GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λυκοφιλία με λυκοτόμαρα…

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Ο  Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του απεκάλυψε το επίμαχο τμήμα της συνέν...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του απεκάλυψε το επίμαχο τμήμα της συνέντευξης του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ Dominique Strauss-Kahn, σχετικά με το παρασκήνιο την προσφυγής και ένταξης της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Ως γνωστό, όταν είχε παιχτεί η υπόλοιπη συνέντευξη είχε αφαιρεθεί, για λόγους που μόνο οι ίδιοι πραγματικά γνώριζαν, το συγκεκριμένο επίμαχο μέρος που απεκάλυψε ο Λάκης Λαζόπουλος.
Τι λέγεται σε αυτό λοιπόν το επίμαχο μέρος… Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο φίλος μας ο Dominique Strauss-Kahn, μας πληροφορεί ότι εργάστηκαν μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου αρκετούς μήνες υπόγεια (μάλιστα αυτή είναι η έκφραση που χρησιμοποιεί) για να προετοιμάσουν το περιβόητο μνημόνιο και την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Όλα τα άλλα που λέει ο φίλος μας ο Dominique Strauss-Kahn, εξ’ ίσου σοβαρά για τα γεγονότα που...
 διαδραματίσθηκαν εκείνη την χρονική περίοδο δεν έχουν καμία σημασία. Αρκεί και μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός που τα λέει και τα περιγράφει όλα: «υπόγεια».
Η στήλη εδώ και πολύ καιρό υποστηρίζει την θέση ότι όλα όσα έγιναν στην πατρίδα μας μετά τις εκλογές του 2009, δεν ήταν αποτέλεσμα μίας τυχαίας ιστορικής συγκυρίας αλλά ενός καλά μελετημένου σχεδιασμού, ο οποίος είναι ενταγμένος στον παγκόσμιο σχεδιασμό ενός διεθνούς καπιταλιστικού κέντρου που στοχεύει και επιδιώκει την παγκόσμια κυριαρχία μέσω του ελέγχου των εθνικών κρατών από παγκόσμιους οργανισμούς όπως το ΔΝΤ η Παγκόσμια Τράπεζα κλπ.
Στα πλαίσια του ενδο-καπιταλιστικού ανταγωνισμού πολλές είναι οι δυνάμεις εκείνες που αντιδρούν σε αυτόν το σχεδιασμό και προσπαθούν είτε να διαπραγματευθούν καλύτερη θέση και περισσότερη λεία (πχ ΕΕ, Γερμανία, Ρωσία), είτε να ανατρέψουν αυτόν τον σχεδιασμό και να επιβάλουν άλλο περισσότερο ευνοϊκό για την δική τους την προοπτική (πχ κομμουνιστική Κίνα).
Έχουμε λοιπόν στην πατρίδα μας αυτή την εποχή μία κυβέρνηση η οποία στηρίζεται αποκλειστικά στο πολιτικό σύστημα, το οποίο κινείται μεταξύ της νεοφιλελεύθερης πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας και του εκσυγχρονιστικού τμήματος του ΠΑΣΟΚ, και ταυτόχρονα εξυπηρετεί τις ανάγκες και τον σχεδιασμό του προαναφερόμενου διεθνούς καπιταλιστικού κέντρου. Μία κυβέρνηση η οποία μέχρι σήμερα υιοθετεί και υλοποιεί ένα εμφανή αλλά και ένα υπόγειο σχεδιασμό.
Ο εμφανής σχεδιασμός φαλκιδεύει και συρρικνώνει τα δικαιώματα των εργαζομένων και της μεσαίας τάξης εν ονόματι της οικονομικής δυσπραγίας της χώρας, ενώ ο υπόγειος σχεδιασμός μεταφέρει τον πλούτο της χώρας στο εξωτερικό καθιστώντας την χώρα δέσμια και υποχείριο του συγκεκριμένου διεθνούς υπέρ-καπιταλιστικού κέντρου.
Είναι απόλυτα κατανοητό ότι όλο αυτό το εγχείρημα τίθεται συχνά εν κινδύνω από τα αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα. Τότε ανακύπτουν αποκαλύψεις σαν την χθεσινή του φίλους μας του Dominique Strauss-Kahn. Αυτούς τους φίλους διάλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου και η υπό αυτόν ηγετική ομάδα, αυτή την τύχη θα έχουν. Θα αλληλοκαρφώνονται.
Λυκοφιλία με Λυκοτόμαρα!

18 σχόλια

  1. Το πρόβλημα είναι ένα και λέγεται Γεώργιος Α. Παπανδρέου, γνωστός και ως ΓΑΠ.

    Ο ΓΑΠ μας φόρεσε τον Δρούτσα και τον Παπακωνσταντίνου και την Μπιρμπίλη και όλη την μουχλιασμένη φρουτοσαλάτα που παριστάνει την Κυβέρνηση.

    Και ο ΓΑΠ είναι απλά η έκφραση του προβλήματος. Ο ΓΑΠ δεν πήρε την εξουσία με το ζόρι. Τον εκλέξαμε “δημοκρατικά” και πανηγυρικά. Και προς μεγάλη του δικαίωση τον επιβεβαιώσαμε στις Τοπικές εκλογές. Προφανώς έλεγε και λέει ψέματα. Προφανώς τον στηρίζουν ή τον έχουν φτιάξει οι κύριοι Ψ, Μπ και Α, και ό,τι αυτοί εκπροσωπούν, γιατί δεν νομιζω ότι είναι “προσωπικό”. Αλλά δεν κάνω εγώ πολιτική στο Mega ή στα Νέα ή στην Καθημερινή.

    Εάν πρέπει να βρίζουμε κάποιον είναι τους τρείς κυρίους που φαίνονται σαν ΜΜΕ και τους έναν-δύο-τρεις γνωστούς αλλά αγνώστους επιχειρηματίες που είναι ισχυρότεροι ακόμα και από τους κυρίους διαπλεκόμενους με τα ΜΜΕ. Το ποιοί είναι αυτοί, μην κάνουμε τις παρθένες, ξέρουμε ποιοί είναι. Είναι οι ένας-δύο-τρεις κοτζαμπάσηδες που έχουμε στο σβέρκο, μερικούς από το 1981, μερικούς από το 1990. Υπάρχουν και ένας-δύο-τρεις κοτζαμπάσηδες από πριν το 1981 αλλά ενώ υπάρχουν ο ένας είναι λουφαγμένος και οι άλλοι δύο εξαιρετικά χαμηλού προφίλ γιατί μάλλον είδαν και έπαθαν να γλυτώσουν από την πρώτη λαίλαπα του Πασόκ. Τι θέλετε ονόματα; 3-5 ονόματα μετά το 1981 και άλλα τόσα πριν το 1981. Να πω αρχικά; Νιάου νιάου. Από αυτούς, όλοι ή φτιάχτηκαν ή εξαρτώνται για την “επιβίωσή” τους από ξένες δυνάμεις.

    Έτσι, το πρόβλημα είμαστε εμείς που ψηφίζουμ,ε όπως ψηφίζουμε τις πλαστές, πλασματικές, ψευδεπίγραφες πολιτικές καταστάσεις που μας σερβίρουν. Το προβλημα είμαστε εμείς που φοβόμαστε δούμε την κυνική αλήθεια και να καταλάβουμε πώς μπορούμε να βγούμε από τον φαύλο κύκλο.

    Ο Δρούτσας είναι ένα ανδρείκελο. Και ο ΓΑΠ το ίδιο. Τα έργα τους είναι η θέληση μερικών από τους 5-10, και αυτών των άλλων ξένων που εκπροσωπούν. Και ο επόμενος Δρούτσας έτσι θα είναι. Εκτός εάν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που έχουμε και το Λαζοπουλο, τον άσχετο περί όσων πολιτικών η οικονομικών "σχολιάζει", αλλά και άκρατο λαϊκιστή, με κάποιες ...κάπως ιδιαίτερες προτιμήσεις, κατά πως κυκλοφορεί, και που πάντως χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που τώρα "καυτηριάζει", για να μην υπηρετήσει στον στρατό....
    (την...πατρίδα του δηλαδή και το λαό της, για τους οποίους τώρα δήθεν κόπτεται!...).
    Ευτυχώς που τον έχουμε κι αυτόν, να μεταφέρει μέσα από ένα μικρόφωνο που του παραχωρήθηκε για "καλλιτεχνικούς" λόγους και για το οποίο πληρώνεται αδρά, (μη βιώνοντας φυσικά καμιά κρίση), να λαϊκίζει αισχρά , με πλήρη άγνοια των θεμάτων επειδή τον πήρε ο πόνος για την τηλεθέαση βέβαια, κι όχι για το...καλό μας!..., Και να μεταφέρει όλη του την ειρωνεία, στο μόνο που έχει ταλέντο, μέ λόγια που ναι μεν χαϊδεύουν τα αυτιά του κόσμου, αλλά που δεν ανταποκρίνονται σε καμία παραγματικότητα, και που εν τέλει στρέφονται εναντίον του βασικού συμφέροντος εκείνων στους οποίους απευθύνεται.
    Να και ο Λαζόπουλος τώρα, "διαμορφωτής" της κοινής γνώμης!....
    Μη χέσω!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΕΥΤΗΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Στρος Καν εγινε ΠΑΣΟΚΟΣ…
    Εκανε δηλωσεις !!!
    και ανασκευασε !!
    χαχαχαα ...ειπε οτι μιλουσαμε με την Ελληνικη Κυβερνηση, η οποια μας ειχε ζητησει Τεχνικη βοηθεια σε θεματα φοροδιαφυγης κλπ… ειπε παρακατω οτι , δεν ειχαμε διαπραγματευσεις μεχρι να υπογραφει το Μνημονιο !!! ….

    δηλ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ αυτος που ειδαμε και ακουσαμε στη συνεντευξη…. !!!! μαλιστα !!!

    Φιλε Στρος Καν αν παρουν χαμπαρι οι Αγορες το χτεσυνο αποσπασμα της συνεντευξης !!! θα σου κανουν ΑΓΩΓΗ και θα τρεχεις για αλλο Γαλαξια!!!!

    Εκτος αν ολοι μαζι τα φαγαμε!!! αλλα και παλι.. γιατι εκανες αυτες τις ανεκδιηγητες δηλωσεις σημερα… διαψευδοντας....

    «αυτοί οι Ελληνες εκεί κάτω είναι βουτηγμένοι στα σκατά»,

    Ολοι οι Υπογειοι..ΒΟΘΡΟΙ βγαινουν στην επιφανεια !!

    Φαίνεται ότι στις επόμενες εκλογές θα στοιχίσουν στον ΔΝΤ Dominique, τη Γαλλική Προεδρία. Εγκλημα και Τιμωρία.


    Και ο Ομπάμας Πασόκος… !!!!
    βρε τι έχουμε πάθει… τσιτσ...τσι..τσ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Στρος “κοπράνος” Καν
    στύβει σα λεμονόκουπα
    τον Γιώργο Σας
    και τον πετάει..στην μάπα σας
    ζώα ψηφοφόροι Πασοκ.


    Φάτε τον τώρα,
    μαζί βέβαια με τα
    ΣΚΑΤΑ, που σας σέρβιρε παλιότερα
    ο Στρός το ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκάλυψε ο Λάκης Λαζόπουλος τη δήλωση Στρος Καν ότι από το Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2009 ο πρωθυπουργός Γ.Α. Παπανδρέου ζήτησε «υπόγεια» να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

    Το «υπόγεια», προσωπικά, δε με ενδιαφέρει και τόσο. Διότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει υπό το φως της δημοσιότητας. Αυτά πρώτα τα ρυθμίζεις και μετά τα ανακοινώνεις.

    Υπάρχει όμως κάτι άλλο.
    Εφόσον από το Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2009 ήταν αυτές οι αποφάσεις της κυβέρνησης τότε μήπως πράγματι εκεί εντάσσονταν οι δηλώσεις περί Τιτανικού και περί πιστολιού στο τραπέζι; μήπως έγινε μία εσκεμμένη και ενσυνείδητη προσπάθεια να βληθεί η δημόσια εικόνα της χώρας;

    Θυμίζουμε τα εξής, όλα από το Bloomberg

    1. Αναφορά του ότι από τα 18 δις που προμηθεύτηκε η Ελλάδα τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2010, ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ το ελληνικό δημόσιο από τους παρεπόμενους τόκους κατά 13 δισεκατομύρια ευρώ. (για να γίνει μία σύγκριση. Τόσα περίιπου είναι τα χρήματα που θα αποκομίσουν από τα ΝΕΑ και ΕΠΙΠΛΕΟΝ του Μνημονίου μέτρα για το 2011, λόγω της υστέρησης εσόδων τους τελευταίους μήνες του 2010 και τους δύο πρώτους μήνες του 2011)

    2. Τα πενταετή και δεκαετή spreads, για να θυμηθούμε πότε εκτινάχθηκαν. Τα γραφήματα μιλάνε από μόνα τους

    March 31 (Bloomberg) — Greece may pay about 13 billion euros ($17.5 billion) more in interest over the life of the debt it sells this year than it would have if yields had stayed at their pre-crisis levels relative to Germany’s, according to data compiled by Bloomberg and Credit Agricole SA.

    http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=abe8dI8cbaKM

    grbonds_5years_

    http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=GGGB5YR:IND

    grbonds_5years

    http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=GGGB10YR:IND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αργεντίνος o De la rua έφυγε με λευκό ελικοπτεράκι...

    http://www.youtube.com/watch?v=ICP5XUaDcAI 1:03′
    http://img15.imageshack.us/img15/3821/argentinamaketo.jpg

    Και άντε και καλά, ο δικός μας πρόλαβε και την έκανε, με τα χρώματα της αστερόεσσας..

    Όλα αυτά τα Πουτανάκια και τα Πουστράκια του Πασοκ.....που θα πάνε.....!!!
    ΑΧ..αψ και βαχ..και αμαν και αμήν....!!!
    Που θα πάτε ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙΑ ;

    Να θυμίσω ότι όταν έγινε το ΜΠΑΜ στην Αργεντική
    γέμισαν οι δρόμοι και τα Κυβερνητικά κτήρια
    με τουλάχιστον 25.000
    πτώματα +++
    Αξιωματούχων - κυβερνητικών, όπως κακή ώρα....
    Εσείς κενά κεφαλάκια και τροφαντά κορμάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποσο καθυστερημενο και διαννοητικα αναπηρο ατομο εισαι ρε Πεταλωτη ?
    Εαν ζουσε ο Γκαιμπελ θα σε παρακαλουσε να του παραδωσης μαθηματα.
    Ακομη και αυτα που ακουμε με τα αυτια μας τα διαψευδεις.

    Ναι,ο μεγας Εβραιος το αφεντικο σου,
    αλλα ελεγε σε αυτους που τον ψηφιζαν.
    και απο πισω εσκαβε τον λακο της Ελλαδας

    Αυτη η κωλοφατσα ( του νερόβραστου χοιρινιού με το χοντρο λαιμουδάκι )
    πρεπει να μπει στις
    Κονσέβες swan..swan..swan..
    σαν σήμα.

    Τροφή για σκυλιά..τίποτε παραπάνω ή παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε φιλε ειναι απλο να αρνηθεις να εισπρατεις τα φραγκα τους αν διαφωνεις μην μας λες θεωριες για αεριδες΄΄΄΄και κουραφεξαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ να αποκαλείς την Κίνα κομμουνιστική!

    Επειδή το δηλώνουν οι κινέζοι, δε σημαίνει ότι είναι κιόλας!

    Αίσχος.. ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν υπηρξε καμιά ελληνική κυβέρνηση:

    1. Να δυσφημίζει τη ώρα διεθνώς, ως διεφθαρμένη
    2. Να έχει ψηφίσει 17 φορολογικούς νόμους σε 18μήνες
    3. Να έχει διπλασιάσει την τιμή στα καύσιμα!!!
    4. Να έχει αυξήσει το εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες κατά 40%
    5. Να έχει αυξήσει τον ΦΠΑ κατά 4 μονάδες
    6. Να έχει οδηγήσει την ανεργία στα ύψη
    7. Να έχει κόψει μισθούς!
    8. Να έχει μειώσει συντάξεις!
    9. Να έχει ανατρέψει εργασιακά δικαιώματα και να μας οδηγεί σ’ έναν εργασιακό μεσαίωνα.
    10. Μέσω το μνημονίου, να έχει υποθηκεύσει την Ελλάδα για άγνωστο χρονικό διάστημα!
    11. Να αυξήσει τον αριθμό των Ελλήνων πολιτών που αυτοκτονούν
    12. Να αυξήσει το ποσοστό των Ελλήνων που καταφεύγουν στα συσσίτια για να επιβιώσουν
    13. Να αυξήσει τον αριθμό των αστέγων Ελλήνων(που τους βρίσκει ο θάνατος λόγω ψύχους)

    Αυτή είναι η οικονομία της φρίκης
    δια ταυτα:


    Ιδου ενα ακομα θυμα αυτης της πολιτικης:
    -----------------------------------

    Εικόνες φρίκης αντίκρισε ένα ανήλικο αγόρι

    Σοκ στην κοινωνία του Ηρακλείου από την είδηση μίας ακόμη αυτοκτονίας. Ένας άνδρας 50-55 ετών βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων στην περιοχή των Καμινίων.

    Ο άνδρας κρεμάστηκε από το πατάρι του σπιτιού του με καλώδιο, ενώ τον αυτόχειρα βρήκε το ίδιο του το παιδί, ένα ανήλικο αγοράκι το οποίο βγήκε στο δρόμο ουρλιάζοντας. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν τον άνδρα ήδη νεκρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ιιιιιιιιιιιιιιιι!.......
    Φοβερό!...
    Ο Παπανδρέου, πριν την προσφυγή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, και κατόπιν απαίτησής της και στο ΔΝΤ, είχε συνομιλίες με τον... διευθυντή του ΔΝΤ!...
    Φοβερό ΝΔληδες, φοβερό!...
    Τι ανακάλυψη πια κι αυτή που κάνατε!...
    Ετσι η ΝΔ τώρα, ευτυχής μετά απ' αυτή τη φοβερή εξέλιξη, και απόλυτα ευχαριστημένη με τον εαυτό της που τάκανε ΣΚΑΤΑ, αναγκάζοντάς μας να προσφύγουμε στην ΕΕ και στο ΔΝΤ, ασκεί "γόνιμη" αντιπολίτευση για το "καλό μας", αλλά πρωτίστως βέβαια για το δικό της καλό, γιατί έχασε την κουτάλα εδώ κι ενάμισυ χρόνο, και καταλαβαίνετε, δεν είναι αστεία πράγματα αυτά!....
    Ετσι ο κ. Μιχελάκης, παίρνοντας αμπάριζα από τη καταπληκτική διακυβέρνηση της συμμορίας, που ακούει στο όνομα ΝΔ, προσπαθεί να μας σώσει και να μας παραδώσει σε μιαν ακόμα επανίδρυση!....Ε!...
    Αξιοθρήνητοι ΝΔληδες, μάλλον απ' όσο βλέπω και καταλαβαίνω, η αξιοθρήνητη συμμορία σας υπό την ηγεσία του "διαδόχου" του μπουχέσα, όσο και να προσπαθεί και το κυριώτερο και με όποια μέσα, δεν θα είναι ποτέ τίποτα περισσότερο απ' αυτό που ήταν...Μια αξιοθρήνητη συμμορία, με στόχο και όραμα την...κουτάλα!..
    Ουστ Ρε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ!

    ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑ !

    Πολύ άγριες αποδοκιμασίες πριν από λίγο στην κηδεία του αγωνιστή Λάκη Σάντα, στον Γιώργο Παπανδρέου από εκατοντάδες πολίτες που ήταν εκεί.
    Όπως ενημερώθηκε το Fimotro, ο πρωθυπουργός φυγαδεύτηκε ουσιαστικά, καθώς τα πράγματα έγιναν πολύ...επικίνδυνα μπροστά στον τηλεοπτικό φακό !

    Μόλις εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός ακούστηκε ένα μακρόσυρτο "ου" από εκατοντάδες πολίτες. Κάποιοι εξ' αυτών κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Γ. Παπανδρέου, αλλά τελικά ο πρωθυπουργός πρόλαβε και έφυγε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άθλια επίθεση του ΠΑΣΟΚ στον Λάκη Λαζόπουλο!!!

    Τα έχετε χάσει εντελώς εκεί στο ΠΑΣΟΚ του ΔΝΤ; Είναι δυνατόν να κάνετε τέτοια απίστευτη επίθεση σε μια σατυρική εκπομπή και να την ταυτίζετε με τη ...Νέα Δημοκρατίας; Έχετε χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας στο Μαξίμου και δίνετε τέτοιες εντολές καταστολής που θα έκαναν τον ίδιο τον Γκέμπελς να σκάει από τη ζήλια του;
    Διαβάστε τι έγραψαν οι άνθρωποι,
    τα άρρωστα μυαλά, εναντίον ενός ηθοποιού που έκανε απλά τη δουλειά του και απευθύνονται προς τον ίδιον λέγοντας...
    " προς Συγγρού και τους Λαζόπουλούς της", ταυτίζοντας ουσιαστικά τους δύο τους, ενώ τονίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι:
    "Τον πατριωτισμό του Κινήματός μας, δεν θα τον....
    αμφισβητήσει κανείς, πόσο μάλλον αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και μετά λιποτάκτησαν και αυτοί που έγλυφαν τους "καταλληλότερους" επί 6 χρόνια, ενώ κατέστρεφαν τη χώρα".
    Κατηγορούν οι απίστευτοι τύποι του ΠΑΣΟΚ τον Λαζόπουλο ....οτι έγλυφε τον Καραμανλή επί 6 χρόνια!!!
    Αυτό μάλλον δεν θα μείνει αναπάντητο από τον Λαζόπουλο αλλά και από ολόκληρη την μπλογκόσφαιρα.
    Το να χτυπάς σατιρική εκπομπή, λέγεται ΝΑΖΙΣΜΟΣ.


    ΥΠΕΜΘΥΜΙΣΗ στα 6,46
    ΥΠΟΓΕΙΑ ποντίκια ΠΑΣΟΚλανιά
    ------------------------------
    Ο Αργεντίνος o De la rua έφυγε με λευκό ελικοπτεράκι...

    http://www.youtube.com/watch?v=ICP5XUaDcAI 1:03′
    http://img15.imageshack.us/img15/3821/argentinamaketo.jpg

    Και άντε και καλά, ο δικός μας πρόλαβε και την έκανε, με τα χρώματα της αστερόεσσας..

    Όλα αυτά τα Πουτανάκια και τα Πουστράκια του Πασοκ.....που θα πάνε.....!!!
    ΑΧ..αψ και βαχ..και αμαν και αμήν....!!!
    Που θα πάτε ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙΑ ;

    Να θυμίσω ότι όταν έγινε το ΜΠΑΜ στην Αργεντική
    γέμισαν οι δρόμοι και τα Κυβερνητικά κτήρια
    με τουλάχιστον 25.000
    πτώματα +++
    Αξιωματούχων - κυβερνητικών, όπως κακή ώρα....
    Εσείς κενά κεφαλάκια και τροφαντά κορμάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αποκλειστικά αφιερωμένο στον Ψυχοπαθή του Πασοκ, που γυρνάει στις αρναρτήσεις για να γλύφει
    το Διανοητικά Ανάπηρο..ΑΜΕΑ. μογγολάκι Γιωργάκη. ~~~~~~~~~~~

    ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Η Γ.Γ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ…
    ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΙΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ;

    Μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις προανήγγειλε η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθήνα Δρέττα, καθώς από την 1η Ιανουαρίου του 2012 θα υπάρξει ένα νέο πλαίσιο παροχής, το οποίο θα έχει νομοθετηθεί μέχρι το Δεκέμβριο του 2011.
    Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΒΗΜΑ FM", τόνισε, ωστόσο, ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει αυτή τη στιγμή το ύψος της μείωσης, πριν να βγουν τα αποτελέσματα από τις αναλογιστικές μελέτες.

    Όσον αφορά στην επιβολή εισοδηματικών κριτηρίων για τα επιδόματα ανεργίας, ανέφερε ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με την τρόικα. "Θα προσπαθούμε να δούμε, ξύνοντας το λίπος, αλλά χωρίς να φθάσουμε στο δέρμα, ποιες εξοικονομήσεις μπορούμε να έχουμε απ’ οπουδήποτε μπορεί να προκύψει εξοικονόμηση, προκειμένου να κρατήσουμε σταθερές δύο δαπάνες που για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτες: τις συντάξεις και τα επιδόματα ανεργίας", σημείωσε.

    Τόνισε δε ότι κάτι τέτοιο "προφανώς δεν είναι ευχάριστο. Πιθανόν σε κάποιες περιοχές να υπάρξουν και σκιές αδικίας, αλλά η βασική μας στόχευση παραμένει να σώσουμε αυτά τα δύο και να μπορέσουμε να περιορίσουμε απ’ όπου μπορούμε. Διαφορετικά, η μόνη εναλλακτική λύση είναι να πάμε σε οριζόντιες περικοπές, πράγμα που αποκλείεται ολοκληρωτικά".

    Η ίδια υποστήριξε ότι η τρόικα δεν διαφωνεί με την πρόσθετη επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό περίπου 1 δισ. ευρώ για τα επιδόματα ανεργίας, τονίζοντας ότι δεν έχει τελειώσει η συζήτηση. "Η τρόικα προσπαθεί να καταλάβει γιατί χρειαζόμαστε αυτά τα χρήματα και από πού θα τα βρούμε".

    Σχετικά με την είσοδο εισοδηματικών κριτηρίων και στα πολυτεκνικά επιδόματα, αν και παρέπεμψε στο υπουργείο Υγείας για το θέμα, τόνισε ότι "σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πολλά περιθώρια εξορθολογισμού".

    ΜΠΑΤΣΡΑΔΟ ΠΑΣΟΚ ΓΑΜΗΜΕΝΟ
    ΑΞΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΣΟΥ
    ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
    ΑΛΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΛΥΚΟΚΡΕΜΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση