GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καυτός διάλογος Κοραντή - Μεϊμαράκη και τα ...μπινελίκια μέσα στη Βουλή!

Από τον Κοινοβουλευτικό Σας ενημέρωσα νωρίτερα για τις απίστευτες σκηνές που σημειώθηκαν στη Βουλή κατά την έναρξη της "κλειστής...

Από τον Κοινοβουλευτικό
Σας ενημέρωσα νωρίτερα για τις απίστευτες σκηνές που σημειώθηκαν στη Βουλή κατά την έναρξη της "κλειστής" συνεδρίασης της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων μεταξύ του βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιάννη Κοραντή και του πρώην υπουργού της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Κατά τις πληροφορίες (αφου η συνεδρίαση δεν ήταν δημόσια) έγινε ο εξής διάλογος:
ΚΟΡΑΝΤΗΣ (Μπαίνοντας στην αίθουσα): Καλημερα
ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Μου λες καλημέρα εμένα ρε αλήτη, εσύ που με πας στα δικαστήρια; Παλιομαλάκα, καραγκιόζη, έλα έξω, έλα έξω ρε θα σε....
 γαμήσω.
Ο κ. Κοραντής άναυδος, κάνει το σταυρό του.
Στη συνέχεια στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο όπου του μεταφέρει το περιστατικό και τον διάλογο που έγινε, υποστηρίζοντας ότι τον είπε «σκατομαλάκα», «περιθωριακό» και «αλήτη».
Σε συνομιλία με δημοσιογράφους, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι «Ούτε καλημέρα όσο θέλουν να με πάνε σε προανακριτική και όσο λένε ότι τα πήρα. Μόνο καληνύχτα...» Και πρόσθεσε ότι άκουσε σε τηλεοπτικές εκπομπές πως ο κ. Κοραντής λέει ότι έχει στοιχεία που θα τον πάνε στο Ειδικό Δικαστήριο...

17 σχόλια

  1. Επαναφορα της θανατικης ποινης!

    Στο εκτελεστικών αποσπασμα.

    Θανατος στους κλεφτες. Του ελληνικου λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε πασόκια πάτε να βγάλετε κάποιον αντίστοιxο του 'Ακη ; Κούνια που σας κούναγε λαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε βρε τις σεμνοτυφίες ΠρασινοΚαπότα..

    Εδώ έχουμε χρεωκοπήσει ας πέσει και κανένα μπινελίκι μπας και μάθουμε καμιά αλήθεια.


    Kαιρος ειναι να τελειωνουμε με αυτον τον κλοουν της πολιτικης.
    Ας μας πει ο Καρατζαφυρερες ποθεν εσχες ??
    οτι εχει και δεν εχει πως το απεκτησε και πως συντηρει σταθμο κομμα και ολα τα αλλα.(και μιλαμε αναδρομικα βεβαιως βεβαιως)

    Φτανει πια το δουλεμα.

    Με τους ύπνους που υπάρχουν στην ΝΔ για να ξεμπροστιαστεί ο Καρατζαφέρης θα φάμε καμιά δεκαετία.

    Απορώ τι περιμένουν για να μιλήσουν τα υπόλοιπα φυντάνια μας.

    Εχω την αισθηση οτι θα μαθουμε…και τοτε θα γελαει και το παρδαλο κατσικι.!!

    Αρκετα με τους Αδερφους Καρατζαφυρερε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μειμαρακης είναι ο αντιπροσωπευτικότερος μετά τον Μητσοτάκη πολιτικός της ΝΔ μόνο που τουλάχιστον ο Μητσοτάκης δεν ήταν τόσο χυδαίος αν πράγματι ισχύει ο παραπάνω διάλογος
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ρε φούρκα που χρειάζονται,με τα λεφτά , γλεντάνε τα κλεμμένα και απειλούν κιόλας.-ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην Αστυνομικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Β. Μεϊμαράκης: Ο Καρατζφέρης ξέρει από… «γαλλικά»!

    «Είναι ηθικά αδιανόητο για τη Δημοκρατία μας αρχηγός κόμματος να διορίζει στη Βουλή, στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, τον Διοικητή των Μυστικών Υπηρεσιών της χώρας, και μάλιστα αμέσως μετά τη θητεία του. Και αυτό διότι δημιουργείται η εντύπωση ότι επιχειρεί να εκμεταλλευτεί, με τις γνωστές μεθόδους του, τη θητεία του Διοικητή, αφήνοντας υπονοούμενα –που όπως έχει στην πράξη κατ’ επανάληψη αποδειχθεί- δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο κύριος Καρατζαφέρης κάτι γνωρίζει από… «Γαλλικά»! Μήπως πρέπει να τον ρωτήσει ο εν λόγω βουλευτής;»


    Βαγγέλα πάμε γερά .
    Παληκάρια της κακκιάς ώρας είναι όλοι τους.
    Καλα έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτόν τον Κοραντή, ποιός τον επέβαλε στον ΚΚ ?
    Αντώνη μάθε τίνος πρόταση ήταν, και στη μάυρη λίστα !

    Πάντως όταν έκαψαν τα πάντα, με τον Κοραντή που έπρεπε να προστατεύει τον Καραμανλή από τις παρακολουθήσεις και αυτός τα είχε ψήσει με τον Καρατζαφέρη.

    Α ρε κακόμοιρη νεοδημοκράτες τι ψηφίζαμε.

    Αν ο Κοραντης χρησιμοποιει και αξιοποιει τα στοιχεια που ειχε απο την παρελθουσα θεση του τοτε πρεπει να διωχθει ποινικα.

    Αρκετα με την κοροιδια.
    Αυτό που έκανε ο Νονννός να προσλάβει για βουλευτή τον πρώην αρχικυπατζή,
    μάλλον δεν έχει κοινοβουλευτικό προηγούμενο.

    Ο νονος ποτε δεν κανει τιποτα τυχαια !!
    γιαυτο πρεπει να τον ξεσκεπασουν!!

    Πολιτικη βιντεοκασετας δεν θα ανεχτουμε απο τα ...ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ££££££££$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως απ αυτά που είπε ο Βαγγέλας δεν νομίζω ότι είναι κανένα ψέμμα.

    Ο τρόπος που τα είπε βέβαια, ενδεχομένως να μην αρμόζει σε έναν βουλευτή της αστικής φιλελεύθερης Δεξίας αλλά η ουσία παραμένει.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΑΙΜΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ.

    ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΒΑΓΓΕΛΗ…
    ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΛΕΥΕΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι δήθεν “ευπρεπιστές” που γράφουν εδώ μέσα κατά του Μεϊμαράκη είναι καρατζαφερικοί σε διατεταγμένη υπηρεσία ;

    Επί της ουσίας, πιστεύω ότι με τον Μεϊμαράκη ο Καρατζαφέρης έκανε το μοιραίο λάθος.

    Αν και οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ αντιμετωπίσουν το ΛΑ(Γ)ΟΣ με δυναμικό τρόπο όπως ο Μεϊμαράκης, θα το κάνουν αλοιφή.
    Σε Καρατζαφέρηδες δε φέρεσαι με το σεις και με το σας !

    Αμα δεν εφάρμοζε ο Καραμνλής τις ηλίθιες συμβουλές των Λούληδων και Σπηλιωτοπουλαίων περί μεσάιου χώρου και πολιτικού πολιτισμού και δεν έδειχνε τέτοια εξοργιστική αναβλητικότητα για όλα τα θέματα ο Καρατζαφέρης θα είχε αντιμετωπιστεί στην ώρα του και όπως του άρμοζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεϊμαράκης για Κοραντή-Καρατζαφέρη: "Ποτέ δεν φοβήθηκα, ούτε πράκτορες ούτε εισπράκτορες"

    έα επίθεση τόσο κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, όσο και εναντίον του βουλευτή Επικρατείας Ιωάννη Κοραντή, εξαπέλυσε με δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

    Αναφερόμενος στον κ. Κοραντή, με τον οποίο είχε σφοδρό φραστικό επεισόδιο το πρωί και στις δηλώσεις του ότι είτε ως εν ενεργεία είτε ως τέως διοικητής της ΕΥΠ ενήργησε πάντα κατά νόμο, χαρακτηρίζει ως "ηθικά αδιανόητο για τη Δημοκρατία, αρχηγός κόμματος να διορίζει στη Βουλή ως βουλευτή Επικρατείας τον διοικητή των μυστικών υπηρεσιών της χώρας και μάλιστα αμέσως μετά τη θητεία του".

    Συνεχίζει ότι με τον τρόπο αυτό δημιουργείται η εντύπωση ότι επιχειρεί ο συγκεκριμένος αρχηγός να "εκμεταλλευθεί, με τις γνωστές μεθόδους του, τη θητεία του διοικητή, αφήνοντας υπονοούμενα που όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".

    Αφήνοντας αιχμές κατά του κ. Καρατζαφέρη με τη φράση ότι "κάτι γνωρίζει από γαλλικά", καταλήγει ότι ο ίδιος πορεύτηκε με πλήρη διαφάνεια και "γι' αυτό ποτέ δεν φοβήθηκε ούτε πράκτορες, ούτε εισπράκτορες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ε ρε κατι κρητικους που εχετε ...
    αυτοι ειναι οι δεξιοι αληταμπουρες κανονικοι πισω απο το ψευτικο χαμογελο οταν χασουν το κουταλι δεν θυμαστε τι κανανε με τα ψηφοδελτια στη βουλη τα αρχεια των δοσιλογων που εκαψε ο καραμανλης ο μον@ρχης κλπ
    τσιρακια του μερτεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κρυπτοχουντικός, ακροδεξιός "υπερεθνικόφρων" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ήταν και είναι θιασώτης και υποστηρικτής του παράνομου Μνημονίου, την σύναψη και εφαρμογή του οποίου εκτελεί ο αμερικανός υπήκοος Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, ως πράκτορας των Αμερικανών.
    Παράλληλα, ο Μεϊμαράκης ανακοίνωσε προχθές οτι ο Καρατζαφέρης τον επισκεύθηκε στο γραφείο του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και τον πίεσε να παραλάβει τα γερμένα υποβρύχια του Τσοχατζόπουλου.

    Τελικά είναι και ο Καρατζαφέρης λαμόγιο, πουλημένο κορμί και όργανο ξένων συμφερόντων, επιζήμιων της Ελλάδος??

    Θα τρελαθούμε εδώ πέρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ , ΑΦΗΣΟΚΟΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΣΟΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.ΑΞΕΣΤΟΙ , ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ , ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΜΗ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ , ΑΦΗΣΟΚΟΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΣΟΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.ΑΞΕΣΤΟΙ , ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ , ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΜΗ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προτιμώ αυτούς που βρίζουν όταν θίγεται η τιμή τους παρά αυτούς που κρύβονται πίσω από την βουλευτική ασυλία και τους νόμους.

    Την κοινή αντίδραση του μέσου Ελληνα είχε ο Μειμαράκης.

    Να μας ζητήσει συγνώμη γιατί ;;

    Για το Καρατζαφερέικο των αδίστακτων λασπολόγων.

    Πριν δέκα μέρες ο αδερφός δεν κατηγορούσε τον Λιάπη ότι είχε 178.000.000 σε τράπεζες.

    Σοβαρά μιλάς τα σκουλήκια έτσι τα αντιμετωπίζεις.

    Απλά για το Λαgος ξεκίνησε το ξήλωμα του πουλόβερ.

    Ευτυχώς που ο μπολτιμπιντεράς έχει το σύνδρομο του γνήσιου φελού και ξεπερασε το μέτρο με το φούσκωμα στα μυαλά που του έκαναν το Σκαι και τα λοιπά μέσα ενημέρωσης.

    Ολοι της ΝΔ οφείλουν να μιλήσουν για πολλά που ξέρουν και σιωπούν από φόβο.

    Τιμή και δόξα στο Βαγγέλα Μεϊμαράκη.
    Μπράβο ρε βαγγέλαρε παλήκαρε, να αγιάσει το στόμα σου ρε παιδί.


    και για τις συμνότυφες τις κρυφοΛΑγΟυδίτσεΣ..

    Δημοσιογράφος: “Σας προβληματίζει η επιστολή Σημίτη” ;
    Θ. Πάγκαλος: “Δε γαμιέσαι πρωί πρωί”!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτοι κανουνε τους Μαγκες γιατι ξερουν οτικαποιοι θα τους χωρισουν, Ας ηταν καπου μονος του ας πουμε σε καμια Δραπετσωνα και θα σου ελεγα αν περναγαν οι Μαγκες του.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση