GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκιμασίες και αυγά στον Σκανδαλίδη...

Από το http://www.paraskhnio.gr/ Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, δέχθηκε επίθεση με αυγά κατά την επίσκε...

Από το http://www.paraskhnio.gr/
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, δέχθηκε επίθεση με αυγά κατά την επίσκεψή του σε Αγροτικό Συναιτερισμό στην Κρήτη.
Για καλή του τύχη ένας αστυνομικός που συνόδευε τον κ. Σκανδαλίδη απέκρουσε την επίθεση, ενώ έντονη ήταν η παρουσία δυνάμεων της Αστυνομίας στο σημείο, καθ' όλη τη διάρκεια της σύσκεψης.
Το Συνεταιριστικό Κίνημα βρίσκεται στο επίκεντρο των επαφών που έχει από...
 το πρωί στην Κρήτη, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, με τους εκπροσώπους των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού και με αιχμή το νομοσχέδιο που αφορά την αναμόρφωση του συνεταιριστικού κινήματος.
Ο κ. Σκανδαλίδης είχε συναντήσεις με αγροτικά στελέχη στο Ηράκλειο, μετά την πρωινή επίσκεψή του στο Λασίθι, ενώ αύριο θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο και θα έχει σύσκεψη με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου.

7 σχόλια

  1. ΚΑΥΤΗ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος ο περιβοητος Σκανδαλιδης εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 Μαϊ 2011 11:17:00 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨEI;
    ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακομα και στο αντρο του πασοκ,τα σκυλια αυτα δεν ειναι ασφαλη...ΚΑΝΑΓΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτο !

    Το Υπ.Παιδείας υποχρεώνει 166 μαθητές ΑΜΕΑ απο την Κρήτη να δώσουν Πανελλαδικές στην Αθήνα με δικά τους έξοδα !


    Το υπουργείο Παιδείας υποχρεώνει τους μαθητές να φύγον από την Κρήτη και να δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις στην Αθήνα γιατί καταργεί τα εξεταστικά κέντρα.

    Σε απόγνωση βρίσκονται 166 υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων και οι οικογένειές τους από την Κρήτη, καθώς αν και πρόκειται για παιδιά με αναπηρίες ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να μην λειτουργήσουν φέτος εξεταστικά κέντρα στο Ηράκλειο και στα Χανιάς για τα παιδιά αυτά στο νησί, αλλά να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να δώσουν τις εξετάσεις.

    Όπως δήλωσε στο Νewsit η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου Μαρία Παναγιωτάκη " η αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση έχει θύματα τα 166 παιδιά της περιφέρειας Κρήτης που έχουν αναπηρίες και καλούνται να ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα για να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εγείρεται θέμα άνισης μεταχείρισης των υποψηφίων οι οποίοι, εκτός των προβλημάτων αναπηρίας, θα επιβαρυνθούν ψυχικά και σωματικά και αφετέρου και ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα για τις οικογένειές τους, πολλές από τις οποίες δεν έχουν την δυνατότητα να επιβαρυνθούν τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να μην πάνε καν να δώσουν εξετάσεις. Εμείς προτείνουμε να λειτουργήσουν τα εξεταστικά κέντρα και προσφέρομαστε να μην πάρουμε την αμοιβή του επιτηρητή".

    Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου:

    Το Νewsit επικοινώνησε με τον αρμόδιο υφυπουργό Παιδείας Γιάννη Πανάρετο και περιμένουμε την απάντησή του.


    * θα επρεπε να ντρεπονται αυτοι που κ μονο σκεφτηκαν να παρουν μια τετοια αποφαση, ποσο μαλλον κ αν την πραγματοποιησουν.

    - ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ....ΘΕΕ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. VIDEO.ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η Κ. ΤΖΑΚΡΗ,ΟΕΟ; ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟΣΟ Ο Κ. ΣΙΩΚΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΣ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!
    Πλήρη και παντελή άγνοια για την απουσία της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδώρας Τζάκρη δήλωσε σε ερώτησή μας ο γ.γ της Περιφέρειας Μακεδονίας- Θράκης κ. Σώκος. Ο άνθρωπος, ευγενικός και χαμηλών τόνων από τη φύση του, ήταν σε φανερή αμηχανία και μας δήλωσε ότι αυτός ...εκπροσωπούσε την κυβέρνηση!!! Την ίδια....άγνοια δήλωσε και ο δήμαρχος κ. Καραμπατζός ( προφανώς ο Τάσος μάλλον δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν ακόμη κινητά τηλέφωνα με τα οποία επικοινωνείς με τη Θοδώρα. Αν δεν το είχε βέβαια μπορούσε να το ζητήσει από τον τέως βουλευτή μας κ. Ηλία Φωτιάδη!!) Το...σημαντικότερο όλων όμως είναι το τι θα γίνει το
    υπόμνημα που θα έδινε ο κ. Καραμπατζός στην Θεοδώρα της Πέλλας. Υπήρχε μια λύση να δοθεί ( αφού κοπεί σε κομματάκια) ως αντίδωρο στους...ελάχιστους που ήταν στη χθεσινή δεξίωση που παρέθεσε ο δήμος, μετά το πέρας των εκδηλώσεων. Επίσης υπάρχει και μια άλλη λύση, πιο ...φρέσκια!!! Να τυλίξει με αυτό το καλάθι με τα αυγά που ετοίμασαν για την υφυπουργό μας οι εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ. Και στο κάτω μέρος ας της έβαζε και κανά γιαουρτάκι πεσκέσι!! Δείτε το video. ( το παραπάνω κείμενο εκτός από χιουμοριστικό είναι και εξόχως πραγματικό!!)


    Αναρτήθηκε από ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ στις 10:03 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση