GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετρά «απώλειες» ο Μεϊμαράκης...

Από το http://www.attikipress.gr/ Μειώθηκαν εντυπωσιακά οι υποστηρικτές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ακόμη και εντός της Νέας Δημοκρατίας, ...

Από το http://www.attikipress.gr/

Μειώθηκαν εντυπωσιακά οι υποστηρικτές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ακόμη και εντός της Νέας Δημοκρατίας, τις τελευταίες ημέρες.
Αρχικά, η σύγκρουσή του με τον Γ. Καρατζαφέρη στη Βουλή για το θέμα των υποβρυχίων προκάλεσε θετικές εντυπώσεις σε μεγάλο τμήμα του νεοδημοκρατικού ακροατηρίου, κυρίως γιατί έπληξε σε καίρια σημεία τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.
 Όμως ο «πεζοδρομιακός», όπως τον χαρακτήριζαν και συνάδελφοί του, τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Γιάννη Κοραντή του έκανε τεράστια ζημιά. «Και δίκιο να είχε, έτσι όπως μίλησε και συμπεριφέρθηκε το έχασε» έλεγε άλλο κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ.
 Είναι κοινό μυστικό βέβαια ότι ο πρώην υπουργός διαθέτει ένα «λαϊκό» στυλ αλλά αυτή τη φορά δεν του βγήκε σε καλό. Και είναι και...
 πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής»...

10 σχόλια

  1. αυτο η σαβούρα .attikipress.gr/ είναι σκέτη παπαρια και ανοησία
    ΒΛΑΚΑ ΙΣΑ - ΙΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑ..ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ
    ΣΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεϊμαράκης: «Γιατί επιτέθηκα στον Κοραντή»

    Ο πρώην υπουργός άκουσε από την τηλεόραση τον βουλευτή του ΛΑΟΣ να λέει ότι έχει στοιχεία της ΕΥΠ εναντίον του

    Η ξαφνική έκρηξη η οποία εκδηλώθηκε με φραστική επίθεση του πρώην υπουργού Άμυνας κ. Ευ. Μεϊμάρακη εναντίον του βουλευτή του ΛΑΟΣ και πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ι. Κοραντή είχε μία αιτία, όπως εξηγούσε σε συναδέλφους του ο κ. Μεϊμαράκης. Και ποια ήταν αυτή η αιτία; Ακουσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο κ. Κοραντής είχε στοιχεία της ΕΥΠ εναντίον του. Την αιτία αυτή την ανέφερε και στη Βουλή και ζήτησε μάλιστα να γραφεί στα πρακτικά.
    «Ήρθε μ΄ ένα χαμόγελο να μου πει καλημέρα, νομίζοντας ότι είμαι και εγώ κανένας πρέσβης ή καθηγητής για να κάνουμε κουβεντούλα, σαν να μου έλεγε "δεν συνέβη και τίποτα ρε φίλε''», ακούστηκε να λέει, λίγη ώρα αργότερα στο περιστύλιο της Βουλής, σε συναδέλφους του βουλευτές. Ο πρώην υπουργός με το «καλημέρα» που του είπε ο κ. Κοραντής αντέδρασε, εκτοξεύοντας τις γνωστές φράσεις εναντίον του.

    Ο κ. Μεϊμαράκης έχει αποφασίσει, όπως έλεγε, να μην κάνει άλλες δηλώσεις, απλά μόνον θα απαντά αποκλειστικά στον κ. Γ. Καρατζαφέρη και στους βουλευτές του ΛΑΟΣ, προειδοποιώντας μάλιστα ότι θα είναι σκληρός κάθε φορά στις απαντήσεις του. Σε ερώτηση συναδέλφων του βουλευτών εάν όλη αυτή η αντίδραση που είχε στην υπόθεση των υποβρυχίων, τελικά τον έβλαψε πολιτικά, ο κ. Μείμαράκης δεν δίστασε, όπως βεβαίωναν συνεργάτες του, να πει ότι ίσα, ίσα η επιλογή του ΛΑΟΣ να στραφεί εναντίον του, τον έβγαλε και πάλι στο προσκήνιο και ότι κάλυψε ένα μεγάλο μέρος του προεκλογικού του αγώνα, χωρίς να κουνηθεί από τη θέση του. Εάν, έλεγαν οι συνεργάτες του, δεν αντιδρούσε με τον τρόπο που αντέδρασε τότε ίσως πολλοί θα νόμιζαν ότι είναι ένοχος, ότι «πήρε μίζες».

    Ο πρώην υπουργός έλεγε μάλιστα ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα και ότι θα επιτίθετο σε κανέναν εάν ο κ. Καρατζαφέρης ζητούσε να συσταθεί εξεταστική επιτροπή. Ζήτησε όμως προανακριτική θέλοντας, όπως σημείωναν οι συνεργάτες του, να τον κλείσει φυλακή, χωρίς στοιχεία, χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά στο πόρισμα του ΣΔΟΕ.

    http://www.tovima.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτηση προβοκάτορα-παπαγάλου στον Μεϊμαράκη... πολύ γέλιο

    Τι σκέφτηκε να ρωτήσει ο προβοκάτορας Χατζηνικολάου τον Μεϊμαράκη σήμερα το πρωί στο ράδιο;

    "Θα είστε υποψήφιος βουλευτής;" :)))

    Ρε Νικολάκη ποιο ηλίθια ερώτηση δεν βρήκες να κάνεις;
    Απορώ πως κρατήθηκε ο Μεϊμαράκης και δεν έσκασε στα γέλια;

    Καλά ρε παπαγάλε αν δεν είναι υποψήφιος ο Μεϊμαράκης ποις θα είναι; Ο Μαρκόπουλος κι ο Γιακουμάτος που καλείς συνέχεια στις εκπομπές σου επειδή είναι του χεριού σου; Αλλά δικαιολογείσαι μιας και είσαι άσχετος με το κόμμα αλλιώς θα ήξερες ότι ο Μεϊμαράκης, πέραν της μαλακ@@@ που έκανε στις εσωκομματικές, χαίρει εκτίμησης και αγάπης στους κομματικούς της ΝΔ... και μιλάμε γι αυτούς που κινούν το κόμμα και όχι τους "επισκέπτες"... που θα 'θελαν να τον ξεφορτωθούν αλλά δεν τολμάνε ούτε να το σκεφτούν.

    Όσο για το Σαμαρά για να λύσουμε και την απορία του Γιάννη... καλά ρε Γιάννη δε σου λέει τίποτα ότι ο ίδιος ο Σαμαράς τον έβαλε Πρόεδρο στο Ινστιτούτο Κ. Καραμανλής; Αν δεν σου λέει τίποτα η περίπτωσή σου είναι ανίατη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6 Μαΐου 2011..
    Προς κάθε ενδιαφερόμενο που του περισσεύει κανα γιαουρτάκι
    ή καμιά ντοματούλα παραγινομένη...

    Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος,
    θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Σύμη, την Κυριακή 8 Μαΐου 2011,
    για τον εορτασμό της 66ης επετείου της υπογραφής της Συνθήκης παράδοσης των Δωδεκανήσων στους Συμμάχους....

    Στη συνέχεια θα μεταβεί στα Ίμια να γιορτάσει
    [έστω και καθυστερημένα]
    την 12η επέτειο παράδοσης των Ιμίων στους Τούρκους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί αηδίες γράφουν μερικοί;
    Ακριβώς αντίθετα από ότι λέει η ανάρτηση οι νεοιδημοκράτες επικρότησαν κα΄ποιον που μίλησε σαν άνθρωπος και όχι με ξύλινο λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ Ο ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ. ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΥΕΘΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ [ΚΟΡΟΜΑΤΖΟΣ] ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΊ΄ΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ κτλ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΔ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευγενίαααααααααααα σεμνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Bαγγέλας ο κωλό-μπαράς :

    (Καραγκιόζη, έλα έξω, βγες έξω να σε γαμήσω ...)

    Τι περιμένεις από ένα κόμμα που έχει την έδρα του… στην Συγγρού…
    Σε ένα κόμμα που οι αρούληδες ,οι λούηδες ,οι φούφληδες και οι φούστιδες ηταν η πλειοψηφια ,οι κολομπαράδες ηταν φυσική ανάγκη…
    Τώρα κατάλαβα γιατί ο μικρόνους Κωστάκης διόρισε στην νουδούλα για γραμματεα έναν γνησιο κολομπαρά .

    Όχι για να τους κανακεύει αλλά για να τους κωλό-μπαρεύει…

    Έξω ρε αχρείοι από την παράγκα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γιώργος (με κανό;) στο Μεγανήσι..

    Στο Μεγανήσι, θα βρεθεί από το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συνέδριο των «Μικρών Νησιών» και να περάσει ένα ήρεμο long weekend στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιουνίου.

    Ο Πρωθυπουργός θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Εσπερίδες», πάνω στον κόλπο Σπήλια του νησιού, απέναντι από τον Σκορπιό του Ωνάση. Δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο υπάρχει ψαροταβέρνα που προσφέρεται για γαστριμαργικές απολαύσεις με λίγες θερμίδες, ενώ ο Πρωθυπουργός θα έχει κυριολεκτικά στα πόδια του τον κόλπο του Μεγανησιού, όπου τα νερά είναι συνήθως ήρεμα και άρα προσφέρεται για θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως το κανό που λατρεύει (και έχει αγοράσει και ένα καινούργιο).

    Είναι σαφές ότι ο Γιώργος θα μπορέσει να ξεκουραστεί και να πάρει δύναμη και ανάσες εν όψει των δύσκολων διαπραγματεύσεων με τους επικεφαλής της τρόικας, αλλά και των εξίσου δύσκολων προσπαθειών να τιθασεύσει τους υπουργούς οι οποίοι είναι στα όρια να... πιαστούν μαλλί με μαλλί.

    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΥ
    ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ..ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση