GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αντικατάστατης του Στρος Καν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο...

Ύστερα από τη σύλληψη του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, με την κατηγορία για απόπειρα βιασμού, θα τον...


Ύστερα από τη σύλληψη του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, με την κατηγορία για απόπειρα βιασμού, θα τον αντικαταστήσει ο Τζον Λίπσκι στον διεθνή οργανισμό αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου. Στο παρελθόν διετέλεσε...
 αντιπρόεδρος της JPMorgan Investment Bank. Ήταν μέχρι τώρα ο δεύτερος στην ιεραρχία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και είχε αναλάβει να επιβλέπει την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

11 σχόλια

  1. Απο τεστοστερ'ονη πως πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουστακαλης ο κυριος συκωνει τσιγαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύλληψη Στρος-Καν (γενικού διευθυντή ΔΝΤ) στη Νέα Υόρκη
    Κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε καμαριέρα, εργαζόμενη στο ξενοδοχείο Sofitel (στην περιοχή Times Square, στο Μanhattan). Του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες ''της σεξουαλικής επίθεσης, της απόπειρας βιασμού και της ομηρίας'', μετά από την καταγγελία του θύματος. Ο Ντομινίκ Στρος-Καν, που αρνείται τις κατηγορίες, πέρασε την νύχτα στο κρατητήριο. Κυριακή ή Δευτέρα θ' αποφασιστούν, το ποσό της εγγύησης και οι όροι αποφυλάκισης, ίσαμε την δίκη.
    Τον συνέλαβαν το Σάββατο το απόγευμα, στο αεροδρόμιο John F. Kennedy, λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση της Air France με κατεύθυνση το Παρίσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το τυράκι το είδαμε! ας δούμε και την φάκα!
    εντάξει του ρίξανε την π@uτ..α και αυτός τσίμπησε και την πάτησε.
    το θέμα είναι να βρούμε το τι από τις "εντολές" τους δεν έκανε και με τους ρυθμούς που του έλεγαν και τον έφαγαν.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ.


    ΕΞΥΠΝΟ ΚΟΛΠΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όταν το πρωτοπαλίκαρο σε προδίδει αποκαλύπτωντας στους έλληνες το μεγάλο στήσιμο της εξαπάτησης πως θα τον βγάλεις από την μέση γνωρίζοντας το άστατο παρελθόν και τις αδυναμίες του???
    τα σχέδια προχωράνε κανονικά μόνο που θα τα χαλάσουν οι απρόβλεπτοι τούρκοι με τις μαλακίες τους. Βλαντιμίρ σε περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΠαΣόκ έχει ξαμολύσει λυτούς και δεμένους στα κανάλια να τον “λευκάνουν”,,

    Έχει βγει ένα νούμερο (γυναίκα) στην τιβί και τον υποστηρίζει λέγοντας ότι είναι στημένο, μαζί με ενα συγγενή του Έλληνα κομανέτσι της καθεστωτικής δοκού...Καρατέτοιου...
    “καταστράφηκε ο άνθρωπος” ολοφύρονται α χα χα χαααα α χα χα χαααα

    Εμετικό να υποστηρίζεις έναν τέτοιο ανώμαλο και ψυχοπαθητικό.
    Ο φίλος του Παπανδρέου είναι ένας καθ’ υποτροπή σάτυρος.
    Κι άλλη υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης αποκαλύπτεται.
    Και οι δικοι μας εδω καθοταν προσοχη μπροστα του…Τί να πείς? Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει


    Στη Γαλλία τώρα αποκαλύφθηκε επίθεσή του το 2002 σε μια μικρή δημοσιογράφο, κόρη γαλλίδας σοσιαλίστριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξαμολήθηκαν πρωί-πρωί οι κάθε λογής "προοδευτικοί-σοσιαλίζοντες"
    στα διάφορα ......αμερόληπτα
    MEGAλοκάναλα.
    Και ιδρώνουν-ξεϊδρώνουν και πασχίζουν να μας πείσουν με κάθε τρόπο που βάζει ανθρώπινος νους,ότι να,ξέρετε,η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι διαχρονικό ανθρώπινο χαρακτηριστικό,και το φέρνουν από δω,το πάνε από κει,το γυρίζουν από αλλού ότι έλα μωρέ τώρα,δεν έκανε και κανα έγκλημα ο Στρος Καν,τα διεθνή κέντρα συνομωσίας του την στήσανε !!!!!!!!!!!!!

    ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΚΑΨΑΝΕ ΑΝΕΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ".

    Ο Στρος Καν βέβαια,βάσει των άγραφων νομικών νόμων είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου,οι "προοδευτικοί" συνδαιτημόνες όμως τον ανακήρυξαν ήδη αθώο.

    Σύντροφοι η αναγνώριση και η παραδοχή είναι ανωτερότητα ψυχής,εσείς όμως γιά μία ακόμη φορά διαλέξατε τον τρόπο με τον οποίον προκαλείται ξεπεσμός αλλά και άφθονο γέλιο.

    Δικαίωμα και πρόβλημα σας.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο άνθρωπος που κατηγορεί τους Έλληνες ως διεφθαρμένους και φοροφυγάδες δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ και ας παίρνει $500,000 τον χρόνο!!
    ___________________________________
    495.000$ ο μισθός του Στρος Καν... και αφορολόγητα εννοείται


    Ο μισθός του Dominique Strauss-Kahn στο ΔΝΤ είναι $420,930 σύν $75,350 για τα έξοδά του, ετησίως. Ο μισθός αυτός είναι μεγαλύτερος απ΄' αυτόν του Προέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας ($493,940 αφορολόγητα), του Προέδρου των ΗΠΑ ($450,000 εκ των οποίων αφαιρούνται φόροιtaxed) και του ΓΓ του ΟΗΕ ($403,958 αφορολόγητα).

    "Οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά"

    "Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ψωμί να φάνε και άνθρωποι που ασκούν τη φοροδιαφυγή ως εθνικό σπορ" δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Nτομινίκ Στρος Καν σε ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί την Κυριακή στη Γαλλία από το Canal Plus

    Χρησιμοποιώντας λαϊκή αλλά και σκληρή γλώσσα ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν μιλάει για τους Έλληνες σε ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε από το γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό Canal+ με τον τίτλο «Με τον Ντομινίκ Στρος-Καν μέσα στο ΔΝΤ» και πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή στη Γαλλία.

    «Οι Έλληνες αισθάνονται ότι τους εξαπάτησαν και όμως είναι εκείνοι που μαγείρεψαν τα στοιχεία και που δεν πληρώνουν φόρους». Προσθέτει μάλιστα με καταγγελτικό ύφος: «Η απάτη πάει σύννεφο», θεωρώντας πως εάν δεν είχε ζητηθεί η παρέμβαση του ΔΝΤ η Ελλάδα «θα είχε πέσει στην άβυσσο».

    Οι Γάλλοι φρόντισαν να κόψουν τις αναφορές του Στρος Καν στις “φιλικές κουβέντες” που είχε με το Γιώργο Παπανδρέου και που αποκάλυψαν ότι ο Πρωθυπουργός συζητούσε μαζί του ήδη από το Δεκέμβριο του 2009 για στήριξη της χώρας από το ΔΝΤ δεν έκοψαν όμως από το ντοκιμαντερ που θα μεταδοθεί τη γνώμη του ισχυρού άνδρα για την οικονομία της Ελλάδας αλλά και τη στάση των Ευρωπαίων (τότε) και τη μεγάλη καθυστέρηση που έδειχναν στη λήψη αποφάσεων.

    Ο Στρος Καν μόνο κολακευτικός δεν είναι για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Κάποιοι έχουν κάνει τη φοροδιαφυγή "εθνικό σπορ" λέει και αυτό μας θυμίζει και κυβερνητικές δηλώσεις μήνες μετά για να δικαιολογηθεί η υπογραφή του Μνημονίου.

    Ο mister ΔΝΤ λέει μάλιστα ότι υπάρχουν κάποιοι που "δεν έχουν ψωμί να φάνε" την ώρα που κάποιοι δεν πληρώνουν ... μία σε φόρους περιγράφοντας με την απίστευτη φράση τη γενικότερη εικόνα: "στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι βουτηγμένοι στα σκατά".

    Για την ακρίβεια ο Στρος Καν περιγράφει την εικόνα μιας Ελλάδας που σε λίγες μέρες (τότε) δεν θα είχε λεφτά να πληρώσει τους μισθούς και ο κόσμος θα έτρεχε να πάρει τα χρήματά του από τις τράπεζες.

    Αναφέρεται σε έναν Γιώργο Παπακωνσταντίνου που ήταν πολύ συγκινημένος όταν πήγε να ζητήσει τη βοήθεια του ΔΝΤ λόγω της κρίσιμης κατάστασης και γενικότερα μια εικόνα που στην πραγματικότητα ποτέ δεν μάθαμε εμείς εδώ στο εσωτερικό, παρά μήνες αργότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον πρόδωσε η αναζήτηση του κινητού.

    Η σύλληψη του Dominique Strauss-Kahn αναστάτωσε τη γαλλική πολιτική σκηνή, και απειλεί να εξασθενήσει το ρόλο του ΔΝΤ στην επίλυση της κρίσης χρέους της Ευρώπης.

    Σήμερα το πρωί αναμένονταν να του απαγγελθούν επίσημα κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και παράνομη παρακράτηση, αλλά η διαδικασία καθυστέρησε όταν ο Strauss-Kahn προσφέρθηκε εθελοντικά να υποβληθεί σε εξέταση DNA. Όπως ανέφερε ο δικηγόρους του William Taylor, ο 62χρονος είναι καλά, αν και κουρασμένος. Εκτός από τον Taylor, ο Strauss-Kahn προσέλαβε και τον διάσημο ποινικολόγο Benjamin Brafman.

    Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που προέκυψαν, η στιγμή κλειδί πριν από τη σύλληψη, ήταν όταν ο Strauss-Kahn τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο και ρώτησε αν βρήκαν το κινητό του τηλέφωνο. Ο υπεύθυνος ασφάλειας του ξενοδοχείου του απάντησε πως ναι βρέθηκε, αλλά τον ρώτησε και το που βρίσκεται. Έτσι, η αστυνομία έσπευσε στο αεροδρόμιο, όπου και τον συνέλαβε, κατεβάζοντάς τον από το αεροσκάφος.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, μια 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel κοντά στη Times Square, τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση. Το θύμα είναι από τη Γουϊνέα και έχει δυο παιδιά. Όπως είπε, μπήκε στη σουίτα των $3.000 τη βραδιά, στις 12 η ώρα του Σαββάτου για να καθαρίσει, θεωρώντας πως δεν είναι κανένας μέσα. Τότε είναι που βγήκε γυμνός από το μπάνιο ο Strauss-Kahn, την πλησίασε από πίσω και της έπιασε το στήθος, σπρώχνοντάς την στο κρεβάτι. Αυτή αντιστάθηκε και μπόρεσε να ξεφύγει, αλλά τη καταδίωξε και τη ξαναέπιασε στο διάδρομο. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να την αφήσει να φύγει.

    Η γυναίκα ενημέρωσε την ασφάλεια του ξενοδοχείου, άνθρωποι της οποίας της έδειξαν φωτογραφία του πελάτη της συγκεκριμένης σουίτας, τον οποίο και αναγνώρισε. Τότε εκλήθη η αστυνομία, ενώ η καμαριέρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις, από το οποίο εξήλθε το απόγευμα.

    Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, οι ειδικοί βρήκαν γενετικό υλικό και στοιχεία DNA στη σουίτα. Ο Strauss-Kahn αναχώρησε στις 12:28 αλλά όταν τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο στις 3:40 το απόγευμα, η αστυνομία μπόρεσε να μάθει το που βρίσκεται. Στη συνέχεια συνελήφθη. Το βράδυ, το θύμα μπόρεσε και τον αναγνώρισε ανάμεσα σε άλλους, στο αστυνομικό τμήμα του Manhattan.
    - Η πιθανή καταδίκη που μπορεί να του επιβληθεί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, και κυρίως από τις κατηγορίες που θα του απαγγελθούν.

    Wall Street Journal


    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ..Ρε παιδιά, η φώτο είναι
    όλα τα λεφτά !
    ___________________________________________
    ΑΛΛΑ..Οχι αγαπητοί, οι Ελληνες ειναι ολα τα λεφτα.
    Ποιο κοροϊδα δεν ξαναβγαλε η φυσης.
    ΠαΣοΚ Δουλεμα, στο ΔΝΤ...δουλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση