GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος...

 Δεν μπορεί να χαθεί άλλος χρόνος. Δεν έχω θέση σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές. Nα ψηφιστεί από 180 βουλευτές το Πρόγραμμα Σταθ...

 Δεν μπορεί να χαθεί άλλος χρόνος. Δεν έχω θέση σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές. Nα ψηφιστεί από 180 βουλευτές το Πρόγραμμα Σταθερότητας

Στη διάθεσή του Πρωθυπουργού έθεσε εαυτόν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, άφησε αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης.
«Σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές δεν νομίζω πως έχω θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως σε κάθε περίπτωση «είναι στη διάθεση του Πρωθυπουργού».
Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «ενοχικές στάσεις και αμφισημίες» που δεν αρμόζουν στις περιστάσεις, ενώ εξέφρασε την άποψη πως ό,τι αφορά στην επικαιροποίηση του μνημονίου πρέπει να προσυπογράφεται από όλους τους υπουργούς και όχι μόνο από τον υπουργό Οικονομικών, όπως γίνεται σήμερα.
Επικαλούμενος την φράση του Γ. Παπανδρέου, πως θα συνεχίσει την μάχη με όσους έχουν...
 πάρει την απόφαση να παλέψουν μαζί του, τόνισε ότι ο επαναπροσδιορισμός των μαχητών που βρίσκονται στην πρωτη γραμμή πρέπει να γίνει σήμερα, αφού, όπως είπε, δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος.
Δήλωσε πάντως πως ο ίδιος είναι «στρατιώτης» στο πλευρό του Πρωθυπουργού και στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάκαμψη της χώρας.
Ερωτηθείς εάν θα επιθυμούσε να παραιτηθεί από την κυβέρνηση ξεκαθάρισε ωστόσο ότι εάν ήθελε να το πράξει «θα το έλεγα ανοιχτά και καθαρά όπως μιλώ πάντα για όλα τα θέματα».
Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να αρθούν οι «λανθασμένες εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί εκτός συνόρων» και να εμπεδωθεί εντός συνόρων πως «πολλές και βασικές μάχες είναι ακόμη προ των πυλών και μία από τις πιο κρίσιμες δίνεται αυτές τις μέρες».
Επισήμανε παράλληλα ότι με τα «περί δήθεν απροθυμίας» να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της χώρας που υποστηρίζουν ορισμένοι εκτός συνόρων, αλλά και κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης, αποκρύπτεται, όπως είπε, το ότι ο ελληνικός λαός στήριξε με τον πιο σαφή τρόπο τις προσπάθειες της κυβέρνησης για τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές. Και ζήτησε να ψηφιστεί το Πρόγραμμα Σταθερότητας από αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτές για διερυμένη πολιτική νομιμοποίηση.
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/

6 σχόλια

  1. Προσοχή –προσοχή
    Όσοι νοικιάζεται σπίτια και καταστήματα σε μουσουλμάνους ενοικιαστές να τα ξενοικιάσετε αμέσως από αυτούς , διότι :
    Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αφού πάρουν την εμπιστοσύνη από εσάς σαν καλοπληρωτές μετατρέπουν τα περισσότερα καταστήματα που νοικιάζουν σε τζαμιά και τα διαμερίσματα σε κοινόβια , δηλαδή ένας φαίνεται στα χαρτιά αλλά μένουν πολλοί μέσα ,και αφού σας βάλουν μεγάλο φέσι από τα απλήρωτα ενοίκια που συσσωρεύτηκαν , βάζουν φωτιά και τα καίνε και λένε ότι τους έκαψαν χριστιανοί η άλλης εθνικότητος .
    Έτσι αυτοί ξενοικιάζουν τα διαμερίσματα και τα καταστήματα που τους έχετε νοικιάσει σαν κύριοι και εσείς μπαίνετε μέσα χοντρά διότι έχετε πάρει μόνο δυο με τρεις μήνες ενοίκια από αυτούς , καταστρέφοντας την περιουσία σας και αφήνοντας απλήρωτους λογαριασμούς κοινόχρηστα ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ.
    Και μετά οι ίδιοι πάνε σε άλλα κορόιδα Έλληνες κα τους κάνουν τα ίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην πέφτετε από τα μπαλκόνια μην κρεμιέστε την πυροβοληθείτε μόνοι σας μην παίρνετε χάπια,
    Για να αυτοκτονήσετε.
    Μην βάζετε τέλος στη ζωή σας σαν ηττημένος προδομένος χαμένος , απελπισμένος για οικονομικούς λόγους και χρέη .
    Φερθείτε σαν ήρωες εκτελέστε πρώτα πολιτικούς και κλέφτες του δημοσίου χρήματος που σας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και αυτοκτονείτε μετά .
    Η ζωστείτε με πυρομαχικά και πηγαίνετε σε σπίτια , πολιτικά γραφεία υπουργών βουλευτών πολιτικών κλεφτών μέσα στη βουλή
    Και ανατιναχθείτε μαζί με αυτούς , τότε θα προσφέρεται έργο στην Ελλάδα και θα πεθάνετε ηρωικά και όχι ατιμωτικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λοβερδος νομιζει οτι μπορει να ξεγελασει το κοσμο και να γλυτωσει. Ειναι συνυπευθυνος και θα υποστει τις συνεπειες.
    Αυτοι οι σκαταδες τα ζωα οι Πασοκοι ακομα να ξυπνησουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε μας ξεγελάς με παπάρες λαμόγιο !
    Πας να διαχωρίσεις τη θέση σου αλλά δε θα τη γλιτώσεις. Το Γουδί σε περιμένει εναγωνίως. χα χα χα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θα μπορούσε να λέει..."

    Επιμένουν οι εγκεφλικά νεκροί ΠΑΣΟΚοι να μας περνάνε για μαλάκ@@: "Τον Μάρτιο άνοιξαν 370 επιχειρήσεις περισσότερες απ' όσες έβαλαν λουκέτο"!!!!

    Επιμένει το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ότι και ο Μάρτιος έκλεισε με θετικό πρόσημο 370 εγγραφών νέων επιχειρήσεων που έκαναν έναρξη δραστηριότητας, σε σχέση με όσες έβαλαν λουκέτο!!!

    Παρόλο που έχουμε πει (Υπουργός Ρόβλιας... μόνο στα χαρτιά... γιατί εγκεφαλικά είναι ακόμα διακοπές στο εξοχικό στην Πάρο) ότι αυτό που λένε οι ΠΑΣΟΚοι είναι απολύτως παραπλανητικό, αυτοί επιμένουν να συγκρίνουν τα ασύγκριτα εκμεταλλευόμενοι πως όποιοι βάζουν λουκέτο δεν πάνε να διαγραφούν από τα επιμελητήρια γιατί αφενός χρωστάνε συνδρομές και αφετέρου δεν μπορούν να προσκομίζουν χαρτιά, ότι δεν χρωστάνε σε ΙΚΑ, εφορία κ.λπ, που ζητάει το επιμελητήριο για να τους διαγράψει... έτσι φαίνονται εγγεγραμένοι και οι ΠΑΣΟΚοι τους παρουσιάζουν σαν "ενεργούς" παρότι έχουν βάλει προ πολλού λουκέτο...

    Επειδή λοιπόν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν το παραπάνω και επιμένουν να παραπληροφορούν εδώ και μήνες (ο Ρόβλιας την έχει πει αυτή την παπαριά από τον Φεβρουάριο) μήπως μπορούν να μας λύσουν την εξής απλή απορία:

    Αφού αυξάνονται οι νέες επιχειρήσεις και απασχολούνται άτομα...γιατί αυξάνονται ταυτόχρονα και οι άνεργοι ;

    Και επειδή είναι εγκεφαλικά νεκροί, να τους το θέσουμε και αλλιώς:

    Από που προέρχονται όλες οι στρατιές ανέργων
    αν δεν προέρχονται από επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο;

    Τους γεννάει ο ΟΑΕΔ ή ο Καραμανλής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοβέρδος: "Να ψηφιστεί από διευρυμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία το επικαιροποιημένο μνημόνιο"...

    ... για να τα φορτώσουμε στη ΝΔ.
    ΜΕΤΑ..

    εε..σε αυτά τα πούστικα και πρώτοι είμαστε...τι σκατά πληρώνουνε Δις εκατομμύρια για Μαύρη προπαγάνδα στα ΜΜΕ μας, τόσο καιρό !!!

    και την ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ...
    ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ....
    θα γλυτώσουμε...
    .....................χοχοχοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση