GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να, η ευκαιρία…

Του Κώστα Βονόρτα (Δημοσιογράφου) Το όραμα του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη είναι η ομάδα του Πειραιά κάποια στιγμή να μπο...

Του Κώστα Βονόρτα
(Δημοσιογράφου)
Το όραμα του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη είναι η ομάδα του Πειραιά κάποια στιγμή να μπορέσει να γίνει… Πόρτο!
Και φυσικά έχει όλα τα…προσόντα και τις προϋποθέσεις για να το πετύχει. Άλλωστε, η «ερυθρόλευκη» ομάδα είναι κάτι παραπάνω από υγιής και μόνο τα έσοδά της (δεν μιλάμε για οργάνωση κλπ.) αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Μόνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, τα προσδοκώμενα έσοδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να...
ανέλθουν στο ιλιγγιώδες - για τα ελληνικά δεδομένα – ποσό των 55 εκ. ευρώ! Χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδα από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και τις όποιες πωλήσεις – αποδεσμεύσεις (περίπου 10 εκ. ευρώ) παικτών.
Αναλυτικά, τα προσδοκώμενα έσοδα για το έτος 2011-12 που υπολογίζονται, τουλάχιστον, να μπουν στα ταμεία του συλλόγου, έχουν ως εξής: 25 εκ. ευρώ (μ.ο.) από το Τσάμπιονς Λιγκ, 11 εκ. ευρώ από τα εισιτήρια διαρκείας, 7 εκ. ευρώ από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων, 5 εκ. ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, 2,2 εκ. ευρώ από τους χορηγούς στη φανέλα, 1,2 εκ. ευρώ από την επιχορήγηση του Ο.Π.Α.Π., 1 εκ. ευρώ από τις διαφημιστικές πινακίδες και 350.000 ευρώ από τις εισπράξεις των φιλικών αγώνων.

5 σχόλια

  1. Ανύπαρκτε γλοιώδη δημοσιογράφε, τι θέλεις να πετύχεις με τον ύμνο σου στα ποδοσφαιρικά σκουπίδια; Ο Μαρινάκης είναι ένας κακομαθημένος, αγενής, βρομόστομος και θρασύς χουλιγκάνος, χωρίς τρόπους, ανατροφή και αρχές. Στο περιβόητο παιχνίδι του Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό το βρώμικο στόμα του έβγαζε κόπρανα. Εξέθεσε διεθνώς τη χώρα και το άθλημα. Τον σιχάθηκαν και τρόμαξαν οι γονείς που τα παιδιά τους πάνε στο γήπεδο. Μόνο οι αθλητικοί δικαστές, τα ανδρείκελα της ΕΠΟ και οι πανάσχετοι του υπουργείου αθλητισμού, δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα. Τα είδαμε και τα ακούσαμε αυτά που είπε και έκανε με τα ίδια τα μάτια και τα αυτιά μας, δεν μπορεί κανείς να μας βγάλει τρελούς, τυφλούς και κουφούς. Είναι απολύτως ακατάλληλο πρότυπο για τα εκατομμύρια παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Το Καραϊσκάκη είναι, όπως όλα σχεδόν τα ελληνικά γήπεδα, μια κτηνώδης αρένα, ένα σύγχρονο Κολοσσαίο, μέσα στο οποίο καταρρακώνονται ανθρώπινες και οικογενειακές αξίες. Ανάμεσα στους αγνούς φιλάθλους, που από αφέλεια και άγνοια κινδύνου εκτίθενται στην κτηνωδία, υπάρχουν και πολλοί υπάνθρωποι που βρίζουν ομαδικά μανάδες, συζύγους και παιδιά των αντιπάλων παιχτών. Αντί να χαρούν το παιχνίδι πηγαίνουν στο γήπεδο για να καταραστούν οικογένειες και να ευχηθούν τον θάνατο ανθρώπινων υπάρξεων. Οι περισσότερες ομάδες έχουν κτήνη οπαδούς σαν τον Ολυμπιακό. Τα αποβράσματα του Παναθηναϊκού έκοψαν με βαρελότο τα δάχτυλα της άτυχης υπαλλήλου σεκιούριτι. Οι νεάντερνταλ της ΑΕΚ χτύπησαν γυναικόπαιδα στον τελικό του κυπέλου. Το άλλο ανάγωγο ανδρείκελο, ο Αδαμίδης, πρόσβαλε για την πλάκα του ολόκληρο το Περιστέρι, μια γειτονιά 400.000 βιοπαλαιστών.
    Ο μοναδικός άνθρωπος του ποδοσφαίρου που κατήγγειλε τη μαφία και τα κτήνη που διαφεντεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι Δώνης, αυτός ο σπουδαίος και θαρραλέος προπονητής. Γι αυτό θα τον τιμωρήσουν, για να μην ξαναμιλήσει και να μην τολμήσει άλλος στο μέλλον να διαμαρτυρηθεί για τον βόθρο που μολύνει τα παιδιά μας και κατατρώει σαν σαράκι τη σαπισμένη ελληνική κοινωνία. Αντί να του κάνουν άγαλμα και να του δώσουν παράσημο, αντί να τον κάνουν υπουργό ή γενικό γραμματέα αθλητισμού, στη θέση των ανίδεων Γερουλάνων και Μπιτσαξήδων, θα τον εξοντώσουν γιατί έθιξε τα μαφιόζικα παχύδερμα που διοικούν τις ομάδες. Όσοι Έλληνες φίλαθλοι δεν έχουν προσβληθεί από τα μικρόβια και τη δυσωδία του ποδοσφαίρου δεν πρέπει ξαναπάνε στο γήπεδο. Να περιφραχτούν τα γήπεδα σαν το Κολοσσαίο της Ρώμης και να μπαίνουν μέσα όσα κτήνη θέλουν και να αλληλοεξοντώνονται. Τετράπαχοι παράγοντες, πρεζόνια, χουλιγκάνοι, διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι, διεφθαρμένοι διαιτητές, αριβίστες πολιτικοί… Η αστυνομία να μην ξαναμπεί σε γήπεδο, ούτε το ΕΚΑΒ. Μόνα τους τα γουρούνια, να σκοτώνονται αβοήθητα, μήπως ξεβρομίσει από μερικούς ο τόπος. Ούτε οι φυσιολογικοί παίχτες να παίζουν στα γήπεδα, μόνο μερικοί εθισμένοι στη βία σαν τον Τοροσίδη να μείνουν στην αρένα, για να ρίχνουν κουτουλιές, να γρονθοκοπούνται και να σπάει ο ένας τα πόδια του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρεμα ρε περίεργε. Σήμερα πήρες το Tavor σου; Ή πάλι το ξέχασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΗΤΟΙ 15,4% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!!!)
    ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ", ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ύποπτα Πράγματα.....
    Όλοι γνωρίζουν πως ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς εργάζεται στο τμήμα scouting του Ολυμπιακού.

    Επίσης όλοι γνωρίζουν πως κάνει πολλά ταξίδια για να βλέπει πιθανούς μεταγραφικούς στόχους ή ανίχνευση ποδοσφαιρικών ταλέντων.

    Η απορία μου είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΟ: - Διάολε - Πως γίνεται να βρίσκει απίστευτες περιπτώσεις,να δίνει τις εκθέσεις του στην διοίκηση του Ολυμπιακού και στο φινάλε να ακούμε πως η Πόρτο απέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες τους παίχτες;


    Έχω μεγάλη απορία να δω τι ακριβώς θα γίνει με την περίπτωση του Γάλλου Μεϊτε(17 χρονών) ο οποίος βγάζει μάτια αυτή τη στιγμή.Ο Μπαρμπαλιάς τον είχε προτείνει στον Ολυμπιακό τον χειμώνα(είχε κάνει 5 ταξίδια ΜΟΝΟ για τον πιτσιρικά, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε τον Δεκέμβριο). Τώρα ξανακάνει ταξίδι......Η τιμή του όμως κύριοι του Ολυμπιακού ανεβαίνει..... μετά τις εμφανίσεις του τον τελευταίο μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση