GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Μήπως έχεις ακούσει αν μετά τον Αλογοσκούφη έρχεται και η δική μου σειρά; Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Μήπως έχεις ακούσει αν μετά τον Αλογοσκούφη έρχεται και η δική μου σειρά;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

8 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ,

    ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ,

    ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,

    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΥΦΟ ΔΙΚΕ ΜΟΥ,

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 100%

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Θα μπορούσε να λέει..."
    Στις κρίσεις βγαίνουν τα πολλά λεφτά..

    Η χαρά του μεσάζοντα και η χαρά του Investment Banking στην Δανία του Νότου υπό τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου

    Γιατί;

    Παράδειγμα Τράπεζα Ελληνική Τάδε. Γιατί έκανε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου; Τι είπαν; μπλα μπλα ενδυνάμωση!, εμπιστοσύνη!, ασφάλεια!, επέκταση!, κλπ

    Τι βαθμολογία είχε η Τράπεζα στο κρας τεστ; Είχε ελάχιστο στα Κεφάλαια Tier1 στο 6%, οπότε ΕΠΡΕΠΕ ΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ !

    Ποιοι ήταν μερικοί απ τους Αναδόχους; Βarclays, Goldman Sachs, Credit Suisse.

    ΠΟΣΑ έβγαλαν; περί τα 45 εκ Ευρώ !!!!

    Ο πανικός έχει φέρει και τεράστιο ανταγωνισμό στους μεσάζοντες !!

    Δηλώσεις ( Dirk Hoffmann-Becking, a London- based analyst at Sanford C. Bernstein Ltd. “We have more competitors in the capital markets than before the crisis.” )

    χαχαααα

    Ποιοί συμβουλεύουν την Ελληνική Κυβέρνηση στην αναδιοργάνωση του Τραπεζικού συστήματος και της συμμετοχής του Δημοσίου σε αυτές;

    Η Deutche Bank, η HSBC και η Lazard.. φυσικά με το αζημίωτο !!!

    Τα κοράκια αναμένουν ΤΤ και ΑΤΕ να ορμήξουν, μόλις οι “σύμβουλοι” είναι έτοιμοι !!!

    Αναμένουν πως και πώς να πάρουν αμοιβές συμβουλών για την αγοραπωλησία.

    π.χ. Εθνική και πώληση συμμετοχών σε Finansebank ( 1Δις ) , υπολογίζουν αμοιβές 30 εκ Ευρώ !!!! σε αυτά να προσθέσουμε και τις αμοιβές αύξησης ΜΚ 1.8 δις και έκαναν ταμείο οι Ανάδοχοι και οι Σύμβουλοι.

    Σε συμφωνία για την πώληση του 70% της πολωνικής θυγατρικής της Polbank στην αυστριακή Raiffeisen έναντι 490 εκατ. ευρώ ήλθε η Eurobank EFG. Το ποσό που θα αντληθεί θα στηρίξει την κεφαλαιακή επάρκεια του ελληνικού τραπεζικού ομίλου.
    Σύμβουλος Eurobank οι Rothschild και των Αυστριακών η Deutche Bank!! Όλοι με το αζημίωτο !

    Έχει πέσει και πείνα κλπ στο Χρηματιστήριο.. τα Ομολογιακά και τα Δάνεια Το 2010 ήταν 79 Δις από 98 δις το 2009!

    Ενώ, αυξήθηκαν οι εξαγορές σε 7Δις το 2010 από 4δις το 2009.

    Από τα παραπάνω θέλω να καταλάβετε ότι στις κρίσεις βγαίνουν πολλά λεφτά αλλά υπάρχει και μεγάλος ανταγωνισμός !!!

    Μην βλέπουμε το δάχτυλο που δείχνει Ιδιωτικοποιήσεις 50δις… Το δάσος είναι στις αμοιβές Συμβούλων και Αναδόχων με ανάθεση σε τεράστιο ανταγωνισμό!!! Οξύμωρο;

    Οι μίζες δεν βγαίνουν από τους Επενδυτές!!! αλλά από τους επιλεγμένους ενδιάμεσους !!!

    Στην δική μας κρίση θα βγουν πολλά λεφτά!! και έχουν βγει ήδη πάρα πολλά λεφτά. Δεν μιλάω με τεχνικούς όρους για να συνενοούμαστε.

    Για τους κερδοσκόπους που μας διαβάζουν, ένα έχω να πώ: Λογιστικές Εγγραφές MONO!! στα STRIPS των ομολόγων μας, με next day closing. Financial Innovation.


    Θα μου πείς βέβαια.....
    Ποια Δανία του Νότου ;;;
    Λίβανο της δύσης μας κατάντησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά :
    οι ξένοι, με όχημα την πασοκική λαίλαπα της παρελθούσας 30ετίας που καταχρέωσε τη χώρα, έρχονται να πάρουν κατ’ αρχήν κοψοχρονιά όποια αξιόλογη ελληνική δημόσια περιουσία και κατόπιν, με τους Έλληνες βαθμιαία εξαθλιωνόμενους, και τα αξιόλογα ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία σε τιμές ευκαιρίας.

    Όπως ένα χρεωμένο άτομο χάνει περιουσία και ελευθερία.

    Διευκρίνηση, για να μην παρεξηγούμαστε : οι ξένοι δεν είναι οι “κακοί” (ή οι μόνοι “κακοί”) του έργου, απλώς εκμεταλλεύονται την περίσταση – είναι πολλά τα λεφτά Άρη.


    Με κάθε τρόπο πρέπει η πράσινη συμορία να φύγει απ τον τόπο… Εχουν ρημάξει τα πάντα,
    εχουν ληστέψει τη χαρά μας, γκρέμισαν κατακτήσεις εργαζομένων απ το 1900… Ε

    κλογές θαναι, λαική εξέγερση θαναι, μονο να φύγουν…
    να φύγουν Παναγίτσα μου,
    να φύγουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωχ...τους πήραν χαμάρι και οι δικοί τους.

    Ναι..σοβαρα. δεν είναι πλάκα.

    Σήμερα ο Πρετεντέρης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Προβλέπει ότι θα βουλιάξουν και κάνει λόγο για ναυάγιο. "Κι αφού ούτως ή άλλως όλοι µαζί θα βουλιάξουν, ας προσπαθήσουν τουλάχιστον να αποφύγουµε το παγόβουνο", καταλήγει το σημερινό πόνημά του στα ΝΕΑ. Πάμε να το διαβάσουμε μαζί :

    ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ!...
    Του Ι. Κ. Πρετεντέρη
    ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ τα µεσάνυχτα θα πρέπει η κυβέρνηση ναστείλει τα σχέδιά της στις Βρυξέλλες.
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ θα έλθουν οι εµπειρογνώµονες και την προσεχή εβδοµάδα θα ακολουθήσει η τρόικα αυτοπροσώπως – χωρίς τον πολυαγαπηµένο µας Σερβάζ Ντερούζ, αλλά µε τον γερµανό συνάδελφό του Ματίας Μορς, ειδικό στα θέµατα φορολογίας.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ η τρόικα δεν είναι περαστική. Θα µείνει στην Αθήνα έως τις 18 Μαΐου, όταν θα τους συναντήσει και ο ίδιος ο Μπαρόζο – υποθέτω ότι έτσι θα έχουν χρόνο να ξεσκονίσουν τα πάντα.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Κοµισιόν θα βρεθεί τυπικώςστην Ελλάδα για τα τριάντα χρόνια από την ένταξη στην ΕΟΚ αλλά,περιέργως, αυτός είναι που θα δώσει στις 18 Μαΐου τη συνέντευξη Τύπου που δίνει συνήθως η τρόικα µετά τους ελέγχους της.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ πώς σας φαίνονται όλααυτά, αλλά εµένα µου δίνουν την εντύπωση ότι σφίγγουντα γάλατα. Κι ότιη κυβέρνηση είναι πλέον υποχρεωµένη να παρουσιάσει ένααξιόπιστο σχέδιο για τη συνέχεια – έναν συγκεκριµένο κι όχι γενικόλογο δηµοσιονοµικό σχεδιασµό και κυρίως ένα σοβαρό και εφικτό πρόγραµµα αποκρατικοποιήσεων… ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ότι το πρόγραµµα αποκρατικοποιήσεων αποτελεί (κατά τη Μέρκελ) απαραίτητη προϋπόθεση πλέον για την επιµήκυνση της αποπληρωµής των 110 δισ. και τηµείωση του επιτοκίου τους. Και ότιαυτά αναµένεται να οριστικοποιηθούν από το Ευρωπαϊκό Συµβούλιο τον Ιούνιο. Συνεπώς, no honey, no money.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ότι η προετοιµασία της κυβέρνησης έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθµό που δεν θα προκύψει καµία στραβή. Αλλά δεν είµαι ιδιαιτέρως αισιόδοξος… ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; Επειδή στις Βρυξέλλες έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν αυτό που υποψιαζόµασταν από την αρχή: ότι οι νόµοι στην Ελλάδα ψηφίζονται εύκολα και εφαρµόζονται δύσκολα. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να τους εφαρµόσει. ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ η ∆ιοίκηση και η ∆ικαιοσύνη πάσχουν, κάτι το οποίο γνωρίζαµε ήδη. Είτε επειδή οιπερισσότεροι υπουργοί και κυβερνητικοί παράγοντες αρνούνται να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ τη γνώµη µου, τοδεύτερο είναι πολιτικά σοβαρότερο από το πρώτο.
    ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ στην ανοµολόγητη υπόθεση ότι το ναυάγιο θα έχει επιζώντες. Κι ότι όσοι εµπλακούν λιγότερο στηνπορεία του πλοίου, θα µπορέσουν ευκολότερα να πηδήξουν στις βάρκες. ΚΟΥΝΙΑ που τους κούναγε! Είπαµε ότι οι ψευδαισθήσεις και οι κωλοτούµπες αποτελούν µέρος της πολιτικής, αλλά δεν µπορώ να φανταστώ ποιος από τους σηµερινούς θα κάνει αύριο τον ανήξερο, τον ανεύθυνο ή τον αµέτοχο.
    ΚΙ ΑΦΟΥ ούτως ή άλλως όλοι µαζί θα βουλιάξουν, ας προσπαθήσουν τουλάχιστον να αποφύγουµε το παγόβουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θα μπορούσε να λέει..."


    Απίστευτο !

    Το Υπ.Παιδείας υποχρεώνει 166 μαθητές ΑΜΕΑ απο την Κρήτη να δώσουν Πανελλαδικές στην Αθήνα με δικά τους έξοδα !


    Το υπουργείο Παιδείας υποχρεώνει τους μαθητές να φύγον από την Κρήτη και να δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις στην Αθήνα γιατί καταργεί τα εξεταστικά κέντρα.

    Σε απόγνωση βρίσκονται 166 υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων και οι οικογένειές τους από την Κρήτη, καθώς αν και πρόκειται για παιδιά με αναπηρίες ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να μην λειτουργήσουν φέτος εξεταστικά κέντρα στο Ηράκλειο και στα Χανιάς για τα παιδιά αυτά στο νησί, αλλά να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να δώσουν τις εξετάσεις.

    Όπως δήλωσε στο Νewsit η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου Μαρία Παναγιωτάκη " η αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση έχει θύματα τα 166 παιδιά της περιφέρειας Κρήτης που έχουν αναπηρίες και καλούνται να ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα για να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εγείρεται θέμα άνισης μεταχείρισης των υποψηφίων οι οποίοι, εκτός των προβλημάτων αναπηρίας, θα επιβαρυνθούν ψυχικά και σωματικά και αφετέρου και ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα για τις οικογένειές τους, πολλές από τις οποίες δεν έχουν την δυνατότητα να επιβαρυνθούν τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να μην πάνε καν να δώσουν εξετάσεις. Εμείς προτείνουμε να λειτουργήσουν τα εξεταστικά κέντρα και προσφέρομαστε να μην πάρουμε την αμοιβή του επιτηρητή".

    Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου:

    Το Νewsit επικοινώνησε με τον αρμόδιο υφυπουργό Παιδείας Γιάννη Πανάρετο και περιμένουμε την απάντησή του.


    * θα επρεπε να ντρεπονται αυτοι που κ μονο σκεφτηκαν να παρουν μια τετοια αποφαση, ποσο μαλλον κ αν την πραγματοποιησουν.

    - ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ....ΘΕΕ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KΑΛΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ .ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟΚΕΦΑΛΟ ΠΡΕΝΕΝΤΕΡΗ .ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ.ΑΦΡΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΟΥ ΓΑΙ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΕ ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΕΥΡΩ ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΛΟΖΟΝ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ,ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΥΔΕΙΣ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΑΧΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ.ΟΤΙ ΑΜΑ ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΔΩΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΛΑ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΛΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΟΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο γνωστός Διώτης, από την υπόθεση Τσαλικίδη και τον γιό-σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη που πήδηξε από το παράθυρο, ανέλαβε ΓΓ. ΣΔΟΕ.

    Ο γνωστός εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης ανέλαβε τη θέση του Γιάννη Καπελέρη στο τιμόνι του ΣΔΟΕ, όταν ο δεύτερος τέθηκε Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Γεωργακόπουλου.

    Πρόκειται για τον αντιεισαγγελέα, επί θητείας του οποίου εξαρθρώθηκε η 17 Νοέμβρη... εδώ τελειώνουν και τα θετικά στοιχεία του βιογραφικού του και αρχίζουν τα μελανά:

    -Ήταν ο εισαγγελέας που είχε αναλάβει την έρευνα της "αυτοκτονίας" του υπαλλήλου της Vodafone Κ. Τσαλικίδη μόλις αποκαλύφθηκε το "σκάνδαλο" των υποκλοπών... την υπόθεση την έβαλε στο αρχείο παρότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα

    -Ο γιός του είχε "βουτήξει" από τον 7ο όροφο του Υπ. Δημοσίας Τάξης τον Δεκέμβριο του 2009, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Χρυσοχοΐδης τον είχε προσλάβει νομικό σύμβουλό του λίγες μέρες αφού το ΠΑΣΟΚ ήρθε στην εξουσία, παρόλο που ο νεαρός δεν διέθετε πτυχίο!!! Η γνωστή υπόθεση που όμως δεν έγινε "σκάνδαλο Διώτη", σε αντιστοιχία με το "σκάνδαλο Ζαχόπουλου", μιας και θάφτηκε από τα ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕ

    Τέλος να θυμίσουμε ότι ο κ. Διώτης παραιτήθηκε μόλις πριν ένα χρόνο από το δικαστικό σώμα... επικαλούμενος λόγους υγείας... ένα χρόνο μετά είναι περδίκι και έτοιμος να αναλάβει το κηνύγι των φοροφυγάδων σ' όλη της Ελλάδα... μακάρι να επιτύχει στο έργο του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση