GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εγκύκλιος για τη Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ...

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απέστειλε τη Δευτέρα 2 Μαΐου, προς τις Οργανώσεις του Κινήματος Εγκύ...

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απέστειλε τη Δευτέρα 2 Μαΐου, προς τις Οργανώσεις του Κινήματος Εγκύκλιο, με θέμα τις πολιτικές διαδικασίες της Συνδιάσκεψης.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Εγκυκλίου:
Αγαπητοί Σύντροφοι και Συντρόφισσες ,
Όπως γνωρίζετε, το Εθνικό Συμβούλιο, στην 11η Σύνοδό του, στις  4 Μαρτίου, αποφάσισε...
τη διεξαγωγή Εθνικής Προγραμματικής Συνδιάσκεψης την 3η Σεπτέμβρη 2011.
Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, ο διάλογος στα Όργανα και τις Οργανώσεις θα διεξαχθεί σε πέντε θεματικούς κύκλους, με βάση κείμενα τα οποία προετοίμασαν ειδικές Εισηγητικές Επιτροπές και υποβλήθηκαν στο Πολιτικό Συμβούλιο.
Τα Κείμενα Βάσης είναι ήδη αναρτημένα στην ιστοσελίδα http://www.pasok.gr/ από όπου μπορείτε να τα αναζητήσετε, προκειμένου να τεθούν προς συζήτηση σε όλα τα επίπεδα της Οργάνωσης.

Α.- Διαδικασίες στα Όργανα και τις Οργανώσεις

Οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν στην πορεία προς τη Συνδιάσκεψη είναι οι ακόλουθες:

Μέχρι τις 10 Μαΐου 2011:


Συνεδριάζουν όλα τα αποκεντρωμένα όργανα : ΠΕ, Διατομεακή Επιτροπή Αττικής, ΝΕ, ΤΕ, ΣΕ, καθώς και τα αντίστοιχα της Νεολαίας, για να συζητήσουν τα Κείμενα Βάσης και να αποστείλουν τις απόψεις τους προς εμπλουτισμό των κειμένων, στην Οργανωτική Επιτροπή της Συνδιάσκεψης syndiaskepsi@pasok.gr .
Επίσης, κατά τις παραπάνω συνεδριάσεις, οι ΝΕ και ΤΕ προγραμματίζουν τη συζήτηση των Κειμένων Βάσης (ΚΒ) στις Γενικές Συνελεύσεις (ΓΣ) των Τοπικών Οργανώσεων (ΤΟ) και των Οργανώσεων Εργασίας (ΟΕ) με δεδομένο ότι οι ΓΣ πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σύμφωνα με το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα:

 Μέχρι 20 Μαΐου 2011 στις Περιφέρειες:
Κρήτης
Βορείου Αιγαίου
Νοτίου Αιγαίου
Ιονίων Νήσων
Ηπείρου
Μέχρι 27 Μαΐου 2011 στις Περιφέρειες:
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Κεντρικής Μακεδονίας
Δυτικής Μακεδονίας
Θεσσαλίας
Μέχρι 03 Ιουνίου 2011 στις Περιφέρειες:
Δυτικής Ελλάδας
Πελοποννήσου
Στερεάς Ελλάδας
Ο αναλυτικός προγραμματισμός των ΓΣ κοινοποιείται αμέσως από τις ΝΕ στην Οργανωτική Επιτροπή syndiaskepsi@pasok.gr .

Πρόγραμμα Αττικής
Στην Περιφέρεια Αττικής οι διαδικασίες προγραμματίζονται σε συνεργασία με τις ΠΕ και ΝΕ, καθώς και με τη Διατομεακή Επιτροπή και τις ΤΕ και θα αποτυπωθούν σε νεώτερη ειδική εγκύκλιο.
Διαδικασίες στον Απόδημο

Επίσης, ειδικό πρόγραμμα διαδικασιών έχει εκπονηθεί από τον Τομέα Απόδημου Ελληνισμού για τις Οργανώσεις του Ελληνισμού της Διασποράς και οι λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν με ειδική εγκύκλιο.
Συζήτηση των Κειμένων Βάσης στις ΓΣ - Κλιμάκια

Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η συζήτηση όλων των κειμένων σε κάθε Οργάνωση, η αρμόδια ΝΕ ή ΤΕ επιλέγει ποιος ή ποιοι θεματικοί κύκλοι θα συζητηθούν σε κάθε ΓΣ, με τέτοιον τρόπο, ώστε σε κάθε Νομαρχιακή οργάνωση ή στο σύνολο των ΟΕ μιας ΤΕ, να συζητηθούν αναλογικά όλα τα κείμενα.
Στις ΓΣ, τα κείμενα εισηγούνται κλιμάκια που συγκροτούνται με ευθύνη των ΝΕ ή ΤΕ και αποτελούνται από μέλη των ΠΕ, ΝΕ, ΤΕ και άλλα τοπικά στελέχη, τα οποία πήραν μέρος στις περιφερειακές συνεδριάσεις που έγιναν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου 2011 στις έδρες των Περιφερειών.
Επικεφαλής των κλιμακίων τίθενται μέλη του Ε.Σ. μετά από συνεννόηση των αποκεντρωμένων οργάνων με την Οργανωτική Επιτροπή της Συνδιάσκεψης.

Β.- Διαβούλευση με την κοινωνία

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών στις Γ.Σ των Τ.Ο και Ο.Ε., στην έδρα κάθε «Καλλικρατικού» Δήμου, θα διεξαχθεί μία ανοικτή διαδικασία διαβούλευσης με την κοινωνία, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που ακολουθεί παρακάτω.
Στις «Καλλικρατικές» διαδικασίες θα προσκληθούν και οι διοικήσεις των θεσμικών οργάνων και των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων του κάθε Δήμου, ανεξάρτητα από τον πολιτικό προσανατολισμό της πλειοψηφίας τους.
Ενδεικτικά αναφέρονται : Δημοτικά Συμβούλια, ΔΣ Εργατοΰπαλληλικών Σωματείων και Ενώσεων, Επιμελητηρίων, Αγροτικών φορέων, Ενώσεις Γονέων και Εκπαιδευτικών, ΕΒΕ κα.
Στις συνεδριάσεις αυτές, μέλη του Εθνικού Συμβουλίου θα παρουσιάσουν τις βασικές θέσεις του Κινήματος για τα κύρια πολιτικά ζητήματα που απασχολούν την Οργάνωση και την κοινωνία, ενώ από πλευράς των τοπικών μας στελεχών, θα παρουσιαστούν οι βασικές αναπτυξιακές κατευθύνσεις για την περιοχή.
Ο προγραμματισμός των «καλλικρατικών» εκδηλώσεων γίνεται από τις ΝΕ σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρουσία κεντρικών στελεχών.

Πρόγραμμα «καλλικρατικών» Εκδηλώσεων

  • Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Μαΐου 2011 στις έδρες των καλλικρατικών Δήμων των Περιφερειών:
  • Κρήτης
  • Βορείου Αιγαίου
  • Νοτίου Αιγαίου
  • Ιονίων Νήσων
  • Ηπείρου
Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου 2011 στις έδρες των καλλικρατικών Δήμων των Περιφερειών: 
    • Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
    • Κεντρικής Μακεδονίας
    • Δυτικής Μακεδονίας
    • Θεσσαλίας
Σάββατο 04 και Κυριακή 05 Ιουνίου 2011 στις έδρες των καλλικρατικών Δήμων των Περιφερειών: 
    • Δυτικής Ελλάδας
    • Πελοποννήσου
    • Στερεάς Ελλάδας
Επισημαίνεται ότι είναι απολύτως απαραίτητη η τήρηση του χρονοδιαγράμματος των «καλλικρατικών» διαδικασιών, δεδομένου ότι αμέσως μετά ακολουθούν αντίστοιχες και ανάλογες Νομαρχιακές διαδικασίες («Συνδιασκέψεις»).

Στις «Συνδιασκέψεις» αυτές, από πλευράς κόμματος, θα πάρουν μέρος τα μέλη του ΕΣ και της ΠΕ που προέρχονται από το Νομό, τα μέλη της ΝΕ, οι Γραμματείς και οι ΣΕ των ΤΟ, τα μέλη του Συμβουλίου Επιμόρφωσης, καθώς και οι Γραμματείς των Δικτύων και τα μέλη των Νομαρχιακών Συντονιστικών της Νεολαίας.Επίσης, θα προσκληθούν οι αιρετοί της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης του Νομού και της δευτεροβάθμιας που προέρχονται από το Νομό.   Από την πλευρά των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων θα προσκληθούν οι διοικήσεις των νομαρχιακού επιπέδου οργάνων, ακολουθώντας το παραπάνω πρότυπο των «καλλικρατικών» συζητήσεων.

 Ύστερα από συνεννόηση της Οργανωτικής Επιτροπής με τις αντίστοιχες ΝΕ, οι Νομαρχιακές «Συνδιασκέψεις» θα διεξαχθούν είτε σε ολομέλεια, είτε σε τμήματα, τα οποία θα συζητήσουν πολιτικά και αναπτυξιακά ζητήματα που θα προτείνουν οι ΝΕ.
Το πρόγραμμα των Νομαρχιακών «Συνδιασκέψεων» είναι το ακόλουθο:
Πρόγραμμα Νομαρχιακών «Συνδιασκέψεων» 
  • Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου 2011 στις έδρες των ΝΕ των Περιφερειών:
  • Κρήτης
  • Βορείου Αιγαίου
  • Νοτίου Αιγαίου
  • Ιονίων Νήσων
  • Ηπείρου
Σάββατο 04 και Κυριακή 05 Ιουνίου 2011 στις έδρες των ΝΕ των Περιφερειών:
  • Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
  • Κεντρικής Μακεδονίας
  • Δυτικής Μακεδονίας
  • Θεσσαλίας
  • Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιουνίου 2011 στις έδρες των ΝΕ των Περιφερειών:
  • Δυτικής Ελλάδας
  • Πελοποννήσου
  • Στερεάς Ελλάδας
Ο αναλυτικός προγραμματισμός των Νομαρχιακών «Συνδιασκέψεων» θα γίνει σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή.
Περιφερειακές Συνδιασκέψεις
Οι Περιφερειακές Συνδιασκέψεις, με σύνθεση ανάλογη των Νομαρχιακών «Συνδιασκέψεων», θα διεξαχθούν με την ακόλουθη μορφή: 
 Αρχικά στην ολομέλεια θα παρουσιαστεί η κεντρική πολιτική εισήγηση. Στη συνέχεια το σώμα θα χωρισθεί σε δύο τμήματα, τα οποία θα συζητήσουν τα αντίστοιχα θέματα: 
    • 1ο Τμήμα: Το Κράτος και η Δημόσια Διοίκηση στην υπηρεσία του Πολίτη με ευνομία και δικαιοσύνη - Κοινωνικό κράτος
    • 2ο Τμήμα: Ανάπτυξη και αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας 
  • Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στα τμήματα, η Συνδιάσκεψη θα συνεχισθεί με συνεδρίαση της ολομέλειας, στην οποία: 
  • α) Θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από τις επιμέρους συζητήσεις και
β) Θα συζητηθεί ο αναπτυξιακός προσανατολισμός της (συγκεκριμένης)
Περιφέρειας.

Στη Συνδιάσκεψη θα εκφωνήσει ομιλία ο Γραμματέας του ΕΣ
 Πρόγραμμα Περιφερειακών Συνδιασκέψεων
 Σάββατο 04-06-2011 Βορείου Αιγαίου
 Κυριακή 05-06-2011 Νοτίου Αιγαίου
 Σάββατο 11-06-2011 Ιονίων νήσων
 Κυριακή 12-06-2011 Ηπείρου
 Σάββατο 18-06-2011 Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
Κυριακή 19-06-2011 Κεντρικής Μακεδονίας
 Πέμπτη 23-06-2011 Αττικής
 Σάββατο 25-06-2011 Δυτικής Μακεδονίας
 Κυριακή 26-06-2011 Θεσσαλίας
 Κυριακή 03-07-2011 Κρήτης
 Σάββατο 09-07-2011 Δυτικής Ελλάδας
 Κυριακή 10-07-2011 Πελοποννήσου
 Σάββατο 17-07-2011 Στερεάς Ελλάδας
  
Τήρηση Πρακτικών
  Η τήρηση των πρακτικών σε όλες τις διαδικασίες θα γίνεται σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης και γι’ αυτό οι ΝΕ θα πρέπει να συνεργαστούν με τα Συμβούλια Επιμόρφωσης του Νομού, τα οποία και θα φροντίσουν για την αποστολή των πρακτικών στην γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής της Εθνικής Συνδιάσκεψης syndiaskepsi@pasok.gr.

Αντίστοιχα, την επιμέλεια της τήρησης των πρακτικών στις Περιφερειακές Συνδιασκέψεις θα έχουν οι Περιφερειακοί Συντονιστές Επιμόρφωσης.Τα πρακτικά αποστέλλονται απαραιτήτως την επόμενη ημέρα, στην Οργανωτική Επιτροπή της Συνδιάσκεψης.Δημοσιότητα
Η έναρξη και το πρόγραμμα των διαδικασιών δημοσιοποιούνται από τις ΝΕ με κάθε πρόσφορο τρόπο: δελτία τύπου, συνεντεύξεις, συμμετοχή σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές κλπ.
Αγαπητοί Σύντροφοι και Συντρόφισσες,
Η πορεία προς την Εθνική Συνδιάσκεψη, η επιτυχής διεξαγωγή των διαδικασιών και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, εξαρτάται από την επιμελημένη συμμετοχή όλων μας.
Όλα τα όργανα του Κινήματος (ΠΕ, ΝΕ, ΤΕ, ΣΕ) με προσωπική ευθύνη των Γραμματέων τους και με την συμβολή της τεχνικής τους γραμματείας φροντίζουν για την εξατομικευμένη πρόσκληση του συνόλου των μελών και φίλων κάθε οργάνωσης.
Η προσωπική πρόσκληση στις διαδικασίες αυτές αποτελεί κρίσιμο πολιτικό και όχι μόνον οργανωτικό καθήκον, που διασφαλίζει το συμμετοχικό χαρακτήρα του Κινήματος, συμβάλλει στον εμπλουτισμό του προβληματισμού μας, κινητοποιεί τα μέλη και τους φίλους μας ώστε να συνθέσουμε την κατά το δυνατό αρτιότερη προγραμματική μας πρόταση.
Στην κατεύθυνση αυτή, είναι αυτονόητο ότι θα χρησιμοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα μέσα πρόσκλησης (τηλέφωνα, φαξ, e-mails, sms), πέραν της κλασσικής προβολής των διαδικασιών και της πρόσκλησης συμμετοχής
στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Είμαι βέβαιος ότι η καθεμία και ο καθένας από σας, θα συμβάλλει στο μέτρο που του αναλογεί, για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό.
Καλή δουλειά και καλή επιτυχία !
Σε σας και στις οικογένειές σας εύχομαι χρόνια πολλά!  
Με Συντροφικούς Χαιρετισμούς 
Μιχάλης Καρχιμάκης

8 σχόλια

  1. ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ...
    ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.

    ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.

    - ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ
    Ή ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε απολύτως για μια φορά με τον κ. Πεταλωτή.

    “Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα και τους τελευταίους 18 μήνες κάναμε τόσα όσα δεν έκαναν κυβερνήσεις σε δεκαετίες“, δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

    Συμφωνώ απολύτως με τη δήλωση του κ.Πεταλωτή !

    Πράγματι η κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει, τους τελευταίους 18μήνες έκανε τόσα, όσα δεν έκαναν κυβερνήσεις σε δεκαετίες!

    Ειλικρινώς, δεν θυμάμαι καμιά ελληνική κυβέρνηση:

    1. Να δυσφημίζει τη ώρα διεθνώς, ως διεφθαρμένη

    2. Να έχει ψηφίσει 17 φορολογικούς νόμους σε 18μήνες

    3. Να έχει διπλασιάσει την τιμή στα καύσιμα

    4. Να έχει αυξήσει το εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες κατά 40%

    5. Να έχει αυξήσει τον ΦΠΑ κατά 4 μονάδες!

    6. Να έχει οδηγήσει την ανεργία στα ύψη

    7. Να έχει κόψει μισθούς!

    8. Να έχει μειώσει συντάξεις!

    9. Να έχει ανατρέψει εργασιακά δικαιώματα και να μας οδηγεί σ’ έναν εργασιακό μεσαίωνα.

    10. Μέσω το μνημονίου, να έχει υποθηκεύσει την Ελλάδα για άγνωστο χρονικό διάστημα!

    Έκαναν πολλά περισσότερα, αλλά ο κατάλογος είναι ενδεικτικός!

    Και αν αυτά που έκαναν τους 18 μήνες αποτελούν οδηγό για αυτά που σκέφτονται να κάνουν τους επόμενους, τότε να «μένει το βύσσινο» !

    Εκλογές τώρα !


    - Οποιαδήποτε κριτική στην Κυβέρνηση Παπανδρέου είναι ανούσια από δω και πέρα.

    Να φύγουν και να έρθει ο Σαμαράς μια ώρα αρχύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ " ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ "
    νεοΝΑΖΙ PASOK ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!!


    Το ΠΑΣΟΚ εφερε το
    “ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΤ Ι”
    κατ αντιγραφην του Πατριοτ Ακτ ΙΙ των ΗΠΑ…

    Σε λιγο θα κοιταμε γυρω μας και θα βλεπουμε μονο φοροφυγαδες !!!
    καταφαντασιαν επιχειρηματιες…
    θα βγουν λαμογια με νεες υπηρεσιες.. τυπου
    “φαε το ΦΠΑ”,
    “πουλαω αποδειξεις”,
    “εχω δανειο”,
    “ξερω ποιος σου χρωσταει”., “εχω το φαρμακο σου σε καλη τιμη”.,
    “στηνομαι ουρα για τοσα”., “αυτοφορακιας”.,
    “σου βρισκω το παιδι φθηνα”.,
    “μπαλλα χωρις ξυλο”.,
    “δηλωσεις χωρις γιαουρτια”…..

    Ανθιση Πρασινων Υπηρεσιων υποδουλων Ελληνων…

    Ειλικρινώς, δεν θυμάμαι καμιά ελληνική κυβέρνηση:

    1. Να δυσφημίζει τη ώρα διεθνώς, ως διεφθαρμένη
    2. Να έχει ψηφίσει 17 φορολογικούς νόμους σε 18μήνες
    3. Να έχει διπλασιάσει την τιμή στα καύσιμα
    4. Να έχει αυξήσει το εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες κατά 40%
    5. Να έχει αυξήσει τον ΦΠΑ κατά ....4 μονάδες!
    6. Να έχει οδηγήσει την ανεργία στα ύψη
    7. Να έχει κόψει μισθούς!
    8. Να έχει μειώσει συντάξεις!
    9. Να έχει ανατρέψει εργασιακά δικαιώματα και να μας οδηγεί σ’ έναν εργασιακό μεσαίωνα.
    10. Μέσω το μνημονίου, να έχει υποθηκεύσει την Ελλάδα για άγνωστο χρονικό διάστημα!
    11. Κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό των Ελλήνων πολιτών που αυτοκτονούν
    12. Κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό των Ελλήνων που καταφεύγουν στα συσσίτια για να επιβιώσουν
    13. Κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό των αστέγων Ελλήνων..
    14. Κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό των Ελλήνων πολιτών τους βρίσκει ο θάνατος λόγω ψύχους (άστεγοι)

    Αυτή είναι η οικονομία της φρίκης (αλλουνού η φράση). Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

    Οικονομική γενοκτονία.

    Για εκεί το πάνε, ιδιότυπη εθνοκάθαρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καρχιδάκη...
    ΠΑΕΙ ΠΙΑ,
    σας πήραν χαμπάρι και .οι γριές


    Αυτό fast track σημαίνει γρήγορο ξεπούλημα και γρήγορη μίζα αν μας κάτσει.

    Βγάζουμε 5 κομμάτια στην πιάτσα για πούλημα διαπραγματευόμαστε παρασκηνιακά πρωτευόντως τα μεσιτικά, διάβαζε μίζα, και δευτερευόντως το τίμημα που θα καταλήξει στα δημόσια ταμεία κι αν καταφέρουμε και τα συμφωνήσουμε θα βάλουμε τα δικά μας τσέπη και τα ρέστα θα πάνε στο κράτος μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου.

    Προς το παρόν δεν τους κάθεται να πάρουν το αντάλλαγμα που θέλουν και κάνουν τσαλιμάκια.
    Όσο για τους Άραβες, μόνο από Άραβες μπορούν να πάρουν τα λεφτά και να τα ξεπλύνουν στο Ντουμπάι και αλλού χωρίς να τους πάρει μυρωδιά κανείς.

    Η Ελβετία δίνει αβέρτα πληροφορίες διότι έχει πιεστεί από την Αμερική και την ΕΕ, το χρήμα που διακινείται μέσω ΕΕ κι Ελβετίας ελέγχεται πλήρως οπότε μόνο οι μάου μάου μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των ΠΑΣΟΚων.
    Αυτό μάγκες θα πει fast track.

    Όταν είχαν πρωτοβγεί οι ΠΑΣΟΚοι είχα γράψει ότι αφού έφαγαν ότι ρευστό υπήρχε και καταχρέωσαν τη χώρα σε επόμενο βήμα θα έβαζαν στο χέρι τα ακίνητα. Να που επιβεβαιώνομαι.

    Να δω πότε θα δούμε μερικές fast track φυλακίσεις αν και το μόνο που μας σώζει είναι μόνο οι fast track κρεμάλες διότι αποδεικνύονται εντελώς αδίστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ: Ο GAP ήθελε να βάλει την Ελλάδα απ' το Νοέμβριο του 09 στο ΔΝΤ. Δουλέψαμε υπογείως και ο GAP δεν το έλεγε στο λαό

    Δείτε το βίντεο:
    500 φορες.
    Ναι...500 φορές πρέπει να το δουν τα ζώαααααα Πασοκ,
    για να το καταλάβουν επιτέλους.

    Μόνο τρόπος για να καταλάβουν τα ΖΩΑ αυτά τα ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ
    του πρώην πλούτου της Ελλάδας, είναι η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
    Γιατί μιλάμε για πολύυυ ΖΩΩΩΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΎ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ
    ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ...ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ρε...
    ΜΑΖΙ με τον
    ΟFF SHOORE Υπουργέ Αλητείας του Πασοκ..
    ------------------------------------------------

    Διαγωνισμός θα γίνει ;
    Nαι ή Όχι;;

    Παμπούκης: Δευτερεύον θέμα η διαδικασία επιλογής...

    Δείτε στο βίντεο στο τέλος του άρθρου τις δηλώσεις του κ. Παμπούκη σχετικά με την δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στο χώρο του Ελληνικού.
    4/3/2011.

    Απάντηση κ. Παμπούκη σε σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλη προς τους ΥΠΕΚΑ και Επικρατείας.
    Μάθαμε από τον κ. Παμπούκη ότι το σχέδιο για το Ελληνικό θα το κάνει ο Αθεμπίγιο ο οποίος, κατά τον κ. Παμπούκη, είναι:
    Όχι μόνο είναι ένας σπουδαίος πολεοδόμος, αλλά έχει και ένα πλούσιο αντιφραγκικό παρελθόν, γιατί ήταν αγωνιστής της Δημοκρατίας !!!

    Επίσης μάθαμε ότι υπάρχει μια καθυστέρηση, γιατί ο Ασεμπίγιο έχει και άλλους πελάτες...δεν έχει μόνο εμάς !!!!!!!!!

    Τέλος σχετικά με την διαδικασία ανάθεσης του έργου, ο κ Παμπούκης ήταν σαφέστατος..
    Μπορεί να γίνει αλλά μπορεί και να μη γίνει διαγωνισμός...

    Είναι όπως λέμε αν δεν βρέξει θα είναι καλός ο καιρός.
    Τι άλλο θα ακούσουμε..

    Έλεος πια τι δουλειά έχει το αντιφραγκικό παρελθόν και οι όποιοι αγώνες της δημοκρατίας του Αθεμπίγιο με το Ελληνικό;;
    Για κουτόφραγκους μας περνάνε;;

    Aλήθεια δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας αρχιτέκτονας να αναλάβει το όλο πρόγραμμα ;

    Μάλλον δεν θα είναι τόσο "αντιφραγκικός" και αγωνιστής της Δημοκρατίας !!!

    3/5/2011
    Ο Χάρης Παμπούκης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου
    Τι μας είπε ο κ. Παμπούκης ;
    "Διαγωνισμός..
    Εμείς θα έχουμε μια διαδικασία η οποία, θα επιτρέπει στον οιονδήποτε έχει τις προϋποθέσεις να συμμετάσχει..
    Τώρα αν το εργαλείο αυτό θα είναι μια επιλογή, που θα γίνει με τον Α τεχνικό ή νομικό τρόπο, με την Α νομική βάση ή την Β, αυτό είναι δευτερεύον θέμα..."

    Ρε διαγωνισμός θα γίνει ;
    Ναι ή Όχι ;;

    http://exomatiakaivlepo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ;
    ΠΟΙΕΣ Ν.Ε;
    ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;
    ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ, ΠΠΡΟΙΣΤΑΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΑΝΟ ΣΑΚΑΚΙ;
    ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΑΡΜΕΖΑΝΟΣ είπε...

    ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.

    - ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΡΕΕΕ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΓΑΠ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    - Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση