GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εισαγωγή υποψηφίων στις Στρατιωτικές Σχολές...

Γράφει ο Αντιναύαρχος ε.α. Β. Μαρτζούκος Π.Ν. , Επίτιμος Διοικητής Σ.Ν.Δ. Από armyalert.blogspot.com (Να υποθέσουμε ότι είναι επικο...

Γράφει ο Αντιναύαρχος ε.α.
Β. Μαρτζούκος Π.Ν.,
Επίτιμος Διοικητής Σ.Ν.Δ.
Από armyalert.blogspot.com
(Να υποθέσουμε ότι είναι επικοινωνιακό κόλπο της ΝΔ και δεν έχει διευκρινήσει ακόμη ότι οι εξετάσεις θα γίνονται με το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων; Σε μία αποκλειστική δέσμη για ΑΣΕΙ για παράδειγμα)

Πρόσφατα η Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.) υιοθέτησε επισήμως την άποψη ότι οι εξετάσεις των υποψηφίων για τις στρατιωτικές σχολές, θα πρέπει να διαχωρισθούν από το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων και να επανέλθουν στο παλαιό καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο ο υποψήφιος διαγωνίζετο αποκλειστικά σε μία ή περισσότερες στρατιωτικές σχολές της προτιμήσεώς του. Ο κύριος λόγος που επικαλείται η Ν.Δ. για την εν λόγω αλλαγή είναι η εξάλειψη της περιπτώσεως να ακολουθήσει κάποιος το λειτούργημα του στρατιωτικού από τυχαία συγκυρία (π.χ. πρώτη επιλογή «Μ.Μ.Ε.» και εικοστή επιλογή «στρατιωτικός»), δεδομένου ότι η ανταπόκριση στις ιδιαίτερες συνθήκες των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.), απαιτεί προθύμους και συνειδητοποιημένους υποψηφίους οι οποίοι επιλέγουν αποκλειστικά την στρατιωτική σταδιοδρομία.
Παρά το γεγονός ότι με το τρέχον σύστημα, το πρόβλημα...
της εισαγωγής υποψηφίων σε στρατιωτικές σχολές, των οποίων η πραγματική επιθυμία δεν ήταν αρχικά αυτή, είναι υπαρκτό, θεωρώ την θέση της Ν.Δ. ατυχή και επιζήμια για τις Ε.Δ.. Εάν τα κίνητρα του πολιτικού αυτού κόμματος για την βέλτιστη επιλογή του προσωπικού των Ε.Δ. ήταν αγνά, θα αρκούσε να προτείνει ένα είδος βαθμολογικού «bonus», για τους υποψηφίους οι οποίοι θα εδήλωναν την στρατιωτική σχολή ως πρώτη τους επιλογή, πάντοτε όμως εντός του πλαισίου των πανελληνίων εξετάσεων οι οποίες, παρά τις κατά καιρούς παρεκτροπές, αποτελούν έναν από τους ελάχιστους αδιάβλητους θεσμούς κύρους που έχουν απομείνει στην χώρα μας και χαίρουν της πανελληνίου εκτιμήσεως. Το τρέχον σύστημα εξετάσεων εξασφαλίζει τουλάχιστον την εισαγωγή υποψηφίων υψηλών επιδόσεων και υψηλής διανοητικής στάθμης κατά αξιοκρατικό τρόπο. Η εικασία μου ότι η θέση της Ν.Δ. ενέχει μικροκομματικά κίνητρα ενώ ζημιώνει ακουσίως ή εκουσίως τις Ε.Δ., βασίζεται στην εμπειρία του παρελθόντος την οποία οι παλαιότεροι Αξιωματικοί έχουμε βιώσει και την οποία μεταφέρω εδώ συνοπτικά.

Με το παλαιό σύστημα εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, σε κάθε τάξη νεοεισαγομένων (τουλάχιστον στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων), υπήρχε μικρό (ευτυχώς) ποσοστό μαθητών οι οποίοι είχαν προφανώς εισαχθεί πλαγίως και παρ’ αξίαν, αφού οι επιδόσεις τους υστερούσαν καταφανώς έναντι του μέσου όρου των συμμαθητών τους και δεν είναι καθόλου βέβαιον ότι επιθυμούσαν διακαώς την στρατιωτική σταδιοδρομία. Ορισμένοι εξ αυτών, σταδιοδρόμησαν αξιοπρεπώς και αγάπησαν τον κλάδο των Ε.Δ. που υπηρετούσαν. Το μεγαλύτερο εν τούτοις ποσοστό εκ των παρ’ αξίαν εισαχθέντων εξελίχθηκε σε ανεπαρκείς αξιωματικούς, δεδομένης και της πεπερασμένης διανοητικής των ικανότητος. Την ανεπάρκειά των αυτήν φρόντισαν να την συμπληρώνουν με εκδουλεύσεις κομματικής αφοσιώσεως, αφού η αξιοκρατική ανέλιξή των στην ιεραρχία ήταν αδύνατη. Το κομματικό σύστημα, ανεξαρτήτως χρώματος, αξιοποιεί επί σειρά ετών, δίχως τύψεις και αναστολές, τους μετρίους ή και ανεπαρκείς αυτούς αξιωματικούς σε σημαντικές θέσεις εμπιστοσύνης προκειμένου αυτοί να εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα (μάτια και αυτιά του κόμματος σε θέσεις κλειδιά, ρουσφέτια, οσφυοκαμψίες, ανοχή και εξυπηρέτηση κομματικών αναξιοκρατικών παρεμβάσεων σε τοποθετήσεις, προαγωγές, αποστρατείες, προμήθειες κ.λ.π.). Η κομματική παρασκηνιακή εμπλοκή εν ενεργεία στρατιωτικών αντί να κολάζεται άμεσα και ριζικά, ως ευθέως αντικειμένη στην στρατιωτική δεοντολογία, καθώς και τις στρατιωτικές αξίες και αρετές, αυτή επιβραβεύεται προκλητικά και μάλιστα σε βάρος των αρίστων και αξιοπρεπών στελεχών των Ε.Δ. τα οποία δεν καταδέχονται να κτυπήσουν κομματικές θύρες και επιμένουν να αξιολογηθούν αμερόληπτα, βάσει των πεπραγμένων τους.

Αποτέλεσμα του ανωτέρω φαινομένου είναι η πτώση του ηθικού των στελεχών των Ε.Δ. και η διάχυση του δηλητηριώδους μηνύματος στους νέους αξιωματικούς, ότι το κλειδί της επιτυχίας δεν είναι η καταξίωση μέσω του μόχθου αλλά μέσω των δημοσίων σχέσεων και της κομματικής υποταγής. Είναι επιπλέον γνωστό ότι ο μέτριος, συμβιβασμένος και κομματισμένος προϊστάμενος δεν ανέχεται αρίστους, υπερήφανους, αξιοπρεπείς και ακομμάτιστους υφισταμένους οι οποίοι με την στάση τους, του θυμίζουν διαρκώς την δική του μιζέρια. Κατά συνέπεια η αναξιοκρατία αποκτά πλοκάμια και κλονίζει τον ιστό των Ε.Δ..

Κατά την προσωπική μου άποψη, η επιστροφή στο παλαιό σύστημα εισαγωγής υποψηφίων στις στρατιωτικές σχολές, την οποία υποστηρίζει η Ν.Δ., θα ανοίξει διάπλατα τις θύρες για την εισαγωγή κομματικών παιδιών, κακομαθημένων τέκνων επωνύμων με πολιτικές προσβάσεις τα οποία χρειάζονται απλώς έναν αυτοπροσδιοριστικό τίτλο, τέκνων ματαιόδοξων στρατιωτικών επιθυμούντων την πάση θυσία συνέχιση της οικογενειακής στρατιωτικής παραδόσεως κ.ο.κ., εις βάρος της ήδη τρωθείσης μαχητικής ικανότητος των Ε.Δ.. Οι περισσότεροι εισαγόμενοι με την μεθόδευση αυτή θα αποτελέσουν αργότερα τους συνεχιστές και φορείς της κομματικής αλώσεως και μειώσεως της μαχητικής ικανότητος των Ε.Δ..

Επί τέλους η διαλαλούμενη υπευθυνότης των κομμάτων θα πρέπει κάποτε να μετουσιωθεί σε πράξη και το εθνικό κεφάλαιο των Ε.Δ., το οποίο δεν συντηρείται με κομματικά χρήματα αλλά με το υστέρημα του λαού μας, σε δυσχερείς οικονομικές συγκυρίες για την χώρα μας, θα πρέπει να μείνει εκτός των πελατειακών κομματικών σκοπιμοτήτων, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποτρεπτική του ικανότητα.
Αντιναύαρχος ε.α. Β. Μαρτζούκος Π.Ν.
Επίτιμος Διοικητής Σ.Ν.Δ.

10 σχόλια

  1. Εννοείται ότι άμα βγάλουν τις Εξετάσεις Στρατ. Σχολών η κατάσταση θα χειροτερέψει και μόνο αξιοκρατική
    δεν θα είναι.
    Το ρουσφέτι θα πάει σύννεφο.
    Τα υπόλοιπα είναι λόγια.

    Απλώς η ΝΔ προσπαθεί με διάφορα τέτοια κόλπα να αναθερμάνει τις σχέσεις της με τους Στρατιωτικούς σε βάρους όμως των υπολοίπων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια χρονιά πρώτη και με διαφορά η ΔΑΠ και οι νταβατζήδες μούγγα.......


    Άνοδος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 4,5% στο 40%
    -Πτώση ΠΑΣΠ 4,6% στο 26%
    -Η ΔΑΠ η μόνη παράταξη που πήρε περισσότερους ψήφους από πέρσι!!!

    Εννοείται ότι δεν θα ακούσετε ούτε θα δείτε αποτελέσματα από το μεγαλύτερο γκάλοπ που γίνεται κάθε χρόνο στο πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας, τους φοιτητές. Και αν ακούσετε κάτι θα είναι σαν αυτό που έγραψε χθες το ΑΠΕ του πρασινοφρουρού Μάτσικα: "Για άλλη μια φορά οι φοιτητικές παρατάξεις δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα"... ναι ρε στόκε, δίνουν διαφορετικά νούμερα αλλά αμφισβητεί κανείς ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι πρώτη με πάνω από 10% διαφορά απ' την ΠΑΣΠ;

    Αμφισβητεί κανείς ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανάβασε τις δυνάμεις της κατά 4-5%; Αμφισβητεί κανείς ότι η ΠΑΣΠ έπεσε κάτω απ' το 30%; Αμφισβητεί κανείς ότι η ΠΑΣΠ έχασε 4%; Και όλα αυτά για τα ΑΕΙ, γιατί για τα ΑΤΕΙ δεν το συζητάμε ότι εκεί η ΔΑΠ πήρε πάνω από 50%...

    Αμφισβητεί κανείς λοιπόν ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε τον πούλο και για αυτό όλοι οι νταβατζήδες μουγγάθηκαν και μιλάνε για διαφορετικά αποτελέσματα, μειωμένη συμμετοχή κ.λπ παπαριές... την ίδια ώρα που προετοιμάζουν να μας δείξουν γκάλοπ των 1000 ατόμων;

    Δείτε και τα αποτελέσματα όπως τα δίνουν οι αναρχοαυτόνομοι για να μη λέτε ότι είναι πειραγμένα από τη ΔΑΠ που δίνει τα δικά της εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ματα τα προτυπα

    ξαναγυριζουμε
    στο αλλο χουντικο συστημα για τις στρατιωτικες σχολες!!

    εχει παρει κατηφορα το πασοκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ...46 ΧΡΟΝΩΝ, ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΤΕ, ΜΠΗΚΑ ΕΒΔΟΜΟΣ [7] ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΧΟΛΗ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ , - ΥΠΟΘΕΤΩ, ΤΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ 'ΔΕΞΙΟΣ', - ΔΗΛ. ΕΓΩ ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΤΟΤΕ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ...!
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΕΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΑΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ, ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΛΙΓΟ ..ΑΝΑΡΧΙΚΗ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ,- ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ; ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ Π.Χ. ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΕΓΑΤΑ Η ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ; Η ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ; ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ.

    ΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΑ Ο κ. ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΝΑ , Η ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κε ΝΑΥΑΡΧΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ.ΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑΛΙΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ Ε.Δ.

    Υ.Γ.ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΘΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΣΕΒΑΣΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μου Ναύαρχε που δεν με ξέρεις και δεν σε γνωρίζω....

    Ειμαι πατέρας δυο παιδιών που σταδιοδρομούν στις ένοπλες δυνάμεις.

    Το ισχύον συστημα εισαγωγής στις ΑΣΣΑ και ΑΑΣΥ ειναι το μόνο πιο αξιόπιστο σύστημα εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές παρόλο που έχει τις αδυναμίες του.

    Δεν συμφωνώ μαζί σου οτι πρέπει να γίνουν αλλαγές όπως αυτές που προτείνεις γιατι οι μη προνομοιούχοι γονείς δεν θα είχαν ποτέ την χαρά να βιώσουν την επιτυχία των παιδιών τους στις στρατιωτικές σχολές.

    Θα περνάτε μόνο τα δικά σας παιδιά (των στρατιωτικών δηλαδή και των ημετέρων) και για όλους εμάς τους υπολοίπους το μαυρο σκοτάδι...

    οχι φιλε κ. Ναύαρχε...ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...ο ολοκληρωτισμός των απόψεών σου δεν με αγγίζει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παπούλη και γω μαζί σου...να περάσουμε από τα λόγια στην πράξη !!!
    Εμπρός λοιπόν να δώσει η εκκλησία όλη την εκκλησιαστική της περιουσία να ξεχρεωθούμε...και μετα να υπάρξει ανάπτυξη και πρόοδος !!!
    Μπράβο παπούλη...αυτό προφανώς εννοείς με την ανάρτησή σου και ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!
    Αντε λοιπόν να μαζέψουμε υπογραφές για να ανατρέψουμε το άρρωστο πολιτικό σύστημα ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και να φτιάξουμε ένα νεο πολιτικοθρησκευτικό σύστημα .
    ΝΑΙ ΠΑΠΟΥΛΗ ...ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με λίγα λόγια.. ζήτω το ΡΟΥΣΦΕΤΙ!!!

    Δηλαδή δε μας πειράζει αν ένας υποψήφιος καταλήξει αντί για Ιατρική στο ΤΕΙ αισθητικής που είναι στην ίδια δέσμη.. τα καημένα τα παιδιά των στρατιωτικών σχολών τους πείραξαν!

    Όσο για το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων, αν πραγματικά σας ενδιέφερε ΔΕ θα κόβατε τους μισθούς σε μισθούς πείνας, ΔΕ θα τους βάζατε να δουλεύουν δωρεάν ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ το χρόνο μέσω υπηρεσιών και λοιπών υποχρεώσεων!

    Το μόνο που σας νοιάζει είναι να κάνετε το στρατό όπως παλιά .. ένα χώρο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!

    Σας πονάει που υπάρχουν δημοκρατικοί και προοδευτικοί άνθρωποι μέσα!
    Και φυσικά οι εν ενεργεία και εν αποστρατεία ετοιμάζονται να συνυπογράψουν αυτο το αίσχος με αντάλλαγμα το βόλεμα των δικών τους παιδιών!

    Κάποιος να τους σταματήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλλη μια μαλακια της Διαμαντοπουλου Αννας που ειναι κορη χουντικου και οχι κομουνιστη αποτι φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κε ΝΑΥΑΡΧΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ.ΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑΛΙΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ Ε.Δ.

    Υ.Γ.ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΘΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΡΧΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΣΕΒΑΣΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση