GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σιβυλλική δήλωση Καρατζαφέρη...

«Δεν κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι αν ο Ευρυβιάδης δεν τα είχε βρει με τον Θεμιστοκλή το 480 π. Χ. ούτε αυτούς θα έγραφε η ιστορία, ούτε την η...


«Δεν κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι αν ο Ευρυβιάδης δεν τα είχε βρει με τον Θεμιστοκλή το 480 π. Χ. ούτε αυτούς θα έγραφε η ιστορία, ούτε την ημερομηνία. Η καρέκλα δυστυχώς κάποιων πάνω από την Ελλάδα. Οψόμεθα». Αυτή είναι η σιβυλλική δήλωση που...
 έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου.

16 σχόλια

  1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανθρωπος που λατρεψε τη καρεκλα οσο κανενας αλλος ποτε!!!! ο τυπος που εγινε πασοκ, ο μοναδικος που για χαρη των αμερικανων, υπερασπιζεται το μνημονιο οσο ουτε ο Στρος Καν, ο μεγαλυτερος κολοτουμπας πολιτικος ολων των εποχων!!! Παριστανει τον πατριωτη!!! ποιος αυτος που ψηφισε το μνημονιο και που δεν του φτανει το εγκλημα που εκανε το υπερασπιζεται κιολας!!!!! ΑΙΣΧΟΣ...ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΕΛΟΙΕ Ε ΓΕΛΟΙΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα των αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει εναντίον της Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κ. Μαρίας Δαμανάκη.

    Η αψυχολόγητη και άκρως επικίνδυνη για την πορεία της Οικονομίας δήλωσή της, έχει φέρει σε αμηχανία και τους ευρωπαίους εταίρους μας, οι οποίοι βλέπουν στην ελληνική κυβέρνηση πρόσωπα που αποδεικνύουν ότι δεν έχουν αίσθηση της πραγματικότητας.

    Με τη δήλωσή της αυτή, η Μαρία Δαμανάκη κατάφερε να ξεσηκώσει και τον παλιό της πολιτικό χώρο -έναν από τους πολλούς που έχει αλλάξει-, τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο πρόεδρός του κ. Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση της επιτρόπου ή έστω μία δήλωση αποδοκιμασίας από πλευράς του κυβερνητικού επιτελείου.

    Η σημερινή επίτροπος και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού πάντως, εκτός από την ιστορία που έχει ως «η φωνή του Πολυτεχνείου» έχει στην πλάτη της και μια σειρά πολιτικών αποτυχιών και διαψεύσεων.

    Είναι εκείνη που είχε οδηγήσει τον Συνασπισμό εκτός Βουλής και -όπως λένε οι παλιοί σύντροφοί της- αντί να παραμείνει στο κόμμα και να στηρίξει την πορεία του προς την επάνοδο, προτίμησε την «τρυφερή» αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ και κατ’ επέκταση της εξουσίας.

    Όταν το 1973, η Μαρία Δαμανάκη αποτελούσε για την αθηναϊκή νεολαία το σύμβολο αντίστασης κατά τη δικτατορίας, κανείς δεν περίμενε πως αρκετά χρόνια μετά θα μετατρεπόταν στον καλύτερο αβανταδόρο των διεθνών αγορών που ποντάρουν στην χρεωκοπία της Ελλάδας.

    Αυτό βέβαια δεν προκαλεί εντύπωση, καθώς δεν είναι η μοναδική περίπτωση στελέχους της Αριστεράς που προήλθε από το Πολυτεχνείο, πέρασε στο Ρήγα Φεραίο και αργότερα στο ΚΚΕ Εσωτερικού και στη συνέχεια έβαλε πλάτη στα πιο σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων.

    Ως άλλο παράδειγμα θα μπορούσαμε ένα αναφέρουμε τον Νίκο Μπίστη, ο οποίος ως υφυπουργός της κυβέρνησης Σημίτη δεν έκανε ποτέ την κριτική ή την αυτοκριτική του για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου, αλλά και για την προδοσία του Κούρδου ηγέτη Οτσαλάν.

    Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται τέλος, ο πρώην τσάρος της Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης, αλλά και ο πρώην σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος Κοτζιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Καρατζαφέρη,

    ο Θεμιστοκλής με τον Ευρυβιάδη τα βρήκανε με σκοπό να αντισταθούν στους Πέρσες, αφήνοντας ακόμα και την Αθήνα να καεί. Αυτό που ζητάς εσύ είναι να καθήσουν οι αρχηγοί να τα βρουν στο να παραδώσουν τη χώρα στους ξένους αμαχητί και δίχως όρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ααα....χαχαχαχ...ααα..χαχαχαχουυυυυυυυυυυχα,,

    Τους είχε μοιράσει και Υπουργεία ο κολοτούμπας κι ο Αντώνης τους τα χάλασε... γι αυτό τσιρίζει
    ο Αδωνις ;)

    Διαβάστε την παρακάτω είδηση και θα καταλάβετε γιατί τσιριζει ο Αδωνις στον ΣΚΑΪ και μας απειλεί ότι θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά:

    "Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης
    πρότεινε κυβέρνηση εθνικής ενότητας . Ο
    πρωθυπουργός δεν την απέρριψε, λέγοντας «να
    το δούμε.» Την πρόταση Καρατζαφέρη απέρριψε
    ο πρόεδρος της ΝΔ."

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο κολοτούμπας ήθελε 3 υπουργεία σε περίπτωση οικουμενικής .

    ααααψοϋυυυυυυυυυυυ..και Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά η ρήση ήταν προμελετημένη.
    Αλλά καλή!
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα που ,δυστυχώς, ο Καρατζαφέρης έχει δίκιο.
    Να μη συμφωνούν πουθενά;;;;
    Αν είναι δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ.....
    ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !

    ΠΟΛΤ ΠΡΑΜΑ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ
    ΜΕΣΑ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ανθρωπος που λατρεψε τη καρεκλα οσο κανενας αλλος ποτε !!!!
    Ο τυπος που εγινε ΠαΣοκ, ο μοναδικος που για χαρη των αμερικανων, υπερασπιζεται το μνημονιο οσο ουτε ο Στρος Καν, ο μεγαλυτερος κολοτουμπας πολιτικος ολων των εποχων !!!

    Παριστανει τον πατριωτη !!!
    Ποιος αυτος που ψηφισε το μνημονιο και που δεν του φτανει το εγκλημα που εκανε το υπερασπιζεται
    κιολας !!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ...ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΕΛΟΙΕ Ε ΓΕΛΟΙΕ....

    ΚΑΙ σριγκάτε Μπουμπούκε ο Θεμιστοκλής με τον Ευρυβιάδη τα βρήκανε με σκοπό να αντισταθούν στους Πέρσες, αφήνοντας ακόμα και την Αθήνα να καεί.

    Αυτό που ζητάς εσύ είναι να καθήσουν οι αρχηγοί να τα βρουν στο να παραδώσουν τη χώρα στους ξένους αμαχητί και δίχως όρους....ΑΛΗΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ανθρωπος που λατρεψε τη καρεκλα
    οσο κανενας αλλος ποτε !!!!
    Ο τυπος που εγινε ΠαΣοκ, ο μοναδικος που για χαρη των αμερικανων, υπερασπιζεται το μνημονιο οσο ουτε ο Στρος Καν, ο μεγαλυτερος
    κολοτουμπας πολιτικος ολων των εποχων !!!

    Παριστανει τον πατριωτη !!!
    Ποιος αυτος που ψηφισε το μνημονιο και που δεν του φτανει το εγκλημα που εκανε το υπερασπιζεται
    κιολας !!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ...ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΕΛΟΙΕ Ε ΓΕΛΟΙΕ....

    ΚΑΙ στριγκάτε Μπουμπούκε ΜΑΛΑΚΑ-ΜΑΛΑΚΑ..
    ο Θεμιστοκλής με τον Ευρυβιάδη τα βρήκανε με σκοπό να αντισταθούν στους Πέρσες, αφήνοντας ακόμα και την Αθήνα να καεί.

    Αυτό που ζητάς εσύ είναι να καθήσουν οι αρχηγοί να τα βρουν στο να παραδώσουν τη χώρα στους ξένους αμαχητί και δίχως όρους....ΑΛΗΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να το πει στον εαυτό του το ότι η καρέκλα κάποιων είναι πάνω και από την Ελλάδα.
    Αφορά τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στη φωτογραφία φαίνεται στενοχωρημένος.
    Άλλα περίμενε και άλλα πήρε.
    Έτσι είναι η ζωή.
    Ότι δίνει κανένας το βρίσκει στο δρόμο του, και αυτός μας έδωσε στο μνημόνιο και στο στόμα των λύκων.
    Η συμπαντική δικαιοσύνη θα τον ανταμείψει για το κακό που μας έκανε.
    Και αυτόν και τη Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγας προδοτης, καρεκλακιας, υπουργακιας και δολλαριακιας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Καρατζαφέρης με το κόμμα του βλέπω, ότι είναι το πιο σοβαρό εκεί μέσα τελικά.
    Η κατάσταση έχει ξεφύγει κι αν δε προχωρήσουν τα μέτρα με μεγάλη ταχύτητα,τότε θα διαψευστούν οικτρά όσοι προτείνουν τη πτώχευση της χώρας και θα διαπιστώσουν πόσο δύσκολη θα είναι ακόμα και η επιβίωσή τους. Το θέμα είναι, ότι άπαξ και συμβεί, δεν υπάρχει κανενός είδους μαγικό save, για να ξαναγυρίσουν πίσω στο χρόνο, γιατί πολλοί θα ήθελαν αυτή τη κατάσταση τη τωρινή σε σχέση με το τι θα επικρατούσε, εαν πτωχεύαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τί έχεις να πείς γι αυτά λαλίστατε Βελαζόπουλε;;; Ξεπουλήθηκε το κόμμα σου για τις καρέκλες;;; γιατί δεν ακούμε τώρα τη φωνή σου;;; Απο τον μπουμπούκο και τον κολοτούμπα δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό! εσύ όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πολίτευμα που έχει η χώρα σήμερα είναι ΥΠΟΥΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ. Μας οδήγησαν με μεθοδεύσεις και παράνομα στο χείλος του γκρεμού και τώρα εκβιάζουν με δηλήματα του τύπου "συναίνεση ή χανόμαστε"{λες και δεν θα χανόμασταν διαφορετικά..},"ευρώ ή δραχμή","Δ.Ν.Τ.ή χάος" και άλλα τραγελαφικά. Ομως φίλοι μου εσείς που φοβάστε να μην πεινάσετε αν χάσετε τους "προστάτες" που σας "ενίσχυαν" μέχρι τώρα σας πληροφορώ οτι ούτως ή άλλως θα πεινάσετε! κοιτάξτε λίγο γύρω σας πόσα μαγαζιά κλείνουν,πόσες επιχειρήσεις έχουν πτωχεύσει,πόσοι βάζουν τέλος στην ζωή τους γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν; πιστεύετε οτι με τα νέα μέτρα και τα άλλα νέα μέτρα που θα ακολουθήσουν εσείς δεν θα έχετε πρόβλημα;;; Εγώ λέω ένα πράγμα καλύτερα ελεύθερος,αξιοπρεπής,ακέραιος και πεινασμένος {για ένα διάστημα} παρά με χειροπέδες,εξεφτελισμένος και ξεπουλημένος αλλα και πεινασμένος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση