GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Λευκάδα...

Από τον Νίκο Καββαδά   http://mylefkada.gr/ Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας αμέσως μετά την επίσκεψη του στο συνέδριο μικρών νησιών στο Με...

Από τον Νίκο Καββαδά
 http://mylefkada.gr/
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας αμέσως μετά την επίσκεψη του στο συνέδριο μικρών νησιών στο Μεγανήσι, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λευκάδας και τους τοπικούς φορείς στο Πολιτιστικό Κέντρου του Δήμου Λευκάδας όπου και συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικροί δήμοι αλλά και γενικά η χώρα μας.  Την ίδια ώρα έξω από το κτίριο δημιουργήθηκε ένταση όταν ομάδα οπαδών του ΠΑΜΕ προσπάθησε να...
 πλησιάσει το κτίριο.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την συνάντηση με τον δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς της Λευκάδας.

20 σχόλια

  1. Ο τύπος..πέρα απο τα ανθρώπινα
    όρια της...ΜΑΛΑΚΙΑΣ....

    Γ.Α.Π: ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ.._________________________

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα, στο video στο τέλος του άρθρου, όπου ο κ. πρωθυπουργός μιλάει για τον εαυτό του..
    Αναφέρεται στον εαυτό του και μιλάει για μια προσωπική του εμπειρία και ιστορία...

    "Πριν πολλά χρόνια, ενώ ήμουν φαντάρος στον Έβρο κατέβηκα με άδεια στην Αθήνα, φορώντας μάλιστα τα στρατιωτικά. Μπήκα σε ένα ταξί. Ο ταξιτζής ο οποίος δεν με αναγνώρισε, άρχισε να μου λέει για τον γιο του Παπανδρέου, ο οποίος...
    υπηρετούσε δήθεν εκείνο τον καιρό στο Βιετνάμ, ως Αμερικάνος. Έπρεπε να βγάλω την ταυτότητά μου για να του αποδείξω ποιος είμαι…" Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή των Ελλήνων
    _______________________________
    Εγώ να σε πιστέψω. Μαζί σου.
    Να σταματήσει επιτέλους το παραμύθι πως είσαι πράκτορας των Αμερικανών. Και να δεχθώ πως το περιστατικό που αφηγήθηκες στη βουλή είναι και αληθινό και αποτέλεσμα επώδυνου βιώματος.


    Ένα μόνο δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι δυνατόν βρε χριστιανέ μου να αφηγείσαι τέτοια ιστορία και να κοιτάς συνέχεια το γραπτό σου για να μην χάσεις τη συνέχεια ;
    Την ιδέα την πήρα από το loxias


    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/05/blog-post_8606.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Λευκάδα βρίσκονται επίσης και τρία λεωφορεία που μετέφεραν
    άντρες των ΜΑΤ για την ασφάλεια του κου Παπανδρέου

    http://mylefkada.gr/eidhseis/nea/4964-lefkada.html

    [<αρχ. φόβος]
    (ο) ουσ. συναίσθημα ανησυχίας εξαιτίας κινδύνου, δέος, τρόμος | φρ. για τον φόβο των Ιουδαίων, γιατί φοβάται την τιμωρία | αγωνία, ανησυχία


    Δεν χρειάζονται προβοκάτσιες κ.παπανδρέου για να λυγίσει η ψυχή του περήφανου αυτού λαού.

    1. Αν δεν το’μαθες αυτός ο λαός λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ.
    2. Την ψυχή του, την έχεις λυγίσει εσύ και τα καμώματά σου (οχι πάντως πολιτική).
    3. Καλά το είπες “για τα παιδιά μας”. Τα δικά σου και των ομοιών σου εννούσες. Τα δικά μας την κάτσανε τη βάρκα. (ή μήπως το κανό?).
    4. Τους μισθούς και τις συντάξεις σίγουρα τις σώσατε. Σώσατε τα αναδρομικά των ομοίων σας, και τους μισθούς των υπαλλήλων της βουλής σας.
    5. Αν θυμάσαι, στον δρόμο για την Ιθάκη μόνο ο Οδυσσέας την έβγαλε καθαρή. Ολοι οι υπόλοιποι “σύντροφοι ξεκληρίστικαν”. Αλλος γ…… άλλος πληρώνει.
    6. Πες μας ρε μεγάλε πως κερδίσατε 6 δισ ευρώ? Το σκεπτικό εννοώ. Γιατί αν μακρύνεις το χρέος, ακόμα και με μείωση του επιτοκίου, οι τόκοι αυξάνονται.
    7. Η ψυχολογία του λαού δεν χρειάζεται τα σενάρια για να πατώσει.

    Οι άνθρωποι το βλέπουν στο σούπερ μάρκετ, στο βενζινάδικο, στα ρούχα, στα φροντιστήρια, στην υγεία, στην παιδεία, στην ανεργία, στην εγκληματικότητα, στην αναίδεια, ακόμα και στο θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβικος πρωθυπουργος !

    Στη Λευκαδα τον συνοδευσαν 3 διμοιριες των ΜΑΤ, και στην ομιλια που εκανε στη Λευκαδα υπηρχε guests list, με καθαρα κομματικο ακρωατηριο, και απαγορευσαν την εισοδο σε κοσμο που ηθελε να παρευρεθει με το φοβο των επεισοδιων !

    Επισης ξερω οτι υπηρχε και προσωπικη φρουρα του Γιωργου που ηλεγχε το ποιος μπαινει και ποιος ηθελε να μπει και αναλογως φεροταν…

    Ποιός πληρώνει τις διμοιρίες των ΜΑΤ που προστατεύουν τον δοσίλογο ?
    Πληρώνουμε δηλαδή από την τσέπη μας τον στρατό του προδότη της χώρας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έλεγαν ο Γιώργος με τον Πέτρο και τον Νίκο σιγανά για να μην ακούει ο Αβραμόπουλος


    Σχετικά ομιλητικός μεν, εμφανώς άκεφος όμως ο Πρωθυπουργός, συνέτρωγε προχθές βράδυ μετά της συζύγου του και με ενδιαφέρουσα παρέα σε ταβερνείο της Αλσούπολης, ονόματι «Γωνιά των γεύσεων».

    Ομοτράπεζοι του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Πέτρος Κωστόπουλος ενώ σε παρακείμενο τραπέζι, με δική του συντροφιά, έτρωγε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος. Παπανδρέου και Αβραμόπουλος αντάλλαξαν λίγες κουβέντες, περισσότερο τυπικού περιεχομένου, με επίκεντρο τις οικονομικές εξελίξεις ενώ απέφυγαν να σχολιάσουν το πολιτικό σκηνικό, αντιλαμβανόμενοι προφανώς ότι η κουβέντα θα άναβε.

    Είτε έτσι είτε αλλιώς βέβαια, τελικά και οι δύο παρέες το «κλείσανε το μαγαζί».

    Τώρα, δημιουργείται το ερώτημα τι ακριβώς είχε να πει ο Πρωθυπουργός με τον βασιλιά του life style, ο οποίος το πάλαι ποτέ, στη νιότη του, έχει κάνει ένα πέρασμα από το ΠΑΣΟΚ.
    Να μιλούσε για πολιτική ; Μπορεί, αν και είναι λίγο σόλικο.
    Να λέγανε για την επιχειρηματικότητα ; Μπορεί, αλλά ο Πέτρος το τελευταίο χρονικό διάστημα μόνον συμβουλές για λουκέτα και μεταφορά απεργοσπαστών με βανάκια μπορεί να δώσει.

    Να λέγανε για τις νέες τάσεις της μόδας;
    Ενδεχομένως αλλά ο Γιώργος είναι γκατζετάκιας- λίγο ασχολείται με τα Allen Edmonds και τα Etro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ...

    ΓΙΑ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

    Μου πήρες την ελπίδα, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα μού πήρες και τον φόβο. Καταπάτησες τα όρια της προσωπικής μου πατρίδας, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα έσπασες τις αλυσίδες που κρατούσαν στο μπουντρούμι της Κοινωνικής Ηθικής την Ελευθερία μου, ανόητε Κρατούντα. Ήρθε η ώρα να σε ευχαριστήσω που μου τα στέρησες όλα και κατανόησα μετά από πολλά χρόνια τα λόγια του Έλληνα Καζαντζάκη.
    Έχοντας την Ελπίδα ότι ό,τι έχεις θα ανδρωθεί και αν δεν έχεις θα το αποκτήσεις, γεννιέται ασυνείδητα ο φόβος της απώλειάς τους. Παράλληλα με αυτόν και ο φόβος να αντιδράσεις σε όποιον τα απειλεί. Η ελπίδα σε κάνει να οπισθοχωρείς όταν δέχεσαι επιθέσεις παντός τύπου. Και ήρθες, εσύ Κρατούντα, και τα πήρες όλα με τη μία θεωρώντας ότι ο φόβος θα είναι ο ίδιος με αυτόν που με διακατείχε τόσα χρόνια. Ότι θα κλειστώ και πάλι στο καβούκι μου λέγοντας : "Αύριο ξημερώνει άλλη μέρα".
    Ξημέρωσε όμως η άλλη μέρα. Και είμαι εδώ με τις τσέπες της ψυχής μου τρύπιες και την οργή του Άδικου να έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Στο επίπεδο της ανέλπιδης μάχης. Τώρα πια, μικρόνοε Κρατούντα, δεν έχω τίποτε άλλο να χάσω. Ό,τι με έκανε να νιώθω περήφανος το έχεις κάνει ψίχουλο να ταΐσεις τις κότες της πολιτικής σου αυλής και τους ξεφτιλισμένους πουλημένους τεμπέληδες της δημόσιας στρατιάς σου. Δεν υπάρχουν μέσα μου πλέον αμυντικά κύτταρα να σταθούν στρατιώτες στις επόμενες επιθέσεις σου. Δεν υπάρχει ούτε μία πέτρα όρθια στο κάστρο της ηθικής του συνόλου που είχα φτιάξει να προστατεύω αναμνήσεις και "πρέπει". Και όλα αυτά, ηλίθιε Κρατούντα, τα κατάφερες από μόνος σου.
    Δεν θα πέσουν απειλές σε αυτόν τον πόλεμο που μου κήρυξες άνευ λόγου. Ούτε καν υποχθόνιες ματιές χολιγουντιανού τύπου. Δεν θα υπάρξει ούτε μία διαπραγμάτευση μεταξύ μας. Και ναι, αν ο Έλληνας Καζαντζάκης εννοούσε ότι μόνο νεκρός είσαι Ελεύθερος, τότε κατανοώ απόλυτα τι σημαίνει ζωντανός χωρίς Ελπίδα.
    Κατανοώ την έννοια του ανέλπιδου χωρίς Πατρίδα. Ανθέλληνα Κρατούντα, μέσα στην υπεροψία της ψηφοΛογικής δημοκρατίας σου δεν υπολόγισες ότι σκοτώνοντας τον Φόβο για την διατήρηση της Ελπίδας, γεννάς έναν Ελεύθερο. Δηλαδή, έναν Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίστευτη πολιτική πατάτα Χρυσοχοίδη στο πρωινό ΜΕΓΚΑ! (που αλλού;)

    Μιλώντας στην εκπομπή του Ι. Χασαπόπουλου και Μ. Αναγνωστάκη σήμερα το πρωί στο ΜEGA (που αλλού ;;;) και υπερασπιζόμενος την ΜΗ δημοσιοποίηση των συζητήσεων με τον κ. Στρος Καν από την πλευρά του πρωθυπουργού είπε σχεδόν επί λέξη τα εξής :

    "Και σήμερα γίνονται συζητήσεις -πχ. για αναδιάρθρωση- αλλά διαψεύδονται γιατί δεν κάνει καλό στην χώρα η δημοσιοποίηση τους" !!!

    Είπε επίσης : "Από τη στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται σε βαθειά κρίση είναι λογικό να δεχόμαστε επιθέσεις"

    Ενώ τόνισε ότι ούτε ο ίδιος γνώριζε ότι ο υπουργός Οικονομικών ταξίδευσε χθες στο Λουξεμβούργο.

    Όταν λοιπόν ένα από τους κύριους υπουργούς λέει στην ΤV ότι γίνονται συζητήσεις για την αναδιάρθρωση (μυστικά...)
    αλλά δεν δημοσιοποιούνται γιατί κάνει "κακό στην χώρα" την ΙΔΙΑ αυτή ώρα θεωρεί ότι κάνει ΚΑΛΟ στην Χώρα που αναφέρεται στις όποιες αυτές συζητήσεις;;;

    Αφού μόνος τις δημοσιοποιεί !!!

    Άν αύριο πάρουν αυτό το κομμάτι των δηλώσεών του οι Γερμανοί του Spiegel και το μεταφράσουν στα Γερμανικά και το παίζουν όλη μέρα τι θα πούμε ;;;
    Θα διαμαρτυρηθούμε;;;

    ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑ...ΤΟΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚΙΑ ( ΒΡΙΣΙΑ ΧΟΝΤΡΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΣΧΟΣ !!! Η Ελευθεροτυπία κατηγορεί τους Ξεκούραστους !!!
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ...

    Κουρασμένο μπορείτε να λέτε μόνο τον Κ. Καραμανλή και τις κυβερνήσεις του...

    Οι σημερινοί κυβερνώντες είναι ξεκούραστοι , ακούραστοι και σε επιφυλακή συνεχώς για να "σώσουν την πατρίδα"...

    Πώς έρχεστε εσείς κύριοι της Ελευθεροτυπίας και μιλάτε για κουρασμένους στο πρωτοσέλιδό σας ;;;
    Και να ήταν μόνο αυτό ;;;

    Πολιτικό πρόβλημα στην Ελλάδα του ΔΝΤ ανακαλύπτουν τα στελέχη του ΔΝΤ ;;;
    Και εσείς το αναμεταδίδεται ;;;
    Δεν καταλαβαίνετε ότι παίζετε το παιχνίδι των "κερδοσκόπων" και μπορεί να κατηγορηθείτε για αυτό ;;;
    Ευτυχώς πάντως που δεν το στείλατε αυτό το άρθρο σε κάποιο email σας γιατί θα κινδυνεύατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΩΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ...

    ΟΥΣΤ, ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΕΞΙΟΣΚΥΛΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΗΤΟΙ 15,4% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!!!)
    ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ", ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βίντεο από την επίσκεψη Παπανδρέου στην Λευκάδα‏...
    Από τον Νίκο Καββαδά
    http://mylefkada.gr

    Το βίντεο του My Lefkada είναι εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=vZa7pPWZmGo

    ΠΩΩ..ΠΩ....ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
    200 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΞΗΡΑΣ - ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣ....
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ....

    Στην Λευκάδα βρίσκονται επίσης και τρία λεωφορεία που μετέφεραν
    άντρες των ΜΑΤ για την ασφάλεια του κου Παπανδρέου

    ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ
    Ο..ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ.

    ΚΑΙ ΜΑΤ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ
    ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ...ΚΑΙ ΑΣΕΝΟΦΟΡΟ (ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ)..
    και..
    ΝΑΤΟΣ- ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ..

    ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ..
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΙΟΥΧΑ
    ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO
    ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.........

    ΠΑΛΙ ρεζίλι.
    Φοβικος πρωθυπουργος !

    Στη Λευκαδα τον συνοδευσαν 3 διμοιριες των ΜΑΤ, και στην ομιλια που εκανε στη Λευκαδα υπηρχε guests list, με καθαρα κομματικο ακρωατηριο, και απαγορευσαν την εισοδο σε κοσμο που ηθελε να παρευρεθει με το φοβο των επεισοδιων !

    Επισης ξερω οτι υπηρχε και προσωπικη φρουρα του Γιωργου που ηλεγχε το ποιος μπαινει και ποιος ηθελε να μπει και αναλογως φεροταν…

    Ποιός πληρώνει τις διμοιρίες των ΜΑΤ που προστατεύουν τον δοσίλογο ?
    Πληρώνουμε δηλαδή από την τσέπη μας τον στρατό του προδότη της χώρας ?..
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ....ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΩΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ...

    ΟΥΣΤ, ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΕΞΙΟΣΚΥΛΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΗΤΟΙ 15,4% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!!!)
    ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ", ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είστε...
    Απλώς «παπαγάλοι»..που
    ΨΟΦΟΛΓΑΝΕ...

    Είναι οι ίδιοι που όταν ο Παπανδρέου έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν», έβγαιναν στις εφημερίδες και στα κανάλια τους και έλεγαν: «Πολύ σωστά τα λέει ο Παπανδρέου, λεφτά υπάρχουν»...

    Είναι οι ίδιοι που όταν οι του Παπανδρέου αμέσως μετά το «λεφτά υπάρχουν» ισχυρίζονταν
    - με την ίδια ευκολία - το ακριβώς αντίθετο, ότι «δεν υπάρχει σάλιο».

    Εκείνοι - με την ίδια ευκολία επίσης - έβγαιναν και έλεγαν: «Πολύ σωστά τα λένε οι του Παπανδρέου, δεν υπάρχει σάλιο»...

    Είναι οι ίδιοι που όταν ο Παπανδρέου έλεγε ότι το ΔΝΤ είναι «καταστροφή» σε όποια χώρα πηγαίνει, εκείνοι έβγαιναν και έλεγαν:
    «Πολύ σωστά τα λέει ο Παπανδρέου, το ΔΝΤ είναι καταστροφή»...

    Είναι οι ίδιοι που όταν ο Παπανδρέου - αμέσως μετά από «το ΔΝΤ είναι καταστροφή» - έλεγε το ακριβώς αντίθετο, ότι το ΔΝΤ είναι «αναγκαίο», εκείνοι έβγαιναν και έλεγαν: «Πολύ σωστά τα λέει ο Παπανδρέου, το ΔΝΤ είναι αναγκαίο»...

    Είναι οι ίδιοι που όταν ο Παπανδρέου έλεγε ότι «δεν πάμε στο ΔΝΤ», εκείνοι έβγαιναν και έλεγαν: «Πολύ σωστά τα λέει ο Παπανδρέου που δεν πάμε στο ΔΝΤ»...

    Είναι οι ίδιοι τώρα, που όπως ακριβώς οι του Παπανδρέου ζητούν και τα ρέστα (!), όπως οι του Παπανδρέου για να καλύψουν τα ψεύδη μιας προαποφασισμένης πολιτικής αντιλέγουν με θράσος «και τι θέλατε, να σας ενημερώσουμε για τις διαβουλεύσεις με το ΔΝΤ ;».

    Εκείνοι βγαίνουν - με το ίδιο θράσος - και λένε: «Πολύ σωστά τα λέει ο Παπανδρέου, τι θέλατε, αυτού του τύπου οι διαβουλεύσεις μπορεί να γίνονται δημόσια ;»...

    Ολοι αυτοί, είτε στην κουστουμαρισμένη είτε στην «κάζουαλ» εκδοχή τους, ανήκουν σε ένα σινάφι που καμώνεται την «ακομμάτιστη», την «αντικειμενική», την «πλουραλιστική», την «αδέκαστη» άμα τε και «αταξική» δημοσιογραφία.

    Ο υπόλοιπος κόσμος, πάντως, τους γνωρίζει και τους περιγράφει με το πραγματικό τους όνομα και με την πραγματική τους ιδιότητα:
    «Παπαγάλοι» ..

    και μάλιστα με ένα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔοΝηΤήηηηηη
    Πράσινο, σφηνωμένο στο κώλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τους γερμανοτσολιαδες να τους αναζητησεις στο μπατσοκ σου αλητη

    απο προσωπικη εμπειρια ξερω καθηγητη που επι επταετιας εκανε μαυρα τα χερια των παιδιων με το χαρακα και οταν μυρισε διορισμους ενταχθηκε στο ξεβρακωτο "κινημα" σας με τους ανθελληνες αρχηγους που ξερετε καλα να τους γλυφετε και να τους χειροκροτατε μπας και σας πεταξουν κανα ξεροκομματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι οργανωμένοι μεταφερόμενοι αλήτες του ΠΑΜΕ, φώναζαν : "δεν σε θέλει ο λαός".
    Και ποιον θέλει ρε θρασίμια ο λαός; Την Παπαρήγα που απολύει εργαζόμενους από τον 902 και την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, χωρίς εσείς, θρασίμια, να τολμάτε να πείτε μια κουβέντα;
    Να χαθείτε βρε αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δονητές στην ΝΕΤ !!!

    Το ονοματάκι της είναι Μαριλένα Κατσίμη.
    Δημοσιογράφος αλλά όχι απλή.
    Σούπερ κουλτουριάρα που στον ελεύθερό χρόνο που της αφήνει η παρακολούθηση Σινεφίλ ταινιών κάνει και το ρεπορτάζ των διεθνών θεμάτων στην ΝΕΤ.
    Σήμερα λίγο μετά την ενάτη πρωινή φρόντισε να εκπαιδεύσει όσα παιδάκια ήταν σπίτι καθώς και όσους ηλικιωμένους παρακολουθούν την κρατική τηλεόραση , για το πόσο απελευθερωμένες είναι στο SEX οι Γαλλίδες εμπλουτίζοντας το ρεπορτάζ της με καταπληκτικές εικόνες από sexy εσώρουχα και ερωτικά βοηθήματα!!!

    Όμορφοι χρωματιστοί δονητές παρέλασαν από την οθόνη της ΝΕΤ....
    Ποιος θα την ελέγξει ;;;
    ΚΑΝΕΙΣ....
    Ο κ. Γερουλάνος ελπίζω να είναι ευχαριστημένος για την "προοδευτικότητα" της Κρατικής Τηλεόρασης...

    ΤΡΕΧΑΤΕ πασοκια ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ
    ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΑΣ

    ΟΧΙ..ΟΧΙ..ο κλεισθέσης ΈΧΕΙ !
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επισκεψη Παπανδρεου στο Μεγανησι και Λευκαδα:

    Εφαγε γιουχα απο οργανωμενους του ΠΑΜΕ και απο πολιτες που βρισκοταν εξω απο το Δημαρχειο, οπου υποτειθεται πως θα δεχοταν τις παραγωγικες ταξεις,
    αλλα τελικα δεχθηκε μονον τους πασοκους και δεν επετραπη η εισοδος στους εκλεγμενους δημοτικους συμβουλους της αντιπολιτευσης και στους εκλεγμενους περιφερειακους συμβουλους (νεοδημοκρατες ) της περιφερειας Ιονιων Νησων!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ειχαν προηγηθει επεισοδια με διαδηλωτες και ΜΑΤ, που ενεφανησθησαν στο νησι για πρωτη φορα!!!!!!!!!!!!!!!!

    Καποιος κατεληξε στο νοσοκομειο!!!!!!!!!!!!!
    Επισης δημοσιογραφοι της ΕΡΤ προσπαθησαν να εμποδισουν τους πολιτες να βγαλουν φωτογραφιες μεσα στην αιθουσα του συνεδριου στο Μεγανησι !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΙΚΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!

    ΔΗΛΑΔΗ- ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α Κ Ο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ (ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑΝΑΣΗ????) !!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ, ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 3-4% ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ Ή ΣΤΟΥ ΨΑΡΡΟΥ), ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!!

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ή ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ή ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ!!!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αληθεύει οτι κατα την επίσκεψή του στη Λευκάδα, τον φύλαγαν και 30 σωματοφύλακες του Σόρος και των Αμερικανών?????

    Έ! ρε που καταντήσαμε σήμερα, με αυτόν τον αμερικανό υπήκοο που πρωθυπουργεύει. Ούτε πράκτορας των Αμερικανών να ήταν.

    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πήραν και πάλι «φαλάγγι» τον Πάγκαλο.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Ούτε να βγεί από το σπίτι του δεν μπορεί πλέον ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. Η κατακταρυγή του κόσμου προς το πρόσωπό του είναι τέτοια που δεν μπορεί πια να παρακολουθήσει ούτε μια συναυλία χωρίς γιουχάρισμα.
    Χτές ο Πάγκαλος παρεβρέθηκε στη συναυλία του παγκοσμίου φήμης συγκροτήματος «Kronos Quartet», όπου δέχτηκε φραστική επίθεση από τους παρευρισκόμενους.

    Αν και ο κ. Πάγκαλος πιθανώς θεώρησε ότι ....το κοινό της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών δεν θα μπορούσε να αντιδράσει ποτέ εναντίον του, το γιουχάρισμα ήταν τελικά αναπόφευκτο.

    Με το που τέλειωσε όμως η συναυλία κάποια κυρία που τον εντόπισε φώναξε.. «κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται να κυκλοφορούν και να μένουν σπίτι τους».

    Αμέσως διαδόθηκε ποιος ήταν και όλη η αίθουσα άρχισε να επιτείθεται φραστικά στον αντιπρόεδρο.

    Όσοι ήταν κοντά του απομακρύνθηκαν μην φάνε κανένα γιαούρτι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλα ρε ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ;;;;;;;
    Τα ΜΑΤ ήταν περισσότερα απο τους διαδηλωτές ;
    Ο σκοπος της επιχείρισης ποιος ήταν να μην κατεβουν οι διαδηλωτες απο το πεζοδρόμιο ;

    Φασιστα ΓΑΠ αμερικανοτσολια πρωθυπουργε τραβα στην πατριδα σου....Ζωο !

    ΝΑΤΟΣ- ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ..

    ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗΤΑ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ..
    ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ
    ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO
    ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.........

    ΠΑΛΙ ρεζίλι.
    Φοβικος πρωθυπουργος !
    Στη Λευκαδα τον συνοδευσαν 3 διμοιριες των ΜΑΤ, και στην ομιλια που εκανε στη Λευκαδα υπηρχε guests list, με καθαρα κομματικο ακρωατηριο, και απαγορευσαν την εισοδο σε κοσμο που ηθελε να παρευρεθει με το φοβο των επεισοδιων !

    Επισης ξερω οτι υπηρχε και προσωπικη φρουρα του Γιωργου που ηλεγχε το ποιος μπαινει και ποιος ηθελε να μπει και αναλογως φεροταν…
    Ποιός πληρώνει τις διμοιρίες των ΜΑΤ που προστατεύουν τον δοσίλογο ?
    Πληρώνουμε δηλαδή από την τσέπη μας τον στρατό του προδότη της χώρας ?..
    ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-΅ΚΡΑΤΟΣ΅
    ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α .
    ΤΕΛΟΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ _________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παπαλα..
    το Αυτιστικό Αμεα,
    το Διανοητικά ανάπηρο...
    το ανθρωπάκι.

    Εξεβρακώθην ήδη.
    και Παγκοσμίως.

    Απο τα ίδια του τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

    Πως το είχανε πει τότε που άρχισε το δράμα.

    Ε...το ίδιο.
    GAME OVER..GIORGOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση