GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός ο Μπιν Λάντεν...

To θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν σε στρατιωτική επιχείρηση στο Πακιστάν ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, δηλώνοντας  ότι ο...

To θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν σε στρατιωτική επιχείρηση στο Πακιστάν ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, δηλώνοντας  ότι ο θάνατός του επικεφαλής της Αλ Κάιντα σηματοδοτεί το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής επίτευγμα των ΗΠΑ στη μάχη εναντίον της οργάνωσης και της διεθνούς τρομοκρατίας.
«Αποδόθηκε δικαιοσύνη», υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος εν μέσω ζητωκραυγών και επευφημιών από πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στο Λευκό Οίκο
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σκοτώθηκε και ένας από τους υιούς του Μπιν Λάντεν, δύο άντρες -προφανώς συνεργάτες του- και μια γυναίκα. Αλλες δύο γυναίκες τραυματίστηκαν, ενώ στο εσωτερικό του συγκροτήματος όπου κρυβόταν ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, βρίσκονταν και παιδιά.
Ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε από τα πυρά της ομάδας κρούσης, της οποίας κανένα μέλος δεν τραυματίστηκε, διευκρίνισε αξιωματούχος που... θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, σημειώνοντας πως ήταν μια ιδιαίτερα επικίνδυνη επιχείρηση.
«Σήμερα το βράδυ είμαι σε θέση να ανακοινώσω στους Αμερικανούς και σε όλο τον κόσμο ότι οι ΗΠΑ ηγήθηκαν της επιχείρησης που οδήγησε στο θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, επικεφαλής της αλ Κάιντα, ένος τρομοκράτη που ευθύνεται για τη δολοφονία χιλιάδων αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών», ανέφερ ο Ομπάμα στο έκτακτο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό από το Λευκό Οίκο.
Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε μία έπαυλη στην πόλη Αμποταμπάντ, που βρίσκεται βόρεια του Ισλαμαμπάντ. Όπως διευκρίνισε, κανένας Αμερικανός δεν έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της επιχείρησης, ενώ ελήφθησαν όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν θύματα μεταξύ των πολιτών.
«Λίγο καιρό αφού ανέλαβα την προεδρία, έδωσα εντολή στον διευθυντή της CIA Λέον Πανέτα να αναγάγει τη δολοφονία ή τη σύλληψη του Μπιν Λάντεν σε πρώτη προτεραιότητα της μάχης μας εναντίον της αλ Κάιντα», δήλωσε ο Ομπάμα και πρόσθεσε: «Τον περασμένο Αύγουστο, έπειτα από χρόνια επίπονης εργασίας από τις υπηρεσίες πληροφοριών μας, ενημερώθηκα ότι υπάρχαν πληροφορίες που οδηγούσαν στον Μπιν Λάντεν. Χρειάστηκαν πολλοί μήνες για να επιβεβαιωθούν. Και τέλος την προηγούμενη εβδομάδα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είχαμε αρκετές πληροφορίες για να δράσουμε και ενέκρινα μία επιχείρηση για τη σύλληψη του Μπιν Λάντεν, προκειμένου να προσαχθεί στη δικαιοσύνη».

7 σχόλια

  1. Προσοχή επείγον για όλους τους Έλληνες
    Στις 28/4/2011 , μαζί με την απολογία του Τσοχατζόπουλου , στημένο το παιχνίδι στη βουλή , ψηφίστηκε η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα .
    Έτσι τον Ιούλιο θα ψηφιστεί στη βουλή και χωρίς κανένα πρόβλημα κανονικά ο νομός για 50% μειωμένους μισθούς σε πρώτη φάση .
    Όπως καταλαβαίνουν οι νοήμονες πολίτες όλο το παιχνίδι με την παραπομπή του Τσοχατζόπουλου παίχτηκε για να ψηφιστεί η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο δημοσίου και ιδιωτικού τομέα , σύμφωνα με τις εντολές που έδωσε το Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη βάψαμε. Επικεφαλής του ΔΝΤ αναλαμβάνει από τον Ιούνιο ο πρώην τσάρος της τουρκικής οικονομίας, Κεμάλ Ντερβίς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράκλησης απευθύνεται μόνο σε όσους θα αυτοκτονήσουν για οικονομικούς λόγους ‘
    Το τέλος που βάζετε στη ζωή σας είναι ηττημένου και χαμένου .
    Φερθείτε σαν ήρωες εκτελέστε πρώτα πολιτικούς και κλέφτες του δημοσίου χρήματος που σας έφεραν σε αυτή την κατάσταση
    Η ζωστείτε με πυρομαχικά και πηγαίνετε σε σπίτια , πολιτικά γραφεία υπουργών βουλευτών πολιτικών κλεφτών μέσα στη βουλή
    Και ανατιναχθείτε μαζί με αυτούς τότε θα προσφέρεται εργο στην Ελλάδα και θα πεθάνετε ηρωικά και όχι ατιμωτικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΩΡΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΕΣ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ.
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα τελετευα 10 χρονια ο Λαντεν ζει στο ραζτο του Μπους στο Τεξας. Σιγα μην τον στο Πακισταν. Ο ΘΕΟΣ ξερει μονο την ετοιμαζουν παλι η ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ η ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τελετευα 10 χρονια ο Λαντεν ζει στο ραζτο του Μπους στο Τεξας. Σιγα μην τον στο Πακισταν. Ο ΘΕΟΣ ξερει μονο την ετοιμαζουν παλι η ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ η ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγα μην τον σκοτοσαν.Αυτος ειναι κρημενος τα τελετευα 10 χρονια στο ραζτο του Μπους στο Τεξας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση