GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδώ και πολλές μέρες "συζητείται" το δημοψήφισμα...

Από τις 14  Μαΐου είχε γίνει η πρώτη αποκάλυψη... Από το http://attikipress.gr/politiki/mikroskopio/1533-dimopsifisma   Σάββατο,...

Από τις 14  Μαΐου
είχε γίνει η πρώτη αποκάλυψη...
 Σάββατο, 14 Μάιος 2011

 Ένα άλλο σενάριο, που ακούγεται επίσης, υποστηρίζει ότι, αν τα νέα μέτρα δεν ψηφιστούν και από την αντιπολίτευση, αλλά μόνο από την κυβερνητική πλειοψηφία, τότε μπορεί να έχουμε κι άλλη κίνηση. Να ζητήσει την επικύρωσή τους ο πρωθυπουργός με δημοψήφισμα. Μια κίνηση υψηλού ρίσκου μεν, που όμως με τα κατάλληλα διλήμματα εκτιμάται ότι μπορεί να αποδειχθεί λυτρωτική από πολιτικής πλευράς για την κυβέρνηση.

11 σχόλια

  1. ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν,
    εσύ πού εκτιμάς στίς 2 τελευταίες
    αράδες σου....
    ///////////////////////////////
    αποδειχθεί λυτρωτική από πολιτικής πλευράς για την κυβέρνηση.
    ///////////////////////////////
    είσαι εντεταλμένος ή τυμβορύχος.
    Γμτ πρέπει νά δώ τά play off.
    Aναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΠΑΡ'ΤΗ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ,
    ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ" !

    ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    Σε μεγάλο αντικυβερνητικό συλλαλητήριο εξελίσσεται η διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή. Περισσότεροι από 30.000 πολίτες τώρα συμμετέχουν, άλλοι σιωπηλά και άλλοι με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του Μνημονίου.

    Το...κυρίαρχο σύνθημα το "κλέφτες - κλέφτες" και το "παρ'τη Μάργκαρετ και μπρος, δεν σε θέλει ο λαός", "όχι στη νέα κατοχή" κλπ !

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένταση ούτε... προβλήματα στον χώρο της συγκέντρωσης.
    Όλα κυλούν ομαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ:

    "ΑΦΟΥ κ. ΣΑΜΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΦΟΥΝΤΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ- ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΝΙΓΕΙ??

    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΛΙ.

    ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ- ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ- ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ- ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ- ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ...

    ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΑ ΣΑΠΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο , το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ζητήσουν απο τον Αμερικανό πράκτορα, να βγεί απο το Μαξίμου και να επισκευθεί τη συγκέντρωση, δήθεν για να απευθύνει χαιρετισμό (να αναγνώσει χαιρετισμό, γιατί όλα του τα γράφουν και τα διαβάζει).
    Και μόλις φθάσει, να τον πιάσουν και να τον κρεμάσουν σε τσιγκέλι, απο το λαρύγγι.
    Για να ησυχάσει ο ντουνιάς και να γλυτώσει η Ελλάδα κι ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η έννοια της αλητείας βρίσκει την υλοποίησή της στους δημοσιοπατέρες και συνδικαλιστικοπατέρες των ιδιωτικών και δημόσιων φορέων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την εποχή της μεταπολίτευσης, τότε που μετά την πτώση της χούντας ο λαός γεμάτος οράματα και ελπίδες ότι πλέον ή μαύρη σελίδα της δικτατορίας έκλεισε και μια νέα λαμπρή σελίδα δημοκρατίας άνοιγε επιτέλους και ψήφιζε μετά από επτά δύσκολα χρόνια δημοκρατικά, από εκείνη την εποχή και εντεύθεν η Ελλάδα είχε την τύχη ή μάλλον την ατυχία να κυβερνηθεί από μικρούς ανίκανους υστερόβουλους πολιτικούς, παραδομένους στο ντόπιο και ξένο συμφέρον. Μοναδική τους φιλοδοξία και επιδίωξη ήταν το προσωπικό όφελος και ο γρήγορος πλουτισμός τους από την μία και το κομματικό συμφέρον από την άλλη, μένοντας γαντζωμένοι με νύχια και με δόντια στην εξουσία για να έχουν την ευχέρεια να πλουτίζουν εξαπατώντας τον λαό.
    Όλα αυτά τα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τέτοιους ανίκανους πολιτικούς που ελάχιστα αγάπησαν τον τόπο και το λαό του που ήταν ικανοί μόνο να εξαπατούν, να ληστεύουν τα δημόσια ταμεία, να ρουσφετολογούν γεμίζοντας ασφυκτικά τις δημόσιες υπηρεσίες με τα… δικά τους παιδιά εξασφαλίζοντας την εκλογική τους πελατεία, να ξεπουλιούνται σε ξένα συμφέροντα αντί πινακίου φακής, να παραμυθιάζουν προεκλογικά τον κόσμο με ασύστολα ψεύδη και να ψηφίζουν νόμους που τους προστάτευαν και εγγυούνταν την ατιμωρησία τους, να υπακούουν τυφλά και άκριτα στα κελεύσματα του μεγάλου κεφαλαίου και κείνων που ήθελαν την χώρα μικρή, αδύναμη και ανυπόληπτη για να προωθήσουν τα ανομολόγητα σχέδια τους, έφτασαν την Ελλάδα στο οικτρό σημερινό κατάντημα.
    Το περίεργο είναι ότι ενώ τα έβλεπε και τα αισθάνονταν ο λαός όλα αυτά εξακολουθούσε να ψηφίζει και να αναδεικνύει σε θέσεις εξουσίας τα ίδια και τα ίδια ανίκανα και υστερόβουλα άτομα που τον είχαν κατ’ εξακολούθηση εξαπατήσει . Βολεμένοι μες στην επίπλαστη ευημερία που του είχαν δημιουργήσει, ευημερία ψεύτικη με ξένα δανικά χρήματα, δεν αντιδρούσε ζώντας σε ένα ψεύτικο όνειρο, μια εικονική πραγματικότητα.
    Και καλά ο λαός…. Οι πνευματικοί άνθρωποι, τα φωτισμένα μυαλά της διανόησης του πνεύματος και της επιστήμης δεν τα έβλεπαν όλα αυτά? Καμία φωνή δεν ακούστηκε να προειδοποιήσει τον τυφλωμένο λαό … Ε κόσμε, για πού τραβάς ο δρόμος σου οδηγεί κατευθείαν στον γκρεμό και την άβυσσο… Τίποτε, τσιμουδιά.
    Βολεμένοι και αυτοί μπουκωμένοι από γενναίους μισθούς και μίζες, θαμπωμένοι από οφίτσια και τενεκεδένια παράσημα, σιωπούσαν μες τον μικρόκοσμο τους στο μίζερο και προδοτικό κατεστημένο που τους περιέβαλε και τους προστάτευε, το ίδιο ανίκανοι, εξ ίσου ψεύτικοι και υστερόβουλοι με τους πολιτικούς προϊσταμένους τους.
    Τώρα φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού. Ήταν σίγουρο ότι αυτό θα γινότανε κάποτε. Ο δρόμος αυτός δεν μπορούσε να οδηγήσει πουθενά αλλού.
    Τώρα ο κόσμος μουδιασμένος, σαστισμένος, αγανακτισμένος, έχει κληθεί για ακόμη μία φορά να πληρώσει τα σπασμένα, συνεχίζοντας να μην αντιδρά, εξακολουθώντας να ελπίζει και να πιστεύει στα χοντροκομμένα ψεύδη των πολιτικών. ελπίζοντας τι αλήθεια?
    Οι πολιτικοί περισσότερο ανίκανοι υστερόβουλοι και ξεπουλημένοι εξακολουθούν, ελέω ημών, να μας εξαπατούν θρασύτατα πλέον. Μένοντας ατιμώρητοι και ασύδοτοι.
    Και οι πνευματικός κόσμος οι άνθρωποι της διανόησης, τα φωτισμένα μυαλά της τέχνης και των επιστημών, εξακολουθούν αναίσχυντα να σιωπούν περιφρουρώντας τα κεκτημένα τους.
    Άξιος ο μισθός μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δύσκολα τα πράγματα πατέρα...

    “Λαέ πεινάς γιατί τους προσκυνάς” λένε όλο και περισσότεροι... και το χοντρένουν και λίγο....
    ο λαός απαιτεί...

    ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΑΜΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ...ΓΡΗΓΟΡΑ.............πατέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ...

    1. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    2. ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

    3. ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.

    4. ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    5. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ.

    6. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ.

    7. ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ '75, ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    8. ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο.

    9. ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.


    ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ, ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΕΙΝΑΙ "ΑΝΟΙΧΤΟΣ" ΣΤΑ "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ"
    (ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!)
    ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΥΠΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,
    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ,
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ
    ...... ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ...

    ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,
    ... ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ... ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε και!!!
    Αφού δεν έχει γίνει το κτηματολόγιο.
    Αφού δεν έχει απελευθερωθεί ακόμη η ενέργεια.
    Αφού η ΔΕΗ και η ΔΕΣΜΗΕ παίζει κρυφτούλι με την ΠΑΣΕΓΕΣ.
    Αφού ο Καλλικράτης για το μόνο που ενδιαφέρεται, είναι η κατοχύρωση των θέσεων των υμετέρων.
    Αφού η Ελλάδα μας και η βόρειος Κορέα είναι τα μόνα κράτη, που το δημόσιο είναι ελκυστικότερο από τον ιδιωτικό τομέα.
    Αφού δεν έχουν προσδιορίσει τις χρήσεις γης.
    Αφού δεν φτιάχνουν πολεοδομικά σχέδια.
    Αφού δεν εφαρμόζουν πρακτικές αειφορίας.
    Αφού δεν μας αφήνουν οι γνωστές οικογένειες, να εφαρμόσουμε ΑΠΕ, για να πουλούν τα εισαγόμενα καύσιμα, που ποσοστιαία κερδίζουν από τις αντλήσεις και την επεξεργασία τους, σε άλλα κράτη.

    Αφού το καλλιεργητικό μητρώο δεν είναι αντικειμενικό, με αποτέλεσμα τις επιδοτήσεις να τις παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και όχι οι πραγματικοί αγρότες.
    Αφού το δημόσιο αντί να είναι παραγωγικό και να προετοιμάζουν άδειες για επιχειρηματικές εφαρμογές εμποδίζουν, όσους φιλόκαλα θέλουν να επενδύουν.
    Αφού τα παιδιά μας πεθαίνουν από ναρκωτικά, για να ρευστοποιούν την πρέζα τους οι ταλιμπάν.
    Αφού τα υποκατάστατα που σε όλα τα άλλα κράτη, τα δίνουν επιστήμονες εξειδικευμένοι εδώ τους το απαγορεύουν, για να επωφελούνται τα μεταπρατικά.
    Αφού τα επιδόματα τα παίρνουν οι έχοντες διασυνδέσεις και όχι οι έχοντες την ανάγκη.
    Αφού δεν υπάρχει ευελιξία με ασφάλεια στην εργασία.
    Αφού δεν υπολογίζουν στους άνεργους, τους ελεύθερους επαγγελματίες παρά μόνο όσους έχουν ένσημα στο ΙΚΑ.
    Αφού πληρώνει τα ίδια ένσημα ένας καθηγητής που κάνει λίγες ώρες μάθημα με τους ιδιοκτήτες μονοπωλιακών αλυσίδων, σε αντίθεση με όλον τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο που είναι ποσοστιαία επί των εισπράξεων.
    Αφού δεν υπάρχει εγγύησης κατώτερου εισοδήματος.
    Αφού δεν γίνεται κουβέντα για την απλή αναλογική ούτε καν στην Τ.Α. και μου χρεώνουν τους πολιτικούς, ότι μου αξίζουν.
    Κλπ κλπ, για να μη σας κουράζω.
    Την δική μου χαμένη ζωή ποιος θα μου την δώσει πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση