GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγή πολιτικού σκηνικού στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/ @ΟΙ δημοσκοπήσεις που αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό αλλά και το αδιέξοδο της 5ης δόσης του δανείου σκια...

Από το http://www.greekmme.gr/
@ΟΙ δημοσκοπήσεις που αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό αλλά και το αδιέξοδο της 5ης δόσης του δανείου σκιαγραφούν τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ όπου δεν απουσιάζουν οι αποκαλύψεις για άγνωστες πτυχές της οικονομικής ζωής της χώρας. Το' Πρώτο Θέμα' οδηγεί τις εξελίξεις με το κεντρικό θέμα που αναφέρει ότι "Τελεσίγραφο 10 ημερών απο την τρόικα- Απολύστε και πουλήστε ή τελειώσατε- Δεν υπάρχει 5η δόση αλλά νέα δανειακή σύμβαση, εδώ και τώρα φεύγουν 50.000 δημόσιοι υπάλληλοι, αποκρατικοποιήσεις 15 δις και ενέχυρο μετοχές αλλά και ακίνητα". Η 'Real News' επιβεβαιώνει ότι υπάρχει αλλαγή πολιτικού σκηνικού εκφράζοντας ότι "Στο μηδέν μετά απο 33 μήνες η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.- Ανατροπή σκηνικού και ισοψηφία των 2 παρατάξεων με 21,5% καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB και βουλή 6 κομμάτων με είσοδο των Οικολόγων- Το 62,8% των πολιτών ζητά...
συναίνεση των πολιτικών κομμάτων για αντιμετώπιση της κρίσης.."
@Φυσικά αποκαλυπτικό και το πρωτοσέλιδο απο το 'Παρόν της Κυριακής' που εξηγεί ότι "Ανατροπές καταγράφει γκάλοπ της Rass- Στα ίσα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με το 0,9 η διαφορά- Μεγάλη άνοδος Σαμαρά στα ποιοτικά στοιχεία- Το 62,4% πιστεύει ότι ο Πρωθυπουργός ζητά απο τους πολίτες συνεοχή και όχι συναίνεση". Το 'Αρθρο' προσθέτει ότι "Μείωση των δημόσιων υπαλλήλων με επαναξιολόγηση- Απολύσεις μέσω ΑΣΕΠ- 45.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο στη κόψη του ξυραφιού..."
@Παρόμοιο το κύριο θέμα όπως συμπληρώνει το 'Βήμα της Κυριακής' όπου "Ανοικτή γραμμή Παπανδρέου- Σαμαρά και λέει Αντώνη η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη- Στον αέρα η 5η δόση του δανείου- Νέα μέτρα φωτιά απο αύριο..." Επίσης η 'Καθημερινή' υπογραμμίζει απο την πλευρά της οτι "Το Δημόσιο έχει ρευστό μέχρι τα μέσα Ιουλίου- Η τρόικα πιέζει ασφυκτικά με όπλο την πέμπτη δοση, κρίσιμο υπουργικό συμβούλιο την Δευτέρα και τα λέμε"
'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπια' επισημαίνει στο κεντρικό της θέμα ότι "Κραδασμοί στην Κυβέρνηση- διαφωνίες βουλευτών για τα μέτρα- Τριπλό σόκ κι όποιος αντέξει- Επιδόματα όπου κόβονται 50 με το νέο μισθολόγιο". Ο 'Ελεύθερος Τύπος' επιμένει με την σειρά του ότι "Η Τρόκα εκβιάζει, ο Παπανδρέου παραδίδει τα κλειδιά- Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, υποθήκες για τα 50 δις εδώ και τώρα-Στον αέρα το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα- Ο Πρωθυπουργος περιμένει την ετυμηγορία της Ευρώπης και αναζητά σωσίβιο στην συναίνεση". Τέλος το 'Εθνος' καταλήγει ότι " Βαρυσήμαντη συνέντευξη Πρωθυπουργού λίγο πριν τις αποφάσεις- Ειμαι αποφασισμένος για την σωτηρία και αλλαγή της χώρας- Ανοικτή η πόρτα για ρεαλιστικές προτάσεις απο όλους- Δεν έχουμε δώσε σε κανέναν το δικαίωμα να μας υποδεικνύει εκλογές..." και προφανώς η εφημερίδα αγνοεί τις 2 μεγάλες δημοσκοπήσεις....

11 σχόλια

  1. ANTE ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ.ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΗΛΑΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΟΤΙ Η ΣΑΥΡΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ.ΤΟΣΟ ΜΙΣΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ.ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ.ΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑ .ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ [ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ] Ο
    ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩ ΤΣΑΝΑΚΙΑ [ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ]ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ Η ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΠΑΡΙΟ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΑΤΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kaλε κυριε CDS τι σημαινει και ποσο κανειτωρα -τωρα?Γιατι σε μια βδομαδα αστο καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΕΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΙΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ,ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ,ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΡΡΓΗΤΩΝ .ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΖΟΥΓΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ.ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ,ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΣΚΕΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “στήνουν” σκηνικό συναίνεσης, αλλά μάλλον δεν είναι αυτή η αποτύπωση της αλήθειας._____________________

    Αφηστε το ΠΑΣΟΚ να τρωει τα σπλαχνα του που εξεθρεψε τοσα χρονια.
    Μην βιαζεστε, πρεπει να γονατισουν εντελως τα πρασινα τρωκτικα.

    O Σαμαράς είναι στη λογική του Στάλιν.
    Ασε τους νεκρούς να προχωρούν.

    Δεν ξέρω κανέναν που να θέλει συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, οπότε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για μαγειρεμένο ποσοστό.
    Ωστόσο, ο Αντώνης νομίζω ότι τους έχει βουλώσει τώρα πια όλους.

    Πιστεύω ότι κανένας δεν περίμενε να πει ένα τέτοιο ξεκάθαρο “όχι” σε συνεργασίες, ειδικά με το πιστόλι στον κρόταφο “δεν σας δίνουμε την πέμπτη δόση” και τα τοιαύτα.
    Ήταν τεράστια μαγκιά και θα επιδράσει υποσυνείδητα στον κόσμο διότι ο κόσμος πηγαίνει με τον ισχυρό και ο Αντώνης έδειξε πολύ ισχυρός με αυτή την κίνηση και ο κόσμος αισθάνεται τώρα πια (πιστεύω) ότι από κάπου πηγάζει αυτή η αυτοπεποίθηση.


    Δεν έχει σημασία που τα απόλυτα νούμερα είναι ακόμη χαμηλά.

    Σε λίγο η ανάληψη της εξουσίας από το Σαμαρά θα είναι η ΜΟΝΗ ρεαλιστική λύση για τη χώρα και αυτό θα το δουν οι ΠΑΝΤΕΣ.
    Ο Σαμαράς πιστεύω ότι θα εκλεγεί χαλαρά με 60%.

    Υπάρχει μόνον ένα εμπόδιο εδώ: Το σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ, την ώρα που ψυχορραγεί, θα θελήσει να βάλει μπροστά ένα Βενιζέλο, ένα Λοβέρδο, κάποιον τέλος πάντων που να ανακόψει τη φθορά του ΠΑΣΟΚ λόγω ΓΑΠ.
    Εμείς βέβαια λέμε ότι δεν έχει νόημα να βάλεις κάποιον που ήταν ένας από αυτούς που ήταν ΟΛΟΙ συνένοχοι στη Μνημόνιο.
    Δεν θα έχουν κανένα κοινωνικό και πολιτικό άλλοθι.

    Ωστόσο, επειδή η καθεστωτική προπαγάνδα είναι (ακόμη) πολύ ισχυρή, αυτό το τελευταίο χαρτί του συστήματος δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί, αλλά να υπάρξει από τώρα εναλλακτικός στρατηγικός σχεδιασμός στη ΝΔ για την αντιμετώπισή του, εάν ποτέ προκύψει (που είναι μεν λιγάκι δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…).

    Αυτά, με το καλό και η πρωτιά τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξαφνικά έγιναν όλοι …. Σαμαρικοί
    (Oι παρατρεχάμενοι της εξουσίας)

    Τι έγινε ξαφνικά ; Γιατί αυτή η μεταστροφή ;

    Το σύστημα, αίφνης ανακάλυψε τον Αντώνη Σαμαρά, εκεί που τον είχε ξεγραμμένο να βολοδέρνει κάπου μεταξύ 19 και 20% ;

    Να χάσκει 30 μονάδες πίσω από τον κ. Παπανδρέου, στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός.

    Αίφνης, ανακάλυψαν τις προτάσεις και τις ιδέες του, όταν μόλις πριν από ένα χρόνο τον θεωρούσαν …Χάρρυ Πότερ ;

    Τον πιέζουν να παράσχει τη στήριξη του σε μια, μέχρι πρότινος, πανίσχυρη κυβέρνηση και σ’ ένα Γιώργο Παπανδρέου, που εθεωρείτο «κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού»;

    Και μάλιστα αυτές οι πιέσεις δεν προέρχονται μόνο από τα εδώδιμα κέντρα, αλλά εκπορεύονται και από την Ε.Ε.

    Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια κυβέρνηση στα πρόθυρα της κατάρρευσης και αναζητείται επειγόντως πολιτική στήριξη.

    Λογικό, επομένως, να προσβλέπουν προς το άλλο κόμμα εξουσίας.

    Όμως, εσχάτως άρχισαν να βγαίνουν από τα λαγούμια τους και οι γνωστοί παρατρεχάμενοι παράγοντες της εκάστοτε εξουσίας και διαγκωνίζονται να πάρουν θέσεις.

    Μυρίζονται εξουσία και ακονίζουν νύχια και δόντια.

    Αυτός είναι ο μεγαλύτερο κίνδυνος όλων, για τον Αντώνη Σαμαρά.

    Ο Κώστας Καραμανλής, πέραν των προσωπικών του ευθυνών, προδόθηκε από στελέχη (και δεν αναφέρομαι μόνον σε υπουργούς) τα οποία είτε απεδείχθησαν παντελώς ανίκανα, είτε πολύ κατώτερα των περιστάσεων, είτε γιατί ενδιαφέρονταν περισσότερο για τις προσωπικές τους στρατηγικές και φιλοδοξίες, παρά για το κυβερνητικό έργο.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου καταρρέει γιατί πέραν της προσωπικής του αδυναμίας, οι «κηπουροί του», δηλαδή ο κλειστός κύκλος των συνεργατών του, που ήταν και προσωπικές του επιλογές, έχει γίνει συνώνυμο της αποτυχίας.

    Το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα, γιατί όπως είπε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υποδεχόμενος τον κ. Σαμαρά την περασμένη Τρίτη, «οι καιροί ου μενετοί».

    Αυτοί, λοιπόν, οι παράγοντες της εξουσίας, είμαι βέβαιος, ότι θα είναι οι πλέον ένθερμοι θιασώτες της συναίνεσης!

    Από καθόλου εξουσία, είναι προτιμότερο και τμήμα της, ανεξαρτήτως μεγέθους, αρκεί αυτοί οι ίδιοι να βολευτούν κάπου!

    Ποιοι είναι αυτοί; Ε, τους γνωρίζουμε όλοι!

    Και ποια είναι η απάντηση;

    Ένα από τα άρθρα εδώ στο Antinews, λέει «δεν θέλουμε μια πρόσκαιρη γεύση εξουσίας, θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα»!

    Αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

    Υ.Γ. Αφορμή γι αυτά που γράφω σήμερα δεν είναι μόνο όσα βλέπω και ακούω στα ΜΜΕ και τις εφημερίδες. Είναι και το τηλεφώνημα που έλαβα χθες από πρώην αποτυχημένο golden boy, που μέχρι πρόσφατα καταφερόταν σκαιότατα εναντίον του Αντώνη Σαμαρά για να μου πεί πόσο ….σοβαρές ήταν οι προτάσεις του στο Ζάππειο! Πόσο υπεύθυνη ήταν η τοποθέτησή του στο θέμα των δηλώσεων του Ολι Ρεν και ότι γενικά «το έχει ο Αντώνης»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Εχω καιρο να διαβασω δρ Κουτσουκο


    Τι συμβαινει και το Πασοκ εχει τα ιδια ποσοστα με ΝΔ?
    Ποιοι μεσα απο το Πασοκ πουλανε τον Γιωργο στην δεξια

    Ποιοι στρωνουν τον δρομο στον Σμαρα με ανθη?

    Τι λεει ο δρ Κουτσουκος?
    Γιατι τετοια φιμωση απο το πρεσσσ??

    "Οποιος πουλαει τους φιλους του θα πουλησει και τον εαυτο του" ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη...

    Ντινος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είστε άρρωστοι για να γράφετε τέτοιες μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ροδούλα Ζήση!
    ηταν αντιπροεδρος της Βουλης οταν ψηφιζοταν το χουντικης εμπνευσης νομοσχεεδιο για Προτυπα Πειραματικα

    και δεν μιλησε

    Τι περιμενε η ροδουλα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΔΙΕΔΙdΕ ΟΤΙ Ο γΙΩΡΓΟς ΕΙΝΑΙ ΕΩς ιΟΥΝΙΟ ΜΕΤΑ σΑΜΑΡΑς ΤΗς ΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ τΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ
    ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?



    ΓΚΕΚΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ?

    22 Μαϊ 2011 3:45:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    Παιδεια

    Ειναι τοσο ανικανοι στο Υπουργειο και για το μονο που ειναι ικανοι ειναι να διατηρουν παρανομα στην θεση τους την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη που εχει πλαστα πτυχια και ΠΛΑΣΤΗ προυπηρεσια στην ΑΣΠΑΙΤΕ

    με τις ευλογιες του "δεξιου" Προεδρου Γιαννη Χρυσουλακη που διορισε η Αννα ΔΙαμαντοπουλου η κορη του "κομουνιστη" !!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ : Έδωσαν λάθος θέματα στις πανελλαδικές!!!-ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΔΕ



    Πραγματικά είναι απίστευτο αλλά ωστόσο αληθινό. Το αποκαλύπτει σήμερα ότι σε Εξεταστικό Κέντρο την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων ,οι υπεύθυνοι έδωσαν στους μαθητές- υποψήφιους Εσπερινού Λυκείου,

    να γράψουν το θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας (Εκθεσης), που δόθηκε από την Κεντρική Επιτροπή των Εξετάσεων για τους μαθητές των Ημερησίων Λυκείων.


    ΜΑ ΠΟΣΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ?

    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΑ ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ?

    ΠΑΣΟΚΟΙ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καρυωτάκης:

    Του κόσμου η καταφρόνια τούς βαραίνει
    κι αυτοί περνούνε αλύγιστοι κι ωχροί,
    στην τραγική απάτη τους δομένοι
    πως κάπου πέρα η Δόξα καρτερεί,
    παρθένα βαθυστόχαστα ιλαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση