GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Σωτήρηδες...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου τελειώνει με απογοητευτικό απολογισμό για τον...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου τελειώνει με απογοητευτικό απολογισμό για τον Γιώργο Παπανδρέου και την υπό αυτόν ηγετική ομάδα. Ατέλειωτα χτυπήματα και καρφώματα μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης απασχολούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συνεχή αμφισβήτηση από το εξωτερικό για τα αποτελέσματα και τον μέσο-μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής και πάνω απ’ όλα έρχονται και οι πρώτες μετρήσεις του Μαΐου και μάλλον τα νέα δεν θα είναι καλά…
Και από πάνω έχουμε την φοβερή και τρομερή Τρόικα να απειλεί για ακόμα μεγαλύτερο κόψιμο μισθών και συντάξεων.
Για εμάς τίποτε από τα παραπάνω δεν είναι ούτε περίεργο, ούτε μη αναμενόμενο.
Μόνον οι ανώτεροι πολιτικοί οργανισμοί αναπτύσσουν σχέσεις πολιτικής αλληλεγγύης και συνεργασίας. Ανώτεροι πολιτικοί οργανισμοί χαρακτηρίζονται εκείνοι οι σχηματισμοί που τους διακρίνει ηθική, ιδεολογική και γνωσιολογική συγκρότηση και ομοιομορφία. Βλέπετε παρόμοια στοιχεία στην σύνθεση και την δομή της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου; Μάλλον ΟΧΙ.
Εκεί πρυτανεύει το...
 προσωπικό συμφέρον που τώρα τελευταία έχει την μορφή ποιος θα κάνει και θα πει το καλύτερο για το περιβόητο μνημόνιο, αλλά πάντα υπό την δικαιολογία ότι το μνημόνιο υλοποιείται για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα. Είναι οι περιβόητοι Σωτήρηδες.
Όταν μία κυβέρνηση έχει αυτοκαταργηθεί και έχει αναγορεύσει τις αγορές ως υπέρτατο κριτή, δεν θα πρέπει να έχει παράπονο όταν την αμφισβητεί κάποιος μεγαλοσχήμονας παράγων των αγορών. Στις αγορές παίζονται συμφέροντα και όσοι βγαίνουν και τοποθετούνται εξυπηρετούν συμφέροντα. Άρα αφού αποδέχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου και η υπό αυτόν ομάδα να τους κρίνουν οι αγορές, τότε δεν πρέπει να έχουν παράπονο για τα όσα τους λένε οι κάθε μορφής κερδοσκόποι.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και η υπό αυτόν ηγετική ομάδα μας λένε κάθε ημέρα ότι αυτή η κυβερνητική οικονομική πολιτική είναι η σωτηρία της χώρας. Και εδώ έχουμε απ’ ότι φαίνεται να κάνουμε με την λογική των Σωτήρηδων.
Όσο για τις μετρήσεις που έρχονται και οι οποίες δεν θα είναι καλές για τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, δεν πρέπει κανείς να στενοχωριέται. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι δεν τον ενδιαφέρει να επανεκλεγεί Πρωθυπουργός αρκεί να γίνει αυτό που πρέπει για να σωθεί η πατρίδα; Είπαμε πάνω απ’ όλα το πνεύμα των Σωτήρηδων
Βαρεθήκαμε κύριοι να μας σώνετε και πάνω απ’ όλα βαρεθήκαμε να μας το λέτε.
Βαρεθήκαμε εν ονόματι αυτής της “Σωτηρίας” να βλέπουμε κάτι τύπους με γκρίζα κουστούμια και βλοσυρό ύφος να πηγαινοέρχονται στα Ελληνικά Υπουργεία και να απειλούν τους γονείς μας με κόψιμο των συντάξεων τους.
Μέχρις εδώ και μη παρέκει!
Κομμένη η πλάκα και το καλαμπούρι!
Κάτω οι Σωτήρηδες!

1 σχόλιο

  1. Χωρις να ειμαι ΠΑΣΟΚ στις εσωκοματικες εκλογες του 2007 πηγα και ψηφησα για αρχηγο τον Βαγγελη Βενιζελο γιατι θεωρω τον Γιωργο χαμηλης νοημοσυνης ανθρωπο πρωτον και δευτερον απαιχθανωμε την οικογενειοκρατια οπου ουτε στις μεγαλυτερες μπανανιες του κοσμου δεν βγαινουν τρεις προθυπουργοι με εκλογες απο την ιδια οικογενεια σε περιπου μισον αιωνα.Οι κομματικες παρωπιδες ομως που καταφεραν τα κομματα και εβαλλαν στην πλειοψιφια των οπαδων τους με εκαναν να χασω κατα κρατος.Τωρα στη χωρα που χρεοκωπησε και επρεπε να εχουμε πρωθυπουργο να πιανει πουλια στον αερα εμεις εχουμε το Γιωργο που δεν μπορει να μοιραση διο γαιρων αχυρο οπως λεν στο χωριο μου.Ας τον λουστουμε λοιπον τωρα ολοι μας.
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση