GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Και ποια δεν έχει στριμώξει ο Ντομινίκ Στρος Καν;"...

Από το http://www.sigmalive.com/ Τα σεξουαλικά σκάνδαλα δεν είναι κάτι άγνωστο για τον σοσιαλιστή “DSK” όπως είναι γνωστός στη Γαλλία, ...

Από το http://www.sigmalive.com/
Τα σεξουαλικά σκάνδαλα δεν είναι κάτι άγνωστο για τον σοσιαλιστή “DSK” όπως είναι γνωστός στη Γαλλία, μόνο που αυτή τη φορά το παράκανε καθώς πλέον βαρύνεται με κακουργήματα.
 Η ερωτική ζωή του Ντομινίκ Στρος Καν ήρθε στο προσκήνιο πιο έντονα όταν ξέσπασε το 2008 το σκάνδαλο με υφιστάμενή του στο ΔΝΤ με την οποία είχε ανάρμοστη σχέση αν και παντρεμένος, χρησιμοποιώντας εμφανώς την επιρροή που του πρόσφερε η θέση του. Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ο έξαλλος σύζυγος της Πιρόσκα Νάγκι, ο οικονομολόγος Μάριο Μπλέχερ το κατηγορησε ότι αποπλάνησε τη γυναίκα του. 
 Πρόσφατα – και καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο πολιτικών αντιπάλων του – έγινε... στόχος ενός βιβλίου που υπογράφει συγγραφέας με το ψευδώνυμο “Κασσάνδρα”. Το βιβλίο ονομάζεται “Μυστικά ενός προεδρικού υποψηφίου” και περνά τον Ντομινίκ Στρος Καν “γενεές 14” καθώς περιγράφει όλα του τα ατοπήματα. 
 “Όπως όλα τα μεγάλα πολιτικά ζώα δυσκολεύεται να συγκρατήσει το εαυτό του” αναφέρει η συγγραφέας η οποία περιγράφει τον σοσιαλιστή πολιτικό ως “συνεχώς στο κυνήγι”. “Όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο – είτε καφέ είτε γραφείο, είτε ιδιωτικό χώρο – η πρακτική του είναι πάντα η ίδια. Σκανάρει το δωμάτιο για όμορφες γυναίκες και μόλις εντοπίσει τη λεία του τις “βομβαρδίζει” με γραπτά μηνύματα, τα οποία συνήθως ξεκινούν με τη φράση : “σε θέλω”, λέει η “Κασσάνδρα.
 Το 2007 δε σύμβουλος του Σαρκοζί που έψαχνε τα “άπλυτα” του πολιτικού αντιπάλου του γάλλου προέδρου είχε φωτογραφίες του Στρος Καν να φεύγει από παρισινό νάιτ κλαμπ γνωστό για “ανταλλαγή συντρόφων”. 
 Στο βιβλίο της “Κασσάνδρας” μιλούν επωνύμως διάφορες γυναίκες. Η συγγραφέας Τριστάν Μπανόν είχε πει ότι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει βία για να τον απωθήσει ενώ η ηθοποιός Ντανιέλ Εβενού είπε χαρακτηριστικά: “Ποιά δεν έχει στριμώξει ο Ντομινίκ Στρος Καν;”
 Οι Γάλλοι γενικώς είναι ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλοι σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των πολιτικών τους – είναι γνωστή η ιστορία με την εξώγαμη κόρη του Μιτεράν – ωστόσο αυτή τη φορά ο DSK το παρατράβηξε καθώς πλέον δε μιλάμε για φλερτ αλλά για απόπειρα βιασμού. 

2 σχόλια

  1. Τρίχες!...
    Λίγο να το σκεφτεί κανείς, δεν στέκει.
    Και δεν έχει καμιά σχέση με εξωσυζυγική σχέση!...
    Εμένα μου φαίνεται κακοστημένο και κακόγουστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιμέτωπος με πολυετή φυλάκιση ο Ντομινίκ Στρος Καν.

    ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ
    ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΚΑΙ ΟΙ 150 GAY ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ..
    ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ
    ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ
    ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ...ΤΟ ΒΙΑΣΤΗ,ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ.

    τα πρώτα συνθήματα..
    - Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ
    ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    - ΛΕ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ...ΛΕ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΜΑΣ..ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΜΙΑ.
    - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔυΝαΤοί...
    ....και λοιπά.

    Επίσης ο Παπουτσής με σκληρά λόγια
    κατηγόρησε την Αστυνομία της Ν.Υ.
    για έλλειμμα δημοκρατίας
    στον Παγκόσμιο Γαμιά και ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ.

    ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
    ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    MEGA-ANT1 στο μικρόφωνο η Μάγια Τσόλη.

    ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ...ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.
    ΗΔΗ ΞΑΜΟΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
    ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΗΜΑ,

    ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
    ΣΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΛΑΓΟΥ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ Κ Λ Υ Σ Μ Α....ΓΙΑ ΝΑ
    ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση