GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάλεσμα για τις Σπίθες...

H Σπίθα Καλαμαριάς Χαριλάου καλεί τα μέλη της Σπίθας μας αλλά και τις Σπίθες όλης της Θεσσαλονίκης με τα μέλη τους σε Ολομέλεια Σπιθών Πό...

H Σπίθα Καλαμαριάς Χαριλάου καλεί τα μέλη της Σπίθας μας αλλά και τις Σπίθες όλης της Θεσσαλονίκης με τα μέλη τους σε Ολομέλεια Σπιθών Πόλης την Δευτέρα 16-5-2011 και ώρα 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Βότση του Δήμου Καλαμαριάς. (Μ. Αλεξάνδρου 15-21, 4ο -5ο Λύκειο Καλαμαριάς).
Η πρωτοβουλία που λαμβάνει η Σπίθα μας έρχεται,  ανταποκρινόμενη στην ανακοίνωση του Μίκη Θεοδωράκη για Πανελλαδική Συνδιάσκεψη τον Ιούνιο ,να συνεισφέρει στην ενότητα των Σπιθών Θεσσαλονίκης και να ανοίξει τον κρίσιμο διάλογο μεταξύ τους σε ένα νέο...
πλαίσιο υγιούς και δημοκρατικής επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης.
Η Ολομέλεια, επίσης, επιχειρείται με στόχο την τόνωση των ολιγομελών Σπιθών , κατόπιν επισήμανσης αυτής της ανάγκης και από τους εκπροσώπους τους που παρευρέθηκαν στην Συνέλευση-Προβολή Χρεοκρατίας.
Η καταλληλότητα του Αμφιθεάτρου για μια τέτοια εκδήλωση είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο και δεν πρέπει να μείνει αναξιοποίητο.
Προτείνουμε να συζητηθεί και το ζήτημα της δράσης για την ενίσχυση της Τοπικής Αγοράς με στόχο τη διεύρυνση της πρωτοβουλίας και από τις υπόλοιπες Σπίθες.
Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των Σπιθών να προωθήσουν το μήνυμα στα μέλη τους ούτως ώστε σε περίπτωση που οι ίδιοι δεν μπορούν να έρθουν να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση-εκπροσώπηση σπιθιστών.
Παρακαλούνται επίσης όλοι να είναι τυπικοί στην ώρα προσέλευσης τους (7.00 μ.μ.).
Οδηγίες για να έρθετε. Τηλ.επικοινωνίας 6937328338
http://maps.google.com/maps?q=40.584748,22.965492&num=1&t=h&sll=40.584879,22.96575&sspn=0.005972,0.009645&doflg=ptk&ie=UTF8&ll=40.584879,22.96575&spn=0.005972,0.009645&z=17&lci=org.wikipedia.el
Για την Σπίθα Καλαμαριάς-Χαριλάου
Ο Εκπρόσωπος
Πατσίκας Μιχαήλ

8 σχόλια

  1. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΚΣ !!!!!!!
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!!!
    ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΣΠΙΘΑΣ???
    ΕΝΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΩΔΥΝΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ.ΟΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΤΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΡΩΤΉΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΊΚΗ ΤΟΝ ΕΥΡΩΦΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. ΠΩΣ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΨΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eντάξει, καλόs συνθέτηs o Μίκηs
    για την Ελλάδα άλλα απο που και
    ωs που έναs καλλιτέχνηs μπορεί να
    έχει άποψη αλάνθαστη και με αυτήν
    την άποψη να καθοδηγεί τον κόσμο?
    Μπορεί να λέει ότι έχει βασανιστεί
    εγώ πάντωs συνέχεια να λέει θεωρίεs
    απο μια γραφειάρα τον θυμάμαι
    θεωρίες για το καλό του αγρότη
    του οικοδόμου του σκουπιδιάρη κτλ που εγώ προσωπικά
    θεωρώ πιο χρήσιμουs και αξιοθαύμαστουs απο ένα συνθέτη,γιο μεγαλοαστού που
    αμφιβάλλω αν έχει δουλέψει μια ώρα
    στουs αγρούs..Δήθεν πατριώτηs,
    λαικόs,άλλα και τα αναδρομικά-αναδρομικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεα επιθεση κατα Ελληνα:
    Αλλοδαπός από την Σομαλία επιτέθηκε σε Έλληνα πολίτη κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης της Αγ. Γλυκερίας, στον δήμο Γαλατσίου την Παρασκευή το βράδυ. Αμέσως παρενέβησαν οι μικροπωλητές και τον αφόπλισαν, ενώ στο σημείο έφθασε επιτόπου και η ΕΛΑΣ και τον συνέλαβε.

    Ο άτυχος Έλληνας πήγε στο νοσοκομείο με μικρό τραύμα στο χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΟΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ Ο ΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση