GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία των οδηγών στα ΕΛΤΑ...

Από το http://www.pak-elta.gr/ Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Οδηγών ΕΛΤΑ Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας, που πραγμα...

Από το http://www.pak-elta.gr/

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Οδηγών ΕΛΤΑ
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μάη 2011, αποφάσισε να προκηρύξει πέντε (5) συνεχόμενες 24ωρες απεργίας, αρχής γενομένης από σήμερα... Κυριακή 29 Μάη ώρα 22:00 – ώρα που ξεκινά η νυκτερινή βάρδια.
Στα αιτήματα μας, που επανειλημμένα έχουμε διατυπώσει είτε προφορικά, είτε εγγράφως, η Διοίκηση του ΕΛΤΑ όχι απλά δεν τα έλυσε, αλλά δεν...
 μπήκε στον κόπο ούτε να μας απαντήσει στην από 23.05.2011 εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία μας.
Διαμαρτυρόμαστε γιατί:Η Διοίκηση του ΕΛΤΑ καταστρατηγεί το προεδρικό διάταγμα 167/22.08.2006 σε ότι έχει να κάνει με το χρόνο εργασίας μας και τα προβλεπόμενα διαλλείματα κατά την εκτέλεση των δρομολογίων μας.
Μας οφείλει δεδουλευμένα ρεπό, εδώ και πολλά χρόνια. Ούτε μας τα χορηγεί, ούτε μας τα πληρώνει, όπως η συλλογική σύμβαση του 2002 προβλέπει
Δεν διευκολύνει το έργο μας σε ότι έχει να κάνει με ελεύθερο χώρο στάθμευσης έξω από τα ταχυδρομικά καταστήματα, όταν φτάνουμε με τα φορτηγά του ΕΛΤΑ για φορτοεκφόρτωση.
Δεν καλύπτει με το απαραίτητο προσωπικό (συνοδός) όλα τα δρομολόγια των φορτηγών αυτοκινήτων και δεν μπορούμε να φορτοεκφορτώσουμε με ασφάλεια τα εμπορευματοκιβώτια, αφού είμαστε αναγκασμένοι να χειριζόμαστε την υδραυλική πόρτα ανύψωσης από το πλάι του φορτηγού και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος (έχουν γίνει ήδη αρκετά).
Η γραφειοκρατική διαδικασία που ακολουθείται τελευταία στις επισκευές των φορτηγών αυτοκινήτων του ΕΛΤΑ σε ιδιωτικά συνεργεία δημιουργεί αξεπέραστα προβλήματα στον έλεγχο και στους χρόνους των επισκευών.
Η Διοίκηση προχωρεί μέσω μειοδοτικών διαγωνισμών σε εκχώρηση έργου μεταφοράς ταχ. αποστολών σε εργολάβους ιδιώτες, ακόμη και σε περιοχές που υπάρχουν συνάδελφοι οδηγοί – τους οποίους απασχολεί σε άλλο έργο.
Η Διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή του τρόπου αποζημίωσης των εκτός έδρας δρομολογίων μας, μειώνοντας την ποσοστιαία μέχρι 75%.
Ζητούμε συγνώμη εκ των προτέρων από τους πολίτες για την όποια ταλαιπωρία υποστούν εξ αιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων μας. Δεν είναι στις προθέσεις μας η δημιουργία προβλημάτων στο κοινωνικό σύνολο, γι’ αυτό άλλωστε εξαντλήσαμε κάθε προσπάθεια – μέχρι και την τελευταία στιγμή – να μην φτάσουμε στις απεργίες, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση από την διοίκηση του ΕΛΤΑ.
Αθήνα 29.05.2011Το
Διοικητικό Συμβούλιο
Πηγή: http://driverselta.blogspot.com/

6 σχόλια

  1. ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    Ο κάθε μετανάστης η λαθρομετανάστης κοστίζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 1.000 € τον μήνα .Αναλυτικά: νοσοκομειακά έξοδα, ιατρούς , φάρμακα, τροφή, στέγη, έξοδα λιμενικού, αστυνομίας, έξοδα δικαστικά - δικαστές, δικηγόρους , μεταφραστές , φυλακές, ασφαλιστικά δικαιώματα, συντάξεις, επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ , Δ.Ε.Η . , Ε.Υ.Δ.Α.Π., ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (όλοι τους με ένα κινητό στο χέρι είναι, και σε καρτοτηλέφωνα σταθερά του Ο.Τ.Ε είναι και μιλάνε , ποιος πληρώνει ; ) ,
    Μ .Κ .Ο .κ. λ .π .
    Κάντε τον λογαριασμό μόνοι σας και θα καταλάβετε ότι τα ελλείμματα προέρχονται από αυτούς και χρεωνόμαστε με δάνεια από το εξωτερικό για να ταΐζουμε αυτούς.
    Και εμείς έχουμε και θα έχουμε και άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών για να τα δίνουμε σε αυτούς ( τους μετανάστες ) που βάσει σχεδίου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .
    ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , στο ξενοδοχείο ΦΟΙΒΟΣ κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα ,αποβράσματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ,αποβράσματα , ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑ Ι ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Επιτάχτηκαν όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής με της συμφωνία ιδιοκτητών και των φορέων του κράτους , και των δήμων.
    Τώρα κατά έγκυρες πληροφορίες
    Στα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι στην παραλιακή δηλαδή στις περιοχές Νέου Φαλήρου Μοσχάτου Καλλιθέας Παλαιού Φαλήρου Άγιου Κοσμά και Γλυφάδας θα εγκαταστήσουν μετανάστες μέσα Σε κοντέινερς δηλαδή γίνουν παραγκούπολεις όπως βλέπουμε σε ντοκιμαντέρ στις λατινοαμερικάνικες χώρες και θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη εγκληματικότητα, δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε .
    Δεν υπάρχει πολύς χρόνος τα περιθώρια λιγοστεύουν .
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οδηγοί των ΕΛΤΑ είναι ακόμα ένας κλάδος μονίμων δημοσίων υπαλλήλων, που εκμεταλλεύονται την προνομιακή τους κατάσταση γιά να ταλαιπωρήσουν το κοινωνικό σύνολο; Έλεος πιά με όλους αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ για να διεκδικήσετε εσείς τα δικαιώματα σας, πρεπει να μείνει η Ελλαδα μια εβδομαδα χωρίς αλληλογραφία??????
    ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Κ ΣΒΕΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΩς ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ζητησατε ποτε να γινει δημοψηφισμα για
    1.την εισοδο στην ΕΟΚ(1979)
    2.την αναληψη των ολυμπιακων
    3.την καταργηση της δραχμης

    αλλα ονειρευοσαστε lifestyle δυναστειας.
    τωρα σας φταινε οι εργαζομενοι,αγραμματοι λιγουρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επιδομα προθερμανσης του αυτοκινητου περνατε κοπριτες? τωρα θα δειτε τι ειναι να δουλευεις αλλα και απογευματα και σαββατα οπως σε ολο τον κοσμο τα ταχυδρομια και να σε αξιολουγουν αν το κανεις καλα αυτοι που ακομα και τωρα κοροιδευτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση