GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντρεύτηκε κι ο Νίκος Βουρλιώτης...

Από το yourstar.gr ...με κουμπάρο το Νίκο Καραχάλιο Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες ο Νίκος Βουρλιώτης, ο γνωστός σε όλους Ni-V...

Από το yourstar.gr
...με κουμπάρο το Νίκο Καραχάλιο

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες ο Νίκος Βουρλιώτης, ο γνωστός σε όλους Ni-Vo, που άφησε την καλή του, Όλγα Καρπαθάκη, να... ραπάρει στην καρδιά του! «Νιώθω παντρεμένος εδώ και αρκετό χρόνο. Το αποφάσισα πολύ απλά και αβίαστα», είπε ο Νίκος αποκλειστικά στην κάμερα του Star, στην τελευταία του συνέντευξη ως εργένης.
Ο ράπερ και η αγαπημένη του γνωρίστηκαν σε ένα γυμναστήριο και η...
σχέση προέκυψε αργότερα. «Κυνήγησε ο ένας τον άλλον, ο καθένας έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης γι΄αυτή τη σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος.
Κι αν νομίζετε ότι ο Ni-Vo θα κάνει την ανατροπή και θα πάει στην εκκλησία ντυμένος όπως τον έχουμε συνηθίσει... απατάσθε! Όπως κάθε άλλο γαμπρός, με το κουστουμάκι του θα είναι!
Στο μεταξύ, η νύφη βρίσκεται σε πανικό προετοιμασιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νυφικό της θα είναι στενό με ουρά και θα εντυπωσιάσει τους περίπου 400 καλεσμένους.
Ο γάμος θα γίνει απόψε στις 20:30 το βράδυ στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό και, φυσικά, το Star θα είναι εκεί!

10 σχόλια

  1. Χ Ε Σ Τ Η Κ Α Μ Ε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για πόσους μήνες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γι αυτό με έτρωγαν τα αρχίδια μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΟΥΡΛΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΙΜΑΡΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Inсreаsingly persοns are adopting thіs ѕtratеgу which
    they're finding really simple to practice.

    Feel free to visit my site :: awebsource.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση