες και επιχειρηματίες.
Η κεντρική ομιλία του επικεφαλή του κινήματοςκου Γεωργίου Κανιάρη ποινικολόγου είχε διάρκεια περίπου μια ώρα  και κάλυψε πλήθος θεμάτων που απασχολούν τον μέσο έλληνα σήμερα.Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα ακύρωσης του μνημονίου,στην διεκδίκηση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης(ΑΟΖ) στο Αιγαίο καθώς επίσης και...
των ζητημάτων της Θράκης και του Μακεδονικού – που αφορούν την Εθνική μας κυριαρχία.
 Μεγάλη σημασία δόθηκε επίσης στο αίτημα καταγραφής του πραγματικού χρέους της χώρας και την διαγραφή του υπολοίπου,στην παροχή κινήτρων σε μικρούς και μεγάλους  επενδυτές με στόχο την επιχειρηματική ανάπτυξη,στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και την καταπολέμηση της ανεργίας,στην οργάνωση της αγροτικής πολιτικής και ανάπτυξης,στην αναμόρφωση του πανεπιστημιακού ασύλου και την αλλαγή στο σύστημα αξιολόγησης των καθηγητών και του τρόπου διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών,την επιτάχυνση των διαδικασιών σχετικά με τα αιτήματα χορηγήσεως πολιτικού ασύλου,την ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,την βελτίωση της εκπαίδευσης των αστυνομικών και κάλυψη των εξοπλιστικών τους αναγκών,την παραπομπή όλων των υποθέσεων πολιτικής διαφθοράς στη δικαιοσύνη και την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών,τον απεγκλωβισμό των περιφερειαρχών και τον δημόσιων υπηρεσιών από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες,την ανάδειξη των ανώτερων λειτουργών μέσω εσωτερικών αξιοκρατικών διαδικασιών και την κατάργηση των απευθείας διορισμών τους από την εκάστοτε κυβέρνηση κ.α. – καθώς και την γενικότερη ενίσχυση των θεσμών.
 Στόχος του κινήματός μας αποτελεί το να δώσουμε βήμα εκφρασης σε νέα,ακομμάτιστα πρόσωπα που πιστεύουν ότι η λύση στα χρόνια προβλήματα της χώρας μας θα δοθεί μέσω της πολιτικής ενεργοποίησης και επιλογής.
 Τον κο Κανιάρη πλαισιώνουν επίσης η κα Μαρίνα Παπαγιάνη – επιχειρηματίας 53 ετών και ο κος Δημήτρης Καπερώνης φυσικός-μετεωρολόγος 31 ετών.
Χαιρετισμό απήυθυνε ο πρόεδρος και ιδρυτής του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Πολιτεία» κος Χ. Χατζηαναστασίου.
 Εντός ολίγων ημερών θα επισκευφθούμε περιοχές ανά την Ελλάδα με σκοπό την καταγραφή των τοπικών προβλημάτων και την ενίσχυση της στελέχωσής μας.
Για την αναλυτικότερη ενημέρωσή σας σχετικά με τις θέσεις μας μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ακόλουθο ιστότοπο http://www.eleutheroi-ellines.gr/  καθώς και να καλείτε στα 210-3242866 και 210-3612028.

3 σχόλια

  1. Το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2009 που ο Ντ. Σ Καν λέει ότι ήδη είχε συμφωνηθεί η προσφυγή στο Δ.Ν.Τ., εκείνη την εποχή πουλήθηκε ένα ασφάλιστρο κινδύνου από το Τ.Τ. ένα CDS αξία 1,3 δισ. δολαρίων. Αυτό το CDS πουλήθηκε και σήμερα με τη διαφορά των spread η αξία του είναι 16 δισ. και σε περίπτωση που έχουμε credit event, όπως χρεοκοπία, πάει στα 60 δισ. Το θέμα είναι που πουλήθηκε: Σε εταιρία που συμμετέχουν παλιοί συνεταίροι του αδερφού του πρωθυπουργού. Η εταιρία λέγεται “I. J. Partners”, όπου υπάρχουν ως μέτοχοι και διαχειριστές Έλληνες και οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι σε παλαιότερα σκάνδαλα. Γενική διευθύντρια της εταιρίας είναι η Μ. Ξαφά.
    Ενώ πουλήθηκε αυτό το CDS, την ώρα που γνώριζε ότι η είσοδος στο ΔΝΤ, θα οδηγούσε τα spreads ψηλά, άρα και αυτό το ασφάλιστρο κινδύνου θα κάλυπτε πιθανές απώλειες του Τ.Τ., πουλήθηκε και αγοραστής φέρεται σε ένα μέρος να είναι εταιρία όπου εμπλέκονται πρόσωπα που είναι στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού και αν όχι του πρωθυπουργού, επειδή ήταν συμμαθητής του, πρόσωπα που μαζί με τον αδερφό του πρωθυπουργού συμμετέχουν σε οργανώσεις και εταιρείες ανάπτυξης πράσινης ενέργειας.
    Το κόμμα μου ακόμα δεν το έχω ενημερώσει πλήρως γιατί συλλέγω στοιχεία. Είπα στη Βουλή μήπως κάποιοι ποντάρουν σε πολιτικά CDS; και εννοώ αυτούς που αγόρασαν CDS που πουλήθηκαν από Ελληνική Τράπεζα. Ρώτησα επίσημα από το βήμα της Βουλής: ποιοι αγόρασαν, ποιοι κατέχουν, σε τι τιμή αγόρασαν, σε τι τιμή είναι σήμερα και σε τι τιμή θα βγουν αυτά τα ασφάλιστρα κινδύνου σε περίπτωση που γίνει haircut ; Μιλάμε για πολλά δισεκατομμύρια.
    Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός μιλά με τον Στρ. Καν και δεν ενημερώνει κανένα, αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ.
    Κάποιος κερδίζει 26 δισ. δολάρια και κάποιοι από αυτούς φέρονται να είναι πρόσωπα που εμπλέκονται στην Ελληνική πολιτική σκηνή.
    Ομιλώ για την “I.J. Partners”, όπου προϊστάμενος είναι ο εμπλεκόμενος με το Γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και συμμαθητής του πρωθυπουργού Θ. Μαργέλος, που συμμετείχε στους νέους επιχειρηματίες που στήριξαν τον Γ. Παπανδρέου, είναι ο κ. Κουκέρεζ πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, ο οποίος είναι σε μη κυβερνητική οργάνωση με τον αδερφό του πρωθυπουργού και πρόεδρος είναι η Μ. Ξαφά. Είναι και άλλοι Έλληνες, ο κ. Χ. Μάκας, είναι ο Μ. Ντεμιρελ της γνωστής οικογένειας και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε μήπως υπάρχει σχέση με τη σύζυγο του κ. Χριστοφοράκου και ένα σωρό πρόσωπα που είχαν αυτά εσωτερική ενημέρωση επιμένω ότι ο πρωθυπουργός λειτούργησε σαν broker.
    Όταν πουλάς CDS από κρατική τράπεζα σημαίνει ότι αυτή την ασφάλεια την δίνεις σε ιδιώτες κάτι που είναι νομικά κολάσιμο.
    Τα CDS αυτά αν γίνει credit event δίνουν κέρδος μέχρι και 65 φορές παραπάνω από ότι έχουν ποντάρει.
    Είναι γυμνά και δεν τα παίρνουν για να καλύψουν ομόλογα αλλά για να κάνουν το παιχνίδι τους. Ποντάρουν στην καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας.
    Καλώς έκανε που αγόρασε τα CDS ο κ. Φιλιππίδης. Ο επόμενος το πούλησε χάνοντας το κέρδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καρυωτάκης:

    Του κόσμου η καταφρόνια τούς βαραίνει
    κι αυτοί περνούνε αλύγιστοι κι ωχροί,
    στην τραγική απάτη τους δομένοι
    πως κάπου πέρα η Δόξα καρτερεί,
    παρθένα βαθυστόχαστα ιλαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεύθεροι Έλληνες ρε μαζί με τον κλήρο. Είσαστε σίγουροι;

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση