GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκανε επίσκεψη στο ΔΝΤ (εν γνώσει του Σαμαρά...) ο Κυρ. Μητσοτάκης!

Από το http://polylitoikairoi.blogspot.com/ Σημαντική συνάντηση με τον εκτελόντα χρέη Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου...

Από το http://polylitoikairoi.blogspot.com/
Σημαντική συνάντηση με τον εκτελόντα χρέη Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου John Lipsky είχε χθες το απόγευμα ο Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Tο ραντεβού με τον κ. Lipsky είχε κληστεί εδώ και εβδομάδες προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο με τον Στρος – Καν και ο κ. Lipsky εξαιτίας της κρισιμότητας στην Ελλάδα και παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα του δεν ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Lipsky τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της Ελλάδας απο την κρίση. Η συνάντηση του προσωρινού αφεντικού του ΔΝΤ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κρίνεται...
 εξαιρετικά σημαντική καθώς ο κ. Lipsky άκουσε από πρώτο χέρι και από επίσημη αξιόπιστη πηγή τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο.
ΑΞΙΖΕΙ Ι: Για την προγραμματισμένη συνάντηση του Κυριάκου με τον εκτελόντα χρέη Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ήταν ενημερωμένη η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς.
ΑΞΙΖΕΙ ΙΙ: Το ότι ο Κυριάκος συναντά τον κ. Lipsky σε μια τόσο σημαντική συγκυρία δείχνει ότι εκτός από σημαντικός παίκτης στο εσωτερικό της χώρας, αποτελεί και έναν αξιόπιστο συνομιλητή σε υψηλό επίπεδο και εκτός Ελλάδος. Ποιος άλλος από τη γενιά του θα μπορούσε να το κάνει;

7 σχόλια

  1. Καθηκια,και οικογενεια παρακρατος,
    ξερουμε πολυ καλα που το πατε καιτα πλανα σας!Απο εγκληματιες του λογου σας τι να περιμενει κανεις!Οπου σκανδαλο,η "αγια οικογενεια μαζι"!
    Ενα να ξερετε,οτι το σχεδιο σας με τιποτα δεν θα περασει,ακομι και με τον διαβολο,να συμμαχισετε!Σας εχουμε ηδη ακτινογραφησει!Τολμηστε!
    Οργη λαου,φωνη Θεου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποβάθμιση Fitch: Τέλειωσαν οι δικαιολογίες Καραμανλή και οι ανακοινώσεις Παπακ πάνε να γίνουν μονολεκτικές.

    Εξαφανισμένη η Κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρύψει το γεγονός της νέας σημερινής υποβάθμισης της ΠΑΣΟΚικής οικονομίας και έβγαλε μια ανακοίνωση δύο παραγράφων όπου λέει ότι ΘΑ κάνει ότι έχει δεσμευθεί... φυσικά στην ανακοίνωση δεν υπάρχει ούτε μια λέξη για κάτι θετικό από την μέχρι τώρα θητεία του ΠΑΣΟΚ... και πως να υπάρχει άλλωστε :

    "Η απόφαση υποβάθμισης από τον οίκο Fitch έρχεται σε μια περίοδο που το οικονομικό πρόγραμμα αξιολογείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ και επηρεάζεται από την έντονη φημολογία η οποία κατακλύζει τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο" αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του.

    ΔΗΛΑΔΗ..
    H Fitch υποβάθμισε την εκτίμησή την Ελλάδας κατά τρεις βαθμίδες
    ΚΑΙ.. Πανικός στο ΠΑΣΟΚ του ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός έμπορος καλαμποκιού, φίλος του Γιωργάκη είχε βρεθεί συνεταίρος σε εκείνη την κομπίνα ;
    Κάποιος κύριος Μαργέλος.________________________

    Μου λένε τώρα ότι βγήκε ο Τέρενς Κουϊκ και είπε ότι ο κύριος Μαργέλος είναι συνεταίρος στο i4cense, την εταιρία lobbying του Αντρίκου που προωθεί τα πράσινα αιολικά. 100-35=65. 200-35=165. ΠΟΛΛΑ τα τσάμπα λεφτά, και δεν έχουν σχέση ούτε με “Ανάπτυξη”, ούτε με “Οικολογία”. Κλέβουν τον καταναλωτή, και τα βάζουν στην τσέπη.
    Αυτή τη φορά με τις ευλογίες της Σοσιαληστικής Διεθνούς.
    Avanti popolo!

    Και νομικοι συμβουλοι της εταιρειας ειπαμε Παμπουκης και Πετσαλνικος.
    ______________________________________________
    πασοκ..ολε ! ΠΑΣΟΚ ΟΛΕ !!! ΟΛΕ...

    Η “αυτοκρατορία της λαμογιάς” αντεπιτίθεται στα πορτοφόλια μας για μία ακόμη φορά.
    Ζήτω ο σοσιαλισμός !
    Για να πλουτίσουν τα λαμόγια και να εξαθλιωθούν οι Έλληνες.
    Αυτό είναι το όραμα του GAP.


    ///////////////////////////////////
    Παρτε τα λεφτα απο τις Τραπεζες
    Πέφτουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ Η ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ;

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ.

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ .
    ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΑΜΙΑΣ (ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ) ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ;


    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΜΑΡΙΚΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΔΝΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΧ ΩΧοχοοο..Επισκεψη στον μπιζαχτα ο Κυριακοςςςς..Ειδε φως και μπηκε μεσα για κανα .gold ψυγειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΔΝΤ είχε προγραμματισει ραντεβού με Μητσοτάκη (Εστω και το μικρό)? Τωρα εξηγούνται όλα. Καημένε Στρος Καν τι σου μελλε να πάθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΕΣΣΑΚΙΑ

    ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ
    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΟΥ.

    ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ.

    ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΕΡΓΟ" ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση