GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νίκη της ΔΑΠ στο Ηράκλειο...

Από τον Γιάννη Παπαδόπουλο Μεγαλειώδη νίκη πέτυχε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ στο Ηράκλειο Κρήτης ! Διαψεύδοντας έτσι, τις Κασσάνδρες που έλεγαν ότι...

Από τον Γιάννη Παπαδόπουλο

Μεγαλειώδη νίκη πέτυχε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ στο Ηράκλειο Κρήτης ! Διαψεύδοντας έτσι, τις Κασσάνδρες που έλεγαν ότι ακόμα και αυτός ο γαλάζιος ‘πνεύμονας’ που κρατιόταν τόσα χρόνια στη Κρήτη, θα σβήσει, λόγω Ντόρας.
Σημειωτέον ότι, η ΔΑΠ ΑΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, είχε στηρίξει ξεκάθαρα στις εσωκομματικές εκλογές για εκλογή Προέδρου της ΝΔ, τον Αντώνη Σαμαρά.
Κάτι καλό, εδώ και τουλάχιστον 6 χρόνια, φαίνεται να... ‘γίνεται’ εκεί κάτω.
Για την ιστορία, η ΔΑΠ ΑΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κέρδισε τη πόλη με 318 ψήφους διαφορά από τη δεύτερη ΠΑΣΠ. Η ΔΑΠ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ και η ΔΑΠ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ, απέκτησαν αυτοδυναμία έναντι της ΠΑΣΠ. Η ΔΑΠ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ κέρδισε με πολύ μεγάλη διαφορά τη ΠΑΣΠ, η ΔΑΠ ΙΑΤΡΙΚΗΣ καταπόντισε τη ΠΑΣΠ αλλά, έχασε για 6 ψήφους από τα Αριστερά σχήματα. Ενώ σε ντέρμπι εξελίχθηκαν οι αναμετρήσεις σε Χημικό και Βιολογικό, όπου η ΠΑΣΠ κέρδισε για 1 και 14 ψήφους αντίστοιχα και στο απόλυτο ντέρμπι, η ΔΑΠ Τ.Ε.Τ.Υ. ήρθε ισοπαλία με τη ΠΑΣΠ!

4 σχόλια

  1. Πόσο θλιβερό το κείμενό σου...Εμαθες και λέξεις όπως Κασσάνδρες κτλ..Είσαι η ασχήμια της Ελλάδας και το σβήσιμο της φωτιάς του σύγχρονου ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ.
    ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
    ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ19 Μαΐ 2011, 8:22:00 π.μ.

    ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΦΟΙΤΗΤΕΣ) ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΑΤΑ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ !!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΤΗΤΕΣ ΠΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ , Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση