GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου ο Αντρίκος Παπανδρέου...

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου έκανε γνωστή ο αδελφός του Πρωθυπουργού, καθηγητ...

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου έκανε γνωστή ο αδελφός του Πρωθυπουργού, καθηγητής Αντρίκος Παπανδρέου.
Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε πως ο Γιώργος Παπανδρέου λειτουργεί ως «έμμισθος broker» ξένων συμφερόντων και ότι μέλη της οικογένειάς του εμπλέκονται σε αδιαφανείς χρηματοπιστωτικές συναλλαγές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Κατήγγειλε μάλιστα ότι μέρος αυτών των CDS κατέληξαν στο fund με την επωνυμία Informed Judgment Partners που έχει πρόεδρο τον -κατηγορούμενο παλαιότερα για την υπόθεση του καλαμποκιού- Θ. Μαργέλο και αντιπρόεδρο την πρώην εκτελεστική διευθύντρια του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά. Μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης φέρεται να...
 είναι ο πρώην πρόεδρος της Κόστα Ρίκα κ. Φιγκέρεζ ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Καμμένο μετέχει σε ΜΚΟ του αδελφού του πρωθυπουργού, Αντρίκου Παπανδρέου.
«Για όσα ψευδή και συκοφαντικά δήλωσε εις βάρος μου ο βουλευτής κ. Π. Καμμένος, τόσο σε μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και από το βήμα της Βουλής, δηλώνω ότι θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη με σκοπό την υπεράσπιση κάθε νομίμου δικαιώματός μου» δήλωσε ο αδελφός του Πρωθυπουργού.
Ανάλογες κατηγορηματικές διαψεύσεις για τους ισχυρισμούς του Π. Καμμένου έγιναν και από άλλα πρόσωπα τα οποία ενέπλεξε στην ίδια υπόθεση ο κ. Καμμένος, όπως ο επιχειρηματίας Θ. Μαργάλος και η πρώην οικονομική σύμβουλος του πρωθυπουργού και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά. Υπενθυμίζεται πως η ΝΔ πήρε αποστάσεις από τις καταγγελίες του βουλευτή της.
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1975981

20 σχόλια

  1. Τελικα ο "μπροστινος" ειναι ο Ανδρικος!!! Μα τοση σημασια εχει ποιος ειναι ο "μπροστινος" στη τεραστια μπιζνα "καταστροφη της ανυπακοης ελλαδας" η οτι μια χουφτα απατεωνες ρημαξαν και συνεχιζουν να λεηλατουν τη χωρα κι εμεις κοιμομαστε??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ίδιος σαχλαμάρας που ελεγε στο ΓΑΠ, πάμε να φύγουμε όσο ακόμη μπορούμε, τον περασμένο μήνα;
    Σιγά το καλτσόν, φαλακρό αγόρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΓΕΡΑΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ "ΦΑΓΑΜΕ" ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΗΤΑΝ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΓΕΡΑΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ "ΦΑΓΑΜΕ" ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΗΤΑΝ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελα που ο Καμμενοσ εχει βολευτικη ασυλεια, και ο Καμμενος βεβαια δεν αποκαλυψε τιποτα αλλα ο Δευκαλυονας. Ο Δευκαλιονας να φαντασειτε ειναι ποιο εξυπνος απο Καμμενο και απο πολλους βολευτες, το μυαλο στη φυκαλη και οι βλ@μεν στη βουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ......

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΑ ΠΑΣ
    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ $$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κοντινός στον πρωθυπουργό

    Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς κύριε…ΝΤΟΛΙΟ! Για ρίξε τώρα μια ματιά στο παρακάτω βίντεο της Γαλλικής Τηλεόρασης για να δεις τον κύριο….Θεόδωρο Μαργέλλο της Informed Judgement Partners και κοντινό του Παπανδρέου! Μιλάει για τα …
    CDS:
    Ο “Κοντινός” στον πρωθυπουργό…
    Στις 7 Δεκεμβρίου 2010 στο γαλλογερμανικό κανάλι Arte, προβλήθηκε ντοκυμαντέρ, του Jean Quatremer, με θέμα την Ελληνική κρίση.
    Περιλαμβάνει συνεντεύξεις των:
    Ζαν-Πωλ Γιούνκερ, Ζαν-Πωλ Τρισέ, Όλι Ρεν, Γ. Παπακωνσταντίνου, Κριστίν Λαγκάρντ, Θεόδωρου Μαργέλλου και άλλων.
    Δείτε τις δηλώσεις του “κοντινού”, όπως αποκαλείται στο ντοκυμαντέρ, στον Έλληνα πρωθυπουργό ….

    Υ.Γ
    Το αρχικό Βίντεο είναι του ccoutoulas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως σχετίζονται τα πρόσωπα αυτά με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο;
    Διαβάστε και φρίξτε:
    Jose Maria Figueres: Σύμβουλος στο ίδρυμα i4cense που ιδρυσε ο Ανδρίκος Παπανδρέου, αδερφός του πρωθυπουργού !
    Σας λέει κάτι το περιβόητο “σκουώς” που έπαιξε με τον αδερφό του και πρωθυπουργό προ ολίγων ημερών ;

    Το ντοκουμέντο που ακολουθεί αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου συνεργάζεται
    1. Με εταιρεία του αδερφού του και 2. Με εταιρεία που συμμετέχει στέλεχος της IJ Partners !


    Οι οικογένειες Παπανδρέου – Figueres, διατηρούν στενές σχέσεις και σε άλλα επίπεδα, με φόντο την “Πράσινη Ανάπτυξη”.
    Καμαρώστε* την κυρία Figueres και τον Γιώργο Παπανδρέου στο Davos πριν από λίγο καιρό.

    Θεόδωρος Μαργέλλος, ο οποίος στο εξαιρετικά λιτό βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του fund αναφέρει «ότι είχε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως έμπορος προϊόντωνκαι επιχειρηματίας στον τομέα των γεωργικών επιχειρήσεων». Επισημαίνεται ότι επιχειρηματίας με το όνομα Θεόδωρος Μαργέλλος είχε εμπλακεί στη δεκαετία του ’90 με την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, το οποίο επιτήδειοι «βάφτιζαν» ελληνικό και καρπώνονταν επιδοτήσεις εκατομμυρίων δραχμών. (πηγή: Το Ποντίκι).

    Ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, ενώ οι πληφορορίες που τον θέλουν να “εξαφανίζεται” μαζί του με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στα ταξίδια – μυστήριο του πρωθυπουργού στο Παρίσι, διαρρέονται από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

    Michael Demirel (!!).______________
    Πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, την εποχή που η κυβέρνηση Σημίτη υπέγραφε τα περιβόητα Swaps με τον κύριο Παπακωνσταντίνου σύμβουλο, για τα οποία η νυν κυβέρνηση δεν έχει δώσει ακόμα τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τις μηνύσεις.

    Εάν θέλετε να μάθετε την ιστορική οικογένεια που κατάγεται ο κύριος Demirel, διαβάστε εδώ:
    Πως ήταν η μέρα σου Γιαβρί μ’; Λάδωσα δυό υπουργούς και δυό διοικητές αγάπη μου.

    Άλλη μία διαχρονική αγάπη δηλαδή:
    Η Siemens xορηγός σε ΜΚΟ του Αντρίκου !

    Και βέβαια, στην i4cense φιγουράρει το όνομα της κόρης του Ισμαήλ Τζεμ. Δεν είναι βέβαια η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος των Παπανδρέου, αφού έχει προηγηθεί το ασύλληπτο “μπουμπούκι” κυρία Nur Batur, ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων.

    Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της.

    H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

    Αθλιότητες που εδώ αναπαρήγαγε ένας άλλος υποστηρικτής του μνημονίου,
    ο κύριος Καρατζαφέρης.

    Η συνέχεια στους “επαγγελματίες της
    ενημερωσης” και βέβαια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ._______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ..

    Ποιός έμπορος καλαμποκιού, φίλος του Γιωργάκη είχε βρεθεί συνεταίρος σε εκείνη την κομπίνα ;
    Κάποιος κύριος Μαργέλος.________________________

    Μου λένε τώρα ότι βγήκε ο Τέρενς Κουϊκ και είπε ότι ο κύριος Μαργέλος είναι συνεταίρος στο i4cense, την εταιρία lobbying του Αντρίκου που προωθεί τα πράσινα αιολικά. 100-35=65. 200-35=165. ΠΟΛΛΑ τα τσάμπα λεφτά, και δεν έχουν σχέση ούτε με “Ανάπτυξη”, ούτε με “Οικολογία”. Κλέβουν τον καταναλωτή, και τα βάζουν στην τσέπη.
    Αυτή τη φορά με τις ευλογίες της Σοσιαληστικής Διεθνούς.
    Avanti popolo!

    Και νομικοι συμβουλοι της εταιρειας ειπαμε Παμπουκης και Πετσαλνικος.
    ______________________________________________
    πασοκ..ολε ! ΠΑΣΟΚ ΟΛΕ !!! ΟΛΕ...

    Η “αυτοκρατορία της λαμογιάς” αντεπιτίθεται στα πορτοφόλια μας για μία ακόμη φορά.
    Ζήτω ο σοσιαλισμός !
    Για να πλουτίσουν τα λαμόγια και να εξαθλιωθούν οι Έλληνες.
    Αυτό είναι το όραμα του GAP.


    ///////////////////////////////////
    Παρτε τα λεφτα απο τις Τραπεζες
    Πέφτουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήνυση ΘΑ κάνει ο Αντρίκος στον Π. Καμμένο... κοινώς παπάρια μάντολες θα κάνει

    Μήνυση λέει θα κάνει ο Αντρίκος Παπανδρέου στον Π. Καμμένο επειδή τον διαβάλει...

    Η απορία είναι εύλογη:

    Τι τον εμπόδισε να πάει σήμερα να την κάνει και μετά να βγει και να πει:

    ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ...

    Υπάρχει κάτι που φοβάται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά είπε ο Καμμένος σήμερα στον Real fm

    Το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2009 που ο Ντ. Σ Καν λέει ότι ήδη είχε συμφωνηθεί η προσφυγή στο Δ.Ν.Τ., εκείνη την εποχή πουλήθηκε ένα ασφάλιστρο κινδύνου από το Τ.Τ. ένα CDS αξία 1,3 δισ. δολαρίων. Αυτό το CDS πουλήθηκε και σήμερα με τη διαφορά των spread η αξία του είναι 16 δισ. και σε περίπτωση που έχουμε credit event, όπως χρεοκοπία, πάει στα 60 δισ.

    Το θέμα είναι που πουλήθηκε:
    Σε εταιρία που συμμετέχουν παλιοί συνεταίροι του αδερφού του πρωθυπουργού.
    Η εταιρία λέγεται “I. J. Partners”, όπου υπάρχουν ως μέτοχοι και διαχειριστές Έλληνες και οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι σε παλαιότερα σκάνδαλα. Γενική διευθύντρια της εταιρίας είναι
    η Μ. Ξαφά.
    Ενώ πουλήθηκε αυτό το CDS, την ώρα που γνώριζε ότι η είσοδος στο ΔΝΤ, θα οδηγούσε τα spreads ψηλά, άρα και αυτό το ασφάλιστρο κινδύνου θα κάλυπτε πιθανές απώλειες του Τ.Τ., πουλήθηκε και αγοραστής φέρεται σε ένα μέρος να είναι εταιρία όπου εμπλέκονται πρόσωπα που είναι στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού και αν όχι του πρωθυπουργού, επειδή ήταν συμμαθητής του, πρόσωπα που μαζί με τον αδερφό του πρωθυπουργού συμμετέχουν σε οργανώσεις και εταιρείες ανάπτυξης πράσινης ενέργειας.

    Το κόμμα μου ακόμα δεν το έχω ενημερώσει πλήρως γιατί συλλέγω στοιχεία. Είπα στη Βουλή μήπως κάποιοι ποντάρουν σε πολιτικά CDS ; και εννοώ αυτούς που αγόρασαν CDS που πουλήθηκαν από Ελληνική Τράπεζα.

    Ρώτησα επίσημα από το βήμα της Βουλής: ποιοι αγόρασαν, ποιοι κατέχουν, σε τι τιμή αγόρασαν, σε τι τιμή είναι σήμερα και σε τι τιμή θα βγουν αυτά τα ασφάλιστρα κινδύνου σε περίπτωση που γίνει haircut ;
    Μιλάμε για πολλά δισεκατομμύρια.

    Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός μιλά με τον Στρ. Καν και δεν ενημερώνει κανένα, αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ. Κάποιος κερδίζει 26 δισ. δολάρια και κάποιοι από αυτούς φέρονται να είναι πρόσωπα που εμπλέκονται στην Ελληνική πολιτική σκηνή.

    Ομιλώ για την “I.J. Partners”, όπου προϊστάμενος είναι ο εμπλεκόμενος με το Γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και συμμαθητής του πρωθυπουργού
    Θ. Μαργέλος, που συμμετείχε στους νέους επιχειρηματίες που στήριξαν τον Γ. Παπανδρέου, είναι ο κ. Κουκέρεζ πρόεδρος της Κόστα Ρίκα,
    ο οποίος είναι σε μη κυβερνητική οργάνωση με τον αδερφό του πρωθυπουργού και πρόεδρος είναι η Μ. Ξαφά.
    Είναι και άλλοι Έλληνες, ο κ. Χ. Μάκας,
    είναι ο Μ. Ντεμιρελ της γνωστής οικογένειας και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε μήπως υπάρχει σχέση με τη σύζυγο του κ. Χριστοφοράκου και ένα σωρό πρόσωπα που είχαν αυτά εσωτερική ενημέρωση επιμένω ότι ο πρωθυπουργός λειτούργησε σαν broker.
    Όταν πουλάς CDS από κρατική τράπεζα σημαίνει ότι αυτή την ασφάλεια την δίνεις σε ιδιώτες κάτι που είναι νομικά κολάσιμο.
    Τα CDS αυτά αν γίνει credit event δίνουν κέρδος μέχρι και 65 φορές παραπάνω από ότι έχουν ποντάρει.

    Είναι γυμνά και δεν τα παίρνουν για να καλύψουν ομόλογα αλλά για να κάνουν το παιχνίδι τους. Ποντάρουν στην καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας.
    Καλώς έκανε που αγόρασε τα CDS ο κ. Φιλιππίδης.
    Ο επόμενος το πούλησε χάνοντας το κέρδος.΄΄.

    ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΦΑΛΑΚΡΑ
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΒΑ...ΜΕΓΑΛΕ !!!
    ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τον Πέτρο Ανδρέου
    http://viosimimakedonia.blogspot.com/
    ------------------------------
    Σκατοαλβανέ, πάρε δρόμο γαμώ το χριστό σου και τον μοάμεθ μαζι, παλιοαλήτη.

    Μάθε πού είναι η Μακεδονία, και μετά γράφεις προπγανδιστικά κωλοσχόλια, μπάσταρδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καθηγητής ο Αντρίκος Παπανδρέου!

    Ποτε εγινε καθηγητής αυτός, χαμπάρι δεν πήραμε.

    Τελικά παει σόι το βασίλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε αυτή τη φωτογραφία έχει το ύφος του "σας κοιτάζω αφ΄υψηλού τιποτένια ποντίκια".
    Μπλαζέ και σνομπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O Καμμένος έχει απόλυτο δίκιο γι' αυτό δεν τον έχουν μόνο στο ΠΑΣΟΚ στη μπούκα αλλά και στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

    «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική»

    Έχω πάθει σοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόσο ακριβά θα πληρώσει η ΕΛΛΑΔΑ αυτή την καλοοικογένεια των ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...........

    Από τον γεροξεκούτη, τον "ερωτύλο" καταστροφέα της οικονομίας στον αλλοπρόσαλλο με τα αδέλφια του που μας κυβερνά τώρα.......

    Καημένη ΕΛΛΑΔΑ τι σου έλαχε να πάθεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ.

    ΤΟΛΜΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ.

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΑ ΑΓΥΡΤΗ.

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ .
    ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΠΑΠΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση