GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΥΤΑΝΕΣ...

Γράφει ο Gianapo http://saktsak.blogspot.com/2011/04/blog-post_1267.html Σήμερα θα μιλήσουμε για πουτάνες . Όμως όχι για πουτάνες της ...

Γράφει ο Gianapo
http://saktsak.blogspot.com/2011/04/blog-post_1267.html

Σήμερα θα μιλήσουμε για πουτάνες. Όμως όχι για πουτάνες της σειράς, ούτε για πουτάνες που η ζωή τις ανάγκασε να βγουν στο πεζοδρόμιο για βιοποριστικούς λόγους.
Οι δικές μου πουτάνες είναι στο δρόμο εκ γενετής. Αγαπούν τη δουλειά τους και την κάνουν με κέφι και ευχαρίστηση. Είναι θηλυκές αλλά και αρσενικές και καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο στον...
παγκόσμιο χάρτη της οικονομίας και της πολιτικής.
Είναι οι πουτάνες κράτη, οι πουτάνες ηγέτες, οι πουτάνες δικτάτορες, οι πουτάνες κερδοσκόποι, οι πουτάνες...
Αυτές οι πουτάνες δεν μας περιμένουν σαν πελάτες, έτοιμες να ανοίξουν τα πόδια τους σε όποιον καταβάλει το τίμημα. Είναι πουτάνες με ειδικές δεξιότητες και περιμένουν από εμάς να ανοίξουμε τα πόδια μας, ή στην ανάγκη μας τα ανοίγουν με το ζόρι και εισπράττουν για αμοιβή τους ότι τους καπνίσει, χρεώνοντας πανάκριβα τις υπηρεσίες τους που μας παρέχουν με το ζόρι.
Θάθελα να σας γνωρίσω μερικές από αυτές αλλά φοβάμαι. Είναι πουτάνες επικίνδυνες και πρέπει να προσέχω.
Όμως σας έχω εμπιστοσύνη και έτσι θα σας αποκαλύψω μερικές.
Και πρώτη -πρώτη και ακριβότερη η πουτάνα Αμερική που μας πηδάει από αέρος και θαλάσσης και μας χρεώνει τα έξοδα ( προφυλακτικά και βαζελίνη). Αν δεν το πιστεύετε θα σας το επιβεβαιώσουν οι Λίβυοι, οι Ιρακινοί, οι Γιουγκοσλάβοι, οι Αφγανοί και πολλοί άλλοι.
Κατόπιν έρχεται η πουτάνα Ευρώπη με τσατσά την Άγκελα Μέρκελ, που πηδάει σε συνεργασία με την πουτάνα Αμερική όποιον της καπνίσει χρεώνοντας μας ότι της αρέσει, αλλά δίνοντας το ανάλογο ποσοστό στην αρχιπουτάνα Αμερική για να τηρηθούν τα προσχήματα.
Άφησα για το τέλος την πουτάνα Ισραήλ που τη βρίσκει να πηδάει Παλαιστίνιους, αλλά και άλλους λαούς της γειτονιάς της, επιδεικνύοντας με καμάρι τα μεγάλα της προσόντα.
Όμως δεν στεναχωριέμαι. Όσο οι λαοί αφήνουν τους δικτατορίσκους πουτάνες να τους αρμέγουν τη ζωή, όσο οι λαοί ψηφοφόροι ψηφίζουν υπέρ της ατομικής τους ευημερίας αδιαφορώντας για τους άλλους, όσο κυκλοφορούμε με τη βαζελίνη στην τσέπη για να αποφύγουμε το τσούξιμο, όσο σκύβουμε και ανοίγουμε τα πόδια μας προσπαθώντας να βοηθήσουμε τη διείσδυση..
Είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Και δεν θεωρώ αντίσταση να απαλλαγούμε απ΄την βαζελίνη που κουβαλάμε πάνω μας.
Αντίσταση δεν είναι η άρνηση του σκυψίματος και η αδιαφορία.
Αντίσταση δεν είναι η άρνηση της πληρωμής για πηδήματα που μας επιβάλλουν.
Αντίσταση είναι η απαλλαγή μας από τις πουτάνες της εξουσίας.
Αντίσταση είναι να τις βάλουμε στη θέση τους.
Αντίσταση είναι να τους επιβάλουμε να μας παρέχουν τις υπηρεσίες που τους αρμόζει.
Αντίσταση είναι να τις καβαλάμε πριν μας καβαλήσουνε.

9 σχόλια

  1. Τελικα σαν ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ που εισαι καλα περνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΠΟΥΤΑΝΕΣ..."

    Σήμερα θα μιλήσουμε για πουτάνες. Όμως όχι για πουτάνες της σειράς, ούτε για πουτάνες που η ζωή τις ανάγκασε να βγουν στο πεζοδρόμιο για βιοποριστικούς λόγους.
    Οι δικές μου πουτάνες είναι στο δρόμο εκ γενετής. Αγαπούν τη δουλειά τους και την κάνουν με κέφι και ευχαρίστηση. Είναι θηλυκές αλλά και αρσενικές και καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο στον...παγκόσμιο χάρτη της οικονομίας και της πολιτικής.


    Αν είναι να γαμ@@@ την Ελλάδα, το κάνουν και τσάμπα:
    Η Δραγώνα άμισθη σύμβουλος του Πρόγραμματος "Εκπαίδευση Μουσουλμανοπαίδων"
    _______________________________
    Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, σε ερώτηση του που κατέθεσε στη Βουλή, έχει διατυπώσει ερωτηματικά για το πρόγραμμα Μουσουλμανοπαίδων στη Θράκη το οποίο όπως αναφέρει, από το 1997 έως το 2013 θα στοιχίσει συνολικά 27.245.000 ευρώ.

    Ο κ. Στυλιανίδης, στην ερώτησή του, σημείωνε ότι "μέχρι το 2007 επιστημονικά υπεύθυνες του όλου έργου εμφανίζονταν η κ. Άννα Φραγκουδάκη, κοινωνιολόγος της εκπαίδευσης, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Αθηνών και η κ. Θάλεια Δραγώνα κοινωνική ψυχολόγος, επίσης καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI LES RE SY, NA PIS POUTANA TIN MANNA SOU KAI TIN GIAGIA SOU OXI TIN AMERIKH POU SE TAIZI XARAMOFAI ELLINAKI TOU KERATA, POUTANA RINAI H MANNA SOU KOLOPOUTANAKI KOLOKOUMOUNA OXI H EUROPI POU SAS TAIZI XRONIA , POUTANA EINAI H MANNA SOU MALAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μαλακα γαμαει αμερικανικη πουτσα ο κωλος σου!
    (προς αρχιδοσυλλεκτη 7.23)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7,23 ...ΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ !

    ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΡΟΥΦΑ....ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Μλερκελ κάνει πολιτική για τη χώρα της και για το κόμμα της, σιγά μην ασχολείται με την Ελλάδα και με σένα που τη λες πουτάνα. Θα λέει κι αυτή εσένα πουτάνα ή πισω-ρουφήχτρα και πατσίσατε, αλλά αυτή μαζεύει το χρήμα κι εσύ (εμείς) είσαι χαμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μαλακα γαμαει αμερικανικη πουτσα ο κωλος σου!
    (προς αρχιδοσυλλεκτη 7.23)
    NAI MALAKA ELLINAKI SE GAMAME ME MEGALI, GIATI ESEIS DEN EXETE KOLOELLINAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΛΥΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ.ΕΙΜΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ.ΒΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΙΣΤΗΣ?ΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΡΟΥΦΙΞΕΙ,ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΡΟΥΦΙΧΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΗΤΟΙ 15,4% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!!!)
    ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ", ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση